کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 30 , از مجموع 60

موضوع: انواع خورشت

  1. #1
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-اسفند-۱۶
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 2,913
    سطح : 33
    Points: 2,913, Level: 33
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 5
    تشکر شده 32 در 11 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض فسنجون

    من این غذا را خیلی دوس دارم یاد بگیرم،هر کسی حرفه ای بلده لطفا آموزش بدهد:
    خورشت فسنجون.
    چند تا خورشت هم یاد بدید بد نیست مثل:
    قیمه ،سبزی،بادمجون،کرفس

  2. 4 کاربر از پست مفید goner تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    سلام
    فکر کنم عنوان مبحث عوض بشه بهتره
    همون خورشت خیلی خوبه

    بنده سبزی و بادمجون و یه حدودی قیمه و کرفس بلدم اما فسنجون هم تخصص حاج خانم مادرم هست (بلدم ها اما دستورش رو باید یه دور مرور کنم یکی دو بار هم پختم)

    این هم نتایج کمک به مادر خانه و البته تنها موند در خانه هست!
    کلا آشپزی چیز خوبیه البته منهی ظرف شستن! و منهای چربی زیاد!

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  4. 6 کاربر از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده اند .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    در مورد فسنجون باید بگم که دو روش پخت داره ، یکی با مرغ و یکی هم با گوشت چرخ کرده . فعلا روش اول رو مرور می کنیم :

    مواد لازم :

    گردو : 500 گرم
    مرغ : یک عدد سینه ی کامل
    پیاز : 2 عدد متوسط
    میوه ی "به" : 1 عدد متوسط (به جای میوه ی به از سیب درختی یا سیب زمینی هم میشه استفاده کرد)
    رب انار : یک ملاقه
    شکر : 2 - 3 قاشق غذا خوری
    روغن : کمی (حدود 1 قاشق غذاخوری)
    نمک : به مقدار دلخواه (مقدارش خیلی کمه و فقط برای نشون دادن مزه ی غذا میشه ازش استفاده کرد)

    طرز تهیه :

    مرغ رو به همراه یکی از پیاز ها ، داخل یک ظرف در بسته ، روی حرارت کم قرار میدیم ، تا خودش آب بندازه و بعد هم آب پز بشه .

    پیاز دوم رو ریز خرد می کنیم و توی قابلمه ای که قراره خورش رو توش بپزیم ، با کمی روغن تفت می دیم .

    گردو ها رو به همراه میوه ی "به" چرخ می کنیم و به پیاز های تفت داده شده ، اضافه می کنیم و حدود یک دقیقه بعد ، 3 - 4 لیوان آب به اونها اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می ذاریم با حرارت خیلی کم بپزه .

    حدود 2 ساعت و یا حتی بیشتر می تونیم به گردوها زمان برای پختن بدیم ، چون هر چی بیشتر بپزه ، خوشمزه تر میشه ؛ فقط باید یادمون باشه که هر 15 دقیقه یه بار ، گردوها رو هم بزنیم و مقدار آبش رو چک کنیم .

    بعد از 2 ساعت ، رب انار و نمک رو به گردوهای پخته شده اضافه می کنیم و به مقداری که دوست داریم ، شکر به اون اضافه می کنیم و باز هم می ذاریم روی حرارت بمونه تا خوش رنگ تر بشه .

    گوشت مرغ پخته شده رو از استخوان جدا می کنیم و به صورت تکه های نه خیلی کوچیک و نه خیلی بزرگ تکه تکه می کنیم و به گردوها اضافه می کنیم و حدود یک ساعت صبر می کنیم تا خورش کاملا جا بیفته .

    * نکته 1 : میشه به جای تکه کردن گوشت مرغ اون رو ریش ریش کنیم و داخل قابلمه بریزیم .

    * نکته 2 : میشه هم به جای مخلوط کردن گوشت مرغ با گردوها ، موقع کشیدن این خورش ، گوشت مرغ تکه شده رو توی خورش خوری ها بگذاریم و مواد گردویی که جدا پخته شده رو روی اونها بریزیم .

    * نکته 3 : توی یه سایتی دیدم که توصیه کرده بود برای خوشمزه تر شدن فسنجون از یه مقداری پسته ، همراه گردو استفاده کنین که البته من هنوز تجربه اش نکردم .

    *نکته 4 : حتما قبل از کشیدن این غذا ، مقدار شیرینی یا ترشی اون رو باید چک کنیم و با توجه به سلیقه ی خودمون یا مهمون هامون تنظیمش کنیم .

    نوش جان
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  6. 6 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  7. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    در مورد روش دوم پخت فسنجون هم باید بگه که توی مواد اولیه خیلی تغییری ایجاد نمیشه و فقط به جای مرغ ، از همون مقدار گوشت چرخ کرده استفاده می کنیم .

    و اما طرز تهیه :

    توی این روش ، گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز کوچیک که ریز رنده شده و کمی نمک ، کاملا ورز میدیم و بعد به صورت گلوله های کوچیک در میاریم (اندازه ای بین فندق و گردو) که درست مثل سرگنجشکی میشه .

    پیاز دوم رو که تفت دادیم و گردوها رو بهش اضافه کردیم ، بعد از حدود یک ساعت ، گوشت های گلوله شده رو بهش اضافه می کنیم و می گذاریم یک ساعت دیگه بپزه و بعد هم رب انار و نمک و شکر رو به اون اضافه می کنیم .

    نوش جان

    من خودم ، فسنجون با این روش دوم رو ترجیح میدم ، چون خیلی خوشمزه تر میشه .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  8. 9 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  9. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,541
    امتیاز : 14,668
    سطح : 78
    Points: 14,668, Level: 78
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 25,232
    تشکر شده 11,170 در 2,337 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    دست گلت درد نکنه بدایه جان.
    اما من به جای به هویج رنده شده(رنده ریز) میریزم که هم کمک گردو میشه هم به شیرینی خورشت. البته زود میریزم که کاملا به خورد خورشت بره.
    به جای شکر هم معمولا شیره انگور میریزم ...رنگ خورشتم بهتر میشه.
    بعضیا دیدم آلو میریزن تو خورشتشون اما من خودم زیاد خوشم نمیاد.
    التماس دعا

  10. 2 کاربر از پست مفید bahanehgir تشکر کرده اند .


  11. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    ^ خواهش می کنم ، قابلی نداشت .

    حالا یه بار هم "به" رو امتحان کنین ، خیلی خوشمزه تر از هویج میشه .

    شیره ی انگور رو هم ، راستش نه تا حالا شنیده بودم و نه خودم به فکرش افتاده بودم ، انشاء الله امتحان می کنم و میام نظرم رو در موردش میگم .

    آلو هم دیدم که توی خورش فسنجون باشه ، ولی فکر می کنم کاملا به سلیقه ی افراد بستگی داشته باشه .

    یه نکته ی دیگه ای که توی یه وبلاگ دیدم ، اضافه کردن یه شکلات کاکائویی خالص (به ازای هر دو نفر) ، در اواخر پخت خورش ، به فسنجون بود نویسنده گفته بود که این کار به خوش رنگ شدن و خوشمزه تر شدن خورش فسنجون ، کمک می کنه ... نمی دونم والا این یکی رو هم یه دفعه باید امتحان کنم ، شاید هم خوب بشه
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  12. 3 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  13. #7
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض انواع خورشت

    سلام توی این مبحث طریقه ی درست کردن انواع خورشت رو ذکر میکنیم البته دوستان باتجربه تر لطف کنن کمک کنن به هر روشی که میدونن شاید یه نوع خورشت چندجور درست بشه اوناروهم بگید که استفاده کنیم ممنون




  14. #8
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض خورش فسنجون

    به نام خدا

    خورش فسنجون

    سلام به همه دوستان عزیزم ....

    این هم یک خورش اصیل ایرانی که به نظر من در بین خورش های ایرانی نمره یک را به خودش اختصاص می ده و در اغلب ضیافت های رسمی ومهمانی هایمان به چشم می خوره ...من که خیلی خیلی این خورش را دوست دارم .مطمئنم شما همه بهتر از من به درست کردن آن تسلط دارید ولی من با اجازه شما یک بار دیگه می نویسم تا برام یاد آوری بشه .



    مواد لازم :(برای حدود 7- 8 نفر )
    مرغ :حدود 5/1تا 2 کیلویی
    گردو :750 گرم
    پیاز :یک عدد
    سیر :یک تادوحبه(البته دل بخواه هست )
    رب انار :5-6 قاشق غذا خوری
    نمک :به میزان لازم

    طرز تهیه :
    گردو بهتره گردو همون سال باشه وخیلی مونده نباشه ورنگ آن هم روبه سیاهی نرفته باشه .آخه مزه آن تلخ می شه .گرد را با غذا ساز خوب پودر می کنیم به همین صورت که در تصویر می بینید .



    حالا گردو پودر شده و یک پیاز ریز خرشده و سیر رنده شده وآب را می گذاریم روی حرارت وابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاد وبعد حرارت را فوق العاده کم می کنیم .ومی گذاریم حدود سه ساعت خوب گردو روغن بیندازه .می توانید برای اینکه گردو به روغن بیفته وسط های کار یکی دوتا قالب یخ به خورش اضافه کنید تا به اصطلاح این شوک باعث خارج شدن روغن گردو بشه .(در این مرحله دو سه بار هم به آن سر می زنیم تا گردو ته نگیره واگه آب آن خیلی کم شد حدود یک لیوان آب جوش به آن اضافه بفرمایید .)



    بهتره مرغ را به قطعات کوچکتر برش بدهیم مثلا مرغ متوسط را هشت قطعه کنیم . حالا مرغ ونمک به قابلمه اضافه می کنیم.ومجددا می گذاریم تا حدود یک ساعت مرغ کاملا بپزه .
    همینطور که می بینید روی سطح خورش کاملا روغن ایستاده (در مقایسه با عکس قبلی )



    وقتی مرغ کاملا پخته شد رب انار را به آن اضافه می کنیم ونمک آنرا اندازه کرده ..فقط حدود یک ربع می گذاریم تا با حرارت ملایم بجوشه و خورش جابیفته .(میزان رب انار به غلظت آن وذاوقه شما بستگی داره ....رب انار من ترش ونسبتا غلیظ بود ).بعضی ها هم به خورش یکی دو قاشق شکر اضافه می کنند تا ملس بشه ولی من خورش فسنجان را بدون شکر می پسندم .نوش جان

    http://liliangol.blogfa.com/post-95.aspx



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  15. 7 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


  16. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ايولللللللللللل دستت درد نكنه آبجى
    ممنون

    جه خوب توضيح دادى
    حتما درست مى كنم

    مرسى كم الله


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  17. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  18. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    ما برای غلیظ تر شدن فسنجون ، بهش سیب زمینی یا سیب درختی و یا به اضافه می کنیم ؛ به این صورت که یکی از این سه تا رو همراه با گردو چرخ می کنیم و می پزیم .... این کار باعث میشه که موقع اضافه کردن رب انار ، غذا غلظت خودش رو از دست نده و یکدست و جا افتاده تر بشه

    یه نکته ی دیگه اینکه سعی می کنیم همیشه مرغ رو جدا با کمی پیاز ، می پزیم و بعد به گردو اضافه می کنیم ، تا بوی مرغ نیم پخته توی خورش احساس نشه .

    و یه نکته ی دیگه هم اینکه ما خیلی وقتا خورش فسنجون رو با گوشت می پزیم که در این صورت ، گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز رنده شده ، و کمی ادویه ورز میدیم و به صورت کوفته های کوپیک در میاریم و بعد از روعن انداختن گردوها به خورش اضافه می کنیم و حدود یک ساعت هم بهش زمان پخت میدیم .

    البته میشه این کوفته های ریز رو همراه پیاز داغ سرخ کرد و بعد به خورش اضافه کرد (من اینجوریشو بیشتر دوست دارم) که در این صورت دیگه زمان اضافه ای برای پخت گوشت لازم نیست

    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  19. 2 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  20. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض





  21. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    کوپس خورشت های خوشمزتون !




  22. #13
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا چرا این مبحث داره خاک میخوره ؟یعنی هیچ کس هیچی بلد نیست بیاد توضیح بده!




  23. #14
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۵-خرداد-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    81
    امتیاز : 7,011
    سطح : 55
    Points: 7,011, Level: 55
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 203
    تشکر شده 284 در 70 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض فوت کوزه گری خورشت فسنجان

    می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و خوشرنگ را بر ملا کنیم

    برای اینکه چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ وخوشرنگ

    داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان

    لازم است دو ماده ی دیگر را نیز اضافه کنیم. اول برای خوش طعم شدن

    آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده

    بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود و اما

    جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست )باز

    هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی

    را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن،

    خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با

    این كار طعم خوبی به خورشتتان داده.

    براي اينكه بعضي از رب انارهایی که زیاد خوشرنگ نيستند می توانید

    رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتمان بدهیم کما اینکه شیرینی این

    شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.
    هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی
    رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی

  24. 2 کاربر از پست مفید vorojak تشکر کرده اند .


  25. #15
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,541
    امتیاز : 14,668
    سطح : 78
    Points: 14,668, Level: 78
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 25,232
    تشکر شده 11,170 در 2,337 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    ^^^ اما من از رنگ شکلات تو فسنجون بدم میاد...رنگ قهوه ای سوخته بهتره! شکلات رنگش را کدر می کنه!
    من هویج را ریز رنده می کنم می ریزم....البته زود میریزما که هم پیدا نمیشه, هم یه مقدار شیرینی می ده به خورشت و هم اینکه کمک گردو میشه!
    پسته را تا حالا امتحان نکردم!
    التماس دعا

  26. کاربر روبرو از پست مفید bahanehgir تشکر کرده است .


  27. #16
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    اموووووووووووو مسافر کوچولوووووو امضاتو کوچیک کن ....رو اعصاب ادم راه میره !

  28. کاربر روبرو از پست مفید آسمون تشکر کرده است .


  29. #17
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض "خورش به"

    خورش به یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملا شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه .

    (تازه الان فهميدم خورشت به يه غذاى اصفهانيه)

    مواد لازم (برای 3-4 نفر)

    گوشت : 250-300 گرم

    به : 500 گرم

    سیب زمینی : یک عدد متوسط

    پیاز : یک عدد کوچک

    مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری

    آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

    شکر : 2 قاشق غذاخوری

    نمک : خیلی کم

    روغن : یک قاشق غذاخوری

    آب : 1.5 لیتر
    طرز تهیه :]

    روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم .

    پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم .

    گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم .

    آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه .

    به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم .

    آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته .

    در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه .

    درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم . آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه .

    بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است .

    نوش جان


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  30. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  31. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    10,457
    امتیاز : 91,621
    سطح : 100
    Points: 91,621, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience PointsTagger First Class
    تشکر کردن : 9,407
    تشکر شده 31,412 در 9,801 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    مخالفت
    233
    مخالفت شده 145 در 76 پست

    پیش فرض خورشت قيمه

    گزارش تصويري از خوشت قيمه ما در مهماني اخير:




    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط رضوان : یکشنبه ۱۶ مهر ۹۱ در ساعت ۲۲:۲۴
    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

    پیامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر فرمود:
    ای مردم! خداوند عزّوجلّ، کمال دین شما را در امامت و پیشوایی علی(ع) قرار داده است؛ پس هر کس که از او و جانشینان
    او از فرزندان من که از صلب اویند تا واپسین روز جهان پیروی و اطاعت نکند، به حبط و نابودی اعمال گرفتار گردیده و در آتش دوزخ،
    جاودانه، معذّب خواهد بود، نه دیگر عذابش تخفیف یابد و نه مهلت و فرصت نجاتی به او داده شود.

  32. 2 کاربر از پست مفید رضوان تشکر کرده اند .


  33. #19
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    وای سحری درست کردن خیلی سخته ...
    خب همه خورشی که نمیشه درست کرد ....
    شماها واسه سحرذی چ چیزایی درست میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چارلی چاپلین میگوید:
    پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم :
    با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه!
    رختخواب خرید ولی خواب نه!
    ساعت خرید ولی زمان نه!
    مقام خرید ولی احترام نه
    کتاب خرید ولی دانش نه!
    ادم میشه خرید ولی دل نه!

  34. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط آسمون نمایش پست اصلی
    وای سحری درست کردن خیلی سخته ...
    خب همه خورشی که نمیشه درست کرد ....
    شماها واسه سحرذی چ چیزایی درست میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واای خواهر گفتیییییییی
    صبح ها که ساعت 10 میام سرکار.بعدش ساعت 4 که میرم خونه تا افطار که دارم غذا درست میکنم.تازه سوپ و فرنی و سبزی و سالاد که باید باشه.غذا هم درست میکننم.بعد افطار برو تو اشپزخونه سحری درست کن.سحری حتما برنج باید باشه. تازه با این همه فشار هی دغدغه اینم داشته باشی چی درست کنیییییییییی!!
    الیته دلم خوشه هروز به دوتا روزه دار افطاری میدم
    اصلا عادت نداشتم غذا درست کنم .خیلی بهمفشار میادد

  35. 3 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  36. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,762
    امتیاز : 12,347
    سطح : 72
    Points: 12,347, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 99.6%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 16,649
    تشکر شده 12,575 در 2,461 پست
    حالت من : Sepasgozar
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 15 در 10 پست

    پیش فرض

    خورش قیمه آلو

    مواد لازم:
    گوشت بدون استخوان= 500 گرم
    لپه= 150 گرم
    روغن مایع
    آلوخشك= 200 گرم
    پیاز
    رب گوجه*فرنگی
    لیموعمانی= سه عدد
    زردچوبه و دارچین
    آب، نمك، فلفل و روغن
    طرز تهيه:
    پیاز را خرد كرده و سرخ می*كنیم. وقتی طلایی شد گوشت روخرد كرده و داخل پیاز می*ریزیم. سپس رب*گوجه*فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمك و فلفل را اضافه می*كنیم.اون وقت لپه را شسته و به بقیه مواد اضافش میکنیم. به اندازه سه لیوان آب میریزیم تا با شعله ملایم خوب پخته بشه..
    بعد که پخت، لیموعمانی را از پوست در آورده و تو خورش می*ریزیم. آلو را كه از قبل با آب گرم خیس كرده بودیم داخل خورش میریزیم.و به مدت 30 دقیقه با آلو می*جوشونیم تا خورش جا بیافتد و آماده بشه.
    نوش جان
    ویرایش توسط مرصاد العباد : سه شنبه ۰۳ مرداد ۹۱ در ساعت ۰۱:۱۲

  37. کاربر روبرو از پست مفید مرصاد العباد تشکر کرده است .


  38. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    آسمون جون منم اولین سالمه و سختمه تا حدودی.اما این کار رو کردم خیلی خوب و راحت شدم. هر هفته برنامه میریزم که هر شب افطار دسر چی داریم ، شام چی و سحر چی.

    البته این برنامه کلی برای همیشه م بوده ، پریشب متناسب با ماه رمضون از نو تنظیمش کردم.سحری ها رو معمولا برنجی و کم روغن درست میکنمی وحتما با سالاد یا سبزی وشام ها هم بیشتر حبوبات و نون.

    غذاها هم دسته بندی کردم ،مثلا باید خورش ، سرخ کردنی ،پلو مخلوط ، غذای غربی ،آش و سوپ ،غذای دریایی ، حاضری ، آزاد .بعد اومدم زیر هر کدوم از اینا اسم غذاهایی که بلدم رست کنم رو نوشتم و هر هفته یه نوعشو درست میکنم ،اینجوری خیلی راحتی دیگه. امتحان کن:>

    راستی مهاجر جون میتونی نصف کارای سحری و در واقع مقدماتش رو با درست کردن افطاری انجام بدی ،اینجوری دیگه سحریت راحت تر و زودتر آمااده میشه
    ویرایش توسط ياس سپيد : سه شنبه ۰۳ مرداد ۹۱ در ساعت ۰۳:۰۷




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  39. کاربر روبرو از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده است .


  40. #23
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    اوهوم .....
    منم سحخری و افطاری رو باهم درست میکنم ....چون اصلا طاقت اینکه دوبار پای گاز واستم رو ندارم ولی بعد از سحری و افطاری درست کردن از دل ضعفه مردم دیگه !
    حالا الحمدللله ما از امشب تا جمعه افطارها جایی دعوتیم فقط میمونه سحری ....که سخته بدونم چی درست کنم.
    اخه مثلا ماهی و جوجه کباب و کباب و اینارو که نمیشه برا سحر درست کرد تشنگی میاره ....قیمه هم نه خودم دوست دارم نه همسر گرام ....
    کلن منو غذایی مون محدوده !
    چمدونم والو
    چارلی چاپلین میگوید:
    پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم :
    با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه!
    رختخواب خرید ولی خواب نه!
    ساعت خرید ولی زمان نه!
    مقام خرید ولی احترام نه
    کتاب خرید ولی دانش نه!
    ادم میشه خرید ولی دل نه!

  41. #24
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    چرا نمیشه این غذاها رو درست کنی برا سحر. خب درست کن اما در کنارش(قبلش و بعدش) تخم شربیتی و سیب و چیزایی که باعث میشن تو روز تشنه نشین بخورین مشکلی پیش نمیاد

    من که تا حالا هم ماهی برا سحر پخیدم و هم میگو




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  42. #25
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۶
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    49
    امتیاز : 1,683
    سطح : 23
    Points: 1,683, Level: 23
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 65
    تشکر شده 157 در 41 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سلام بر دوستان.

    اومدم يه دستي به سر و روي تاپيك كشيدم . چقدر خاك گرفته بود
    حالا طرز تهيه خورشت كرفس:
    نیم كیلو گوشت ران گوسفند
    2 عدد كرفس متوسط
    نیم كیلو نعنا و جعفری
    پیاز 1 عدد متوسط
    سيب زميني 1 عدد (دلخواه)
    یك استكان آبلیمو یا آب نارنج
    به قدر كافی نمك و فلفل
    طرز تهیه:
    پياز را تفت مي دهيم .گوشت را چند تكه كرده و آن را به پياز اضافه می كنیم تا سرخ شوند . سپس با 2 لیوان آب می گذاریم تا بپزد. سپس كرفس ها را شسته، خرد كرده و با 3 قاشق سوپخوری روغن كمی تفت می دهیم. بعد از آن جعفری و نعنای خرد شده را به كرفس اضافه می كنیم تا با كرفس كمی سرخ شوند.فلفل و كمی زردچوبه و كرفس سرخ شده را به گوشت اضافه می كنیم. سپس صبر می كنیم تاگوشت كاملاً بپزد. درانتها،نمك و آبلیمو یا آب نارنج و سيب زميني نگيني خورد شده و سرخ شده را هم اضافه می كنیم بعد از 5 دقيقه قل زدن خورش آماده است .
    نوش جان
    الهي ! ديده اي ده كه جز تماشاي ربوبيتت نبيند و دلي كه غير ازمهر عبوديتت.

  43. 3 کاربر از پست مفید مطيع ولايت تشکر کرده اند .


  44. #26
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-مرداد-۰۲
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    1,983
    امتیاز : 17,374
    سطح : 84
    Points: 17,374, Level: 84
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 476
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,804
    تشکر شده 8,279 در 1,565 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه خورشت وحشت حوزوی:
    ما دوشنبه ها تو حوزه خورشتی به نام خورشت وحشت داریم
    مواد به کار رفته در خورشت:
    سیب زمینی به اندازه انگشت اشاره
    هویج خرد شده به ضخامت 1 سانتی متر
    و بقیش آب و رب گوجه هست
    درست کنید
    باز دل تنگم هوای صحبت با تو دارد
    با تو که راه حق را پیمودی و از ما خاکیان جدا و به افلاکیان پیوستی
    ای شهید گمنام!
    من و تو در گمنامی با هم شریکیم
    تو پلاکت را گم کردی و من هویتم را
    تو پلاکت را گم کردی و من همه چیزم را
    تو پلاکت را گم کردی و من خدا را

  45. 3 کاربر از پست مفید یه دوست! تشکر کرده اند .


  46. #27
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۰۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    850
    امتیاز : 19,239
    سطح : 87
    Points: 19,239, Level: 87
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class1 year registered10000 Experience PointsCreated Album pictures
    تشکر کردن : 5,066
    تشکر شده 3,517 در 720 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 2 در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط goner نمایش پست اصلی
    من این غذا را خیلی دوس دارم یاد بگیرم،هر کسی حرفه ای بلده لطفا آموزش بدهد:
    خورشت فسنجون.
    چند تا خورشت هم یاد بدید بد نیست مثل:
    قیمه ،سبزی،بادمجون،کرفس
    هراموزشی میخای توی گوگل جستجو بنویس برات میاد دوست عزیز
    زمانه عجیبی است!
    برخی مردمان امام گذشته را عاشقند،
    نه امام حاضر را.
    میدانی چرا؟
    امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند،
    اما امام حاضر را باید فرمان برند!!!!
    «شهید آوینی»





  47. #28
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آبان-۲۷
    محل سکونت
    جسم در زمین روح در آسمان
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    1,809
    امتیاز : 9,149
    سطح : 64
    Points: 9,149, Level: 64
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 201
    Overall activity: 58.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 768
    تشکر شده 3,474 در 1,088 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط یه دوست! نمایش پست اصلی
    طرز تهیه خورشت وحشت حوزوی:
    ما دوشنبه ها تو حوزه خورشتی به نام خورشت وحشت داریم
    مواد به کار رفته در خورشت:
    سیب زمینی به اندازه انگشت اشاره
    هویج خرد شده به ضخامت 1 سانتی متر
    و بقیش آب و رب گوجه هست
    درست کنید



    بگو رفتم سربازی نه حوزه

    والو................
    ای که حاجت طلبی از ارباب........پرچم شاه بسوی حرم عباس ع است


  48. #29
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط یه دوست! نمایش پست اصلی
    طرز تهیه خورشت وحشت حوزوی:
    ما دوشنبه ها تو حوزه خورشتی به نام خورشت وحشت داریم
    مواد به کار رفته در خورشت:
    سیب زمینی به اندازه انگشت اشاره
    هویج خرد شده به ضخامت 1 سانتی متر
    و بقیش آب و رب گوجه هست
    درست کنید
    شما باید ساده زیست باشید! !

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  49. #30
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش گل کلم

    مواد لازم :

    ـ گوشت ۳۰۰ گرم

    ـ گل کلم کوچک ۱ عدد

    ـ لپه یک چهارم پیمانه

    - پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق

    ـ لیمو عمانی ۴ عدد

    ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق

    ـ زعفران دم کرده

    ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به قدر کافی

    ـ روغن به مقدار لازم (هر چه کمتر بهتر)

    طرز تهیه :

    گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد .

    گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارندو یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند .

    لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است.

    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  50. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1