کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 60 , از مجموع 60

موضوع: انواع خورشت

  1. #31
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    طرز پخت خورش قیمه



    مواد لازم برای هشت نفر:

    - گوشت قیمه ای، ۳۰۰ گرم
    لپه، ۲ پیمانه
    پیاز بزرگ، یک عدد
    لیمو عمانی، ۱۰ عدد
    زعفران ساییده شده، یک قاشق چای خوری سرخالی
    روغن مایع، به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی، یک قاشق سوپ خوری سرپر
    پودر دارچین، یک قاشق چای خوری سرخالی
    زردچوبه، یک قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    سیب زمینی متوسط، ۴ عدد

    طرز تهیه:

    ۱ – ابتدا لپه را در کاسه ای ریخته و خوب بشویید، سپس آن را در سبدی آبکشی کنید. گوشت را نیز بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. [فریزر کردن گوشت...]

    ۲ – داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ شدن پیاز، یک قاشق چای خوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

    ۳ – تکه های گوشت را به پیازداغ اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در این زمان مقداری نمک هم اضافه کنید.

    نکته: علت تفت دادن لپه این است که پس از اضافه کردن آب برای پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.

    ۴ – بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه، از تفت دادن گوشت و پیاز و لپه، حدود ۲ پیمانه آب جوشیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم اجاق گاز بپزد. بعد از اینکه مواد چند جوش زد، پودر زعفران که قبلا در مقداری آب جوش حل کرده بودید را به مواد اضافه کنید.

    نکته: برای اینکه لپه و گوشت خوشرنگ تر شوند، همان زمانی که لپه را به گوشت و پیازداغ اضافه کردید، محلول زعفرانی را نیز می توانید بیفزایید.

    ۵ – در فاصله پخت گوشت و لپه، لیمو عمانی ها را شسته و در کاسه ای حاوی آب جوش کمی خیس کنید.

    سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد کنید و در خورش بریزید. حالا حدود ۲ ساعت صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاق گاز جا بیفتد. در این فاصله، سیب زمینی ها را هم پوست کنده و پس از خلالی کردن در روغن سرخ کنید.

    ۶ – در یک ظرف فلزی جداگانه، رب را در کمی روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه کنید. به این صورت رب، رنگ بهتری در غذا ایجاد می کند. بعد از حدود یک ربع، پودر دارچین را بیفزایید. حالا خورش را در ظرف موردنظر بریزید و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

    نکته ۱: باتوجه به اینکه رب گوجه فرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر می اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه کنید.

    نکته ۲: دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید زیرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تیره شدن رنگ خورش می شود.

    نکته ۳: به جای سیب زمینی سرخ کرده، از چیپس خلالی نیز می توانید استفاده کنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  2. 5 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  3. #32
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش قیمه خلال و زرشک

    مواد لازم

    برای شش نفر

    گوشت گوساله 500 گرم
    زرشك 50 گرم
    خلال بادام 100 گرم
    پيازمتوسط يك عدد
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    روغن براي سرخ كردن دو قاشق غذاخوري
    شكر يك قاشق غذاخوري
    زعفران نصف قاشق چايخوري
    ليمو عماني چهار عدد

    طرز تهيه

    پياز را خرد كرده، با كمي روغن تفت مي دهيم. در همين حالت رب را هم اضافه مي كنيم سپس گوشت را قيمه اي خورد كرده به مواد اضافه و همه مواد را كمي تفت مي دهيم، پس از آن دو ليوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم مي كنيم و مي گذاريم به مدت يك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقيقه ليمو عماني ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش مي اندازيم و اجازه مي دهيم خورش به مدت يك ساعت ديگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شكر تفت مي دهيم و در پايان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه مي داريم.خورش در اصل با زرشك سياه طبخ مي شود.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  4. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  5. #33
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-دی-۱۴
    محل سکونت
    کربلا
    نوشته ها
    1,082
    امتیاز : 8,646
    سطح : 62
    Points: 8,646, Level: 62
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassCreated Album pictures10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 1,131
    تشکر شده 2,661 در 851 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    مرد و مردونه
    هيچ خورشتي برا من مثل فسنجون نميشه.
    بهتر است بگویم ابوالفضل رهبر!
    کسی که اسمش لرزه به تن ارتش دشمن می اندازد


    مصـاحبـه ی حـاج قاسـم سلیمـانـی بـا العالـم
    مجـری : ببخشید سـردار نظـر شمـا نسبت بـه سوریـه چیـه؟
    ســردار : مـا میدونیـم کـه اسرائیل و نـاتـو دوست دارن جنگـــ تـو سوریه
    فـرسایشـی بشه تـا قدرتـــ ارتش سوریـه و مخـالفـای دولتـــ کـم شـه،
    اونـوقت بیـان خودشـون مسلط شـن بـه سوریه، "خوبـــ مـاهم صبـر
    میکنیـم تـا اون لحظـه برسـه"
    <<<سلامتی و طول عمر فرمانده سپاه قدس صلوات>>>





  6. 3 کاربر از پست مفید panther تشکر کرده اند .


  7. #34
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش بادمجان

    مواد لازم برای دو نفر:

    بادمجان دلمه ای بزرگ یک عدد

    گوشت یا مرغ 250 گرم

    گوجه فرنگی دو عدد متوسط

    پیاز یک عدد

    زردچوبه یک قاشق چایخوری

    رب گوجه یک تا دو قاشق غذاخوری

    نمک و غوره یا آبغوره یا آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم

    طرز تهیه :

    پیاز را ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت میدیم تا نرم و سبک بشه

    گوشت را بهش اضافه می کنیم و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ بده الان

    وقت اضافه کردن زردچوبه هست که مقداری هم باید با گوشت تفت بخوره

    و در آخر رب گوجه را اضافه کرده و خیلی کم تفت میدیم .



    اگر از مرغ استفاده بکنیم همون ابتدا نمک را اضافه می کنیم ولی اگر

    گوشت استفاده می کنیم نمک را بعد از پخت گوشت بهش اضافه می کنیم

    .مقداری آب جوش به گوشت اضافه و با حرارت بالا اجازه میدیم به جوش

    بیاد بعد حرارت را کم در قابلمه را می بندیم و اجازه میدیم تا بپزه .

    نکته :


    اگر گوشت را با پیاز خوب تفت ندیم و رنگش تغییر نکنه در حین پخت یک کف

    بد شکلی از اون خارج میشه که روی سطح قابلمه را میگیره.

    اگر به موادی که تفت دادیم آب سرد اضافه کنیم مواد سرد میشن و تا بیان

    دوباره گرم بشن گوشت یک کفی را از خودش بیرون میده .

    بادمجونها را اگر تلخ هست تو آب نمک میذاریم به مدت یک ساعت بعد

    آبکش می کنیم و خشک می کنیم و سرخ می کنیم هر چقدر که روغن

    بادمجان بیشتر باشه بهتر سرخ میشه و به اصطلاح دنبه ای تر میشه

    خیلی بافت نرم و خوبی پیدا می کنه گرچه امروزه روز این کار درست

    نیست و باید خیلی رعایت کرد ولی قلق بادمجان خوب سرخ شده روغن

    فراوون هست.

    بعد از سرخ شدن بادمجان ها ظرفی را که اونها را درونش گذاشتیم مقداری

    کج میذاریم تا روغن اضافی اون جدا بشه .



    وقتیکه گوشت پخت بادمجون سرخ شده را روی اون می چینیم چون مدت

    زمان پخت بادمجان کوتاه هست در همین لحظه میتونیم گوجه های حلقه

    شده را هم روی او بذاریم و اجازه میدیم تا خورشت ما جا بیفته.

    چون ترشیجات باعث میشن مدت زمان پخت سبزیجات طولانی بشه وقتی

    مطمئن شدیم که بادمجان و گوجه پختن غوره یا آبغوره ... را اضافه میکنیم

    و معمولا میزان آب خورشت سلیقه ای هست بعضی ها دوست دارن که

    آبدار باشه و موقع خوردن از آب خورش روی برنج و ته دیگ میریزن و اجازه

    میدن تا ته دیگ با این آب خیس بخوره که طعم خیلی خوبی هم پیدا می

    کنه .

    عده ای بی آب دوست دارن و یا آب غلیظ دیگه این تکه کار دست خودتون

    هست .این غذا با سالاد یا ماست و خیار و سبزی خوردن خورده میشه .

    تزئین خورشت بادمجان به شکل طاووس



    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  8. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  9. #35
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-بهمن-۲۰
    محل سکونت
    پشت دریا ها شهریست....
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,409
    امتیاز : 40,021
    سطح : 100
    Points: 40,021, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 4,770
    تشکر شده 9,051 در 2,019 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    Talking

    نوشته اصلی توسط اشناي غريب نمایش پست اصلی
    خورش بادمجان

    مواد لازم برای دو نفر:

    بادمجان دلمه ای بزرگ یک عدد

    گوشت یا مرغ 250 گرم

    گوجه فرنگی دو عدد متوسط

    پیاز یک عدد

    زردچوبه یک قاشق چایخوری

    رب گوجه یک تا دو قاشق غذاخوری

    نمک و غوره یا آبغوره یا آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم

    طرز تهیه :

    پیاز را ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت میدیم تا نرم و سبک بشه

    گوشت را بهش اضافه می کنیم و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ بده الان

    وقت اضافه کردن زردچوبه هست که مقداری هم باید با گوشت تفت بخوره

    و در آخر رب گوجه را اضافه کرده و خیلی کم تفت میدیم .



    اگر از مرغ استفاده بکنیم همون ابتدا نمک را اضافه می کنیم ولی اگر

    گوشت استفاده می کنیم نمک را بعد از پخت گوشت بهش اضافه می کنیم

    .مقداری آب جوش به گوشت اضافه و با حرارت بالا اجازه میدیم به جوش

    بیاد بعد حرارت را کم در قابلمه را می بندیم و اجازه میدیم تا بپزه .

    نکته :


    اگر گوشت را با پیاز خوب تفت ندیم و رنگش تغییر نکنه در حین پخت یک کف

    بد شکلی از اون خارج میشه که روی سطح قابلمه را میگیره.

    اگر به موادی که تفت دادیم آب سرد اضافه کنیم مواد سرد میشن و تا بیان

    دوباره گرم بشن گوشت یک کفی را از خودش بیرون میده .

    بادمجونها را اگر تلخ هست تو آب نمک میذاریم به مدت یک ساعت بعد

    آبکش می کنیم و خشک می کنیم و سرخ می کنیم هر چقدر که روغن

    بادمجان بیشتر باشه بهتر سرخ میشه و به اصطلاح دنبه ای تر میشه

    خیلی بافت نرم و خوبی پیدا می کنه گرچه امروزه روز این کار درست

    نیست و باید خیلی رعایت کرد ولی قلق بادمجان خوب سرخ شده روغن

    فراوون هست.

    بعد از سرخ شدن بادمجان ها ظرفی را که اونها را درونش گذاشتیم مقداری

    کج میذاریم تا روغن اضافی اون جدا بشه .



    وقتیکه گوشت پخت بادمجون سرخ شده را روی اون می چینیم چون مدت

    زمان پخت بادمجان کوتاه هست در همین لحظه میتونیم گوجه های حلقه

    شده را هم روی او بذاریم و اجازه میدیم تا خورشت ما جا بیفته.

    چون ترشیجات باعث میشن مدت زمان پخت سبزیجات طولانی بشه وقتی

    مطمئن شدیم که بادمجان و گوجه پختن غوره یا آبغوره ... را اضافه میکنیم

    و معمولا میزان آب خورشت سلیقه ای هست بعضی ها دوست دارن که

    آبدار باشه و موقع خوردن از آب خورش روی برنج و ته دیگ میریزن و اجازه

    میدن تا ته دیگ با این آب خیس بخوره که طعم خیلی خوبی هم پیدا می

    کنه .

    عده ای بی آب دوست دارن و یا آب غلیظ دیگه این تکه کار دست خودتون

    هست .این غذا با سالاد یا ماست و خیار و سبزی خوردن خورده میشه .

    تزئین خورشت بادمجان به شکل طاووس







    ببخشید خواهر تو خونتون از اینا سرو میشه؟


    میشه یه بار که ما دعوت هسیم این مدلی برامون غذا درست کنید تا ازتون بیشتر تعریف کنیم؟

  10. 2 کاربر از پست مفید اندیشه تشکر کرده اند .


  11. #36
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش هویج



    مواد لازم:

    گوشت خورشی

    هویج: نیم کیلو

    پیاز: 1 دونه متوسط

    آلو خورشی: 10 تا !!

    نمک و فلفل و دارچین

    زعفران

    آبلیمو

    عسل یا شکر (اختیاری)

    طرز پخت:

    پیاز رو خرد کرده و توی روغن خیلی کم تفت داده تا سبک شه..گوشت رو هم اضافه کرده و تفت داده تا تغییر رنگ بده و بعدش درش رو بسته با حرارت ملایم تا آب بندازه...بعدش 2، 3 لیوان آب ریخته و بگذارید خیلی ملایم بپزه



    تو این فاصله، هویج های تمیز کرده و شسته رو خلال یه دست کنید...بعدش توی تابه ریخته و کمی کره (یا روغن) توش ریخته..به اندازه یه قاشق فقط ... یه قاشق مرباخوری عسل هم توش بریزید فقط واسه رنگ و براقی هویج...دو قاشق پر زعفرون غلیظ هم ریخته توی هویج ها و با حرارت ملایم خوب تفت بدید



    ، 7 دقیقه تفت داده تا کمی نرم بشه...تو این فاصله گوشت هم نیم پز شده..آلوها رو هم شسته و توی آب گذاشته...هویج ها رو به گوشت اضافه کرده همراه نمک و فلفل و یه ریزه (فقط یه ریزه) دارچین



    ریختن آلو اجباری نیست ه..ببینین این خورش نباید خیلی آبدار باشه...در همین حدی که می بینید



    هویج ها باید نرم بشه اما له نشه و فرمش رو از دست نده

    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  12. 6 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  13. #37
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش سیب

    مواد لازم

    گوشت نيم كيلوگرم
    پياز دو عدد
    سيب شيرين چهار عدد
    لپه يك پيمانه
    رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
    گوجه فرنگي رنده شده دو عدد
    ليموعماني پنج عدد
    زعفران نصف قاشق چايخوري
    دارچين، روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

    طرز تهيه

    ابتدا پيازها را رنده كرده با زردچوبه و روغن سرخ مي كنيم، سپس گوشت ها را قيمه اي خرد كرده و در پياز سرخ مي كنيم و دارچين و فلفل را مي افزاييم. بعد گوجه فرنگي ها و رب گوجه فرنگي را داخل مواد مي ريزيم. آن گاه لپه را كه از قبل خيس كرده ايم آبكش كرده و داخل مايه سرخ مي كنيم (براي جلوگيري از وا رفتن لپه) آب ريخته و مي گذاريم بپزد بعد از 5/1 ساعت ليموعماني، زعفران و نمك را اضافه مي كنيم و مي گذاريم خورش جا بيفتد 45 دقيقه قبل از سرو، سيب هاي خرد شده را اضافه مي كنيم (به اين دليل كه سيب زرد له مي شود.)
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  14. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  15. #38
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش مرغ و قارچ



    مواد لازم
    مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
    قارچ ۳۰۰ گرم
    پیاز متوسط ۲ عدد
    آرد ذرت ۲ قاشق سوپخوری
    آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه
    مرغ ها رو به تکه های کوچک خرد کنید.
    پیاز ها رو خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید. حالا مرغ ها رو اضافه کنید و اجازه بدید تا با هم خوب تفت بخورن و سرخ بشن. قارچ ها رو به چند تکه بزرگ خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید. حالا کمی زردچوبه و ادویه مرغ , نمک و فلفل بزنید و روی مرغ آب جوش بریزید و اجازه بدید تا مرغ و قارچ بپزن!
    در اواخر پخت هم ۲ قاشق آرد ذرت رو در کمی آب سرد حل کنید و با خورش اضافه کنید. در آخر هم آبلیموی تازه رو اضافه کنید و سرو کنید.

    نکات

    اگر میخواهید این خورش رو به صورت خوراک میل کنید باید کمی آرد ذرت بیشتر بریزید و اجازه بدید تا سس خوراک غلیظ بشه.
    میتونید به جای مرغ بی استخوان, از سینه یا فیله مرغ به تنهایی استفاده کنید.
    نمک گوشت های سفید رو همیشه اوایل پخت اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه.
    روی مرغ همیشه آب جوش و روی گوشت آب سرد بریزید تا مزه اصلی خودشون رو حفظ کنند!
    میتونید به جای آرد ذرت, آرد سفید هم استفاده کنید, ولی آرد سفید کمی طعم خامی داره!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  16. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  17. #39
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش زرشک



    مواد لازم
    گوشت خورشی ۵۰۰ گرم
    زرشک ۲۰۰ گرم
    لپه یک دوم پیمانه
    پیاز ۱ عدد
    نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن و دارچین و زعفران به میزان لازم
    خلال پسته در صورت تمایل برای تزیین پلو

    طرز تهیه
    پیاز رو خرد کنید و به همراه گوشت تفت بدید و گوشت رو سرخ کنید.
    وقتی گوشت خوب سرخ شد, کمی ادویه و زردچوبه بزنید و روی اون آب سرد بریزید و بذارید تا گوشت خوب بپزه.
    لپه رو پاک کنید و جداگانه بپزید و کف روی اون رو بگیرید. وقتی گوشت پخت, لپه رو با کمی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید.
    زرشک رو هم بشویید و ۱۰ دقیقه آخر پخت به همراه نمک و کمی دارچین به خورش اضافه کنید. در صورت تمایل میتونید به خورش زغفران هم اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری پیدا کنه.
    بذارید خورش کمی بجوشه و جا بیفته و بعد با پلو سرو کنید.

    نکات

    این خورش کردی است!
    این خورش به خاطر طعمی که داره برای عطش مفیده, پس میتونید برای افطار اونو درست کنید.
    در صورت تمایل میتونید کمی رب رو هم تفت بدید و ۱۰ دقیقه آخر به خورش اضافه کنید.
    میتونید مقدار زرشک رو کم و زیاد کنید.
    لپه رو هیچ وقت با خورش نپزید, چون آب لپه خورش رو بدرنگ میکنه!
    لپه رو تفت بدید و به خورش اضافه کنید تا لپه توی خورش وا نره!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  18. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  19. #40
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۰۶
    محل سکونت
    پایین
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,805
    امتیاز : 36,709
    سطح : 100
    Points: 36,709, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 56.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class3 months registeredOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 6,019
    تشکر شده 6,874 در 2,914 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    1
    مخالفت
    87
    مخالفت شده 72 در 35 پست

    پیش فرض

    خورشت شانچیلوپاچو برای این که دوباره ببینیدش پایین عکسش است






























































    جوری اومدی پایین دوباره ببینیش انگار یه بار دیدیش

  20. کاربر روبرو از پست مفید بیت المقدس تشکر کرده است .


  21. #41
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش اسفناج و ماش



    مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
    گوشت خورشی ۴۰۰ گرم
    اسفناج ریز شده ۲ کیلوگرم
    ماش یک و نیم استکان
    پیاز ۲ عدد بزرگ
    سیر ۱ بوته کوچک
    نمک و فلفل و رب انار و روغن و زردچوبه و ادویه به میزان لازم

    طرز تهیه
    پیاز رو به همراه سیر و گوشت تفت بدید تا خوب سرخ بشن. کمی زردچوبه و ادویه بزنید و روی گوشت آب سرد بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه. ماش رو جداگانه بپزید.
    اسفناج رو تفت بدید و به همراه ماش بعد از پخت گوشت, به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت کم خورش جا بیفته. نیم ساعت قبل از سرو هم نمک و فلفل و رب انار رو اضافه کنید و بعد با برنج سرو کنید.

    نکات

    معمولا خورش اسفناج رو با آلو میپزند و شاید پخت خورش اسفناج با ماش کمی عجیب باشد, ولی این غذا یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گلستان است.
    میزان رب انار بستگی به سلیقه شما داره!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  22. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  23. #42
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خورش لوبیا سبز



    مواد لازم

    گوشت خورشی ۵۰۰ گرم

    لوبیا سبز ۷۰۰ گرم

    پیاز ۲ عدد

    رب گوجه ۱ تا ۱/۵ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه خورشی و آبلیمو و روغن و زعفران به میزان لازم

    طرز تهیه

    پیاز رو تفت بدید تا سرخ بشه، بعد گوشت رو اضافه کنید و خوب سرخش کنید. زردچوبه و ادویه خورشی بزنید و آب بریزید تا گوشت بپزه.
    اگر لوبیا فریز شده داشتید که باید قبلا به لوبیا به روش بلانچ کردن، آماده کرده باشید
    اگر هم لوبیا تازه دارید که بذارید بپزه، توی ظرفی روغن بریزید و رب رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد لوبیا رو بهش اضافه کنید و با هم تفت بدید.
    وقتی گوشت پخت، لوبیا و رب رو به اون اضافه کنید و بذارید با هم جا بیفتن، نمک و فلفل و آبلیمو و کمی زعفران(دلخواه) بزنید.
    بعد از ربع ساعت خورش آماده است.

    نکات

    گوشت خورشی حتما باید تفت بخوره تا هم خوشمزه بشه و هم موقع پخت بافتش باز نشه.
    میتونید به جای آبلیمو، لیمو عمانی هم بریزید.
    میتونید به جای رب، از ۴ تا ۵ تا گوجه استفاده کنید، ولی حتما بذارید آبش کشیده بشه روی شعله، بعد سرخش کنید تا خوشرنگ بشه.
    رب حتما باید سرخ بشه تا خوشرنگ بشه و بوی خامی اون گرفته بشه.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  24. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  25. #43
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-بهمن-۲۹
    محل سکونت
    شیــــراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    768
    امتیاز : 13,189
    سطح : 74
    Points: 13,189, Level: 74
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 41.0%
    افتخارات:
    Social1 year registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 3,234
    تشکر شده 2,509 در 616 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


  26. کاربر روبرو از پست مفید مامان سادات تشکر کرده است .


  27. #44
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-بهمن-۲۹
    محل سکونت
    شیــــراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    768
    امتیاز : 13,189
    سطح : 74
    Points: 13,189, Level: 74
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 41.0%
    افتخارات:
    Social1 year registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 3,234
    تشکر شده 2,509 در 616 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


  28. #45
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-اسفند-۱۳
    محل سکونت
    شیــــــــــــــــــــــــــراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,151
    امتیاز : 6,105
    سطح : 50
    Points: 6,105, Level: 50
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 14.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 2,339
    تشکر شده 2,680 در 763 پست
    حالت من : Gerye
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 6 در 5 پست

    پیش فرض خورشت گوجه سبز



    مواد لازم :
    مرغ۳۰۰:گرم(باگوشت هم میتونید درست کنید)
    ▪ گوجه سبز: ۲۰ عدد،
    ▪ جعفری خشک: ۸ قاشق غذاخوری،
    ▪ نعناع: ۳ قاشق غذاخوری،
    ▪ پیاز: یک عدد متوسط،
    ▪ آرد گندم: یک قاشق غذاخوری پر،
    ▪ آب: ۲ لیوان و روغن به میزان کافی.

    مقداری روغن را در ظرفی بریزید و پیاز خرد شده را در آن سرخ کنید. سپس مرغ را به همراه نمک و زردچوبه به پیاز
    بیف

    زایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم، سرخ شود. (لازم است تکه های مرغ را قبلاً به صورت کوچک خرد کنید) بعد آرد و نعناع و جعفری خشک و آب را اضافه کنید. گوجه سبز را زمانی در قابلمه بریزید که احساس کنید خورش

    شما کمی جا افتاده است زیرا گوجه سبز خیلی زود له می شود. حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا رنگ گوجه سبزها کمی تغییر کند. اکنون خورش

    تان آماده است.
    ...


  29. 2 کاربر از پست مفید شوق پرواز تشکر کرده اند .


  30. #46
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض







    مواد لازم :

    گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
    ماست چکیده 2.5 کیلوگرم
    شکر 1 پیمانه سرخالی
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آب 2 تا 3 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
    خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)
    طرز تهیه :

    1. گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود. توجه داشته باشید که انجام این بخش بسیار اهمیت دارد. پس از خاتمه کوبیدن، گوشت كوب را بر روى گوشت بكشيد تا خورش ماست كشدارشود.
    2. زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه به جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.
    3. زعفران را آب زده و در صورت تمایل مقداری گلاب به آن اضافه کنید.
    4. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

    نکات:

    1. این خورش سرد سرو می شود.
    2. از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

    غذای خوش مزه ای هست.........مخصوصا اگه قشنگ درست بشه و واقعا کش دار بشه.......معرکه س.

  31. 3 کاربر از پست مفید سرمه تشکر کرده اند .


  32. #47
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۲-مهر-۲۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    1,884
    امتیاز : 16,181
    سطح : 81
    Points: 16,181, Level: 81
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکر کردن : 4,210
    تشکر شده 3,154 در 1,243 پست
    مخالفت
    61
    مخالفت شده 63 در 39 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی






    مواد لازم :

    گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
    ماست چکیده 2.5 کیلوگرم
    شکر 1 پیمانه سرخالی
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آب 2 تا 3 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
    خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)
    طرز تهیه :

    1. گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود. توجه داشته باشید که انجام این بخش بسیار اهمیت دارد. پس از خاتمه کوبیدن، گوشت كوب را بر روى گوشت بكشيد تا خورش ماست كشدارشود.
    2. زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه به جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.
    3. زعفران را آب زده و در صورت تمایل مقداری گلاب به آن اضافه کنید.
    4. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

    نکات:

    1. این خورش سرد سرو می شود.
    2. از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

    غذای خوش مزه ای هست.........مخصوصا اگه قشنگ درست بشه و واقعا کش دار بشه.......معرکه س.
    بايد شكار يا قربوني يا گردن دراز داشته باشه يا گردن كلفت ..
    هستم غلام قنبــــــر و از عالمــــــــــي سرم ...

  33. 2 کاربر از پست مفید غلام قنبر تشکر کرده اند .


  34. #48
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    نکته ای بود ظریف تر ز مووو...............
    .
    .
    .
    .
    اینم طرز تهیه قیمه نثار :عششششششششششششششششق منه




    مواد لازم :

    برنج 10 لیوان
    گوشت بدون استخوان 2 کیلو
    پیاز 3 عدد بزرگ
    رب گوجه 1 قاشق پر
    نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
    گلاب 2 قاشق غذاخوری
    خلال بادام و پسته از هر کدام صد گرم
    زرشک یه کاسه ی ماست خوری پر
    خلال پرتقال 100 گرم
    ادویه ی نثار یا دارچین و هل به دلخواه
    شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    البته تمام مواد رو من همیشه چشمی استفاده میکنم و اینا رو هم حدودا نوشتم ، بسته به سلیقه میتونه کم و زیاد بشه ....
    برنج رو که مثل همیشه ، آبکش کرده و میذاریم تا دم بکشه ...
    گوشت رو هم قیمه ای خرد کرده و با یه دونه پیاز ریز خرد شده تو روغن تفت میدیم تا آبش کاملا کشیده بشه و کمی سرخ بشه ، بعد رب گوجه رو هم باهاش تفت داده و بهش آب اضافه میکنیم . اون دو تا پیاز رو هم سرخ کرده و به قیمه اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا گوشت بپزه ، در انتها باید مقدار کمی آب داشته باشه و غلیظ باشه .... نمک و فلفل و ادویه و کمی زعفران آبشده رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم ....
    اینجا از ادویه ی مخصوص نثار استفاده میکنن ولی بدون این ادویه و فقط با دارچین ( دو قاشق مربا خوری ) هم به اندازه ی کافی خوشمزه است ... میتونین مقدار کمی هم هل استفاده کنین ....
    نیم ساعت قبل از سرو غذا مواد خلال رو آماده میکنیم ... میتونیم خلال پرتقال رو از شب قبل تو آب گرم خیس کرده و هر چند ساعت یکبار آبشو عوض کنیم . و هم این که میتونیم چند بار بجوشونیم و آبشو دور بریزیم تا تلخیش از بین بره ...
    خلال بادام و پسته رو هم به مدت 10 دقیقه تو آب خیس میکنیم تا کمی نرم بشه ...
    ابتدا خلال پرتقال رو تو مقدار کمی روغن تفت میدیم و شکر رو بهش اضافه میکنیم وقتی کمی نرم شد و آبش کاملا کشیده شد ( نه که سرخ بشه و خشک ) ، زرشک رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت میدیم و بعد خلال بادوم و پسته و گلاب رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم . اگه بیشتر از این رو حرارت نگه داریم ، زرشک به خلال بادوم رنگ میده و خوشگلیشو از دست میده ....

    .
    .
    .
    .
    البته خودم یه سری تغییرات توش میدم که مسلما با این غذای قزوینی فرق داره دیگه............مثلا گردو خورد شده حتما بهش اضافه میکنم.........
    یا گاها یه قاشق کنجد میریزم توش.........یا مواد روشو مثل خلال و زرشک و اینا رو توی گلاب خیس میکنم و توی روغن کنجد یه تفت میدم .........
    البته ادویه نثار نمیشناسم...........کسی میشناسه که چیه؟


  35. 3 کاربر از پست مفید سرمه تشکر کرده اند .


  36. #49
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۲-مهر-۲۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    1,884
    امتیاز : 16,181
    سطح : 81
    Points: 16,181, Level: 81
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکر کردن : 4,210
    تشکر شده 3,154 در 1,243 پست
    مخالفت
    61
    مخالفت شده 63 در 39 پست

    پیش فرض

    10 ليوان برنج ؟؟؟؟؟؟؟

    2 كيلو گوشت بدون استخون ؟؟؟؟

    شب بخير.
    هستم غلام قنبــــــر و از عالمــــــــــي سرم ...

  37. کاربر روبرو از پست مفید غلام قنبر تشکر کرده است .


  38. #50
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    10لیوان برنج میشه حدودا 2کیلو خورده ایه............اره غذای پرگوشتیه........معمولانم گوشت شکار میریزن..........خود قزوینیا عاشقش هستن
    .
    .
    .
    وگرنه ما خودمون که اینقدر درست نمیکنیم..........من معمولا پیاز داغم توش نمیریزم...........یا پیاز جدا سرخ میکنم روغنش که رفت میریزم رو برنج...........
    خوشمزه س.........یه بار امتحان کنین..........عالیه

  39. #51
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,110
    امتیاز : 77,881
    سطح : 100
    Points: 77,881, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,538
    تشکر شده 35,366 در 8,298 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    ^ احتمالا این مقدار مواد حداقل برای 10 - 15 نفر می باشد. نه؟



    باور بفرمایید بنده خودم آدم بخوری هستم نفرمایید که مواد برای تهیه غذا برای 4 نفر هست که اون وقت من به دوستان شک می کنم که به من می گویند بخور!!!

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  40. 2 کاربر از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده اند .


  41. #52
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مستاجر خدا نمایش پست اصلی
    ^ احتمالا این مقدار مواد حداقل برای 10 - 15 نفر می باشد. نه؟



    باور بفرمایید بنده خودم آدم بخوری هستم نفرمایید که مواد برای تهیه غذا برای 4 نفر هست که اون وقت من به دوستان شک می کنم که به من می گویند بخور!!!
    هریه کیلو برنج معمولا برای 5نفرخوبه..........برنج دونه دار...........منظورم برنج با خلال و ایناس دیگه قطعا باید 6_7نفرو جواب بده.
    دقیقا دوکیلو ونیم برنج برای 15تا20 نفر ادم کافیه.........

  42. #53
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-بهمن-۰۱
    محل سکونت
    زیر بیرق آقا(جیره خورکه خوبه....ریزه خور اربابیم.....)
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    2,135
    امتیاز : 10,029
    سطح : 66
    Points: 10,029, Level: 66
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsCreated Blog entryVeteranTagger Second Class
    تشکر کردن : 4,299
    تشکر شده 3,954 در 1,477 پست
    حالت من : Khejalati
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    73
    مخالفت شده 30 در 25 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    نکته ای بود ظریف تر ز مووو...............
    .
    .
    .
    .
    اینم طرز تهیه قیمه نثار :عششششششششششششششششق منه




    مواد لازم :

    برنج 10 لیوان
    گوشت بدون استخوان 2 کیلو
    پیاز 3 عدد بزرگ
    رب گوجه 1 قاشق پر
    نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
    گلاب 2 قاشق غذاخوری
    خلال بادام و پسته از هر کدام صد گرم
    زرشک یه کاسه ی ماست خوری پر
    خلال پرتقال 100 گرم
    ادویه ی نثار یا دارچین و هل به دلخواه
    شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    البته تمام مواد رو من همیشه چشمی استفاده میکنم و اینا رو هم حدودا نوشتم ، بسته به سلیقه میتونه کم و زیاد بشه ....
    برنج رو که مثل همیشه ، آبکش کرده و میذاریم تا دم بکشه ...
    گوشت رو هم قیمه ای خرد کرده و با یه دونه پیاز ریز خرد شده تو روغن تفت میدیم تا آبش کاملا کشیده بشه و کمی سرخ بشه ، بعد رب گوجه رو هم باهاش تفت داده و بهش آب اضافه میکنیم . اون دو تا پیاز رو هم سرخ کرده و به قیمه اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا گوشت بپزه ، در انتها باید مقدار کمی آب داشته باشه و غلیظ باشه .... نمک و فلفل و ادویه و کمی زعفران آبشده رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم ....
    اینجا از ادویه ی مخصوص نثار استفاده میکنن ولی بدون این ادویه و فقط با دارچین ( دو قاشق مربا خوری ) هم به اندازه ی کافی خوشمزه است ... میتونین مقدار کمی هم هل استفاده کنین ....
    نیم ساعت قبل از سرو غذا مواد خلال رو آماده میکنیم ... میتونیم خلال پرتقال رو از شب قبل تو آب گرم خیس کرده و هر چند ساعت یکبار آبشو عوض کنیم . و هم این که میتونیم چند بار بجوشونیم و آبشو دور بریزیم تا تلخیش از بین بره ...
    خلال بادام و پسته رو هم به مدت 10 دقیقه تو آب خیس میکنیم تا کمی نرم بشه ...
    ابتدا خلال پرتقال رو تو مقدار کمی روغن تفت میدیم و شکر رو بهش اضافه میکنیم وقتی کمی نرم شد و آبش کاملا کشیده شد ( نه که سرخ بشه و خشک ) ، زرشک رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت میدیم و بعد خلال بادوم و پسته و گلاب رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم . اگه بیشتر از این رو حرارت نگه داریم ، زرشک به خلال بادوم رنگ میده و خوشگلیشو از دست میده ....

    .
    .
    .
    .
    البته خودم یه سری تغییرات توش میدم که مسلما با این غذای قزوینی فرق داره دیگه............مثلا گردو خورد شده حتما بهش اضافه میکنم.........
    یا گاها یه قاشق کنجد میریزم توش.........یا مواد روشو مثل خلال و زرشک و اینا رو توی گلاب خیس میکنم و توی روغن کنجد یه تفت میدم .........
    البته ادویه نثار نمیشناسم...........کسی میشناسه که چیه؟

    بعد این میشه واسه چند گردان؟
    خسته ام.....
    از اینکه عمری خار بودم.....
    نه؛یار......

    الیس الله بکاف العبدهُ؟؟؟
    این صدا در گوشم میپیچد...انگار کسی از همین نزدیکی...در همین شب ها میگوید:
    ...فزت برب الکعبه...


  43. کاربر روبرو از پست مفید کشته بهشت خاکیشم تشکر کرده است .


  44. #54
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    عاقا شما نسبت ها رو بچسبین..........من چمیدونم قد شکم هرکسی چجوریه خوو..........
    من خودم یه لیوان و نصفی برنج واسه چهارتا ادم بزرگ درست میکنم............ظهر وشبم میخوریم.........

  45. #55
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۳-فروردین-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    230
    امتیاز : 2,278
    سطح : 28
    Points: 2,278, Level: 28
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points3 months registered
    تشکر کردن : 391
    تشکر شده 285 در 155 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    9
    مخالفت شده 14 در 10 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط bedayah نمایش پست اصلی
    هو الحیّ
    سلام

    ما برای غلیظ تر شدن فسنجون ، بهش سیب زمینی یا سیب درختی و یا به اضافه می کنیم ؛ به این صورت که یکی از این سه تا رو همراه با گردو چرخ می کنیم و می پزیم .... این کار باعث میشه که موقع اضافه کردن رب انار ، غذا غلظت خودش رو از دست نده و یکدست و جا افتاده تر بشه

    یه نکته ی دیگه اینکه سعی می کنیم همیشه مرغ رو جدا با کمی پیاز ، می پزیم و بعد به گردو اضافه می کنیم ، تا بوی مرغ نیم پخته توی خورش احساس نشه .

    و یه نکته ی دیگه هم اینکه ما خیلی وقتا خورش فسنجون رو با گوشت می پزیم که در این صورت ، گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز رنده شده ، و کمی ادویه ورز میدیم و به صورت کوفته های کوپیک در میاریم و بعد از روعن انداختن گردوها به خورش اضافه می کنیم و حدود یک ساعت هم بهش زمان پخت میدیم .

    البته میشه این کوفته های ریز رو همراه پیاز داغ سرخ کرد و بعد به خورش اضافه کرد (من اینجوریشو بیشتر دوست دارم) که در این صورت دیگه زمان اضافه ای برای پخت گوشت لازم نیست

    .
    .
    دستتون درد نکنه من همیشه با این بوی مرغ مشکل داشتم
    ما زنده به انیم که ارام نگیریم
    موجیم که اسودگی ما عدم ماست

  46. #56
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۳-فروردین-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    230
    امتیاز : 2,278
    سطح : 28
    Points: 2,278, Level: 28
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points3 months registered
    تشکر کردن : 391
    تشکر شده 285 در 155 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    9
    مخالفت شده 14 در 10 پست

    پیش فرض

    میشه لطفا یکی زرشک پلو با مرغ رو هم توضیح بده؟ من با روش خوشمزه پختن مرغ مشکل دارم بد میشه!هم ابپز خوشمزه بگید هم سرخ کرده اونو!مثل تو رستورانها!!!!!!!
    ما زنده به انیم که ارام نگیریم
    موجیم که اسودگی ما عدم ماست

  47. #57
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,110
    امتیاز : 77,881
    سطح : 100
    Points: 77,881, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,538
    تشکر شده 35,366 در 8,298 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    هریه کیلو برنج معمولا برای 5نفرخوبه..........برنج دونه دار...........منظورم برنج با خلال و ایناس دیگه قطعا باید 6_7نفرو جواب بده.
    دقیقا دوکیلو ونیم برنج برای 15تا20 نفر ادم کافیه.........

    وقتی میخواهند میزان مواد اولیه را بگویند معمولا برای 4 نفر توضیح داده می شود. از این باب عرض کردیم

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  48. کاربر روبرو از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده است .


  49. #58
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,110
    امتیاز : 77,881
    سطح : 100
    Points: 77,881, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,538
    تشکر شده 35,366 در 8,298 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط خسته نمایش پست اصلی
    میشه لطفا یکی زرشک پلو با مرغ رو هم توضیح بده؟ من با روش خوشمزه پختن مرغ مشکل دارم بد میشه!هم ابپز خوشمزه بگید هم سرخ کرده اونو!مثل تو رستورانها!!!!!!!
    http://www.rahpouyan.ir/showthread.php?t=73

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  50. #59
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    User with most referrers

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۳
    محل سکونت
    SHZ
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    2,832
    امتیاز : 32,119
    سطح : 100
    Points: 32,119, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 3,424
    تشکر شده 4,227 در 1,770 پست
    حالت من : Khabalod
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 72 در 36 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    نکته ای بود ظریف تر ز مووو...............
    .
    .
    .
    .
    اینم طرز تهیه قیمه نثار :عششششششششششششششششق منه




    مواد لازم :

    برنج 10 لیوان
    گوشت بدون استخوان 2 کیلو
    پیاز 3 عدد بزرگ
    رب گوجه 1 قاشق پر
    نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
    گلاب 2 قاشق غذاخوری
    خلال بادام و پسته از هر کدام صد گرم
    زرشک یه کاسه ی ماست خوری پر
    خلال پرتقال 100 گرم
    ادویه ی نثار یا دارچین و هل به دلخواه
    شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    البته تمام مواد رو من همیشه چشمی استفاده میکنم و اینا رو هم حدودا نوشتم ، بسته به سلیقه میتونه کم و زیاد بشه ....
    برنج رو که مثل همیشه ، آبکش کرده و میذاریم تا دم بکشه ...
    گوشت رو هم قیمه ای خرد کرده و با یه دونه پیاز ریز خرد شده تو روغن تفت میدیم تا آبش کاملا کشیده بشه و کمی سرخ بشه ، بعد رب گوجه رو هم باهاش تفت داده و بهش آب اضافه میکنیم . اون دو تا پیاز رو هم سرخ کرده و به قیمه اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا گوشت بپزه ، در انتها باید مقدار کمی آب داشته باشه و غلیظ باشه .... نمک و فلفل و ادویه و کمی زعفران آبشده رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم ....
    اینجا از ادویه ی مخصوص نثار استفاده میکنن ولی بدون این ادویه و فقط با دارچین ( دو قاشق مربا خوری ) هم به اندازه ی کافی خوشمزه است ... میتونین مقدار کمی هم هل استفاده کنین ....
    نیم ساعت قبل از سرو غذا مواد خلال رو آماده میکنیم ... میتونیم خلال پرتقال رو از شب قبل تو آب گرم خیس کرده و هر چند ساعت یکبار آبشو عوض کنیم . و هم این که میتونیم چند بار بجوشونیم و آبشو دور بریزیم تا تلخیش از بین بره ...
    خلال بادام و پسته رو هم به مدت 10 دقیقه تو آب خیس میکنیم تا کمی نرم بشه ...
    ابتدا خلال پرتقال رو تو مقدار کمی روغن تفت میدیم و شکر رو بهش اضافه میکنیم وقتی کمی نرم شد و آبش کاملا کشیده شد ( نه که سرخ بشه و خشک ) ، زرشک رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت میدیم و بعد خلال بادوم و پسته و گلاب رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم . اگه بیشتر از این رو حرارت نگه داریم ، زرشک به خلال بادوم رنگ میده و خوشگلیشو از دست میده ....

    .
    .
    .
    .
    البته خودم یه سری تغییرات توش میدم که مسلما با این غذای قزوینی فرق داره دیگه............مثلا گردو خورد شده حتما بهش اضافه میکنم.........
    یا گاها یه قاشق کنجد میریزم توش.........یا مواد روشو مثل خلال و زرشک و اینا رو توی گلاب خیس میکنم و توی روغن کنجد یه تفت میدم .........
    البته ادویه نثار نمیشناسم...........کسی میشناسه که چیه؟

    ب نظر من ک برای 4 نفر بیشتر نیست و کاملن صحیحه.
    تازه اگر دوستان رعایت کنن!
    نه قاضی ام نه مدرس نه محتسب نه فقیر / مرا چه کار که منع شراب خواره کنم

  51. 2 کاربر از پست مفید علی تشکر کرده اند .


  52. #60
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    خورشت قیمه بادمجون:


    یه غذای فوق العاده خوشمزه برای کسایی که بادمجون دوست دارن.............و بزن دررویی البته!!!!
    من خودم بادمجون خلالی خورد و سرخ میکنم واسه این غذا.............بعد دیگه پختن نداره خوو.
    گوشت و لپه رو میپزیم............بعد گوجه و خلال بادمجون سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم.........
    و دراخرم سیب زمینی سرخ شده رو میریزیم روش.
    به همین راحتی و چقدررررررررر خوشمزگیییییییی!!!!!
    اینم یه دستور واسه راحت تر شدن کار:

    مواد لازم برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
    بادمجان قلمی ۴ تا ۶ عدد
    گوجه ۲ عدد درشت
    رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
    پیاز ۱ عدد بزرگ
    لپه ۶۰ تا ۸۰ گرم
    لیمو عمانی ۱ عدد
    نمک و فلفل و ادویه و روغن و زعفران به میزان لازم
    طرز تهیه:
    پیاز رو با گوشت تفت بدید و وقتی خوب سرخ شد, به اون ادویه و زردچوبه بزنید و روش آب سرد بریزید و بذارید تا آب جوش بیاد. بعد حرارت رو کم کنید و بذارید گوشت بپزه.
    لپه رو که از قبل حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کردید رو جداگانه بپزید و کف روی اون رو بگیرید.
    بادمجانها رو پوست بگیرید و خرد کنید و نمک پاش کنید و اجازه بدید ۱ ساعت بمونه تا تلخی اون گرفته بشه. بعد اونو بشویید و خشک کنید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
    گوجه فرنگی ها رو حلقه ای کلفت کنید و اونو هم در روغن تفت بدید.
    توی یه ظرف کمی روغن بریزید و بذارید داغ بشه و رب رو توی اون سرخ کنید و بعد لپه پخته و آبکش شده رو اضافه کنید و تفت بدید و حدود نیم ساعت آخر پخت گوشت به اون اضافه کنید.
    حدود ۱ ساعت مونده به آخر پخت لیمو عمانی رو چند سوراخ کنید و به گوشت اضافه کنید. کمی هم زعفران دم کرده اضافه کنید.
    حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت هم بادمجانها و گوجه فرنگی رو به خورش اضافه کنید و بذارید تا خورش جا بیفته.
    در آخر هم نمک و فلفل رو اندازه کنید و اگر ترشی خورش کم بود به اون کمی آب لیموی تازه اضافه کنید.
    نکات

    • رب رو حتما تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه.



    • لپه رو حتما تفت بدید تا توی خورش له نشه و شکل اولیه اش رو حفظ کنه.



    • اگر میخواهید خورش خوشرنگی داشته باشید, رب رو همون اول اضافه نکنید چون خورش رو کدر میکنه!



    • اگر بادمجان رو توی روغن غوطه ور سرخ کنید, کمتر روغن جذب میکنه.



    • میتونید بادمجانها رو توی مخلوط سفیده زده شده به همراه نمک و فلفل و زعفران بزنید و سرخ کنید تا کمتر روغن ببره.


    • زغفران عطر خیلی خوبی رو خورش قیمه و قیمه بادمجان میده. سعی کنید همه رنگ خورش رو از رب نگیرید!
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

  53. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1