کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 24 , از مجموع 24
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض انواع غذاها با انواع مختلف ماهی

    میدونم از اسمش معلومه ولی اینجا برای انواع غذاها با ماهی هست ونوع ماهی هم ذکر بشه بهتره اگه باجند نوع ماهی هم میشه طبخ بشه ذکر کنید لطفا




  2. 2 کاربر از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    آخه یکی ازمهمترین غذاهای موردنیاز بدن ماهی هست که البته به خاطر بویی که میده بعضیانمیخورن روشهای از بین بردن بوی ماهی رو هم دوستان اینجا بگن ممنون میشیم لطفا بیاید ومبحثارو فعالشون کنید همش توبقیه جاهای تالار نباشید اینجاهم بیاین




  4. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    منتظر غذاهای خوشمزه دوستان هستیم




  6. 2 کاربر از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده اند .


  7. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-مرداد-۱۸
    محل سکونت
    یه پای دلم تو کربـلا ، یه پای دلم تو مشــهده ..
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,934
    امتیاز : 107,080
    سطح : 100
    Points: 107,080, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,978
    تشکر شده 19,065 در 4,440 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    فکر کنم بوشهری های محترمه یه سری به اینجا بزنن بد نباشه

  8. 2 کاربر از پست مفید جانم رضا تشکر کرده اند .


  9. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    من فقط بلدم یه نوع ماهی رو درست کنم ، اونم آسون ترین نوعشه

    ماهی شیر حلقه حلقه شده رو بعد از آب شدن یخش ، توی آرد سوخاری می خوابونیم ، لازم هم نیست لای دستمال خشکش کنیم ، بعد هم توی روغن داغ سرخ می کنیم .

    می تونیم به آرد سوخاری ، یه کمی ادویه هم اضافه کنیم ، ولی بدون ادویه هم خوشمزه میشه .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  10. 2 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  11. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    آهان یه روش دیگه هم یادم اومد

    فیله ی ماهی شیر رو به سیخ می کشیم و روی حرارت متوسط کباب می کنیم .

    توی این روش هم میشه قبل از به سیخ کشیدن ماهی ها ، اونها رو با زعفران و آبلیمو ، به مدت یکی دو ساعت ، مزه دار کنیم .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  12. 2 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  13. #7
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,541
    امتیاز : 14,668
    سطح : 78
    Points: 14,668, Level: 78
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 25,232
    تشکر شده 11,170 در 2,337 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    من بر اساس تهاجم فرهنگی که از جانب طایفه همسری بر آشپزی بنده شده, ماهی درست می کنم!
    ماهی درسته را میزارم یخش تا حدی باز میشه و معمولا آبلیمو و نمک توش و روش میریزم.
    بعد خیلی ساده تو روغن کاملا داغ میزارم و شعله را کم می کنم تا هم بپزه هم سرخ بشه بعدم برش می گردونم دوباره اون سمت بپزه و سرخ بشه.
    البته تازگی ماهی قزل آلا را همون جا که خریدیم برامون پاک کرد و تیغشم گرفت.....دیدین تو تلویزیون که ماهی درسته است اما از وسط شکم باز شده و پهن شده سرخ می کنن. من باز تو آبلیمو خیس میدم.
    البته معمولا قبل سرخ کردن تخم مرغ و ادویه را هم میزنم و بعدماهیو توش می غلطونم و بعدم یا تو فر یا رو گاز سرخ می کنم.
    شمالی ها قبل از اینکه ماهی را از رو گاز بردارن آب نارنج دارن که ادویه میزنن و رو ماهی میدن و بعد چند دقیقه غذا حاضره...بخاطر ترشی آب نارنج تا حد زیادی بوی ماهی هم گرفته میشه.
    فعلا همین قد یادمه.....کلا من آشپزیم قانون نداره هر دفعه یه مدل درست می کنم.
    التماس دعا

  14. 3 کاربر از پست مفید bahanehgir تشکر کرده اند .


  15. #8
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۶-اردیبهشت-۱۶
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 5,126
    سطح : 45
    Points: 5,126, Level: 45
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 44
    تشکر شده 50 در 17 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    براي اينكه ماهي طعم بهتري داشته باشه مي تونيد قبل از هر كاري اون رو 5-10 دقيقه توي آب نمك بذاريد. و بعد هر ادويه اي كه دوست داشتيد بهش بزنيد و سرخش كنيد.
    يا اينكه در مرحله آخر به ماهي سرخ شده، كمي آبليمو اضافه كنيد و در ظرف رو ببنديد تا چند دقيقه با حرارت ملايم بپزه. اين باعث مي شه گوشت ماهي طعم آبليمو بگيره و خيلي خوشمزه بشه.

  16. 3 کاربر از پست مفید ahora تشکر کرده اند .


  17. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    منم ماهی رو درسته سرخ میکنم.البته قبلش نمک و زرد چوبه رو قاطی میکنم و میزنم به بدنه ماهی! بعدش سرخش میکنم.بعد که ماهی سرخ شد...یه فنجون اب نارنج میریزم تو ماهی تابه،درشو میزارم.در طول فرایند سرخ شدن ماهی هم درش رو میزارم که نرم بشه! ماهی شیر شیرازی هارو هم اینجوری درست کردم. خوبیه ماهی فروشی های اینجا اینه خودشون ماهی رو فیله میکنن.اما ماهی های شمال همه تیغ دارن.اما خوشمزه اند.هرچند بعضیا بگن ماهی شمال مزه اب میده!!!!!!!!!!!!:d
    ویرایش توسط مهاجر : شنبه ۲۰ فروردین ۹۰ در ساعت ۰۰:۳۲
    .

  18. 2 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  19. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط جانم رضا نمایش پست اصلی
    فکر کنم بوشهری های محترمه یه سری به اینجا بزنن بد نباشه
    يا زهرا

    اه اه ! درست كردن ماهي هم تاپيك مي خواست ؟

    شنيدم بوشهر تشريف اوردين به ميگو خيلي ارادت پيدا كرديد

  20. 2 کاربر از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده اند .


  21. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-مرداد-۱۸
    محل سکونت
    یه پای دلم تو کربـلا ، یه پای دلم تو مشــهده ..
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,934
    امتیاز : 107,080
    سطح : 100
    Points: 107,080, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,978
    تشکر شده 19,065 در 4,440 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    وای یادم نیاررررر (...)
    قشنگیش ماهی شکم پری بود که زحمتش رو کشیده بودن ! من موادش رو خالی میکردم بد میخوردم
    ویرایش توسط جانم رضا : شنبه ۲۰ فروردین ۹۰ در ساعت ۰۲:۴۹

  22. 2 کاربر از پست مفید جانم رضا تشکر کرده اند .


  23. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    پیش فرض

    يا زهرا

    ^^ خوبه خرچنگ نداده بخوري ! بابا من عاشق ميگو هسم !بهتر از مرغ و گوشتههه قرمزه

  24. کاربر روبرو از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده است .


  25. #13
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    فک نکنم این آیکن سبزه برای نعمت خدا خوب باشه استفاده کرد ...:|

    هر کس یه چیزی می پسنده خب ، بعضی از غیر بوشهری ها هم میان اینجا میخورن اینقد خوششون میاد که حتی با خودشون میبرن شهرشون بعضی ها هم بدشون میاد و هر دوتاش کاملا طبیعیه...

    بگذریم ...

    در مورد پخت و شناخت انواع ماهی های مختلف مامانم تخصص دارن فعلا دخالت نمی*کنم، من بلدم سرخ کنم و بخورم اما اصلش نوع ماهیه و تازه بودن یا تازه نبودنشه !!!

    یه خانم شیرازی تو شیراز ازم پرسید چه ماهیه خوبه که بخریم بخوریم ، ما خیلی دوست داریم و اینا ، گفتم : ممم والا من زیاد بلد نیستم ، این مدلی بپزین خوشمزه میشه اما نوعشو نمیدونم

    گفت آرههه میدونم بچه های امروز فقط بلدن بخورن:

  26. 4 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  27. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا یعنی غذابا ماهی نداریم !چرا این مبحث انقدر فعاله واقعا!




  28. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  29. #15
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    343
    امتیاز : 5,794
    سطح : 49
    Points: 5,794, Level: 49
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 747
    تشکر شده 775 در 268 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    قلیه ماهی هست که همه بلدند خیلی هم ساده است

    من یه ماهی شکم پور خوردم که خیلی خوشمزه بود. موادی که می خواید برا داخل ماهی آماده می کنیم و یه تفت می دیم بعد داخل ماهی می ریزیم و می دوزیم بعد هم داخل منقل می ذاریم باید ماهی را تو فویل بپیچیم
    خیلی خوشمزه می شه با آتیش پخته بشه

  30. کاربر روبرو از پست مفید سرور تشکر کرده است .


  31. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    نه نشد دیگه هرچی بلدین بنویسین حتی اگر فکر میکنید بقیه بلدن




  32. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  33. #17
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    قرارهس همه یاد بگیرن شاید یکی بلد نباشه




  34. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  35. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا چرا این مبحث داره خاک میخوره ؟یعنی هیچ کس هیچی بلد نیست بیاد توضیح بده!




  36. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  37. #19
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دستور پخت قليه ماهى

    مواد لازم:
    گیشنیز و شنبلیله
    ماهی (بنی) فقط تو جنوب یافت میشه
    سیر
    ادویه جات و فلفل زیاد
    تمر هندی
    پیاز
    طرز تهیه:
    ابتدا پاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و کنار میزاریم و سبزی هم جداگانه سرخ میکنیم و جدا میزاریم
    ماهی هم مقداری سرخ میکنیم. و بعد همه ی مواد اماده را در ظرفی ریخته ادویه جات و نمک و
    فلفل وسیر را به ان ها اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد به ان مقدار کمی اب اضافه کرده و وقتی که
    جوش امد تمر هندی را که در اب خیس کرده بودیم چنگ زده و ابش را به خورشت اضافه میکنیم..و
    میزاریم مدتی بجوشد تا جا بیفتد و بعد میل کنیم…
    انشالله که درست گفته باشم ..قبل خوردن امبولانس خبر کنید


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  38. 2 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  39. #20
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-اسفند-۱۵
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 1,580
    سطح : 22
    Points: 1,580, Level: 22
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 31
    تشکر شده 59 در 16 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    من اصلا ماهی سرخ کرده نمیتونم بخورم چون حس خفگی بهم دست میده ولی از روزی که یه بار مامانم ماهی شکم پر درست کرد عاشق ماهی شدم.البته یه کم با ماهی شکم پری که دوستمون توضیح داد فرق میکنه.اینکه یه کم از تمرهندی که تو اب حل شده رو روی مواد و سبزیجات داخل شکم ماهی میریزیم بعد بقیه تمر+اب رو توی ظرفی میریزیم که ماهی رو میخوایم توش بپزیم بعد هم که میذاریم تو فر یا رو گاز تا بپزه.این یکی از غذاهایی هست که خیلییی دوست دارم.

  40. #21
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-اسفند-۱۵
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 1,580
    سطح : 22
    Points: 1,580, Level: 22
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 31
    تشکر شده 59 در 16 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    راستی یکی از غذاهایی که برا اقامون درست کردم وخیلی خوشش اومد پلو ماهی که البته ساده هم هست.تن ماهی رو با زرشک و ادویه موردعلاقه تفت میدیم بعد با برنج ابکش لایه لایه توقابلمه می ذاریم تا دم بکشه .

  41. #22
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض رولت تن ماهی

    مواد لازم:

    سرکه 1 ق غ
    جعفری خرد شده مقداری
    تخم مرغ آبپز 2 عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    کنسرو تن ماهی 1 قوطی
    تخم مرغ 1عدد
    پنير رنده شده 50 گرم
    آرد سوخاری 30 گرم


    طرز تهيه:

    کنسرو تن ماهی رااز روغن جدا کرده و با چنگال خرد نمائيد تخم مرغ و پنير + آرد سوخاری + سرکه + جعفری و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنيد تا حالت خميری پيدا کند.

    مواد راروی ورقه آلومينيمی پهن کرده وتخم مرغ ها را درون آن گذاشته و رل می کنيم و محکمببنديد و درون تنظيف گذاشته درون آب جوش گذاشته و به مدت 20 دقيقه قرار دهيد و ازروی حرارت برداشته و درون آب سرد می گذاريم. سپس از آب خارج کرده و برش زده و باليمو و جعفری تزئين می کنيم.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  42. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  43. #23
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ماهي شكم پر

    مواد لازم :
    ماهي 1 عدد
    گشنيز خرد شده 250 گرم
    پياز خرد شده 1 عدد
    سير خرد شده 250 گرم
    تمبرهندي به ميزان لازم
    گردو 50 تا 100 گرم
    ادويه، نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
    روغن سرخ كردني به ميزان لازم


    طرز تهيه:
    - ماهي را كاملا تميز كرده و داخل شكم آن را خالي مي كنيم.

    - مقداري نمك به ماهي مي زنيم و مي گذاريم مدت نيم ساعت بماند.

    - سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تميز خشك مي كنيم.

    - پياز و سير را رنده مي كنيم و همراه با زرد چوبه، ادويه، فلفل و گشنيز خرد شده(درصورت تمايل مقدار كمي هم شويد) در يك ظرف مي ريزيم و كمي سرخ مي كنيم.

    - درب ظرف را مي بنديم. بعد از 10 دقيقه، آب تمبرهندي را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقيقه ظرف را از روي اجاق بر مي داريم.

    - مواد فوق را داخل شكم ماهي قرار داده و آن را با نخ يا خلال دندان مي بنديم.

    - در يك ظرف مقداري آرد و زرد چوبه مي ريزيم و ماهي را آرام در آن مي غلطانيم ، يا آرد وزرد چوبه را روي سطح ماهي مي پاشيم.

    - سپس ماهي را در ماهيتابه سرخ مي كنيم تا هر دو طرف آن طلايي شود.

    * نكته :
    - به جاي تمبرهندي مي توان از آب ليمو يا آب نارنج نيز استفاده كرد.

    - به جاي گشنيز و سير مي توان از پياز داغ و گردو استفاده كرد
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  44. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  45. #24
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض قليه ماهي

    قليه ماهي آموزش آسان، طرز تهیه و پخت قليه ماهي .



    مواد لازم:
    يك كيلو( شوريده- سنگسر- هامور) ماهي پوست گرفته و پاك شده
    يك بوته سير
    300 گرم سبزي( گشنيز و شنبليله)
    يك بسته تمرهندي
    يك عدد متوسط پياز
    به قدر دلخواه زردچوبه و نمك
    يك قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
    يك قاشق غذا خوري و يا يك فنجان آب گوجه فرنگي رب گوجه فرنگي
    طرز تهيه :
    ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.نكات تغذيه اي :اين خورشت ، يك غذاي محلي خوشمزه و براي نواحي خوزستان است. به علت دارا بودن سبزي و سير، غذاي خوش طعم و خوش رنگي است. ترشي اين غذا بوسيله تمرهندي تأمين مي شود.همچنين در تهيه اين خورش به جاي گوشت قرمز از ماهي استفاده شده است كه نه تنها ضرري ندارد ، بلكه داراي فوايد بسياري است. كساني كه داراي چربي خون بالا و يا ناراحتي قلبي هستند، مي توانند از اين خورشت استفاده كنند ولي به شرط آنكه مواد با مقدار كمي روغن و براي مدت كوتاهي تفت داده شوند
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  46. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1