کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 30 , از مجموع 80
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    انواع طبخ مرغ

    هو الحیّ
    سلام

    خانم های عزیز حتما می دونن که برای پختن مرغ ، روش های متفاوت و متنوعی وجود داره و البته هر کدوم هم باب طبع یه عده هست .

    من چند روز پیش ، یه روش پخت مرغ جدید ، توی یه سایت دیدم ، به نظرم جالب اومد ، گفتم بذارمش اینجا تا دوستان هم تجربه کنن و بعد اگه روش های دیگه ای هم خودشون بلد هستن ، بیان و به ما یاد بدن؛
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  2. 3 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Wink خوراک مرغ عمه خانم

    هو الحیّ
    سلام

    مواد لازم:


    مرغ تکه شده
    پیاز خلال شده
    فلفل دلمه ای خلال شده.

    هویچ حلقه شده

    زعفران آب کرده ۳ قاشق غذاخوری

    روغن زیتون ۳/۱ پیمانه

    آب لیمو یا نارنج تازه ۳/۱ پیمانه

    نمک

    فلفل

    دارچین

    پودر تخم گشنیز

    زردچوبه کمی

    رب ۱قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    خیلی راحت همه مواد رو تو یه ظرف باهم مخلوط می کنید بجز رب . اگه وقت ندارید نیازی نیست از قبل این کار رو انجام بدید می تونید بلا فاصله تو فر بذارید اما اگه فرصت هست بهتره مرغ تو این مواد حدود دو ساعت استراحت کنه . بعد مواد رو تو سینی فر می چینیم . هرچی که تو ظرف هست رو به سینی منتقل می کنیم و به مدت یک ساعت تو فر با دمای ۱۷۰ قرار می دیم .

    بعد از این مدت رب رو با کمی روغن تفت می دیدم و یک لیوان و نیم آب بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا بجوشه و تا حدی جا بیفته . شما می تونید این رب رو با پیاز داغ و کمی ادویه تفت بدید . بعد سس رقیق آماده رو روی مرغ ها می ریزیم وباز ۱۵ دقیقه دیگه تو فر می ذاریم . (ریختن رب کاملا دل خواهه ولی با رب رقیق خوشمزه میشه ) اگه مرغ های شما هنوز طلایی نشده سینی رو تو طبقه زیر فر به مدت ده دقیقه قرار بدید . یا شعله گریل رو روشن کنید و دقت داشته باشید روی مرغ نسوزه .

    * نکته 1 : مامان من همین روش رو توی قابلمه اجرا می کنن و تقریبا هم خوب میشه .
    *نکته 2 : باید دقت کنین که این سس روی همه ی تکه های مرغ یکنواخت ریخته بشه .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  4. 5 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    یه روش دیگه ای که معمولا خود من ، برای پختن مرغ اجرا می کنم ، اینه :

    تکه های ران و سینه ی مرغ رو بدون هیچ ماده ی اضافه ای داخل یه ماهیتابه می چینم (حتی اگه یخ زده هم باشه اشکالی نداره) و درب اون رو می بندم و روی حرارت ملایم قرار میدم .

    مرغ خودش کم کم آب می اندازه و با آب خودش میپزه . وقتی آبش تموم شد ، یه کمی روغن توی ماهیتابه می ریزم و دو طرف مرغ ها رو خیلی کم توی روغن سرخ می کنم .

    در حالی که مرغ داره میپزه ، سس اون رو آماده می کنم :

    یه دونه پیاز رو ریز خرد می کنم و توی روغن تفت میدم تا کاملا طلایی بشه ، یه تکه فلفل دلمه ای (حدود یک سوم) رو هم ریز خرد می کنم و بهش اضافه می کنم ، یکی دوتا قارچ رو هم ریز خرد می کنم و بهش اضافه می کنم ،بعد بهش هر ادویه ای که دلم بخواد (یا ادویه ی مخصوص مرغ که از عطاری می خرم) رو اضافه می کنم و بعد هم یک تا دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه می کنم و بعد از تفت دادن رب گوجه ، حدود یه لیوان آب بهش اضافه می کنم و میذارم سس یکنواخت بشه .

    این سس رو موقع کشیدن غذا و وقتی که مرغ ها رو توی دیس گذاشتم ، روی اونها میدم . خیلی خوشمزه میشه .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  6. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  7. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    یه روش دیگه ی پختن مرغ هم اینه که اون رو به صوزت ته چین درست کنیم ، که خودش دو روش داره
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  8. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ته چین 1

    هو الحیّ
    سلام

    مواد لازم :

    مرغ
    پیاز
    ادویه (نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و دارچین)
    روغن
    آب لیمو ترش

    برنج
    ماست
    روغن
    ادویه (نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و دارچین)
    تخم مرغ

    طرز تهیه :

    اول مرغ ها رو به تکه های نسبتا کوچیک (هر ضلع حدود 1 سانت و نیم) تقسیم می کنیم و با پیاز خرد شده و ادویه و روغن و آب لیمو ترش مخلوط می کنیم و توی یه ظرف می ریزیم (من معمولا روی این مخلوط یه ظرف سنگین می ذارم که این مواد رو به هم فشرده کنه و و کاملا همه ی مواد با مرغ مخلوط بشه)

    این مخلوط رو به مدت 2 ساعت توی یه جای نسبتا خنک قرار میدیم .

    بعد ماست و روغن و ادویه و تخم مرغ رو با هم مخلوط می کنیم و برنج رو آبکش می کنیم و یک چهارم برنج رو با ماست و مخلفاتش مخلوط می کنیم .

    کف قابلمه رو روغن می ریزیم و مخلوط برنج و ماست رو ته قابلمه می ریزیم و 10 دقیقه درب قابلمه رو می بندیم ، تا یه کمی این مخلوط خودش رو بگیره .

    بعد نصف بقیه ی برنج رو روی این مخلوط می ریزیم و بعد مرغ ها رو با پیاز و ... روی برنج ها می ذاریم و بقیه ی برنج رو می ریزیم روی اونها و دم می کنیم .

    حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم با حرارتی که اول به مدت 15 تا 20 دقیقه متوسط هست و بعدش هم کم میشه ، باید این غذا دم بکشه ، تا هم مرغ ها بپزه و هم برنج دم بکشه .

    نوش جان
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  9. 2 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  10. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ته چین 2

    هو الحیّ
    سلام

    مواد لازم :

    مرغ
    برنج
    ماست
    تخم مرغ
    ادویه (نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفران)
    روغن

    طرز تهیه :

    اول مرغ رو آب پز می کنیم (با همون آب خودش می ذاریم تقریبا نیم پز بشه)

    ماست و تخم مرغ و روغن و ادویه رو با هم مخلوط می کنیم

    مرغ پخته شده رو تکه تکه می کنیم و استخوان هاش رو در میاریم و توی یک چهارم ماست و مخلفات می ذاریم .

    برنج رو آبکش می کنیم و همه ی برنج رو با ماست و مخلفاتش مخلوط می کنیم .

    توی یه ماهیتابه روغن می ریزیم و نصف مخلوط برنج و ماست رو توی اون می ریزیم و بعد مرغ ها رو روی اون می ذاریم و بعد هم بقیه ی برنج رو می ریزیم .

    درب ماهیتابه رو می بندیم و روی حرارت متوسط به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دیم و بعد حرارت رو کم می کنیم و حدود یک ساعت بهش زمان می دیم تا برنج کاملا دم بکشه .

    بعد اگه خواستیم می تونیم مواد رو به صورت قالبی از ماهیتابه بیرون بیاریم و توی ماهیتابه دوباره روغن بریزیم و طرف دیگه اش رو هم ، با حرارت متوسط ، سرخ کنیم .

    نوش جان
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  11. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  12. #7
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-فروردین-۲۸
    محل سکونت
    .....
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    681
    امتیاز : 9,154
    سطح : 64
    Points: 9,154, Level: 64
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکر کردن : 4,440
    تشکر شده 3,077 در 651 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مرغ ترش

    سلام

    مقدار مرغ دست خودتونه، اما حداقل دو عدد نارنج تازه روش بچلونید! (میتونید از آب نارنج هم استفاده کنین)

    اگه غذای ترش خیلی دوس دارین رب انار ترش در غیر اینصورت رب انار ملس دو قاشق غذا خوری بهش اضافه کنین

    یه دسته جعفری خرد شده و حدود 50 گرم مغز گردو خرد شده هم بهش اضافه کنین (این مقدار برای حدود نیم کیلو مرغ کافبه - میتونید از سبزی های معطر هم استفاده کنین)

    فلفل سیاه و نمک (بهتره خیلی کم استفاده کنین) و ادویه هایی که دوست دارین اضافه کنین

    خوب هم بزنین تا یکنواخت بشه، روغن زیتون هم اضافه کنین..

    حالا اینو حدود یکی دوساعت بزارین بمونه... هم میتونین سرخ کنین، هم کبابی استفاده کنین..

    عالیه

    روز عیدی ما هم به خانواده از همینا میدیم...

    عید همه مبارک!

  13. 3 کاربر از پست مفید آبي تشکر کرده اند .


  14. #8
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مرغ زعفرانی

    تیکه های مرغ رو داخل یه ماهی تابه ی نسبتا گود بچینید؛
    هیچی بهش اضافه نکنید؛
    غیر از یه نیم لیوان زعفرون دم شده+ کمی نمک
    آب زعفرون رو که روی مرغ دادین، در ظرف رو بذارین و شعله ی اجاق رو پایین پایین بیارید.
    بعد از مدتی، عطر دیوانه کننده ای خونه تونو پر میکنه.
    و مرغ بسسسسسسسسسسسسسیار خوشرنگ و خوش طعمی خواهید داشت.
    نوش جان.

  15. 5 کاربر از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده اند .


  16. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    ^ امروز مجبورم خودم غذا درست کنم
    اومدم اینجا همه پست ها رو خوندم همین روش استاد عروسک پارچه ای از همه آسون تر بود
    می رم سراغ پختنش اگه خوب شد عکسش رو میزارم اینجا
    روش های استاد بدایه هم خیلی باکلاس تر بود از لحاظ زیبایی و... اما وقت می خواد نه برای من که تازه از خواب بیدار شدم و دارم فکر می کنم نهار چی بخورم!
    با تشکر

  17. کاربر روبرو از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده است .


  18. #10
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    جناب مهندس! شعله اجاق رو حسابی کم کنیدا.
    ضمنا وسوسه نشید که بیشتر از یه فنجون آب زعفرون بریزید...

  19. کاربر روبرو از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده است .


  20. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عروسك پارچه اي نمایش پست اصلی
    تیکه های مرغ رو داخل یه ماهی تابه ی نسبتا گود بچینید؛
    هیچی بهش اضافه نکنید؛
    غیر از یه نیم لیوان زعفرون دم شده+ کمی نمک
    آب زعفرون رو که روی مرغ دادین، در ظرف رو بذارین و شعله ی اجاق رو پایین پایین بیارید.
    بعد از مدتی، عطر دیوانه کننده ای خونه تونو پر میکنه.
    و مرغ بسسسسسسسسسسسسسیار خوشرنگ و خوش طعمی خواهید داشت.
    نوش جان.
    نوشته اصلی توسط عروسك پارچه اي نمایش پست اصلی
    ^
    جناب مهندس! شعله اجاق رو حسابی کم کنیدا.
    ضمنا وسوسه نشید که بیشتر از یه فنجون آب زعفرون بریزید...
    البته بدون پیاز که نمیشه! (این توصیه هم مخصوص آشپز های مرد!)

  21. #12
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نـــــــــــــــــــــــه ! پیاز نه. اصن لازم نیس. کلهم خرابش میکنه.

  22. کاربر روبرو از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده است .


  23. #13
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عروسك پارچه اي نمایش پست اصلی
    نـــــــــــــــــــــــه ! پیاز نه. اصن لازم نیس. کلهم خرابش میکنه.
    خب بنده الان دیگه گذاشتم بپزه
    اما مرغ رو با پیاز تفت دادم (چون مرغ اگه تفت نخوره هم بوش میمونه که شاید با بوی زعفران به مشام نرسه اما باز هست! و اینکه دیگه مرغ کف نمیکنه )
    از تمامی مراحلش هم عکس گرفتم فقط منتظرم از پایان کار هم عکس بگیریم و بزارم اینجا

  24. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عروسك پارچه اي نمایش پست اصلی
    تیکه های مرغ رو داخل یه ماهی تابه ی نسبتا گود بچینید؛
    هیچی بهش اضافه نکنید؛
    غیر از یه نیم لیوان زعفرون دم شده+ کمی نمک
    آب زعفرون رو که روی مرغ دادین، در ظرف رو بذارین و شعله ی اجاق رو پایین پایین بیارید.
    بعد از مدتی، عطر دیوانه کننده ای خونه تونو پر میکنه.
    و مرغ بسسسسسسسسسسسسسیار خوشرنگ و خوش طعمی خواهید داشت.
    نوش جان.
    بالاخره نهار امروز بنده نیز آماده شد!

    اول خروج از فریزر و یخ زدایی توسط سولاردارم


    بعد تکه کردن و شستن

    بعد تفت دادن با پیاز (این رو بنده اضافه کردم و در دستور استاد گرامی نبوده است)


    پس از تفت دادن یک لیوان زعفران دم کرده با مقدار نیاز نمک (یه فنجون کمش بود و کمی هم نمک کم بود!)

    و پس از گذاشتن درب ظرف و بعد از مدتی (هرچقدر نیاز بود دیگه!) نتیجه این میشه: (خوشمزه هست با تشکر از عروسک پارچه ای)

    تصاویر پیوست شده

  25. 3 کاربر از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده اند .


  26. #15
    مدیر سایت
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,558
    امتیاز : 68,357
    سطح : 100
    Points: 68,357, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,141
    تشکر شده 22,701 در 4,108 پست
    حالت من : Khonsard
    مخالفت
    77
    مخالفت شده 110 در 89 پست

    پیش فرض

    ببقشین اینا همش واسه یه نفره ؟
    رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ؟

  27. 3 کاربر از پست مفید رهرو تشکر کرده اند .


  28. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط رهرو نمایش پست اصلی
    ببقشین اینا همش واسه یه نفره ؟
    راستش بستگی به افراد داره!
    مثلا با برنج این مقدار برای سه نفر معمولی کافی و به اندازه
    اما برای یکی مثه من باشه با برنج میشه برای 2 نفر
    هرچند بنده 3 تا تیکه زیاد اوردم پس اون بنده خدا باید معمولی باشه!

  29. کاربر روبرو از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده است .


  30. #17
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مرغ نمکی!



    خودم پختم و عکس انداختم!!!

  31. 3 کاربر از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده اند .


  32. #18
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مرغ نمکی!

    مرغ رو مي شوريم كامل.

    چيزاي توي شيكمشو در مياريم و يك يا دو تا پياز بزرگ و دو سه تا حبه سير رو چار قاچ مي ذاريم توي شيكمش.

    زعفرون آبكرده رو هم مي ماليم روي پوستش.

    يه قابمله كه مرغ به راحتي توش قرار ميگيره رو تا نصفه نمك مي كنيم و مرغ رو مي ذاريم روی نمکها!

    دمكني و سر قابلمه رو مي ذاريم و دو تا سه ساعت با حرارت كم مثل برنج مي ذاريم مي پزه.

    بعد ازتوي قابلمه با احتياط در مياريم دوباره زعفرون و اگه خواستيم كره مي ماليم روش و مي ذاريم توي فر تا پوستش برشته بشه.

    واقعا مزه ش متفاوته!!!

  33. 4 کاربر از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده اند .


  34. #19
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    ^ ببخشید استاد چرا حالا شور؟ !

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  35. #20
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    نه!
    شور نمیشه.
    خوش طعم میشه.
    اون نمک، شورش نمی کنه؛ خوشمزه ش میکنه.

  36. کاربر روبرو از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده است .


  37. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض کباب مرغ

    تیکه های کباب مرغی (ترجیحا را مرغ)رو بازار کیلویی بخرین.تو پیاز و زعفرون بخوابونین..بعدش فریز کنید تا یخ بزنه.بعد رو زغال کباب کنیددد.
    اصولا تو جاده میچسبه که شب قبل اینکارو بکنی.یا مثلا کوهی جنگلی!
    بعدش کنار زغال،یه دیگ بزارین توش کره آب کنین.این مرغا که کباب میشه رو بریزید توش.اخر سر در قابلمه رو بزارین و قابلمه رو بالا پایین کنین تا کره همه جا بره!
    کنارش برنج هم دم کنین...سالاد شیرازی با سس فرانسوی هم درست کنید.بعد نوش جان کنین.انقدررررررررر خوشمزه میشههههههههههههههه.همسر من استاددددده این مدل کباب درست کرده.اصلا دهنم اب افتاد

  38. 3 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  39. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عروسك پارچه اي نمایش پست اصلی
    مرغ رو مي شوريم كامل.

    چيزاي توي شيكمشو در مياريم و يك يا دو تا پياز بزرگ و دو سه تا حبه سير رو چار قاچ مي ذاريم توي شيكمش.

    زعفرون آبكرده رو هم مي ماليم روي پوستش.

    يه قابمله كه مرغ به راحتي توش قرار ميگيره رو تا نصفه نمك مي كنيم و مرغ رو مي ذاريم روی نمکها!

    دمكني و سر قابلمه رو مي ذاريم و دو تا سه ساعت با حرارت كم مثل برنج مي ذاريم مي پزه.

    بعد ازتوي قابلمه با احتياط در مياريم دوباره زعفرون و اگه خواستيم كره مي ماليم روش و مي ذاريم توي فر تا پوستش برشته بشه.

    واقعا مزه ش متفاوته!!!
    یعنی اصلا تو دیگ اب نمیریزیم؟؟
    بعد اون قسمت مرغ که بیرونه نمکه میپزه؟

  40. #23
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    نه- هیچ آبی نمی ریزیم. فقط نمک.
    مرغ رو روی نمکها قرار می دیم. و اونورش هم کاملا می پزه. مشکلی نداره.

  41. #24
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    ^
    سلام
    استاد ! یه سوال پیش اومد برام !
    این همه نمک ؟! نصف قابلمه ؟!! بعد از پختن مرغ نمکا رو چی کارش می کنین ؟!



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  42. #25
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    بعد از پخت، نمک رو دور می ریزیم. چون قالب قابلمه رو گرفته و خشک شده!! :d

  43. #26
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    ^



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  44. کاربر روبرو از پست مفید آبشار تشکر کرده است .


  45. #27
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    می بخشید ها!
    اما این که عین اسراف هست؟ بنده هم فکر می کردم توی آب می ریزیم!!!!!!!

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  46. کاربر روبرو از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده است .


  47. #28
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,750 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    خوب نمیشه خردش کرد و هر روز یه مقدارشو ریخت تو غذا؟؟؟

  48. کاربر روبرو از پست مفید blueblooded تشکر کرده است .


  49. #29
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اسفند-۲۰
    محل سکونت
    شـــی راز
    نوشته ها
    2,895
    امتیاز : 61,822
    سطح : 100
    Points: 61,822, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album picturesTagger Second Class
    تشکر کردن : 5,136
    تشکر شده 13,171 در 2,585 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 8 در 5 پست

    پیش فرض

    عروسک جون حالا تو غذا اینا شاید چون بو گرفته باشه نشه ریخت اما مثلاً تو خیسی برنج هم نمیشه ازش استفاده کرد؟

  50. کاربر روبرو از پست مفید دريـــا تشکر کرده است .


  51. #30
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    دوستان!
    راستش من تا حالا، بعد پخت مرغ، ازونجايي كه آب مرغ در حين پخت، جذب نمك شده و نمك خشك شده، ديگه از نمكه استفاده نكردم.
    حالا اگه مي دونيد يه آدم فداكاري پيدا بشه و اينو تست كنه!

  52. 2 کاربر از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1