کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 23 , از مجموع 23
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خواص خوراكى ها

    خيار معجزه الهى


    نام علمی: Cucumis sativus L


    خیار گیاهی است علفی یک ساله, دارای ساقه خوابیده و برگ*های بزرگ است. بوته خیار , پیچک دار, با گل*های زرد و دو نوع نر و ماده, واقع روی یک پایه و میوه سبز رنگ و دارای انواع متعددی است.
    ترکیبات شیمیایی :
    خیار دارای مواد ازته و هیدروکربنه و مواد گوگردی و کمی چربی , دارای املاحی از قبیل منگنز, کربنات کلسیم , سلولز است. در روغن دانه خیار که رنگ آن زرد روشن با طعمی شبیه به طعم روغن زیتون است , اسیدهای چرب اشباع شده مانند اسید استئاریک, اسید پالمیتیک و اسیدهای اشباع نشده مانند اسید اولئیک و اسید لینولئیک وجود دارد.
    خواص و اثرات دارویی :
    طبع خیار سرد و تر(مرطوب) است. خیار داری خواص مدر ، نرم کننده و ملین ، مسهل ، دافع کرم کدو ، ضد تشویش و دلهره ، ضد بی خوابی ، ضد ناراحتی*های عصبی ، مسکن حرارت و تشنگی است.
    تخم خیار خواب آور ، آرام بخش ، زرداب آور , مدر بول , ضد کرم ملایم , تصفیه کننده خون , حل کننده اورات*ها و اسید اوریک و جلا دهنده *است.
    خیار در موارد ناراحتی*های جلدی ، دفع سموم و چربی*های مضر، درمان دردهای کلیه، نقرس، باد مفاصل، رماتیسم، رفع چاقی و فشار خون، تب*های عفونی و شدید ، التهاب*های درونی ، سنگ*های کلیه و مثانه, تب*های صفراوی, یرقان زرد , رفع التهاب جگر و معده به کار می*رود.
    خیار برای بیماران مبتلا به دیابت و یرقان خوب است و باعث تقویت کبد و رفع تشنگی می*نماید و برای خرد کردن سنگ*های کلیه و مثانه مؤثر می*باشد . خیار را می*توان در موارد سوزش ادرار به کار برد.
    خیار را بعنوان مدر و برای رفع تب*های صفراوی و یرقان بکار می*برند مخصوصاً موقعی که خیار زرد شده و رسیده باشد در این صورت مزه اش ترش می*باشد و خاصیت زرداب در آن بیشتر است.
    تخم خیار مدر است و برای اورام کبد خوب است .
    آب خیار بطور مالیدنی و برای رفع خارش بکار میرود.
    مواد غذایی خیار خیلی کم است و سلولز زیاد دارد. خیار را بطور سالاد قبل از غذا میل می*نمایند.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  2. 6 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ادامه دارد.

    پوست خیار ویتامین c دارد خیارهای تازه و لطیف را بدون اینکه پوست بکنید به قطعاتی که برای ماشین آب میوه گیری مناسب است درآورید و با کمک رنده*های معمولی آن را رنده کنید آبش را بگیرید.
    آب خیار بی مزه*است . آب خیار را می*توانید با آب سیب و هویج و کرفس بخورید سال هاست آب خیار را در معالجهٔ کلیه مصرف میکنند زیرا کلیه*ها را شستشو می*دهد و نیز در رژیم لاغری و تخلیه آن مصرف میشود.
    خیار دارای ویتامین*هایa و b و c و کلروفیل و ده نوع املاح معدنی است. خیاری که زیاد آب داشته باشد چندان غذاییت ندارد ولی با داشتن سلولز زیاد برای رفع یبوست مفید است.
    آب خیار سبز را برای اکثر تب*های عفونی و شدید و التهاب*های درونی مصرف می*نمایند.



    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  4. 5 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    از سرطان پوست پیشگیری کنید

    گوجه فرنگی در این زمینه بسیار موثر است چون حاوی سه آنتی اکسیدان مهم ضد سرطان است: بتا کاروتین، ویتامین c و لیکوپن. گوجه فرنگی را به هر شکلی میتوانید استفاده کنید: خام، پخته یا حتی به شکل سُس. اگر می خواهید جذب لیکوپن را در بدنتان بالا ببرید، گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن زیتون بپزید .


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  6. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  7. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    دندانهایتان را سفیدتر کنید

    همه ی ما می دانیم که سودا، قهوه، چای و غذاهای شیرین باعث تغییر رنگ و لکه دار کردن دندانها می شوند. اما آیا می دانستید که سیب و کرفس به از بین بردن این تغیر رنگ و سفیدتر کردن دندانها کمک می کنند؟


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  8. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  9. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ناخن هایی محکم داشته باشید

    با خوردن پروتئین می توانید به ناخن هایتان استحکام بیشتری داده و آنها را تقویت کنید. پروتئین باعث ساختن کراتین (ماده ی تشکیل دهنده ی ناخن) می شود. سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان، گوشت بوقلمون، ماهی تن و حبوبات همه در این منظور به شما کمک می کنند.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  10. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  11. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    موهایی براق داشته باشید

    مواد غذایی که حاوی میزان زیادی ویتامین b هستند برای براقتر کردن مو بسیار مفیدند. ویتامین b در تخم مرغ، شیر، سبزیجات، و گوشت مرغ یافت می شود. سیلیکا نیز در براق و سالم نگاه داشتن مو بسیار موثر است. پوست خیار، پیاز، جو خام و جوانه ی لوبیا منابع اصلی این ماده ی معدنی به شمار می روند.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  12. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  13. #7
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    آفتاب سوختگیتان را درمان کنید

    اگر به خاطر زیاد زیر آفتاب ماندن پوستتان سوخته است، هلو و ذغال اخته بخورید. این میوه های خوشمزه حاوی میزان زیادی ویتامین e می باشند. این ویتامین به برطرف کردن قرمزی و ورم آفتاب سوختگی کمک می کند. همچنین با افزایش قابلیت کشسانی پوست، در از بین بردن چین و چروک نیز موثر است.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  14. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  15. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خواص شگفت انگيزه انواع فلفل ها

    تمام انواع فلفل از گروه سبزيها هستند و اين دسته از سبزيها از فلفل سبز دلمه اي گرفته تا فلفل تند قرمز، همگي در يک گروه غذايي جاي مي گيرند و تقريباً داراي خواص مفيد بسياري براي بدن هستند.

    تحقيقات ارائه شده در نشريه بيريتيش مديکال، نشان مي دهد هفت هزار سال قبل از ميلاد مسيح، در آمريکاي جنوبي و مرکزي از اين سبزي به عنوان چاشني در غذاها استفاده مي شد.
    پژوهشگران مي گويند اين ماده غذايي يکي از منابع سرشار ويتامين ث و کاروتن هاست.
    متخصصان از مدتها پيش معتقدند از اين سبزي خوراکي مي توان براي افزايش جريان خون، تحريک سيستم عصبي، افزايش اشتها و رهايي از سؤهاضمه استفاده کرد. حتي بسياري از محققان و متخصصان طب سنتي در چين توصيه مي کنند زنان براي تسکين دردهاي ناشي از دوره عادت ماهانه ،مي توانند از فلفل استفاده کنند. نوعي از اين سبزي به نام فلفل دلمه اي به رنگهاي سبز، نارنجي، زرد و قرمز وجود دارد که اصلاً تند نيستند و ما اغلب آنها را با غذا يا در سالاد استفاده مي کنيم.
    مطالعات نشان مي دهد کاپسيسين ماده اي در فلفل است که سبب گرم بودن اين گياه مي شود. هر چند فلفل گياهي گرم است، کاپسيسين موجود در آن سبب کاهش درجه حرارت بدن شده که يکي از دلايل اصلي تمايل مردم مناطق آب و هواي گرم به مصرف زياد فلفل به شمار مي رود.
    تحقيقات نشان داده است کاپسيسين به عنوان فعال ترين عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش ميزان کلسترول خون و کاهش شدت سيگنالهاي درد در بدن مي شود. اين ماده همچنين خاصيت آنتي اکسيداني دارد که سلولهاي شما را از آسيب مولکولهاي راديکال آزاد محافظت مي کند و درعين حال خاصيت ضد باکتريايي نيز دارد.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  16. 5 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  17. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ادامه پست بالا

    ين ماده به بسياري از خواص درماني فلفل کمک مي کند و سيستم قلبي عروقي را تحريک و سيستم هاضمه را تقويت کرده و درد موجود روي پوست يا مفاصل بدن را تسکين مي بخشد و براي مثانه به عنوان داروي ضد احتقان و ضد باکتري، مؤثر است.
    به گفته محققان، فلفل ميزان کلسترول خون را پايين مي آورد که اين امر باعث کاهش فشارخون نيز مي شود. اين گياه همچنين از انعقاد خون در رگها جلوگيري مي کند و اين خواص فلفل به پيشگيري از بيماريهاي قلبي نظير آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک فراواني مي کند.
    هر چند فلفل سبب سوزش زبان مي شود، اما اين گياه واقعاً مسکني قوي است. اين گياه ابتدا سبب تحريک درد مي شود، اما پس از مدتي شدت علايم درد را در بدن کاهش مي دهد.
    کاپسيسين موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتريت روماتوئيد را تسکين مي دهد، بلکه هنگام استفاده به شکل موضعي، ميزان ورم ناشي از اين بيماريها را کاهش مي دهد.
    فلفل با تحريک ترشح آنزيمهاي گوارشي در معده و نابودي باکتريهايي که مي توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقويت مي کند. خاصيت ضد باکتري فلفل همچنين از بروز اسهال ناشي از عفونت جلوگيري مي کند.
    پژوهشگران تأکيد مي کنند اين گياه به عنوان داروي ضد احتقان، سبب رقيق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ريه ها مي شود. از آنجا که اين گياه بافت ريه را تقويت مي کند، براي بيماران مبتلا به آمفيزم (بيماري اتساع و بزرگ شدن ريه ها) نيز مفيد است.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  18. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  19. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دلبل جوش زدن به صورت چيسا؟

    بسیاری از مواقع دلیل جوشهای صورت از نوع تغذیه و خوراک ما نشات می گیرد و به راحتی میتوان با کوچکترین تغییر غذایی به کم شدن یا برطرف شدن کامل آنها کمک کرد به عنوان مثال بعضی افراد خودشان به این نتیجه رسیده اند که با خوردن سوسیس کالباس پوستشان دچار این عارضه خواهد شد.
    مصرف بیش از حد روغن، آرد سفید و شکر پوست را چرب می کند و امکان بروز جوش را در آن بیشتر خواهد کرد.این مواد باکتری های موجود در منافذ پوست را به دام می اندازند و پوست های مستعد را پر از لک می کنند.
    برای بهبود آنها بهتر است مصرف لبنیات و جگررا بیشتر کنید. پرتقال نیز میوه ایست که بسیار برای پوست موثر بوده و معجزه می کند.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  20. 5 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  21. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض کاهش ویتامین ب و آسیب های آن

    كاهش ویتامین «ب» منجر به ایجاد درماتیت، خارش و واكنش*های پوستی می*شود
    یك متخصص تغذیه با بیان اینکه نیاسین از خانواده ویتامین b است و به حفظ رطوبت و جوانی پوست كمك می كند، گفت: این ویتامین با خاصیت ضد التهابی موجب بهبود تحریكات پوستی در مبتلایان به پسوریازیس می*شود.
    دكتر احمد رضا درستی اظهار داشت: كاهش ویتامین b منجر به ایجاد درماتیت، خارش و واكنش*های پوستی می*شود بنابراین باید در رژیم غذایی افرادی كه دچار التهابات پوستی و پسوریازیس هستند از منابع حاوی این ویتامین مانند تخم مرغ، موز و برنج استفاده شود.
    عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران با تاكید بر اینكه مواد غذایی حساسیت زا باید از رژیم غذایی مبتلایان به پسوریازیس و خشكی پوست حذف شود، گفت: مواد حساسیت زا در ادویه*ها و افزودنی*های صنعتی وجود دارد.
    این متخصص تغذیه با اشاره به تاثیر مصرف ویتامین d در بهبود مبتلایان به پسوریازیس گفت: این ویتامین از رشد و تكثیر بیش از حد سلول*ها در بدن جلوگیری می*كند و با توجه به اینكه در این بیماری سلول*های پوستی به طور غیرطبیعی تكثیر می*شوند، كمبود ویتامین d نیز موجب تشدید علایم بیماری می*شود.
    وی خاطرنشان كرد: مصرف گوشت قرمز موجب تشدید التهاب پوست در مبتلایان به این عارضه می*شود.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  22. 3 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  23. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    شلغم




    * مصرف شلغم افراد را در برابر بیماری های پوستی بیمه میکند و در بهبود جوش صورت موثر است. افرادی که مبتلا به جوش صورت و اگزما هستند، چنانچه هر روز مقدار کمی شلغم خام بخورند نیاز بدن آنها به گوگرد برطرف شده و در نتیجه جوش صورت آن ها از بین خواهد رفت.

    * آرامبخش و ترمیم کننده سریع زخم ها بوده و برای تقویت کبد مفید است.

    * به علت داشتن فیبر، پاک کننده قوی روده هاست و خواص تسکین دهنده شلغم، آن را به داروی طبیعی خواب آور تبدیل کرده است.

    * شلغم در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم موثر است

    * مقادیر فراوان فسفر موجود در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک میکند.

    * ید موجود در شلغم می تواند ترشح تیروئید را تنظیم کند و به دلیل مقادیر فراوان آهن آن جز میوه و سبزیجات خون ساز به شمار میرود.

    * شلغم دارای مزاج گرم و معتدل بوده و ضمن خاصیت صاف کنندگی سینه داروی موثری در درمان مبتلایان به سرفه نیز می باشد.

    شلغم خوب دارای مشخصات زیر است:

    باید سفت و تو پر باشد؛ در غیر این صورت کهنه بوده و نفخ آن زیادتر است. پوست شلغم باید براق، شفاف و صاف باشد. شلغم باید سنگین و درون آن روشن و شفاف باشد. شلغم های کوچک، شیرین تر و شلغم های بزرگ مۆثرترند!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  24. 6 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  25. #13
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خــــــــــــــواص جـــــــــــــــــو

    نان و غذاهایی که با جو پخته شوند دارای مقدار زیادی ویتامینهای ب هستند ودر تقویت میکروبهای مفید روده ها موثر می باشند واز این جهت است کسانی

    که نان جو می خورند دیر پیر می شوند و موی سرشان نمی ریزد. جو سبوس آن

    یکی از بهترین درمان کلسترل می باشند .
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  26. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  27. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ((خواص غذایی – دارویی چغندر))

    1- طبیعت چغندر گرم و تر است.

    2- مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می برد.

    3- چغندر، عقل را زیاد می کند.

    4- شیرۀ چغندر یکی از بهترین شیره های سبزی است که به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک می کند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود می بخشد.

    5- چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.

    6- چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامین a می شود.

    7- املاحی که در شیرۀ چغندر وجود دارد، یک پاک کنندۀ بسیار عالی برای کبد، کلیه و کیسۀ صفراست.

    8- چغندر ملین، نرم کنندۀ و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده ای را ایفا می کند. همچنین اهمیت به سزایی در دستگاه گوارش دارد.



    تذکر

    1- زیاده روی در مصرف آن برای معده مضر است و همچنین موجب دل پیچه می گردد. برای اجتناب از این مساله چغندر را همراه عدس بپزید.

    2- برای پختن چغندر از ظروف آلومینیومی استفاده نکنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  28. 5 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  29. #15
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خواص تره فرنگی



    تره فرنگی جزو خانواده ی پیاز و سیر محسوب شده و خواص درمانی زیادی دارد.

    بیش از چهار هزار سال از کشت تره فرنگی می گذرد. مصری ها، یونانی ها و رومی های باستان از تره فرنگی به خاطر خواص دارویی اش استفاده می کرده اند.

    برای آشنایی با گوشهb ای از این خواص، مطالعه ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.

    در طب سنتی از این گیاه خوراکی برای بهبود و تسکین مشکلات تنفسی استفاده می کردند. البته خواص ادرارآور و تصفیه گر آن نیز بسیار مورد استفاده بوده است.

    تره فرنگی قدرت زیادی در دفع اسید اوریک دارد و از این جهت برای افرادی که به نقرس یا آرتریت مبتلا هستند مفید است.


    تره فرنگی سرشار از املاح معدنی بسیاری مهمی است که برای سلامتی ما مفید هستند؛ در زیر به چند نمونه از آن ها اشاره می شود:

    * آهن: مفید برای گلبول های قرمز خون

    * منیزیم: ضد سرطان و مفید برای اعصاب و تعادل عمومی بدن

    * گوگرد: برای مقابله با عفونت ها

    * سیلیس: برای انعطاف و نرمی استخوان ها و پوست

    * منگنز: برای هضم و جذب بهتر غذا

    * اسید فسفریک: تقویت کننده ی سیستم عصبی

    * کلسیم: برای استخوان ها و متابولیسم عمومی بدن

    تره فرنگی همچنین حاوی ویتامینهای B و C می باشد که برای بدن ما بسیار مفید هستند. این سبزی خوشمزه همچنین حاوی موسیلاژ و سلولز است و برای همین تأثیر خوبی در روده ها دارد، به این ترتیب که آن ها را تمیز و لیز می کند.


    تره فرنگی بخورید تا سرحال و سرزنده باشید


    نتایج پژوهشی که در Experimental Neurobiology به چاپ رسیده است نشان می دهد تره فرنگی تأثیر مثبتی روی خلق و خوی ما دارد. این خاصیت تره فرنگی به خاطر وجود فلاوونوئید و آنتی اکسیدانی به نام کامپوفرول (Kaempferol) است که می تواند میزان سروتونین و دوپامین را ثابت نگه دارد. این دو ناقل عصبی (نروترانسموتور) با استرس مقابله کرده و احساس آرامش ایجاد می کنند.

    می توانید تره فرنگی را در سوپ هایتان بریزید و یا این که به همراه سیب زمینی، هویج به خورش ها و یا املت اضافه کنید. در هر حال خودتان ابتکار عمل به خرج دهید و از این ماده ی غذایی مفید استفاده کنید.

    منبع:*تبیان
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  30. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  31. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    عدس به این کوچکی و این همه خاصیت



    مصرف منظم عدس برای بدن ما بسیار مفید است چون:

    * عدس خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را کاهش می دهد.

    * عدس حاوی آنتی اکسیدان هایی است که بیشتر متعلق به خانواده ی فلاوونوئیدها می باشند. این آنتی اکسیدان ها به ویژه در پوشش بیرونی عدس قرار دارند. بر اساس نتایج پژوهشها زمانی که عدس خیس یا پخته می شود میزان آنتی اکسیدان کاتچین موجود در آن نیز افزایش پیدا می کند.

    * عدس مانند دیگر اعضای خانواده ی حبوبات سرشار از فیبر می باشد. باید بدانید که هر پیاله عدس پخته شده حاوی حدود 4.5 گرم فیبر می باشد. فیبرهای محلول در آب موجود در عدس می تواند شما را از گزند بیماری های قلبی عروقی در امان نگه دارد. به خاطر اینکه این فیبرها به کنترل میزان کلسترول خون کمک می کنند.
    عدس حاوی آنتی اکسیدان هایی است که بیشتر متعلق به خانواده ی فلاوونوئیدها میباشند. این آنتی اکسیدان ها به ویژه در پوشش بیرونی عدس قرار دارند

    * عدس منبع فوق العاده ی فسفر، منگنز و مس محسوب می شود. باید بدانید که مس برای ساخت هموگلوبین و کلاژن (پروتئین لازم برای ساخت و احیای بافت های بدن) لازم و ضروری است.

    * منیزیم موجود در عدس برای رشد بافت استخوانها و ساخت پروتئین، پیشگیری از گرفتگی عضلات، سلامت دندانها و عملکرد سیستم ایمنی بدن لازم است. این ماده ی معدنی نقش مهمی در متابولیسم انرژی و انتقال واکنشهای عصبی بر عهده دارد.

    * عدس منبع فوق العاده ی فولات میباشد که در ساخت همه ی سلولهای بدن به خصوص گلبولهای قرمز شرکت دارد؛ و از آنجایی که فولات برای تشکیل سلول های جدید لازم است مصرف آن برای رشد جنین نیز ضروری است.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  32. 6 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  33. #17
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آشنایی با خواص کیوی



    کیوی، یکی از میوه های فصل سرد سال است که در میان میوه های موجود، به عنوان منبع غنی ویتامین c به شمار می آید.

    این میزان از ویتامین c به حدی است که بعضی از محققان مقدار آن را بیشتر از میزان ویتامین c موجود در مرکبات ترش می دانند.

    هنگام خرید این میوه ، نوع نیمه سفت و سالم را تهیه کنید. کیوی ازجمله میوه هایی است که حالت نارس آن در دمای اتاق و به مرور زمان رسیده و قابل خوردن می شود؛ این روند درصورت مجاورت با سیب خوراکی با سرعت بیشتری انجام می گیرد.

    بنابراین اگر مقدار زیادی کیوی نارس خریده اید و می خواهید تا چند روز آینده برای پذیرایی از مهمانان تان برسد، حتما در پلاستیک آن یکی دو عدد سیب خوراکی قرار دهید.

    یکی دیگر از خواص جالب توجه کیوی، تاثیر آن روی گوشت قرمز است. شما می توانید از کیوی به عنوان نرم کننده گوشت نیز استفاده کنید ولی مراقب باشید برای این منظور تنها چند دقیقه کافی است، زیرا از این بیشتر باعث غیرقابل استفاده شدن گوشت می شود.

    کیوی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی گوناگونی مثل ویتامین a، e، c، آهن، اسید فولیک و پتاسیم است؛ البته پتاسیم موجود در آن تا حدی کمتر از مقدار موجود در موز است.

    باتوجه به اینکه این میوه منبع مهمی از ویتامین c به شمار می آید، برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی، چند عدد از آن را در رژیم غذایی روزانه تان جای دهید. جالب تر آنکه بعضی ها کیوی را با پوست می خورند و می گویند خوردن 4 عدد کیوی در روز، مشکل داشتن استرس و بی خوابی را نیز از بین می برد.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  34. 5 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  35. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-تیر-۲۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    2,717
    امتیاز : 13,516
    سطح : 75
    Points: 13,516, Level: 75
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکر کردن : 22,491
    تشکر شده 9,348 در 2,261 پست
    مخالفت
    84
    مخالفت شده 28 در 11 پست

    پیش فرض



    هر روز یک سیب = نیازی به دکتر نخواهیم داشت
    هر روز یک برگ تولسی(نوعی گیاه هندی) = سرطان نمی گیریم
    هر روز یک لیمو = چاق نمی شیم
    هر روز یک لیوان شیر = بیماری های استخوانی نمی گیریم
    هر روز سه لیتر شیر = هیچ بیماری نمی گیریم

  36. 6 کاربر از پست مفید Rezaa تشکر کرده اند .


  37. #19
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-تیر-۲۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    2,717
    امتیاز : 13,516
    سطح : 75
    Points: 13,516, Level: 75
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکر کردن : 22,491
    تشکر شده 9,348 در 2,261 پست
    مخالفت
    84
    مخالفت شده 28 در 11 پست

    پیش فرض


    ترجمه: موز کاملاً رسیده با لکه های سیاه روی پوست زردش ماده ای به نام تی ان اف می سازد که توانایی مقابله با سلول های غیر طبیعی(عوامل خیلی بیماری ها مثل سرطان) را دارد. هر چه این لکه ها تیره تر باشند، توانایی افزایش سیستم ایمنی بدن را بیشتر دارند. بنابراین می توان نتیجه گرفت، موزی که بیشتر رسیده باشد، توانایی بیشتری برای مقابله با بیماری هایی مثل سرطان دارند.

    همیشه یه احساسی بهم می گفت این موز سیاه ها خاصیتشون بیشتره، چون خوشمزه ترن

  38. 7 کاربر از پست مفید Rezaa تشکر کرده اند .


  39. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-بهمن-۲۵
    محل سکونت
    سومين حرم اهل بيت عليهم السلام
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    3,875
    امتیاز : 29,370
    سطح : 99
    Points: 29,370, Level: 99
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 630
    Overall activity: 99.5%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupCreated Album picturesVeteranTagger First Class
    تشکر کردن : 8,731
    تشکر شده 8,182 در 2,842 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 8 در 6 پست

    پیش فرض

    جالبه
    قل انما اعظكم بواحده ان تقومو لله
    والعاقبه للمتقين گمنام اشنااميررضا

  40. 2 کاربر از پست مفید amirreza تشکر کرده اند .


  41. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-مهر-۱۲
    محل سکونت
    کانون؛خونه ی اولم-فضای مجازی؛خونه ی دومم...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,017
    امتیاز : 13,054
    سطح : 74
    Points: 13,054, Level: 74
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,605
    تشکر شده 10,912 در 2,620 پست
    حالت من : Sepasgozar
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 14 در 4 پست

    پیش فرض

    بسم الله

    اگر طبع هر ماده ی غذایی رو هم بگید ممنون میشیم.
    بسم الله

    گذر تک تک این ثانیه های عمرم
    به قدیمی شدن نوکریت می ارزد...

  42. 4 کاربر از پست مفید ریحان21 تشکر کرده اند .


  43. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    خواص هندوانه



    هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم .


    زادگاه اصلی هندوانه، هندوستان است به همین خاطر، وجه تسمیه آن (هند وانه) به معنای میوه هند معروف شده است.
    هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم .
    هندوانه منبع غنی ویتامینa( به شكل بتاكاروتن ) و ویتامینc می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.
    همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.
    رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.
    اثرات تخریبی رادیكال های آزاد در بدن شامل موارد زیر است:
    1- باعث اكسیده شدن كلسترول می شوند، در نتیجه كلسترول به دیواره رگ های خونی می چسبد و می تواند باعث بروز حملات قلبی و سكته شود .
    2- باعث انقباض و بسته شدن راههای تنفسی و درنتیجه تشدید حملات آسم می شوند.
    3- باعث افزایش التهابات ناشی از استئوآرتریت1 و آرتریت روماتوئید2 می شوند، در نتیجه تخریب مفاصل را در این شرایط بیشتر می كنند .
    4- باعث آسیب سلول های دیواره روده و تبدیل آنها به سلول های سرطانی می شوند .
    خوشبختانه ویتامینc و بتا كاروتن بعنوان آنتی اكسیدان های قوی ( كه هر دو در هندوانه به مقدار فراوان وجود دارند)، رادیكال های آزاد را به دام انداخته و از اثرات مخرب آنها در بدن جلوگیری می كنند .
    در تعدادی از مطالعات علمی ثابت شده است كه دریافت بالای ویتامینc و بتاكاروتن، خطربروز بیماری های قلبی، اسپاسم راه های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را كاهش می دهد و نیز شدت علائم استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را كم می كند .
    یك لیوان هندوانه 20درصد نیاز روزانه به ویتامینc و 14 در صد نیاز روزانه به ویتامینa را تامین می كند.

    هندوانه از لحاظ ویتامین های گروه b نیز كه برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایb1،b6،b5 (اسید پانتوتنیك)، بیوتین (یك نوع ویتامینb) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت كه دارای ارزش غذایی بالایی است.
    هندوانه دارای آب فراوان و انرژی كمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه ها ، مواد مغذی بیشتری در هر كالری دارد كه نشان دهنده اثرات مفید آن در بهبود سلامتی بدن است .
    لیكوپن آنتی اكسیدان قوی است كه در گوجه فرنگی بخصوص محصولات پخته آن، هندوانه و انبه به مقدار فراوان وجود دارد و جذب آن از محصولات پخته گوجه فرنگی مثل سس و رب گوجه فرنگی كه مقدار كمی روغن مثل روغن زیتون داشته باشند، به خوبی صورت می گیرد.
    مطالعات زیادی در مورد لیكوپن و اثرات ضد سرطانی آن انجام شده است و نشان داده بر خلاف سایر رنگدانه های غذاهای گیاهی كه فقط در حیوانات موثر بوده اند، لیكوپن در مطالعات انسانی هم دارای اثرات ضد سرطانی بوده است.
    این سرطان ها شامل: سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان ریه و سرطان روده بزرگ بوده است.
    مطالعه جدیدی در سال 2003 میلادی نشان داد، بیمارانی كه دارای پولیپ آدنومی روده بزرگ3 بوده اند ( كه زمینه ساز سرطان روده است)، لیكوپن خونشان 35 در صد پایین تر از افراد سالم بوده است. همچنین بتاكاروتن موجود در خونشان، 5/25 در صد كمتر بوده كه این تغییر مهم نیست.
    ولی تحقیقات جدید ثابت كرده است، فقط مقدار پایین لیكوپن خون (كمتر از70 میكروگرم در لیتر) و كشیدن سیگار، دو عامل خطر مهم در بروز پولیپ آدنومی روده هستند.مقدار كم لیكوپن خون خطر بروز بیماری فوق را 230 درصد و كشیدن سیگار 302 درصد افزایش می دهد كه تاثیر بسیار چشمگیری است.
    خاصیت آنتی اكسیدانی لیكوپن، از بیماری های قلبی نیز پیشگیری می كند. جلوگیری از آسیبdna موجود در گلبول های سفید خون نیز به دلیل اثر آنتی اكسیدانی لیكوپن است.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  44. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  45. #23
    rah
    rah آنلاین نیست.
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۲۱
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    922
    امتیاز : 9,525
    سطح : 65
    Points: 9,525, Level: 65
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 11,153
    تشکر شده 4,702 در 865 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    خواص روغن زیتون خوراکی

    روغن زیتون دوست کبد است. پوست آینه کبد است ، هرچه پوست روشن تر وبراق ترباشد وپاشنه پا ترک نداشته باشد نشان میدهد ما خوراکی سازگارباکبد خورده ایم


    امام رضا (ع): روغن زیتون اعصاب را تقویت میکند
    کتاب اسلام پزشک بی دارو :روغن زیتون خوردن ومالیدن درایجادزیبائی پوست معجزه میکند
    ویرایش توسط rah : چهارشنبه ۰۱ آبان ۹۲ در ساعت ۲۱:۵۸



    دارد دو پای زندگیم لنگ میشود غصه ندیدن تو میکشد مرا


  46. 3 کاربر از پست مفید rah تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1