کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 80 , از مجموع 80
  1. #61
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,713
    امتیاز : 34,388
    سطح : 100
    Points: 34,388, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures25000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکر کردن : 7,055
    تشکر شده 7,112 در 1,741 پست
    نوشته های وبلاگ
    3
    مخالفت
    23
    مخالفت شده 7 در 7 پست

    پیش فرض

    مرغم باز مرغ مامانم البته مرغ شكم پر ، محاله كسي بتونه عين مامانم درست كنه روش پختش مخصوص خودشه
    اي همه بالا سرش وايسادم هنوزم مثل مامان درست نمي كنم ديشب كه مرغ شكم پر درست كردم هر كاري كردم مثل مرغ هاي مامان بشه نشد كه نشد
    يه بار يكي از اقواممون اومده بود خونمون اي بنده خدا خيلي عجله داشت كه بره دوستشم دم در منتظرش بود هر چي اصرار كرديم بمونه برا شام گفت نه نميتونم بايد برم نميدونم چي شد گفتم مرغ شكم پره مامان درست كرده ديگه عجله و دوستش يادش رفت نشست بنده خدا دوستشم خجالتي نيومد تو ...

  2. کاربر روبرو از پست مفید رافد تشکر کرده است .


  3. #62
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-فروردین-۲۱
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    505
    امتیاز : 10,781
    سطح : 68
    Points: 10,781, Level: 68
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 3,210
    تشکر شده 1,068 در 370 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    چکاوک عزیز کاش عکس می ذاشتی . اینجوری باید تصویر سازی ذهنی کنم اخرش هم متوجه نشدم چی شد!!!

  4. #63
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-فروردین-۲۱
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    505
    امتیاز : 10,781
    سطح : 68
    Points: 10,781, Level: 68
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 3,210
    تشکر شده 1,068 در 370 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مهاجر نمایش پست اصلی
    ما فسنجون با گوشت اردک درست میکنیم.خیلییییییییییی خوشمزه میشه.

    راستی این سایت خیلی باحاله ،واقعا مرحله به مرحله توضیح میده.

    بخش مرغش هم خیلی جالبه و خوشگله
    http://www.cookstepbystep.com/index.html

    عزیز این که همش انگلیسیه
    ولی خداییش عکس های خوشمزه ای گذاشته

  5. #64
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-فروردین-۲۱
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    505
    امتیاز : 10,781
    سطح : 68
    Points: 10,781, Level: 68
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 3,210
    تشکر شده 1,068 در 370 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط meshkat128_kosar نمایش پست اصلی
    وااااى خدا پدر و مادر اونى كه اين صفحه رو زده بيامورزه
    آخ دلم پوكيد خوووووو

    من مامانموووو مى خواممممممممممم

    خو دلم براش تنگ شده

    بيشتر از يك ماه مامانم رفته امارات بيش خواهرم اينا منم شدم مسئول آشپز خونه
    آخه نه اينكه فعلا خونه هستم اينكه فداكارى كردمو شيف منزل شدم
    خداوكيلى يه جند روز ديگه مامان جون برنگردن ميرم يه رستوران مى زنم جهنم ضرر

    خلاصه خواهرا ن از تخم مرغ آب پز رسيدم به سر آشپز

    ميگما اين زناى خونه دار واقعا خسته نمى شن از آشپزى؟؟؟؟
    آقا من هر جى بلد بودمو نبودم به خورد اين اهل خونه دادم تازه چقدرم از خودم غذا ابتكار كردم
    ديگه خسته م شده به خدااااااا
    آى هوارررررر
    عامو شما يه خورده غذاهاى ايرانى رو رو كنيد ببينم
    يه غذايى هست با مرغ و كردو و آب انار هستاااا رنگش سياهه شرمنده اسمش يادم نيست
    اون غذاه رو جطورى درست مى كنن؟
    البته امروز مى خوام كباب شامى درست كنم

    خدا قوت داداش . جدا آشپزی خیلی حوصله و سلیقه می خواد . مادرتون چه گل پسری داره. موفق باشی

  6. #65
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-بهمن-۲۵
    محل سکونت
    سومين حرم اهل بيت عليهم السلام
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    3,871
    امتیاز : 28,984
    سطح : 99
    Points: 28,984, Level: 99
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 1,016
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    تشکر کردن : 8,728
    تشکر شده 8,174 در 2,837 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 8 در 6 پست

    پیش فرض

    ماكه ازاين تاپيك به ياديانگوم افتاديم
    قل انما اعظكم بواحده ان تقومو لله
    والعاقبه للمتقين گمنام اشنااميررضا

  7. #66
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پنکیک مرغ

    مواد لازم برای پنکیک:






    تخم مرغ= 3 عدد
    آب= 250 میلی لیتر
    آرد سفید= 175 گرم
    مواد لازم برای مواد داخل پنکیک:
    فیله مرغ= 2 قطعه
    هویج متوسط=1 عدد(خلالی شده)
    پیاز =1 عدد
    قارچ= 150 گرم
    سس گوجه فرنگی= 1 قاشق غذا خوری
    ادویه مخصوص مرغ و نمک و فلفل و روغن
    به مقدار دلخواه


    طرز تهیه:
    ابتدا پنکیک را آماده می کنیم تخم مرغ آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های آن باز شود .سپس یک ماهیتابه کوچک انتخاب می کنیم ته آنرا چرب کرده می گذاریم داغ شود سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهیتابه میریزیم تا پنکیک بسته شود نکته مهم آن است که روغن کف ماهیتابه کم و پنکیک نازک تهیه شود.


    برای آماده کردن مواد میانی
    ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه می منیم و اجازه می دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود

    حال ا قاشق از مواد را داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده در روغن سرخ می کنیم
    نوش جان

    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  8. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  9. #67
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    بریانی مرغ






    مواد لازم:

    برنج=3-2 پیمانه
    مرغ=1 عدد
    کشمش=2/1 پیمانه
    لپه آب پز=1 پیمانه
    پیاز=2 عدد
    سیب زمینی=3 عدد متوسط
    هل سبز=6-5 عدد
    دارچین=2 قلم
    تخم گشنیز=1 قاشق مرباخوری
    فلفل سیاه(نیم کوب)=1 قاشق چایخوری
    زعفران=1 قاشق چایخوری
    روغن=بمقدار لازم
    نمک=بمقدار لازم



    طرزتهیه:
    برنج را می جوشانیم ودر آبکش می ریزیم برنج اب کش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم مرغ را تکه تکه کرده و با 1 لیوان اب و1 عدد پیاز و کمی زردچوبه اب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در ان تفت می دهیم تا طلایی شود سپس کنار می گذاریم سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم ودر روغن سرخ می کنیم کشمش را در کمی روغن به مدت 2-3 دقیقه تفت می دهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج را روی روغن می پاشیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم و پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل ،دارچین،تخم گشنیز لپه ،فلفل سیاه را لا به لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی ان را زعفران حل شده می دهیم دیگ را روی اتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد انگاه اتش را کم می کنیم روی دیگ را دم کنی می گذاریم و دردیگ را می بندیم


    نکته: برای پیمانه برنج می توانید از قوطی کنسرو آناناس استفاده کنید.
    __________________
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  10. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  11. #68
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    مرغ کنتاکی با مخلفات








    مواد لازم:



    مرغ درشت=یک عدد


    زعفران آبکرده=به مقدار دلخواه

    نمک و فلفل=به میزان لازم

    قارچ=200 گرم

    پیاز درشت=یک عدد

    گوجه بزرگ=3 عدد

    فلفل دلمه ای =یک عدد

    روغن مایع =2 قاشق غذاخوری

    آبلیمو =یک قاشق غذاخوری



    طرز تهیه:


    مرغ را تمیز می شوئیم اما پوست آنرا نمی کنیم چون هم مرغ خشک نمی شود وهم بعد از پخت ظاهر خوبی پیدا می کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران می مالیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. قارچ و پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را بصورت چهارگوش ریز خرد میکنیم. در کمی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب نیاندازد و در صورت تمایل مقدارکمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرده و با سایر مواد تفت می دهیم.


    وقتی تقریبا موادمان پخته شد مقدار کمی هم از زعفران و تمام آبلیمو را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم. مقداری از موادمان را در شکم مرغ می ریزیم و شکمش را با نخ می دوزیم سپس سیخ جوجه گردان فر را برمیداریم و درمرغ فرو می کنیم بطوریکه وزن مرغ در همه جهات یکنواخت باشد.

    سپس پاهای مرغ را با نخ به هم می بندیم. و بالهایش را هم از پشت با نخ به هم می بندیم و در فر قرار می دهیم. زیر مرغ ظرف پیرکسی را که کمی آب در آن ریخته ایم قرار می دهیم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبش در این ظرف بچکد.

    گریل فر را روشن کرده و می گذاریم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روی آن کاملاً طلایی شود. سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پیرکس قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر قرار می دهیم و شعله پائین فر را روشن کرده و میگذاریم تقریباً یکساعت در فر بماند سپس آنرا درآورده و باقیمانده مخلوط قارچ و پیاز را دور مرغ می ریزیم و مجددا در فر بمدت نیم ساعت قرار می دهیم. در آخر آب مرغ باید به اندازه نصف استکان یا کمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش می ریزیم.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  12. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  13. #69
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    خوراک مرغ با قارچ







    مرغ= 1 کيلو


    پياز=3 عدد متوسط


    قارچ =250 گرم


    رب گوجه فرنگي= يک قاشق غذا خوري


    سيب زميني= 2 عدد متوسط


    نمک و فلفل= به ميزان لازم




    طرز تهیه:


    ابتدا پياز را خرد کرده و همراه با مرغ با حرارت کم و مقدار کمي آب به مدت نيم ساعت مي پزيم و سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل به مرغ اضافه مي کنيم و باز نيم ساعت ديگر به پخت ادامه ميدهيم و در پايان سيب زميني خلال شده را به آن اضافه ميکنيم و تقربا بيست دقيقه ديگر به پخت ادامه ميدهيم در پايان مي توانيم کمي اب ليمو يا آب غوره به آن اضافه کرده و سپس ميل کنيم



    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  14. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  15. #70
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی






    مواد لازم:


    سیب زمینی=2 عدد بزرگ


    پنیر مثلثی=4 عدد

    شیر=1 لیوان

    سیر=2 حبه

    سینه مرغ=2 عدد

    پودر فلفل قرمز و نمک=بمقدار لازم

    پنیر پیتزای رنده شده=200 گرم



    طرز تهیه:

    1. سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم و در صافی ریخته تا روغن آن برود.

    2. پنیرها را در مخلوط کن ریخته و سپس شیر و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.

    3. سیر را در روغن کمی تفت داده سپس سینه مرغ پخته شده را به صورت خلال تکه می کنیم و همرا با سیر کمی تفت می دهیم.

    4. سس بدست آمده را روی مرغ می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند تا سس جوش بیاید.

    5. مخلوط را در ظرف نسوزی که با روغن زیتون چرب کرده ایم می ریزیم و می گذاریم به مدت 30 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر بماند.

    6. سینی را از فر خارج کرده و روی آن را پنیر پیتزا می پاشیم و در فر می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  16. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  17. #71
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ته چين مرغ






    مواد لازم :

    برنج : يك كيلو گرم


    مرغ متوسط يك عدد


    ماست : 750 گرم (معادل يك ليوان)

    روغن : 350 گرم

    زرده تخم *مرغ : چهار عدد

    زعفران ساييده : دو قاشق چايخوري

    نمك و ادويه به مقدار مورد نياز


    طرز تهيه :

    گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.

    برنجي را كه از قبل خيس كرده*ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.

    دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.

    آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.

    باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود. اگر ته چين به شكل قالبي در نيامد, مي*توانيد ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسيم كنيد و سپس در ديس بگذاريد
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  18. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  19. #72
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض کروکت مرغ با بشامل

    مواد لازم:

    تخم مرغ زده شده=2 عدد
    آرد=3 قاشق غذاخوری
    کره=2 قاشق غذاخوری
    شیر مایع=1 لیوان
    کنسرو ذرت=2/1 لیوان
    گوشت مرغ چرخ شده=1 لیوان
    نمک=1 قاشق غذاخوری
    فلفل=کمی
    آرد سوخاری=1و2/1 لیوان
    ادویه=به مقدار لازم


    طرز تهیه:
    1.کره را در ماهیتابه بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود.سپس آرد را به آن اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم. شیر را به ان اضافه کرده و بصورت یکنواخت هم می زنیم تا اینکه سس درست شود.(غلظت سس باید به اندازه ماست غلیظ باشد)
    2.نمک+ادویه+ذرت+مرغ چرخ شده را به سس بشامل اضافه کرده و هم می زنیم.
    3.مواد بدست آمده را در یک سینی پهن کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم.
    4.مواد را از یخچال بیرون آورده و از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست گرد می کنیم سپس آن را به صورت مستطیل های کوچک درمی آوریم.
    5.کروکت ها را در ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری می زنیم بطوریکه تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
    6.کروکت ها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کرده تا وقتی رنگ آنها قهوه ای روشن شود و مغز کروکت ها پخته شود.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  20. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  21. #73
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض طرز تهیه کالباس مرغ

    سرو برای 4 نفر


    مواد لازم:
    مرغ درسته 1 عدد متوسط
    آب پیاز 1 پیمانه
    سیر له شده 2 حبه
    جوز هندی یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
    زنجفیل 1 قاشق چای خوری
    نمک 1 قاشق چای خوری
    پودرتخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری
    هویج 3 عدد متوسط
    پیاز حلقه شده 2 عدد متوسط
    آب 1 پیمانه


    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.
    مرغ بی استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.
    در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.
    بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  22. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  23. #74
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پيــراشكـی مــرغ

    مواد مورد نياز
    كره: 40 گرم
    خامه: نصف فنجان
    سير له شده: دو جبه
    آب مرغ: نصف فنجان
    ورقه خمير پفي: دو عدد
    سركه سفيد: نصف فنجان
    تخم*مرغ هم زده: يك عدد
    آرد ذرت: دو قاشق غذاخوري
    تره فرنگي خرد شده: 200 گرم
    مرغ (فيله سينه) در برش*هاي درشت: 450 گرم


    طرز تهيه:
    فر را از قبل آماده كرده تا به آرامي گرم شود. كره را در يك تابه آب كرده و به آن تره فرنگي و سير افزوده تا كاملا سرخ شده و تره فرنگي نرم و ترد شود و به رنگ قهوه*اي روشن در بيايد. ابتدا مخلوط سركه، آرد ذرت و سپس آب مرغ و خامه را به آن بيافزاييد و آنقدر گرما دهيد تا مخلوط در حد جوش در آيد حال دما را كاهش داده تا از حالت جوش خارج شود.

    درپوش تابه را به مدت پنج دقيقه برداشته و محتويات را روي يك سيني بريزيد و به مدت ده دقيقه آن را خنك نگه داريد. هر يك از ورقه*هاي خمير را به نصف تقسيم كرده و آنها را طوري در داخل سيني قرار دهيد كه تقريبا به فاصله يك سانتي*متر از همديگر قرار گيرند. اطراف لبه*هاي خمير را با فرچه به تخم*مرغ آغشته كنيد.

    سپس ورقه*هاي خمير را كه محتويات بر روي آن است، با بخش ديگر خمير بپوشانيد تا كاملا بسته شود. دو برش در بالاي هر يك از بسته*ها ايجاد كرده و تخم*مرغ را در تمام سطوح آن بريزيد. سرانجام در داخل فر داغ گذاشته و اجازه دهيد به آرامي پخته شود، (حدود 15 دقيقه) و كاملا به رنگ قهوه*اي در بيايد.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  24. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  25. #75
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض برياني مرغ با ماست


    مواد لازم:


    مرغ بدون پوست 8 قطعه
    ماست 1 ليوان
    پودر سير با زنجبيل 1 قاشق غذاخوري
    آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
    پودر فلفل سياه 1 قاشق مرباخوري
    زيره نرم شده 1 قاشق مرباخوري
    هل نرم شده 1 قاشق چاي*خوري
    زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
    فلفل سبز 1 عدد خرد شده
    گشنيز نصف يك دسته
    نعناع مقدار لازم
    پياز سرخ شده 4 عدد بزرگ
    نمك به مقدار لازم
    طرز تهيه:


    در قابلمه *اي نسوز مرغ را با زردچوبه، فلفل سياه، زيره و نمك مخلوط مي *كنيم.
    سپس ماست را با آب *ليمو ، فلفل سبز ، سير و زنجبيل به مواد اضافه مي *كنيم و خوب هم مي *زنيم.
    سپس مواد به دست آمده را با مقدار كمي آب روي اجاق گاز با شعله كم به مدت يك ساعت مي* گذاريم تا مرغ بپزد. مرغ پس از پخته شدن نبايد زياد آب داشته باشد.
    پياز سرخ شده و هل نرم شده را روي آن مي *ريزيم.
    پس از آن، گشنيز و نعناع خرد شده را هم، روي مواد مي *ريزيم.
    اين غذا را يا مي توانيد با نان ميل كنيد و يا اين كه وقتي اين مخلوط حاضر شد، كمي *از برنج تان را پس از آبكشي در قابلمه جداگانه *اي بريزيد و مخلوط حاصل را روي آن بريزيد.
    سپس باقي مانده برنج را روي آن بريزيد تا سطح مواد را بپوشاند.
    روغني كه قبلا با آن پياز را سرخ كرده*ايد روي برنج بريزيد تا تمام سطح برنج را بپوشاند. بعد برنج را روي اجاق گاز با شعله كم به مدت 45 دقيقه بگذاريد تا آماده شود.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  26. #76
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ساندویچ مرغ با مایونز

    مواد لازم:

    ▪ سینه مرغ پخته=یک عدد
    ▪ پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان
    ▪ آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
    ▪ گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
    ▪ سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری
    ▪ نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم



    طرز تهیه:


    مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
    نوش جان
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  27. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  28. #77
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض كتلت مرغ آموزش آُسان ، طرز تهیه و پوخت كتلت مرغ.





    مواد لازم:

    يك عدد سينه مرغ متوسط
    2عدد پياز متوسط
    3 عدد سيب زميني متوسط
    2 عدد تخم مرغ
    يك دوم قاشق چايخوري زعفران ساييده
    يك فنجان پودر سوخاري
    به مقدار دلخواه نمك و فلفل


    طرز تهيه:

    سينه مرغ را همراه با يك ليوان آب، يك عدد پياز، كمي نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملايم مي پزيم تا آب آن كشيده شود. سيب زميني ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و يا چرخ مي كنيم. مرغ و سيب زميني را مجدداً چرخ كرده و پياز را هم رنده مي كنيم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز مي دهيم و كف دستمان را به پودر سوخاري آغشته كرده و از مايه به اندازه يك عدد پرتقال متوسط برمي داريم و آن را به صورت گرد يا بيضي شكل مي دهيم و در روغن سرخ مي كنيم و آنها را در ديس مي چينيم
    __________________
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  29. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  30. #78
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۳-اردیبهشت-۰۱
    محل سکونت
    فعلا کازرون
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    40
    امتیاز : 654
    سطح : 13
    Points: 654, Level: 13
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Blog entryTagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    تشکر کردن : 7
    تشکر شده 54 در 22 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ممنون واقعنی .....امروز فک کنم اولین باره دارم مرغ درست می کنم تو عمرم البته به جز دوران دانشجویی ....خنده ام گرفته بدو بدو اومدم تو تالار ببینم چه خبره دو تا نمونه اش رو تو دفتر یادداشتم برداشتم برم ببینم چه معجونی میدم داداش ظهری .

    و باز سه نقطه ...

    حرف هایی که نباید نوشته بشوند

    حرف هایی که باید بمانند ، همان حرف هایی هستند که نباید گفت !

    و مثل همیشه یک کوه حرف هایی برای نگفتن .

    و باز هم سه نقطه . . .

    .

  31. #79
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-خرداد-۱۹
    محل سکونت
    استان اصفهان-شهرستان فرزند علي
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    11
    امتیاز : 729
    سطح : 14
    Points: 729, Level: 14
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 11.0%
    افتخارات:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second ClassCreated Blog entry
    تشکر کردن : 3
    تشکر شده 18 در 7 پست
    نوشته های وبلاگ
    1
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Cool سلام ما هم مرغ داريم البته نه به مرغهاي فارسي

    نوشته اصلی توسط طاها 92 نمایش پست اصلی
    ممنون واقعنی .....امروز فک کنم اولین باره دارم مرغ درست می کنم تو عمرم البته به جز دوران دانشجویی ....خنده ام گرفته بدو بدو اومدم تو تالار ببینم چه خبره دو تا نمونه اش رو تو دفتر یادداشتم برداشتم برم ببینم چه معجونی میدم داداش ظهری .

  32. #80
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    مرغ رو میشه ساده اب پز کرد و سرخ کرد.اما میشه کنارش سس خوشمزه درست کرد که غذا لذیذ بشه
    مثلا من خودم اب مرغ رو همیشه نگه میدارم.با یه چیزی قاطی میکنم میشه سس :d

    اب مرغ + اب پرتقال >>>سس پرتقال

    اب مرغ + گردو سابیده شده >>>سس گردو

    اب مرغ + الو >>>سس الو

    اب مرغ + رب >>>سس گوجه

    و..
    کلا هرچیزی قابل خوردن (:d)رو میشه قاطی کرد .در کنار مرغ اورد سر میز.این بالایی هارو خودم امتحان کردم.واقعا خوشمزه شد.
    .

  33. 2 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1