کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: انواع مربا

  1. #1
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    Smile انواع مربا

    سلام ....
    نمیدونم چی شده تازگی ها علاقه به هنر نمایی در اشپزخانه در من زیاد شده .
    قبل از ازدواج یه خورشتم بلد نبودمااااا .....
    .
    .
    جدیدا زدم تو کار مربا...دوس دارم چند نوع مربا درست کنم .
    دیروز مربای هویج درست کردم خیلی راحت بود ....معطر و خوش طعم شد .
    بنظرم همه بلد باشند خیلی راحته .
    اول هویج هارو رنده میکنید (هرچی رنده ریز تر باشه خوشگل تر میشه)یا با دستگاه خردکن ریز میکنید .میریزید داخل قابلمه
    کمی اب میریزید توش به اندازه ای که توش شناور باشه و میزارید بپزه .حدودا یکساعت ....البته بستگی به جنس هویج داره هروقت که دیدید هویج کمی نرم تر از خامش شده ...بعد شکر اضاف مکنید و میزارید باز نیم ساعتی بجوشه ....طوری که روش حباب حباب بشه ....در انتها برای اینکه مرباتون دیر تر یا اصلا کپک نزنه یک الی دو قاشق غذاخوری ابلیمو اضاف میکنید .و بلافاصله زیر مربارو خاموش میکنید .
    دو نکته :
    هرچی زمان پخت بیشتر باشه احتمال کپک زدگی کمتره
    برای هر 3 کیلو هویج تقریبا 2.5 کیلو شکر لازم دارید ...اما حتما مربا را بچشید و از میزان کافی شکرش مطمئن شید ....مربای کم شیرینی احتمال کپک زدگی را بیشتر میکند.

    حالا یه مربای خوشمزه ی دست پخت خودتون دارید .

    .
    .
    اگه کسی مربای دیگه ای هم بلده بگه
    ویرایش توسط آسمون : چهارشنبه ۱۷ فروردین ۹۰ در ساعت ۱۶:۳۱

  2. 3 کاربر از پست مفید آسمون تشکر کرده اند .


  3. #2
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    آسمون جون دستت درد نکنه. فقط اگه میشه یه کوچولو فونتتو بزرگتر کن .

  4. 2 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    یه نکته : برای اینکه مربای هویج خیلی تیره نشه ، بهتره که آبلیمو رو بلافاصله بعد از پخته شدن هویج بهش اضافه کنین .

    ضمنا برای چاشنی هم میشه از کمی زعفران و گلاب (بنا به سلیقه و دلخواه آشپز) در انتهای پخت مربا استفاده کرد .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  6. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-مهر-۲۷
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,640
    امتیاز : 103,575
    سطح : 100
    Points: 103,575, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 29,106
    تشکر شده 19,828 در 3,888 پست
    حالت من : Shad
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    Question

    شما تا حالا مربای پوست پرتقال خوردید؟وجدانن خودمم نخوردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم جل الخالقکسی طرز تهیه اش را بلده؟

  7. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    منم مربا هویج درست کردم چند روز پیش.
    برای اینکه مثل بازار بشه،تو ابمیوه گیری ریختم هویج رو.بعد ابشو گرفتم.تفاله هاش خیلی ریز میشن دیگه.اونا ریختم تو دیگ + همون اب هویج
    بعد تقریبا بدون اب یک ساعت و نیم رو گاز بود.درشو دم کنی گذاشتم.تا طمع خامیش گرفته بشه.با شعله کم.بعدش آب و شکر و ابلیمو اضافه کردم و ایضا با شعله کم گذاشتم دوساعت بجوشه.اخر سر گلاب ریختم.بعدم ریختم تو دبل،الانم تو یخچاله
    اسمون تو یکساعت گذاشتی مزه بدی نداشت؟ چون من تست میکردم حین پخت،مزه خامی میداد.
    .

  8. #6
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    وای خی اینجوری که همه ی ابشو گرفتی مزه نداره که داره ؟
    نه برامن بد مزه نشد .....
    هنوزم مزه نداره برات ؟

  9. #7
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    نه اتفاقا.من روی شعله پخش کن گذاشته بودمش.اتفاقا اب دار هم هست و اصلا مزه خامی نمیده.عین بازاررر.عسلی شده! مامان بزرگم میگفت کم که بزارن مزه خامی میده و من واقعا تفاوات مزه هارو چشیدم.چون دمبه دقیقه مزه مزه میکردم.الانم تو دبل تو یخچاله،اصلی هم هست و بسیارررررر خوشمزه
    من به مامان بزرگم زنگ زدم و ایشون راهنماییم کردن
    .

  10. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    راستی ،مامانجی من گفت اگه کمبزارین رو گاز،کپک میزنه تو یخچال بعد مدت کوتاهی
    .

  11. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    وای مربا !دختربابا مربا بده بابا!




  12. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  13. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-مهر-۲۷
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,640
    امتیاز : 103,575
    سطح : 100
    Points: 103,575, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 29,106
    تشکر شده 19,828 در 3,888 پست
    حالت من : Shad
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مسافرکوچولووووو نمایش پست اصلی
    وای مربا !دختربابا مربا بده بابا!
    حالت خوبه بچه
    یااباعبدالله در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم
    اصلا به تو افتاده مسیرم که بمیرم
    یا چشم بپوش از من و از خویش برانم
    یا سخت در اغوش بگیرم که بمیرم

    ......................


  14. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    قلبونت من خوبم تو چیطوری!




  15. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  16. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا چرا این مبحث داره خاک میخوره ؟یعنی هیچ کس هیچی بلد نیست بیاد توضیح بده!




  17. #13
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,158 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    به نام خدا

    گل مربا




    مواد اولیه


    پرتقال پوست نازك ............................. 2 عدد
    شكر ............................................... نصف پيمانه



    گام ۱

    ابتدا با استفاده از پوست كن پوست پرتقال را بكنيد


    گام ۲

    توجه داشته باشيد كه پوست پرتقال تكه تكه نشود


    گام ۳

    مطابق شكل


    گام ۴

    سپس پوست پرتقال را بپيچيد


    گام ۵

    به اين صورت


    گام ۶

    آن را در يك دست نگه داشته


    گام ۷

    و به كمك يك خلال دندان آن را ثابت نگه داريد


    گام ۸

    به اين شكل


    گام ۹

    اين هم يك عكس از نماي نزديك


    گام ۱۰

    اين هم يك عكس دسته جمعي


    گام ۱۱

    اين هم يك عكس close up


    گام ۱۲

    وقتي عكاسي به پايان رسيد. يك قابلمه برداشته گل ها را در آن بچينيد و داخل قابلمه آب بريزيد تا جايي كه روي گل ها كاملا پوشيده شود. حدود 10 دقيقه آن را بجوشانيد تا تلخي پوست پرتقال گرفته شود


    گام ۱۳

    سپس آن را آبكش كنيد


    گام ۱۴

    در اين مرحله آب پرتقال هايي را كه قبلا پوست گرفته ايد را بگيريد


    گام ۱۵

    گل ها را مجددا داخل قابلمه گذاشته و اين بار آب پرتقال بريزيد


    گام ۱۶

    سپس به آن شكر اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم حدود يك ساعت روي اجاق بماند


    گام ۱۷

    اين مربا به ميز صبحانه شما جذابيت خاصي مي بخشد


    http://www.gourmand.ir/node/220

  18. 2 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


  19. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    مربای ذغال اخته



    اول ذغال اخته تون رو پاک کنید و تمییز بشورید و بعد با دو لیوان آب و یک و نیم تا دو برابر شکر بسته به میزان ترشی یا شیرینی و رسید گی ذغال اخته هاتون توی یه قابلمه که بهتره برای مربا درست کردن لعابی باشه بریزید و بگذارید روی شعله گاز.

    کمی هم بزنید تا شکرش حل بشه و با حرارت متوسط نیم ساعتی بجوشه تا سس اون غلیظ بشه.
    رنگ خیلی زیبایی داره این مربا.
    برای اینکه متوجه بشید که قوام اومده یا نه یک استکان آب سرد سرد دم دستتون بگذارید و از شهد مربا 1 قطره توی استکان بندازید اگه گلوله شد و جمع شد یعنی قوامش خوبه. ولی اگه توی آب پخش و حل شد یعنی هنوز شله.

    راه دیگشم اینه که قاشق رو توی مربا بزنید و روی قابلمه نگه دارید تا اضافی اش چکه کنه. اگه قطره های آخر در حال چکیدن از روی قاشق کش اومد آماده ست.
    امربا ها بعد از پخت 24 ساعت یا شب تا صبح باید توی همون قابلمه پخت بمونند تا بررسی بشند که اگه زیادی سفت بود کمی آب اضافه کنید و باز بجوشونید.

    واگه شل بود هم با کمی دیگه حرارت بدید.
    پس نگران شلی یا سفتی مرباهاتون نباشید.

    توی مرباهاتون در آخر کار کمی جوهر لیموی حل شده در آب می ریزم تا کپک نزنه و کمی پودر ژلاتین حل شده به روش بن ماری تا شفاف و غلیظ بشه.

    اما برای مربای ذغال اخته هیچ کدوم لازم نیست.د چون خودش ترشی داره و همچنین آبش که کمی غلیظ می شه حالت ژلاتینه پیدا می کنه.

    امیدوارم شما هم درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  20. #15
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مربای هلو

    طرز تهیه


    هلو : ۱۰۰۰ گرم
    شکر : ۲۰۰۰ گرم
    همین که هلوها پخته شد آنها را از شربت قند بیرون آورده، شربت را مجددا بجوشانید تا قوام بیاید، سپس شربت قوام آمده را روی هلوهای پخته بریزید.





    طرز تهیه مربای لیمو ترش

    لیمو ترش : ۱۰۰۰ گرم
    شکر : ۲۰۰۰ گرم
    و در طی این مدت چند بار آبش را عوض کنید سپس در یک دیگ آب تازه ریخته و آن را بجوش آورده لیمو ترش*ها را در آن بریزید و فوری بردارید، اگر زیاد در آبجوش بماند، لیموها تلخ می*شود، سه بار به این ترتیب در آبجوش ریخته، فوراً از داخل آب بیرون بیاورید سپس با نوک چوب کبریت لیموها را سوراخ کرده آنها را یکی یکی در شربت غلیظی که قبلاً آماده کرده ابد و روی آتش بار نموده اید ریخته همین که تمام لیموهای فوق الذکر را ریختید، آن را از روی آتش بردارید، دو روز بعد دوباره مربای لیموی فوق الذکر را بارنموده و کمی دیگر بجوشانید تا غلیظ تر شود.




    طرز تهیه مربای زرد آلو

    زرد آلو : ۱۰۰۰ گرم
    شکر : ۵۰۰ گرم
    آهک : قدری
    هل : قدری
    گلاب : ۲ قاشق سوپخوری
    سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
    مواظب باشید دمش کنده نشود، سپس قدری آهک در آب سرد ریخته و همش بزنید. همین که ته نشین شد، آب زلالش را صاف کرده روی آلو زرد بریزید و بگذارید یکساعت بماند. سپس آهک را دور ریخته روی آلوها آب شیرین بریزید و دو سه بار بشوئید ولی مواظب باشید صدمه*ای به آلوها نرسد.
    چرک شکر را باسفیده تخم مرغ گرفته، صافش نمائید ، دو جوش که زد آلوزردها را در شکر بریزید و روی آتش ملایم بجوشانید. همین که شکر کمی قوام گرفت، قدری هل و گلاب به آن مخلوط کرده یک جوش که زد ان را بردارید.

    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  21. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  22. #16
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مربای زرشک

    طرز تهیهزرشک : ۴۰۰۰ گرم
    شکر : ۴۰۰۰ گرم
    وانیل : ۲.۳۵ گرم
    آب : ۶ فنجان
    سپس آن را در شربت قند بریزید و بپزید. همین که شربت قوام آمد. وانیل و یا هل و گلاب در آن ریخته در ظرف مخصوصش خالی نمائید.




    طرز تهیه مربای آلبالو


    مواد لازم:
    ▪ آلبالو هسته گرفته یک کیلو
    ▪ شکر ششصد گرم
    سپس ظرف را روی حرارت تند می*گذاریم تا جوش بیاید و کف مربا را چند بار می*گیریم ولی باید دقت کنیم مربا سرریز نشود، بعد می*گذاریم شربت مربا قوام بیاید. بعد از جوش آمدن مدت نیم ساعت برای آماده شدن مربا کافی است.



    طرز تهیه مربای خیار

    مواد لازم :
    ▪ خیار ریز ۱ کیلو
    ▪ شکر ۱ کیلو
    ▪ آب ۳ پیمانه
    ▪ گلاب و هل درسته کمی
    ▪ آب آهک به مقدار لازم
    ● طرز تهیه :
    بعد آنها را مدت ۴ ساعت در آب آهک قرار داده و ۴ ساعت دیگر در آب سرد قرار می دهیم.
    چند بار آب آن را عوض می کنیم.
    خیارها را ۱۰دقیقه در آب داغ می جوشانیم و ۱۰ دقیقه درآب سرد قرار می دهیم.
    سپس آنها را داخل شربت شکری که چند جوش زده، حدود ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا قوام بیابد.
    بعد گلاب و هل را اضافه می کنیم.

    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  23. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  24. #17
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مربای توت فرنگی

    طرز تهیه

    مواد لازم
    ▪ توت فرنگی ریز و سفت و رسیده یک کیلوگرم
    ▪ شکر یک کیلوگرم
    ▪ وانیل یک قاشق چای*خوری (در صورت تمایل)
    ● طرز تهیه
    پس از آنکه دم توت*فرنگی*ها را جدا کردید و آنها را خوب شستید، توت*فرنگی*ها را داخل قابلمه*ای که بهتر است لعابی باشد بریزید، لابه*لای آنها شکر بپاشید و حدود ۸ الی ۹ ساعت بگذارید تا توت*فرنگی*ها به اصطلاح آب بیندازند. سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد می*شود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید. در صورتی که مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه کردن وانیل است. وقتی که شربت مربا قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت*فرنگی، به حدود نیم*ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی*تر شود، مربا تیره*رنگ*تر می*شود.
    ● شربت توت فرنگی: در صورتی که می*خواهید از شربت مربا نیز به صورت جداگانه استفاده کنید، پیش از پخت کامل توت فرنگی*ها، مقدار زیادی از آب آن را به داخل ظرف دیگری منتقل کنید و سپس با اضافه کردن مقدار نیم کیلوگرم شکر به توت*فرنگی*های داخل قابلمه، حرارت دادن را برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا شربتی که بعد از اضافه کردن شکر حاصل شده نیز قوام بیاید.
    نکته: در چنین شرایطی مدت زمان نیم*ساعته برای پخت کامل توت فرنگی باید کم شود زیرا در غیر این صورت توت فرنگی*ها در مرحله دوم حرارت دیدن، له می*شوند یا تغییر رنگ می*دهند.
    ● نوعی دیگر
    برخی خانم*ها مربای توت فرنگی را به روش دیگری طبخ می*کنند. در این روش پس از شست*وشوی توت فرنگی*ها، مقداری شکر را در یک لیوان آب بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا بجوشد. در مدت زمان جوشیدن آب و شکر، کف روی آب را بگیرید. پس از آنکه شربت غلیظ شد، پیش از قوام آمدن، توت فرنگی*ها را به آرامی داخل شربت بریزید و بگذارید روی شعله اجاق گاز چند دقیقه بجوشند تا پخته شوند. به همین راحتی مربای شما آماده می*شود.


    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  25. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  26. #18
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مربا و مارمالاد بهتری بپزیم



    مارمالاد:
    با میوه های بسیاری می توان مربا درست كرد حتی با پوست برخی میوه ها نظیر پسته تر، اما میوه هایی كه می توان با آن ها مارمالاد تدارك دید، عبارتند از: زردآلو، توت فرنگی، به، سیب، هلو، آلبالو، كیوی، آلوزرد یا قطره طلایی.
    ▪ در مورد میوه هایی كه هسته دارند، ابتدا هسته آن ها را خارج و سپس چرخ كنید. برای یك كیلو میوه شیرین، نیم كیلو شكر و برای یك كیلو میوه ترش، ۷۵۰ گرم شكر اضافه كنید و بگذارید تا با شعله ملایم بپزد. چنانچه بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد، می توانید برای یك كیلو میوه، یك قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش بیفزایید و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از سه تا چهار بار جوش زدن، آن را از روی حرات بردارید.
    ▪ برای تهیه مارمالاد سیب و به، پوست آن ها را كنده، چرخ كنید و آن را با دو لیوان آب بپزید، سپس شكر را بیفزایید.
    ▪ میوه های كاملاً رسیده برای تهیه مارمالاد مناسب ترند.
    ● مربا:
    ▪ در صورتی كه شكر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است، می توانید برای هر یك كیلو شكر، یك عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش بیفزایید و از صافی ظریف رد كنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود.
    ▪ برای این كه مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود، حتماً میوه ها را قبل از افزودن به شكر بپزید، زیرا شكر سبب سفت شدن پوست میوه می شود.
    ▪ شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبكی بریزید و با یك قاشق وسط آن خطی بكشید، دو قسمت كاملاً جدا به وجود بیاید.
    ▪ همواره برای یك كیلو میوه ترش، یك كیلو شكر و برای یك كیلو میوه شیرین، ۷۵۰ گرم شكر در نظر بگیرید.
    ▪ هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید، صبر كنید تا خنك شود.
    ▪ برای پیشگیری از شكرك زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده كنید.
    علت شكرك زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یك تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه كرده، بگذارید سه تا چهار جوش بزند سپس كمی آبلیمو به آن بیفزایید تا شكرك مربا برطرف شود.
    ▪ همیشه آبلیمو را یك ربع قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه كنید.
    ▪ موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نكند، به جز مربای به كه باید حتماً در ظرف را ببندید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  27. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  28. #19
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض مربای پوست پسته

    طرز تهیه

    موادلازم:
    ▪ پوست پسته تازه ۱ کیلو
    ▪ شکر ۱ کیلو
    ▪ هل یا وانیل به قدر لازم
    ▪ آبلیمو نصف استکان
    ▪ گلاب در صورت تمایل ۱ فنجان
    ▪ خلال پسته ۱ فنجان
    ● طرز تهیه:
    یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.



    طرز تهیه گل*های خوشمزه

    مربای گل سرخ
    ▪ مواد لازم:
    ـ گل سرخ نیم کیلو
    ـ گلاب یک استکان
    ـ شکر یک کیلو
    ▪ طرز تهیه: ابتدا گل*ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب قرار داده و ۷ مرتبه آب آن را عوض نمائید سپس گل*ها را در داخل آب ریخته به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید. در این مرحله شکر را به آن افزوده و بگذارید قوام بیابد. در انتها گلاب را نیز اضافه کرده و از روی اجاق بردارید.
    ● مربای بهار نارنج
    ▪ مواد لازم:
    ـ شکوفه نارنج دو کیلو
    ـ وانیل یا هل کوبیده نصف قاشق چایخوری
    ـ شکر دو کیلو
    ـ آب یک لیتر
    ▪ طرز تهیه: ابتدا بهار نارنج را با آب مخلوط کرده کمی روی حرارت جوشانده، آبکش کنید سپس آنها را ۲۴ ساعت در آب خوابانیده و آب آن را چند بار عوض کنید تا تلخی آن از بین برود.
    سپس شکر را نیز در ظرفی جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده و آن را از صافی رد کنید.
    در مرحلهٔ بعد شربت را روی اجاق گذاشته و بهار نارنج*ها را داخل آن بریزید پس از جوشیدن وانیل یا هل کوبیده را به آن اضافه کرده و پس از مدت کوتاهی از روی اجاق بردارید.

    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  29. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1