کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: خوراک ها

  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خوراک ها

    مواد لازم:

    هويج : 3عدد
    چغندر پخته: 1عدد
    كدو حلوايي پخته شده: 100 گرم
    گوشت گوساله بدون چربي: 150 گرم
    پياز: 1 عدد
    فلفل دلمه ايي: 1عدد
    كدو: 2 عدد
    ذرت شيرين: يك پيمانه
    سركه: يك قاشق سوپخوري
    شيره: يك قاشق مرباخوري



    طرز تهيه:

    پياز را خرد كرده و در مقدار كمي روغن تفت دهيد تا آب پياز گرفته شود؛ هنگامي كه پياز رو به طلايي شدن گذاشت؛ گوشت را كه به قطعات مكعبي كوچك خرد كرده اييد به آن اضافه كنيد و اجازه بدهيد تا روي حرارت ملايم گوشت مغر پخت شود. هويج ها را پوست گرفته و همراه با يك ليوان آب يك قاشق آبليمو و كمي شكر روي حرارت بگذاريد تا بپزد. كدوها را در ظرفي كوچكتر از ظرفي كه هويج ها را گذاشته اييد قرار دهيد و آن را روي هويج ها شناور كنيد و در ظرف هويح ها را ببنيد تا كدو نيز همراه هويج ها بخارپز شود. دقت داشته باشيد كه سبزيجات اين خوراك نبايد زياد پخته و نرم شود انقدر كه چنگال در آنها فرو رود كافي مي باشد هرچه سبزيجات اين خوراك زنده تر باشد خوراك خوشمزه تر و زيباتر مي شود.

    چغندر را كه از قبل پخته ايم پوست گرفته و به مكعبهاي كوچك خرد مي كنيم؛ توجه داشته باشيد كه از چغندرهاي ريشه دار استفاده نكنيد؛ براي تشخيص چغندر مرغوب از چغندر ريشه دار كافيست كه هنگام خريد پوست چغندر را با ناخن خراش دهيد اگر زير پوست به صورت گوشت ورقه ورقه قرمز بود اين چغندر شيرين و بدون ريشه مي باشد اما اگر زير پوست صورتي بود و يا گوشت بافت داري بود اين چغندر مناسب پختن نيست.

    كدو حلوايي را نيز پوست گرفته و مانند چغندر به مكعبهاي كوچك خرد مي كنيم؛ براي پخت كدو حلوايي نيز آن را خرد كرده و يا به صورت درسته در ظرف بزرگي قرار دهيد كف ظرف را آب مي ريزيم انقدر كه فقط كف ظرف را آب بگيرد به نسبت اندازه كدو كمي شكر و آبليمو هم به آب آن اضافه مي كنيم؛ عصرهاي سرد زمستان كدو حلوايي عصرانه دلچسبي هست. بعد از آنكه گوشت مغز پخت شد فلفل دلمه ايي ها را كه ريز خرد كرده ايم همراه با كمي نمك و فلفل به گوشت اضافه كنيد بعد از آنكه فلفل دلمه ايي ها كمي نرم شدند گوشت را از روي حرارت برداريد.

    هويج ها و كدوها را هم به صورت مكعب مكعب خرد شده و تمام سبزيجات را همراه با ذرت به ظرف گوشت اضافه كنيد و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. سركه و شيره را نيز به آنها اضافه كنيد؛ مي توانيد بجاي شيره از كمي شكر در سركه استفاده كنيد. اين غذا را داغ داغ سرو كنيد؛ اگر مي خواهيد بعدا غذا را سرو كنيد چغندر را هنگام سرو به غذا اضافه كنيد كه به سبزيجات ديگر رنگ ندهد.

    اين خوراك شيرين سرشار از انرژي و ويتامين است و براي روزهاي سرد زمستاني
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  2. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  3. #2
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خوراک جگر مرغ







    مواد لازم برای یك نفر :

    100 گرم جگر خرد شده مرغ
    یك عدد هویج رنده شده
    یك عدد پیاز كوچك
    یك چهارم لیوان نخود فرنگی
    یك چهارم لیوان آب
    یك عدد كوچك گوجه فرنگی
    به مقدار كافی روغن نباتی مایع
    به مقدار كافی نمك
    طرز تهیه:
    پیازرا ریزخرد كنید و درروغن تفت دهید. جگر را به آن اضافه و در كمی روغن سرخ كنید. نمك و نخود فرنگی و هویج و آب را به آن اضافه كرده، همه را با هم خوب مخلوط كنید ودرظرف را بگذارید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت كم بپزید. گوجه فرنگی های تازه را حلقه حلقه بریده با غذا سرو كنید. زیرا سرو این خوراك با سبزیهای حاوی ویتامینc موجب حفظ تیامین
    ( ویتامینb1) غذا می شود. مدت زمان پخت این غذا 20 دقیقه است.
    نكات تغذیه ای:
    خوراك جگر مملو از ویتامینa و آهن است. برای افراد كم خون غذای مناسبی است ولی اشخاصی كه كلسترول خونشان بالاست، بهتر است از خوردن آن پرهیز كنند. این خوراك برای كسانی كه دوره نقاهت را می گذرانند مفید است.
    انرژی حاصل از این غذا برای یك نفر 305 كالری است.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  4. کاربر روبرو از پست مفید sogand67 تشکر کرده است .


  5. #3
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خوراک زبان با سس قارچ

    مواد لازم :
    زبان گوساله 1 عدد
    برگ بو 2عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم
    قارچ 250 گرم
    کره 50 گرم
    سس سفید 2/1 1 پیمانه
    طرز تهیه :
    زبان گوساله را با مقداری آب , برگ بو , نمک و فلفل به مدت شش ساعت بپزید و بعد آن را از اب بیرون آورده و پوست آن را بگیرید. سپس به صورت ورقه برش داده , قارچ را پس از شستن و خرد کردن به صورت ورقه برش داده در کره تف دهید و به سس سفید اضافه کنید . ورقه های زبان را به مدت پنج الی ده دقیقه در سس سفید روی حرارت قرار دهید. , بعد در ظرف مورد نظر بچینید یا میتوانید یک قاشق آرد را در پنجاه گرم کره تف دهید به آب زبان اضافه کنید چند جوش بزند ورقه های زبان را درظرف مورد نظر چیده سس را روی آن بریزید
    __________________
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  6. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1