کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 24 , از مجموع 24
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    10,457
    امتیاز : 90,029
    سطح : 100
    Points: 90,029, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.3%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience PointsTagger First Class
    تشکر کردن : 9,407
    تشکر شده 31,412 در 9,801 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    مخالفت
    233
    مخالفت شده 145 در 76 پست

    پیش فرض انواع پلو و چلو



    چلو با زرشك و زعفران
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط رضوان : چهارشنبه ۲۹ شهریور ۹۱ در ساعت ۱۸:۴۳
    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

    پیامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر فرمود:
    ای مردم! خداوند عزّوجلّ، کمال دین شما را در امامت و پیشوایی علی(ع) قرار داده است؛ پس هر کس که از او و جانشینان
    او از فرزندان من که از صلب اویند تا واپسین روز جهان پیروی و اطاعت نکند، به حبط و نابودی اعمال گرفتار گردیده و در آتش دوزخ،
    جاودانه، معذّب خواهد بود، نه دیگر عذابش تخفیف یابد و نه مهلت و فرصت نجاتی به او داده شود.

  2. 8 کاربر از پست مفید رضوان تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    ناهار امروز ما:عدس پلو
    تصاویر پیوست شده




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...



  4. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-آبان-۲۰
    محل سکونت
    خوش بحال اون کبوتر که خونش بین...
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    5,534
    امتیاز : 23,941
    سطح : 94
    Points: 23,941, Level: 94
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 409
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures50000 Experience PointsOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 9,180
    تشکر شده 15,095 در 4,101 پست
    حالت من : Khejalati
    مخالفت
    71
    مخالفت شده 55 در 39 پست

    پیش فرض

    استامبولی پلو

    ویرایش توسط A pLaneT L aLOne I : چهارشنبه ۲۹ شهریور ۹۱ در ساعت ۱۶:۵۸

    بسم الله الرحمن الرحیم

    الحمدلله من اول الدنيا الي فنائها و من الاخره الي بقائها،
    الحمدلله علي كل نعمه و استغفرالله من كل ذنب و اتوب اليه و هو ارحم الراحمين..




  5. 8 کاربر از پست مفید A pLaneT L aLOne I تشکر کرده اند .


  6. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,541
    امتیاز : 14,668
    سطح : 78
    Points: 14,668, Level: 78
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 25,232
    تشکر شده 11,170 در 2,337 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    چقده روش پخت غذاها متفاوته!
    اگه حوصلمان گرفت استانبولی و عدس پلو پزیدیم, عکسشو می گذاریم تا تفاوتا معلوم شه. جالب میشه!

    التماس دعا
    حقیقت من
    خلوت من است!
    غیر از این تزویر است و ریا...!

  7. 5 کاربر از پست مفید bahanehgir تشکر کرده اند .


  8. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    ما هم استانبولیمون این مدلی که شیرازیا درست میکنن نیست اما عدس پلو همینه البته با مخلفات بیشتر ،که با توجه به ذائقه همسر کم و زیاد شده:دی




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  9. کاربر روبرو از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده است .


  10. #6
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۱۸
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    1,808
    امتیاز : 9,354
    سطح : 65
    Points: 9,354, Level: 65
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 296
    Overall activity: 99.2%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,700
    تشکر شده 6,404 در 1,386 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط علی علی نژاد نمایش پست اصلی
    استامبولی پلو

    سلام
    این استانبولی پلو شیرازی نیست که .. نمیپسندم !
    فقط شیرازیش:دی
    در لحظه دلشکستگی ، دلت را به ” خدا ” بده

    او بهترین مونس است

    همیشه برای تو وقت دارد و هیچ گاه دل تو را نمی شکند ..




  11. 2 کاربر از پست مفید رضـا منتظر تشکر کرده اند .


  12. #7
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-تیر-۰۶
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,464
    امتیاز : 60,448
    سطح : 100
    Points: 60,448, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registeredTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,620
    تشکر شده 8,121 در 2,374 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    استانبولي فقط استانبولي اعتكاف!!!

  13. 2 کاربر از پست مفید فرنيــا تشکر کرده اند .


  14. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-آبان-۲۰
    محل سکونت
    خوش بحال اون کبوتر که خونش بین...
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    5,534
    امتیاز : 23,941
    سطح : 94
    Points: 23,941, Level: 94
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 409
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures50000 Experience PointsOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 9,180
    تشکر شده 15,095 در 4,101 پست
    حالت من : Khejalati
    مخالفت
    71
    مخالفت شده 55 در 39 پست

    پیش فرض


    .

    بسم الله الرحمن الرحیم

    الحمدلله من اول الدنيا الي فنائها و من الاخره الي بقائها،
    الحمدلله علي كل نعمه و استغفرالله من كل ذنب و اتوب اليه و هو ارحم الراحمين..




  15. 9 کاربر از پست مفید A pLaneT L aLOne I تشکر کرده اند .


  16. #9
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    همه غذا ها به خصوص کلم پلو


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  17. #10
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۱۸
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    1,808
    امتیاز : 9,354
    سطح : 65
    Points: 9,354, Level: 65
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 296
    Overall activity: 99.2%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,700
    تشکر شده 6,404 در 1,386 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    شاعر میگه :
    هنر نزد ایرانیان است و بس !


    در لحظه دلشکستگی ، دلت را به ” خدا ” بده

    او بهترین مونس است

    همیشه برای تو وقت دارد و هیچ گاه دل تو را نمی شکند ..




  18. 5 کاربر از پست مفید رضـا منتظر تشکر کرده اند .


  19. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    باید اسم این مبحث رو بذارن شکنجه گاه

    حجابت را محکم نگه دار...
    نگاه نکن که اگر حجاب و فکر درست داشته باشی مسخره ات میکنند
    آنها شیطان هستند.
    شما به حضرت زهرا سلام الله علیها نگاه کن که چگونه زیست و خودش را حفظ کرد.
    وصیت نامه شهید سیدمحمدناصرعلوی

    به خواهرش



    ahaad.ir


  20. 2 کاربر از پست مفید سناتور تشکر کرده اند .


  21. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    10,457
    امتیاز : 90,029
    سطح : 100
    Points: 90,029, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.3%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience PointsTagger First Class
    تشکر کردن : 9,407
    تشکر شده 31,412 در 9,801 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    مخالفت
    233
    مخالفت شده 145 در 76 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سناتور نمایش پست اصلی
    باید اسم این مبحث رو بذارن شکنجه گاه
    سلام دوست عزيز ... چرا؟؟
    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

    پیامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر فرمود:
    ای مردم! خداوند عزّوجلّ، کمال دین شما را در امامت و پیشوایی علی(ع) قرار داده است؛ پس هر کس که از او و جانشینان
    او از فرزندان من که از صلب اویند تا واپسین روز جهان پیروی و اطاعت نکند، به حبط و نابودی اعمال گرفتار گردیده و در آتش دوزخ،
    جاودانه، معذّب خواهد بود، نه دیگر عذابش تخفیف یابد و نه مهلت و فرصت نجاتی به او داده شود.

  22. 2 کاربر از پست مفید رضوان تشکر کرده اند .


  23. #13
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط فاطمیون نمایش پست اصلی
    سلام دوست عزيز ... چرا؟؟
    به خاطر اینکه دهن ادم اب میوفته ،دوست عزیز


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  24. کاربر روبرو از پست مفید آب زمزم تشکر کرده است .


  25. #14
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    images.jpg

    جل الخالق ، میبینید؟؟؟؟
    مردمم چه مغز متفکری دارنااااا

    قسمت پایینی اگه دقت کنید پلو هست که فقط بالاشو تزیین کرده


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  26. 3 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  27. #15
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  28. کاربر روبرو از پست مفید آب زمزم تشکر کرده است .


  29. #16
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض لوبیا پلو با سویا

    مواد لازم:

    برنج ایرانی=3 پیمانه
    لوبیا چشم بلبلی=5/1 پیمانه
    سویا=1 پیمانه
    پیاز=3 عدد
    روغن مایع=به میزان لازم
    زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
    دارچین=3/1 قاشق چایخوری
    نمک=به میزان لازم
    آرد لپه=2 قاشق غذاخوری
    کره=50 گرم
    زعفران=به میزان دلخواه
    فلفل سیاه=4/1 قاشق چایخوری



    طرز تهیه:

    1. ابتدا سویا را حدود 10 دقیقه خیس کرده بعد آب آن را تخلیه کنید؛مجددا آب روی سویا ریخته و روی حرات به مدت 5 دقیقه بگذارید،وقتی جوش آمد آن را آبکشی کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید؛این کار باعث می شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود.در این حالت سویا آماده طبخ است.

    2. لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید؛2 عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخه را اضافه کنید.

    3. برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابلای برنج از مایه لوبیا و و پیاز داغ بگذارید. در آخر کمی زعفران و کره گرم کرده روی برنج بدهید.

    4. سویا را بعد از اینکه آماده کردید با یک عدد پیاز سرخ کنید؛نمک،زردچوبه،کمی فلفل سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید؛سپس به کمک دستانتان به صورت توپ های کوچک،قل قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو،دور تا دور آن را با کوفته ریزه ها تزئین کنید.

    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  30. 3 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  31. #17
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض والک پلو






    برنج : ۱۰۰۰ گرم
    والک : ۱۰۰۰ گرم
    روغن : ۲۰۰ گرم
    نمک به میزان دلخواه

    برنج را خیس میکنیم والک را تمیز می نمائیم و میشوئیم در آبکش میریزیم تا آب زیادی آن برود بعد کمی درشتر از سبزی پلو خرد میکنیم ظرف مناسبی را آب میکنیم میگذاریم جوش بیاید برنج را در آبجوش میریزیم وقتی مغز برنج نرم شد والک را اضافه میکنیم و میگذاریم والک یک دو جوش بزند و برنج را در آبکش میریزیم و کمی آب نیم گرم روی آن میدهیم و مثل چلوی ساده دم میکنیم ممکن است لای والک پلو گوشت پخته ماهیچه یا کوفته ریزه سرخ کرده موقع دم کردن بریزیم .
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست



    * طرز خیس کردن برنج بطریق زیر انجام میشود :

    برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود .



    * طرز دم کردن چلو ساده :

    دیگ مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید در صورت تهیه چلو برای این که برنج سفید تر شود ممکن است یک قطعه کوچک زاج ( باندازه یک فندق ) را کوبیده در آب برنج بریزیم و یا نصف شیشه ماست را بتدریج بعد از ریختن برنج داخل ظرف بریزیم ، بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش میریزیم یکی دو بار آهسته بهم می زنیم می گذاریم برنج جوش بیاید و مغز برنج کمی نرم شود بطوریکه وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشیدن برنج گاهی کف آن را می گیریم و برای اینکه برنج شفاف تر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشیدن داخل برنج بریزیم ، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبی باشد می ریزیم مقداری آب نیم گرم روی سطل می دهیم که لیزی و شوری برنج گرفته شود بعد بنسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ( در حدود ۷۵ گرم ) ته دیگ می ریزیم نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم دیگ را می گذاریم روی آتش تا آب روغن داغ شود، بعد برنج را در دیگ می ریزیم و اطرافش را بشکل مخروط بالا میآوریم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، بعد سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن ( در حدود ۷۵ گرم ) و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج میدهیم در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .

    برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد ( مثل چلو کباب ) یک ساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم چلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد.

    برای اینکه ته دیگ چلو بآسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن چلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه چلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن چلو در آنرا دم کنی بگذارند ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آنرا آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده تر می شود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ چلو بهتر می شود.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  32. 3 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  33. #18
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دمی والک

    برنج : ۱۰۰۰ گرم
    والک : ۱۰۰۰ گرم
    روغن : ۲۰۰ گرم


    برنج را مثل کته می پزیم والک را بعد از تمیز کردن و شستن خرد میکنیم وقتی آب کته کمی کشیده شد والک را با آن مخلوط میکنیم و مثل کته ساده دم می نمائیم و موقع کشیدن کمی کره آب کرده روی آن میدهیم .

    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست



    * طرز دم کردن کته ساده :

    به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمی دیگر آب در آن می ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بعمل آید.

    پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد بنسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ( در حدود ۷۵ گرم ) روی برنج می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .

    برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد ( مثل چلو کباب ) یکساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو بآسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کنی بگذارند.

    ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آنرا آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده تر می شود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر می شود
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  34. 3 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  35. #19
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    قارچ پلو



    مواد لازم

    قارچ ۱۵۰ گرم
    فیله مرغ ۳۰۰ گرم
    ذرت پخته ۱ پیمانه
    نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه
    پیاز ۱ تا ۲ عدد
    برنج ۴ پیمانه
    نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و ادویه پلویی و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه

    مرغ رو به تکه های کوچک خرد کنید و پیاز رو خلال کنید و روی اون بذارید و نمک و فلفل بزنید و بذارید ۱ ساعت بمونه.
    بعد اونو تفت بدید. قارچ رو هم جدا تفت بدید و ذرت و نخود فرنگی و مرغ تفت داده شده رو هم اضافه کنید.
    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی کمی بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
    برنج رو به صورت کته یا آبکش آماده کنید و مواد رو روی پلو بذارید تا دم بیاد و موقع سرو با پلو قاطی کنید.

    نکات

    میتونید از کنسرو ذرت و نخود فرنگی هم استفاده کنید.
    قارچ پلو یه غذای چند ملیتی است و هر جایی اونو به طرز خاص خودشون درست میکنند.
    میتونید از زعفران هم برای تزیین غذا استفاده کنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  36. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  37. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    تاک پلو



    مواد لازم برای ۴ نفر

    برنج ۳ پیمانه
    برگ مو ۳۰۰ گرم
    مرغ بدون استخوان ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
    پیاز ۱ عدد
    سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
    پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
    گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و زعفران و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه
    مرغ ها رو به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی, پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه.
    برگ موها رو بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
    برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها رو با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشه.
    تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها رو به اون اضافه کنید و بذارید تا مرغ ها سرخ بشن و بعد هم به اون کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بذارید تا با کمی آب خوب بپزه و به همراه پلو سرو کنید.

    نکات

    پودر خردل رو از عطاری ها میتونید تهیه کنید.
    به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم میتونید استفاده کنید.
    این غذا شاهرودی است!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  38. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  39. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    بادمجان پلو



    مواد لازم

    برنج ۳ پیمانه

    بادمجان ۴ عدد حلقه ای
    گوجه فرنگی حلقه ای با پوست ۵ عدد
    گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
    پیاز ۲ عدد متوسط
    سیر ۳ تا ۴ حبه
    قرص گوشت ۱ عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه

    پیاز و سیر رو به همراه گوشت چرخ کرده سرخ کنید. بعد, رب رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب هم سرخ بشه و بوی خامی اون گرفته بشه. قرص گوشت رو در کمی آب جوش حل کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. اجازه بدید تا آب گوشت کاملا کشیده بشه. حالا کمی زردچوبه, ادویه و نمک و فلفل بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
    بادمجانها رو از قبل نمک پاش کنید تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد سرخ کنید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه.
    گوجه فرنگی ها رو هم سرخ کنید و کنار بذارید.
    در یک قابلمه برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا دم بکشه.

    نکات

    این غذا, یکی از غذاهای سنتی شهر قزوین است.
    همیشه روی پلو, کمی کره بذارید تا پلو حسابی خوش عطر بشه.
    چون بادمجان و گوجه احتمال له شدنشون زیاده, میتونید اونا رو روی پلو بذارید تا موقع کشیدن پلو خیلی له نشن!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  40. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  41. #22
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۰۶
    محل سکونت
    پایین
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,805
    امتیاز : 36,709
    سطح : 100
    Points: 36,709, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 56.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class3 months registeredOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 6,019
    تشکر شده 6,874 در 2,914 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    1
    مخالفت
    87
    مخالفت شده 72 در 35 پست

    پیش فرض

    برنج دوست دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخیییی یییییی

  42. #23
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    میگو پلوی زعفرانی



    مواد لازم:

    برنج ۳ پیمانه
    میگو ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم
    پیاز خرد شده و سرخ شده ۲ عدد
    زعفران یک قاشق سوپخوری
    گردوی ریز شده یک پیمانه
    نخود فرنگی یک پیمانه
    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و آبلیمو و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه:

    میگوها رو پاک کنید و بشویید و رگ کمرشون رو در بیارید و یه قابلمه آب رو جوش بیارید و میگوها رو توی اون بریزید و کمی زردچوبه و ادویه و پودر سیر و نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید و بذارید تا میگوها خودشون رو کمی جمع کنن و تغییر رنگ بدن! بعد اونا رو آبکش کنید و کنار بذارید.
    حالا یه تابه رو گرم کنید و روغن بریزید و میگوها رو اضافه کنید و بعد پیازداغ رو, کمی تفت بدید و گردو و نخود فرنگی رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید. آخر سر هم یه کم زغفران به مواد اضافه کنید.
    برنج رو به صورت آبکش یا کته آماده دم کردن بکنید و نیمی از مواد رو کنار بذارید و بقیه رو لا به لای پلو بدید و بذارید تا دم بیاد.
    بقیه مواد رو که کنار گذاشته بودید رو توی یه فویل آلومینیوم بپیچید و روی پلو بذارید تا همراه پلو دم بیاد.
    بعد از دم کشیدن پلو, یه مقدار برنج سفید بردارید و با زعفران قاطی کنید و بقیه مواد رو با پلو قاطی کنید و موادی که کنار گذاشته بودید رو هم برای تزیین روی پلو بدید.

    نکات

    میتونید میگو رو با ساقه کرفس, جعفری و برگ بو و نمک و فلفل و کمی سرکه هم بپزید.
    میگو اگه زیاد بپزه, سفت میشه. پس تا جمع شد اونو از روی حرارت بردارید.
    میتونید به جای نخودفرنگی دستور, کشمش تفت داده هم بریزید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  43. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  44. #24
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    10,457
    امتیاز : 90,029
    سطح : 100
    Points: 90,029, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.3%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience PointsTagger First Class
    تشکر کردن : 9,407
    تشکر شده 31,412 در 9,801 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    مخالفت
    233
    مخالفت شده 145 در 76 پست

    پیش فرض



    تیر ۹۴ـــــسفره افطاری
    تصاویر پیوست شده
    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

    پیامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر فرمود:
    ای مردم! خداوند عزّوجلّ، کمال دین شما را در امامت و پیشوایی علی(ع) قرار داده است؛ پس هر کس که از او و جانشینان
    او از فرزندان من که از صلب اویند تا واپسین روز جهان پیروی و اطاعت نکند، به حبط و نابودی اعمال گرفتار گردیده و در آتش دوزخ،
    جاودانه، معذّب خواهد بود، نه دیگر عذابش تخفیف یابد و نه مهلت و فرصت نجاتی به او داده شود.

  45. 2 کاربر از پست مفید رضوان تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1