کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 60 , از مجموع 80
  1. #31
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,541
    امتیاز : 14,668
    سطح : 78
    Points: 14,668, Level: 78
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 25,232
    تشکر شده 11,170 در 2,337 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عروسك پارچه اي نمایش پست اصلی
    دوستان!
    راستش من تا حالا، بعد پخت مرغ، ازونجايي كه آب مرغ در حين پخت، جذب نمك شده و نمك خشك شده، ديگه از نمكه استفاده نكردم.
    حالا اگه مي دونيد يه آدم فداكاري پيدا بشه و اينو تست كنه!
    سلام

    اووووه حالا نصف قابلمه نمکه دیگه.... وردارید بریزید تو غذایی چیزی یه طوریتون بشه بعد کلی پول دوا درمون بدین خوبه؟(البته دور از جونتون)
    حالا راستی این همه نمک از کجا بیاریم؟ لازم نیست نمک روش را بپوشونه؟
    من فکر کنم یه بار مهمونی رفتم طرف رو ما این غذا را آزمایش کرد!!! یادمه که چندان جالب نبود ...ممکنه ناشی بوده!

    التماس دعا

  2. کاربر روبرو از پست مفید bahanehgir تشکر کرده است .


  3. #32
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    دو پاكت نمك كفايت ميكنه!
    و نه. لازم نيست نمك روشو بپوشونه.
    ضمنا خيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــلي هم خوشمزه ميشه!

  4. کاربر روبرو از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده است .


  5. #33
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    343
    امتیاز : 5,794
    سطح : 49
    Points: 5,794, Level: 49
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 747
    تشکر شده 774 در 268 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سلام
    مرغ نمکی چه چیز جالبه تا حالا نشنیده بودم
    یه بار امتحان می کنم

    خوب یه پیشنهاد دارم نمک هاش را توی یه کیسه جمع کنید زمستون بعد بریزید رو برفهای جلو در خونتون همسایه هاتون هم کلی دعاتون می کنند

  6. کاربر روبرو از پست مفید سرور تشکر کرده است .


  7. #34
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    343
    امتیاز : 5,794
    سطح : 49
    Points: 5,794, Level: 49
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 747
    تشکر شده 774 در 268 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    مرغ حلزونی:

    فیله مرغ رع باریک باریک ببرید بعد مثل حلزون بپیچید و داخل مایع زعفران و نمک و تخم مرغ زده شده قرار بدید و توی تابه سرخ کنید یا به سیخ بکشید و کباب کنید
    خودم تا حالا درست نکردم ولی درست کرده ش را خوردم خوشمزه بود

  8. 3 کاربر از پست مفید سرور تشکر کرده اند .


  9. #35
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-اسفند-۱۶
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 2,913
    سطح : 33
    Points: 2,913, Level: 33
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 5
    تشکر شده 32 در 11 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    اساتید آشپزی یه سوال داشتم:
    موقع طبخ موقع برای درست کردن خورشت،مرغ را چه مدلی بپزیم که بوی ساری ندهد؟؟؟؟با چه ادویه یا موادی؟

  10. #36
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,110
    امتیاز : 77,881
    سطح : 100
    Points: 77,881, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,538
    تشکر شده 35,366 در 8,298 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط goner نمایش پست اصلی
    اساتید آشپزی یه سوال داشتم:
    موقع طبخ موقع برای درست کردن خورشت،مرغ را چه مدلی بپزیم که بوی ساری ندهد؟؟؟؟با چه ادویه یا موادی؟
    به نظر من اگه مرغ رو اول کار تفت بدید و با کمی پیاز دیگه بوی سار نمی ده
    ادویه خورشتی و این ها هم که موجود هست

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  11. کاربر روبرو از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده است .


  12. #37
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    یه ادویه ای هست ، که توی عطاری ها میشه پیدا کرد ، به نام "ادویه ی مرغ" ؛

    می تونین موقع پختن مرغ ، همون اول بهش اضافه کنین ، فقط یادتون باشه که یه کمی تنده و دیگه نباید به مرغتون فلفل اضافه کنین .

    ضمنا اگه روش های بالایی رو اجرا کنین ، مرغتون دیگه بوی بدی نمیده ...
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  13. 2 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  14. #38
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    Smile نهار سيزده بدرمون ~ خيلي چسبيد .. جاتون خالي!

    يا زهرا






  15. 2 کاربر از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده اند .


  16. #39
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    محل سکونت
    تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,951
    امتیاز : 34,937
    سطح : 100
    Points: 34,937, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,028
    تشکر شده 5,432 در 1,695 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    اگر زعفران بزنید بوش میره.
    فقط اشکالش اینه که غذا گرون میشه یه نموره.البته زیاد لازم نیستا.
    زردچوبه نزنید به مرغ.
    اینو از بهانه یاد گرفتم.

  17. 2 کاربر از پست مفید چكاوك تشکر کرده اند .


  18. #40
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    محل سکونت
    تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,951
    امتیاز : 34,937
    سطح : 100
    Points: 34,937, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,028
    تشکر شده 5,432 در 1,695 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    مشکات جان نوش جونتون.
    منم میخواااام.
    فقط خشک نمیشه غذا اینجوری؟

  19. #41
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,750 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض پای مرغ (chicken pie

    تخم مرغ یک عدد
    آرد دو پیمانه
    ماست یک پیمانه
    بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
    روغن مایع
    مرغ پخته شده به میزان لازم
    پیاز داغ یک قاشق
    فلفل دلمه نصف یک عدد
    گوجه فرنگی 2 عدد
    قارچ نصف یک پیمانه
    تخم مرغ رو بزنید و ماست رو بهش اضافه کنید. بعد از اون آرد رو کم کم اضافه کنید و بعد هم بیکینگ پودر

    مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید، پوست گوجه فرنگی رو بگیرید و خرد کنید و با فلفل دلمه و قارچ مخلوط کرده و در روغ مایع تفت دهید. نمک هم بزنید.

    ظرف رو چرب کنید و یه لایه خمیر در اون بذارید. مواد رو روی خمیر بذارید و دوباره یه لایه خمیر روش بذارید به طوری که اطراف خمیرهای بالا و پایین به هم بچسبند. زرده ی تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بمالید و بعد از اون مقداری زعفرون آب کرده روش بمالید.
    من حدود 45 دقیقه با شعله ی خیلی ملایم در فر گذاشتم. (خودش گفته بود 25 دقیقه). وقتی روش طلایی شد دیگه آماده هست. بستگی به خودتون داره که بخواید زیرش چقد برشته بشه.

    * من از ادویه و دارچین و پنیر پیتزا هم استفاده کردم. با مقداری از آب خود مرغ هم تفتش دادم.

  20. 3 کاربر از پست مفید blueblooded تشکر کرده اند .


  21. #42
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط چكاوك نمایش پست اصلی
    مشکات جان نوش جونتون.
    منم میخواااام.
    فقط خشک نمیشه غذا اینجوری؟
    يا زهرا

    سيزده بدر سال ديگه ايشالله بيايد بوشهر در خدمت باشيمم !

    نه بابا خشك نبود ، چون روش سرخ شده اينطور بنظر مياد ! بعدش هم تو شكمش پر از مخلفاته (پياز و گردو و.. ) ! با سالاد و ترشي و اينا ! نوشابه هم هس آقا شربت آبليمو هم بود

    ديگه كاملا تو شكم جا ميفته!

  22. 2 کاربر از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده اند .


  23. #43
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۳
    محل سکونت
    شیرازو - تهرانو
    نوشته ها
    3,738
    امتیاز : 94,025
    سطح : 100
    Points: 94,025, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 13,141
    تشکر شده 13,866 در 3,320 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ^
    سلام
    ما بهشون میگیم مرغ تپناده تو شکمشدونه های انار، پیاز، گردو، کشمش، ادویه، نمک
    انصافا خیلی هم خوشمزه هست

  24. کاربر روبرو از پست مفید رهپوی وصال تشکر کرده است .


  25. #44
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    وااااى خدا پدر و مادر اونى كه اين صفحه رو زده بيامورزه
    آخ دلم پوكيد خوووووو

    من مامانموووو مى خواممممممممممم

    خو دلم براش تنگ شده

    بيشتر از يك ماه مامانم رفته امارات بيش خواهرم اينا منم شدم مسئول آشپز خونه
    آخه نه اينكه فعلا خونه هستم اينكه فداكارى كردمو شيف منزل شدم
    خداوكيلى يه جند روز ديگه مامان جون برنگردن ميرم يه رستوران مى زنم جهنم ضرر

    خلاصه خواهرا ن از تخم مرغ آب پز رسيدم به سر آشپز

    ميگما اين زناى خونه دار واقعا خسته نمى شن از آشپزى؟؟؟؟
    آقا من هر جى بلد بودمو نبودم به خورد اين اهل خونه دادم تازه چقدرم از خودم غذا ابتكار كردم
    ديگه خسته م شده به خدااااااا
    آى هوارررررر
    عامو شما يه خورده غذاهاى ايرانى رو رو كنيد ببينم
    يه غذايى هست با مرغ و كردو و آب انار هستاااا رنگش سياهه شرمنده اسمش يادم نيست
    اون غذاه رو جطورى درست مى كنن؟
    البته امروز مى خوام كباب شامى درست كنم


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  26. 7 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  27. #45
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    به نام خدا

    سلام

    مشکات جان اسمش خورش فسنجون هست

    برات طرز تهیه ش رو گذاشتم این جا : http://www.rahpouyan.com/vc/showthre...7078#post37078



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  28. #46
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    اااااااى وااااى

    فكر كردم اينجا دخترونه ستتتتتت آبروم رفتتتتتتت

    شرمنده


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  29. #47
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط آبشار نمایش پست اصلی
    به نام خدا

    سلام

    مشکات جان اسمش خورش فسنجون هست

    برات طرز تهیه ش رو گذاشتم این جا : http://www.rahpouyan.com/vc/showthre...7078#post37078

    ممنون آبشار جان

    ظهر مى تونى بياى مسنجر؟
    شب اون ساعتى كه گفتى شايد نتونم بيام ولى آخر شب ميام حالا ببينم

    از ببيندگان عزيز معذرت مى خوام بابت پارازيت بين غذاهاااا شرمنده


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  30. #48
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    محل سکونت
    تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,951
    امتیاز : 34,937
    سطح : 100
    Points: 34,937, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,028
    تشکر شده 5,432 در 1,695 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    اجازه ما فسنجون رو با مرغ درست نمیکنیم.
    یه وقتایی گوشت قلقلی میزنیم ولی من بیشتر با گوشت معمولی(قرمه) دوست دارم!

    راستی خواهرم برا تولد خواهرزاده ام یه جور ساندویچ مرغ درست کرده بود.خیلی ساده اس و خوشمزه.

    یه مقدار گوشت سینه مرغ رو میپزید و خوردش میکنید.
    گردو هم هر قدر دوس دارید بهش میزنید
    (گردو تازه باشه و خورد شده، اگر گردو تازه ندارید بذارید یکی دو ساعت توی آب خیس بخوره گردوتون.خواهر من اینکار رو کرده بود.البته همونقدر که لازم دارید خیس کنید چون گردو خیس شده وقتی بمونه ظاهرش قشنگ نمیشه.)

    سپس سس مایونز میزنید.

    (توی اصلش پیازچه خورد شده هم داشته ولی خواهر من نزده بود.به نظر من جعفری خورد شده بهتره، برای تزئین هم استفاده میشه.در ضمن خواهر من یه کم کالباس هم خودش خورد کرده بود توش!)

    بعد نون تست نرم رو با این مواد لایه لایه میذارید.
    و روی اون رو با سس و گوجه(از این کوچولو قلقلیا) و جعفری و ذرت تزئین میکنید.
    میتونید نون تست رو به شکل مثلثی ببرید و استفاده کنید.

    اگر عکسش رو داشت یا یافتم براتون میذارم.هم قیافش خوشمل بود هم مزه اش.
    درست کردنش هم راحته.
    میتونید از سبزیجات معطری هم که میخواید استفاده کنید.

    دیگه نمک و فلفل که حتماً به همه غذاها میزنید.
    مرغ هم که حتماً برای پختنش یه کم پیاز کنارش خورد میکنید دیگه؟!!
    ویرایش توسط چكاوك : یکشنبه ۰۴ اردیبهشت ۹۰ در ساعت ۱۵:۰۸

  31. 2 کاربر از پست مفید چكاوك تشکر کرده اند .


  32. #49
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    ما فسنجون با گوشت اردک درست میکنیم.خیلییییییییییی خوشمزه میشه.

    راستی این سایت خیلی باحاله ،واقعا مرحله به مرحله توضیح میده.

    بخش مرغش هم خیلی جالبه و خوشگله
    http://www.cookstepbystep.com/index.html
    .

  33. 3 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  34. #50
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    343
    امتیاز : 5,794
    سطح : 49
    Points: 5,794, Level: 49
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 747
    تشکر شده 774 در 268 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    اين روش را مي دونم تو لار استفاده مي كنند نمي دونم شما داريد يا نه
    مرغ را دو روز توي ماست و ادويه و زعفران و نمك مي خوابونند بعد وقتي خوب نرم شد برنج را كه آب كش كردند مرغ را مي ذارند لاي برنج
    خودم امتحان نكردم ولي بايد خوشمزه باشه

  35. 2 کاربر از پست مفید سرور تشکر کرده اند .


  36. #51
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض





  37. 2 کاربر از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده اند .


  38. #52
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا چرا این مبحث داره خاک میخوره ؟یعنی هیچ کس هیچی بلد نیست بیاد توضیح بده!




  39. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  40. #53
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرور نمایش پست اصلی
    اين روش را مي دونم تو لار استفاده مي كنند نمي دونم شما داريد يا نه
    مرغ را دو روز توي ماست و ادويه و زعفران و نمك مي خوابونند بعد وقتي خوب نرم شد برنج را كه آب كش كردند مرغ را مي ذارند لاي برنج
    خودم امتحان نكردم ولي بايد خوشمزه باشه
    امو همو ته چینه خودمونه ....با اندکی تصرف و تخلیص

  41. کاربر روبرو از پست مفید آسمون تشکر کرده است .


  42. #54
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    محل سکونت
    تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,951
    امتیاز : 34,937
    سطح : 100
    Points: 34,937, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,028
    تشکر شده 5,432 در 1,695 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    چجوریه که من چیکن استراگانوف رو اینجا نگفتم؟؟؟؟
    خیلی راحت و خوشمزه اس.

    خوب روش پخت:
    اول به میزان لازم فیله مرغ رو به شکل خلالی خورد میکنید، بعدش میذارید با پیاز داغ میپزه(پیازداغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه) و البته به میزان لازم نمک میزنید و اگر دوست داشتید کمی هم آبلیمو.
    مرغ که پخت، یه قاشق آرد رو با نصف لیوان آب مخلوط میکنید که صاف بشه، و میدید روی مرغ، میذارید یه جوش بخوره.
    (البته یه مقداری میچسبه ته ظرف، هم بزنید خوب میشه)
    راستی مرغتون آب نداشته باشه، اگر هم داشت باید در کل بذارید آبش کشیده بشه.
    یه شکل سس مانندی به خودش میگیره.
    برای روی غذا هم یه قاشق خامه رو با دو سه قاشق سس مخلوط میکنید و هم میزنید و موقع سرو روی مرغ میدید و با کاهو و چیپس خلالی تزئین میکنید.
    اینم از چیکن ...
    ولی میتونید آرد رو هم بهش نزنید!
    قارچ به مرغ اضافه کنید!
    سس را با ماست مخلوط کنید و روی غذا بریزید!
    توی سس از سبزیجات معطر خشک استفاده کنید، من ترخون رو چشیده ام، خوشمزه میشه.
    نعناع رو امتحان نکردم، ممکنه یه کم تلخ بشه، کم بزنید.
    آویشن هم فکر کنم خوب بشه.
    تخم گشنیز طعم شیرینی میتونه به سس بده.
    من خودم توی سسش هم آبلیمو میزنم.

    هم خیلی راحته، هم خوشمزه و هم دستتون بازه.

  43. کاربر روبرو از پست مفید چكاوك تشکر کرده است .


  44. #55
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض يك روش عالى برا طبخ مرغ

    بعضی افراد همیشه از بوی مرغ مینالند این روشی که من برای شما قرار میدم روشی بسیار آسان و سریع است که مرغ بسیار لذیذ و خوش عطر میشود
    این دستور به چیکن ماسالا هندی بسیار نزدیک است که البته آن غذا ادویه هندی فراوان و زنجفیل تازه دارد
    که دستور اصلی آن غذا را هم براتون میذارم
    مرغ …. ۴ تکه (بسته به ذائقه
    پیاز …. ۳ عدد
    سیر …. ۴ حبه
    زعفران آب زده …. ۱ ق غ
    نمک …. مقداری
    فلفل سیاه و قرمز …. مقداری
    زردچوبه …. ۱ ق غ سر خالی
    دارچین …. ۱ ق م
    کاری …. ۲ ق م
    کره …. ۱۰۰ گرم
    ابتدا مرغ ها را در کره تفت دهید تا طلایی شود . سپس مرغ ها را از روغن در بیاورید و کنار بگذارید .سپس پیاز و سیر را با رنده ریز یا در دستگاه های غذا ساز ریخته و همراه با آب آن در کره باقی مانده در همان ظرفی که مرغ را تفت داده بودید بریزید و تفت دهید . نمک ، فلفل ، دارچین ، کاری و زرد چوبه را اضافه کنید و خوب با سیر و پیاز ها مخلوط نمایید . بعد از اینکه مواد تفت خورد و قهوه ای شد مرغ ها را دوباره به ظرف بر گردانید و با مواد مخلوط کنید و کمی سرخ کنید اگر در این مرحله روغن کم است کمی اضافه نمایید . دو لیوان آب بریزید در ظرف را بسته و بگذارید یک ساعت روی شعله ملایم بماند . سپس زعفران آب زده را روی مرغ ها بدهید و بعد از ۱۰ دقیقه غذا را سرو کنید . این غذا را میتوانید با برنج و یا به صورت خوراک سرو نمایید . توجه کنید که اگر در میان پخت این غذا آب کم شد کمی آب به غذا بیفزایید.
    امیدوارم از این دستور استفاده کنید و لذت ببرید


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  45. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  46. #56
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض طرز تهيه جوجه چينى

    خب اين يه غذاى چينى





    مواد لازم:
    ۱٫ ۳۰۰ گرم سینه مرغ
    ۲٫ سیخ کباب پزی فلزی
    ۳٫ ۱۰۰ میلی لیترلیموترش، پوست لیموترش و سس سویا
    ۴٫ ۱۰۰ میلی لیتر
    ۵٫ یک عدد فلفل چیلی قرمز بلند خرد شده
    ۶٫ یک عدد فلفل چیلی سبز بلند خرد شده
    ۷٫ ۳ عدد پیاز خرد شده
    ۸٫ ۱ قاشق چای خوری سیر له شده
    ۹٫ ۱ قاشق سوپ خوری روغن کنجد
    ۱۰٫ ۴۰۰ میلی لیتر روغن نارگیل






    طرز تهیه:
    ۱٫ تمام افزودنیها را با فلفل چیلی، پیاز و سیر مخلوط کرده و سپس با روغن کنجد ترکیب نمایید.
    ۲٫ سینه مرغ را در ابعاد مساوی حدود ۲ سانتی متر خرد کرده و در مواد افزودنی که قبلا آماده کرده*اید قرار دهید.
    ۳٫ مرغ را حدود ۱ ساعت در مواد افزودنی و در یخچال قرار دهید.
    ۴٫ قطعات مرغ را سیخ کرده و برای ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت زیاد کباب کنید.
    سپس آنرا چرخانده و طرف دیگر را کباب کنید.
    ۵٫ باقی مانده افزودنی های تهیه شده در مراحل قبل را در ظرفی ریخته، سپس ۴۰۰ میلی لیتر روغن نارگیل به آن اضافه کرده، سپس مخلوط را حرارت داده تا ۵ دقیقه بجوشد.
    ۶٫ حال می*توانید برنج را با سس نارگیل و کباب سرو کنید.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  47. 3 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  48. #57
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    خب نزديك اذانه

    تا اذان بگن يه خورشت مرغ يادتون بدم

    خورش هویج (ترکی)
    مواد لازم:
    هویج خلال شده = یک کیلو
    گوشت ماهیچه = نیم کیلو
    پیاز =یک عدد
    گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد
    لیمو عمانی =دو الی 3 عدد
    آب گوشت =یک لیوان و نیم
    نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم
    روغن مایع = به اندازه کافی




    طرزتهيه هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.


    بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
    خورش بروکلی
    مواد لازم:
    کلم بروکلی=250 گرم
    گوشت چرخ کرده=1 عدد
    پیاز متوسط=1 عدد
    سیر=2 حبه
    رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
    دارچین=1 قاشق چایخوری
    زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز=3/1 قاشق چایخوری
    نمک=به میزان لازم
    روغن مایع=80 گرم


    طرزتهيه ابتد کلم بروکلی را تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز،سیر و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.


    نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم به مدت 25 دقیقه بپزد.
    نکته: در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشی استفاده کنیم،حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد،کلم بروکلی را به خورش اضافه کرد.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  49. 2 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  50. #58
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۰۷
    محل سکونت
    ان شاءالله مشهد الرضا(ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    5,795
    امتیاز : 90,950
    سطح : 100
    Points: 90,950, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album picturesTagger Second Class
    تشکر کردن : 13,033
    تشکر شده 21,009 در 5,213 پست
    حالت من : Khoshhal
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    یا رفیق من لا رفیق له
    سلام

    دیشب یه مرغ گذاشته بودم، باقلوا!
    عمه ام مهمونمون بود، فکر کنین که عمرا از من تعریف نمیکنه، یعنی اصلا امکان نداره، ولی اینقد خوشمزه بود که مجبور شد اعتراف کنه!

    بعدا میام مفصل توضیح میدم تاشما هم استفاده کنین، می ترسم تکراری باشه باید کل مبحث رو بخونم.


    من دخيل التماسم را به چشمت بسته ام *********** هشتمين دردانه زهرا(س)، به دادم مي رسي...؟

  51. 2 کاربر از پست مفید yarehojat تشکر کرده اند .


  52. #59
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    چیکن برگر(برای ۴ نفر)

    اگر تمایل به پختن برگرهای ساده دارید ما برای شما دستور پخت آنها را تهیه کرده ایم.بدین طریق در زیر طرز تهیه انواع گیاهی،کبابی و قهوه ای چیکن برگر را ملاحظه خواهید فرمود.

    مواد لازم:

    سینه مرغ ۴۵۰ گرم
    هویج متوسط خرد شده۱/۲ فنجان
    پیاز خرد شده ۲ عدد
    سیر ۱ حبه
    نان همبرگر ۴ عدد
    خیار،کاهو و پیازچه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    در کاسه ای جوجه،هویج،پیازچه و سیر را .کاملا مخلوط می کنیم.
    روی یک کاغذ روغنی مواد را حالت می دهیم ،آنها را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
    پای گوشت را روی سیخ شبکه ای قرار می دهیم و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ می کنیم.
    برگر ها را روی نان همبرگر گذاشته و با خیار،کاهو و پیازچه سرو می کنیم

    خ ب اين كه خيلى اسونه
    ان شالله فردا درست كنيم


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  53. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  54. #60
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    10,457
    امتیاز : 90,029
    سطح : 100
    Points: 90,029, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.3%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience PointsTagger First Class
    تشکر کردن : 9,407
    تشکر شده 31,412 در 9,801 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    مخالفت
    233
    مخالفت شده 145 در 76 پست

    پیش فرض



    اين هم تصويري از خوراك مرغ ما...!
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط رضوان : دوشنبه ۰۷ اسفند ۹۱ در ساعت ۰۰:۰۱
    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

    پیامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر فرمود:
    ای مردم! خداوند عزّوجلّ، کمال دین شما را در امامت و پیشوایی علی(ع) قرار داده است؛ پس هر کس که از او و جانشینان
    او از فرزندان من که از صلب اویند تا واپسین روز جهان پیروی و اطاعت نکند، به حبط و نابودی اعمال گرفتار گردیده و در آتش دوزخ،
    جاودانه، معذّب خواهد بود، نه دیگر عذابش تخفیف یابد و نه مهلت و فرصت نجاتی به او داده شود.

  55. 2 کاربر از پست مفید رضوان تشکر کرده اند .


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1