کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 90 , از مجموع 194
  1. #61
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,751 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    ماشاالله
    چه هنرمند

    به ما هم یاد بدین گندم خانوم

  2. 3 کاربر از پست مفید blueblooded تشکر کرده اند .


  3. #62
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-مرداد-۲۵
    محل سکونت
    قائمشهر
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    985
    امتیاز : 33,351
    سطح : 100
    Points: 33,351, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,183
    تشکر شده 4,615 در 980 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مهاجر نمایش پست اصلی
    فایل پیوست 7533

    شاهکار خواهرم "گندم"

    واسه من فرستاده دلمو بسوزونهههههههه

    افتخار میکنی خواهری مثل من داری نه؟

  4. 2 کاربر از پست مفید گندم تشکر کرده اند .


  5. #63
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-مرداد-۲۵
    محل سکونت
    قائمشهر
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    985
    امتیاز : 33,351
    سطح : 100
    Points: 33,351, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,183
    تشکر شده 4,615 در 980 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


    طرز تهیه شیرینی نخودی

    آرد نخود چی( 750 گرم)
    پودر قند( 300گرم)
    روغن 50 ( 300گرم)
    هل نصف قاشق چایخوری

    اول روغن رو کمی میزنیم تا نرم بشه بعد پودر قند رو بهش اضافه میکنیم و انقدر با همزن میزنیم که کاملا مخلوط بشن
    بعد هل رو اضافه میکنیم و بعد آرد نخود چی رو میریزیم نکته ای که اینجا هست اینه که باید خیلی ورز بدیم و بعد از ورز دادن باید
    24 ساعت این خمیر استراحت کنه و بعد قالب بزنیم
    به همین راحتی و به همین خوشمزگی


  6. #64
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    زرنگ خانوم اون فوت کوزه گریشو بگو.اینارو که همه میدونیم!!!

  7. 5 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  8. #65
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-مرداد-۲۵
    محل سکونت
    قائمشهر
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    985
    امتیاز : 33,351
    سطح : 100
    Points: 33,351, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,183
    تشکر شده 4,615 در 980 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مهاجر نمایش پست اصلی
    زرنگ خانوم اون فوت کوزه گریشو بگو.اینارو که همه میدونیم!!!
    اهم صدا میاد؟
    خب تو شیرینی نخودی چند تا نکته وجود داره تا شیرینی ما خوشمزه بشه
    اول اینکه از روغنی که استفاده میکنیم حتما باید روغن 50 باشه که باید از لوازم قنادیها تهیه بشه یا اگه آشنا تو شیرینی فروشی دارین ازش بگیرین
    در کل ما 3نوع روغن داریم
    یکی روغن خوراکی هست که برا غذا ها استفاده میشه یکی روغن 44 هست که برا شیرینی های کره ای استفاده میشه یکی هم روغن 50 که برا شیرینی های خشک هست
    روغن 50 خیلی سفته اول باید یه 5 مینی با همزن بزنیم بعد پودر قند رو تو چند مرحله اضافه کنیم پودر قند با نرم شدن روغن کمک میکنه
    نکته دیگه اینه که باید اینو خیلی ورز بدیم یعنی خیلیااااا
    چون وقتی آرد رو اضافه میکنیم 1ساعت اول اصلا حالت چسبندگی نداره و بهتره که چند بار از چرخ گوشت رد کنین من 7-8 بار از چرخ گوشت رد کردم تا نرم شد کار چند ساعت ورز دادن رو انجام میده
    میتونین طم های مختلف رو هم درست کنین من کاکائویی شو هم درست کردم یعنی یه تیکه از خمیرشو گرفتم با پودر کاکائو قاطی کردم ورز دادم
    و مدت زمان پخت هم بستگی به حرارت فر و ظرفی که توش شیرینی هارو میزارین داره
    مثلا من خودم قبل از اینکه قالب بزنم فر رو روشن کردم رو 170 درجه
    حرارت نباید زیاد باشه چون کف شیرینی میسوزه و واسه اینکه هم پخته شه و هم نسوزه زیرش کاغذ روغنی گذاشتم
    و در آخر هم وقتی پخت باید بزارین کاملا سرد بشه سرد سرد بعد از قالب جدا کنین چون اگه گرم باشه پودر میشه

    اینم از فوت و فنش

  9. 9 کاربر از پست مفید گندم تشکر کرده اند .


  10. #66
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,751 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    اینم دسر پاناکوتا که البته چون اولین بار بود درست کردم خیلی خوب نشد. ولی بازم همه خوششون اومد






    2012-11-29 20.03.11.jpg

    2012-11-29 15.11.15.jpg


  11. #67
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    پاناکوتا همون دسر زعفرانیه دیگه ها؟
    اگه جوابت اره هست.طرز تهیه اش رو یاد میدی؟من یه مدل بلدم خیلی دردسر داره.خامه رو روبخار اب کنیم و....

  12. 2 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  13. #68
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,751 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    اینی که من درست کردم زعفرانی هست. اما طعم های دیگه هم داره: نسکافه ای، کاکائویی، قهوه، وانیلی، شکلاتی

    حالا میام توضیح میدم.

  14. کاربر روبرو از پست مفید blueblooded تشکر کرده است .


  15. #69
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,751 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    مواد لازم:
    پودر ژلاتین: 1 تا 1/5 قاشق غذاخوری

    شیر: یک چهارم پیمانه

    خامه: 200 گرم (یک بسته از این صورتی رنگ ها)

    عسل: 1 تا 1/5 قاشق غذاخوری (مقدر عسل بستگی به این داره که بخواین دسرتون چقد شیرین بشه)

    پودر ژله: یک بسته (این که درست کردم ژله ی تمشک هست و با طعم دسره به هم می خورد. ژله ی انار یا توت فرنگی هم خوب هست)

    زعفران: مقداری آب کرده و مقداری خشک.
    (اگر هم با طعم های دیگه خواستین درست کنین که به جای زعفران از نسکافه، یا قهوه یا شکلات یا وانیل استفاده می کنین)
    مقدار هر کدام:
    وانیل: نصف قاشق چای خوری
    شکلات: شکلات تخته ای 100 گرم (بن ماری)
    قهوه: یک قاشق چای خوری
    نسکافه: یک قاشق سوپ خوری

    1. پودر ژلاتین رو روی شیر سرد می پاشیم و میذاریم چند دقیقه همین طور بمونه تا حالت اسفنجی پیدا کنه و سپس بن ماری می کنیم (بدون این که هم بزنیم) و میذاریم کنار.

    2. خامه رو به روش بن ماری یکدست می کنیم و بعد عسل اضافه کرده و پس از حل شدن عسل، طعم دهنده رو اضافه می کنیم.

    3. حالا شماره یک و شماره 2 رو با هم مخلوط می کنیم. و در قالب می ریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه. (معمولا نیم ساعت کافیه.برای این که بفهمیم ژله یا اینجور دسرها نیم بند شدن، انگشت اشاره مون رو آروم به سطحشون می زنیم و برمی داریم، اگر کمی کش اومد یعنی نیم بند شده)

    4. در این فاصله که دسر داره نیم بند میشه، ژله رو درست می کنیم و میذاریم بیرون از یخچال کاملا سرد بشه.

    5. حالا دسر نیم بند شده رو میاریم و با قاشق یا ملاقه، آروم آروم ژله رو روش می ریزیم. و دوباره میذاریم تو یخچال

    اکنون دسر ما آمادست و می توانید نوش جان کنید

    نکته 1: اگر دسرتون خیلی سفت شد، یعنی ژلاتینش زیاد بوده و می تونید دفه ی دیگه کمتر ژلاتین بریزید.

    نکته 2: کیفیت بسته های ژله که از سوپر مارکت می خریم چندان خوب نیست. برای بهتر شدنش می تونیم خودمون مقداری از برگ ژلاتین یا پودر ژلاتین و شکر اضافه کنیم. اینجوری ژله هم زودتر می بنده و سفت تر هم میشه. اگر هم بخوایم که کلا خودمون می تونیم با آب میوه ها یا پودر میوه ها و پودر ژلاتین ژله درست کنیم.

    نکته 3: می تونیم این کرم و ژله رو یک بار در میون در قالب بریزیم و دوباره بذاریم نیم بند بشه و دوباره لایه ی بعدی... یعنی ژله، کرم، ژله، کرم که دیگه بستگی به سلیقه ی خودتون و وقت کافی داره.

  16. 2 کاربر از پست مفید blueblooded تشکر کرده اند .


  17. #70
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    ^ دسر فوق العاده خوشمزه ایی .من پارسال با ژله انار درست کردم.خیلی عالی بود

    ژله های روشم ژله رولی هست
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط ياس سپيد : شنبه ۱۱ آذر ۹۱ در ساعت ۱۵:۴۰




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  18. 9 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  19. #71
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    امروز یه خورشت به درست کردم جای همگی خالی خییلیییی خوشمزه شده بود....



    حیف نشد عکس بگیرم بذارم

    حجابت را محکم نگه دار...
    نگاه نکن که اگر حجاب و فکر درست داشته باشی مسخره ات میکنند
    آنها شیطان هستند.
    شما به حضرت زهرا سلام الله علیها نگاه کن که چگونه زیست و خودش را حفظ کرد.
    وصیت نامه شهید سیدمحمدناصرعلوی

    به خواهرش



    ahaad.ir


  20. 8 کاربر از پست مفید سناتور تشکر کرده اند .


  21. #72
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    اینم از بغل ظرف..
    عکسه خیلی بی کیفیت و پرسانسور هست ببخشید
    تصاویر پیوست شده




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  22. 8 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  23. #73
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,751 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط ياس سپيد نمایش پست اصلی
    یا حاضر و یا ناظر

    ^ دسر فوق العاده خوشمزه ایی .من پارسال با ژله انار درست کردم.خیلی عالی بود

    ژله های روشم ژله رولی هست
    eyval
    آفرین
    دسر رولی بلدی؟ راحت می تونی درست کنی؟

  24. 5 کاربر از پست مفید blueblooded تشکر کرده اند .


  25. #74
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    تچکر.آره، سخت نیست فقط جدا کردنش از ظرف یه ذره بد قلقه




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  26. 7 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  27. #75
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    کی گفته باید همیشه خوشمزه هایی که درست میکنیم پیچیده و سخت باشه و با چیزای گرون؟

    دیشب تا ساعت 3 شب سر درد کشیدم و حالم بد بود،امروزم در ادامه دیشب حوصله ناهار پختن نداشتم، همسری تشریف فرما شدن ، گفتم شرمنده هیچی نداریم، البته قبلش خبرش کرده بودم اس ام اسی

    گفتن عب نداره هر چی پختی میخوریم.منم غذای محبوب و مورد علاقه همسری رو در یک چشم به هم زدن پختم کلی هم کیف کردیم از این تنوع

    برید مطبخ عجله ببینید

    http://www.rahpouyan.ir/showthread.p...471#post229471




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  28. 6 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  29. #76
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    DSC_0074.jpg

    جوجه کباب خانگی با مخلفات
    زود تند سریع هم آماده میشه
    با یه روش خیییییییلی آسون!
    شمام بفرمائین در خدمت باشیم ...
    ویرایش توسط saba : شنبه ۱۸ آذر ۹۱ در ساعت ۱۴:۴۰


  30. #77
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    الله يعطيك كل خييييييييييييير على كل هاذ المجهود الي انت تبذليه عشان ترضي وتمتعي متتبعينك وتفيديهم

  31. 3 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  32. #78
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    دیشب یه شام خومشزه درست کردم ....و از مراحل مختلفش عکس گرفتم واسه اینجا .....
    .
    به محض اینکه بتونم عکسارو منتقل کنم رو سیستم ،میزارم اینجا .
    چارلی چاپلین میگوید:
    پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم :
    با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه!
    رختخواب خرید ولی خواب نه!
    ساعت خرید ولی زمان نه!
    مقام خرید ولی احترام نه
    کتاب خرید ولی دانش نه!
    ادم میشه خرید ولی دل نه!

  33. 2 کاربر از پست مفید آسمون تشکر کرده اند .


  34. #79
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۳
    محل سکونت
    شیرازو - تهرانو
    نوشته ها
    3,738
    امتیاز : 94,025
    سطح : 100
    Points: 94,025, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 13,141
    تشکر شده 13,870 در 3,320 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    از پست اول این مبحث رو دیدم واقعا دل ضعفه گرفتم..
    دلم آب افتاد و گشنه شدم شدید، گردنتون تا اون دنیا.
    یار من یوسف نیا اینجا کسی یعقوب نیست
    لحظه ای چشمانشان از دوریت مرطوب نیست
    ای گل زیبای من از غربتت اشکی نریز
    نازنین اینجا خدا هم پیششان محبوب نیست
    گرچه در هر جمعه ای زیبا دعایت می کنند
    بهترینم این دعا ها جنسشان مرغوب نیست





    وبلاگ هردمبیل، شخصی: http://prince-playful.blogfa.com/
    وبلاگ زخم دل، شخصی: http://prince-lonely.blogfa.com/
    وبلاگ خاطرات، شخصی: http://prince-rahpou.blogfa.com/

  35. 2 کاربر از پست مفید رهپوی وصال تشکر کرده اند .


  36. #80
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاض و یا ناظر

    ماکارونی دستپخت همسر گرام.بفرمایید
    تصاویر پیوست شده




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  37. 7 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  38. #81
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط آسمون نمایش پست اصلی
    دیشب یه شام خومشزه درست کردم ....و از مراحل مختلفش عکس گرفتم واسه اینجا .....
    .
    به محض اینکه بتونم عکسارو منتقل کنم رو سیستم ،میزارم اینجا .
    یا حاضر و یا ناظر

    چی شد ؟منتظریما




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  39. کاربر روبرو از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده است .


  40. #82
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط saba نمایش پست اصلی
    DSC_0074.jpg

    جوجه کباب خانگی با مخلفات
    زود تند سریع هم آماده میشه
    با یه روش خیییییییلی آسون!
    شمام بفرمائین در خدمت باشیم ...
    یا حاضر و یا ناظر

    صبا بانو دستور پخت و روش آسونشو بوگو کسب فیض کنیم




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  41. 3 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  42. #83
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض لقمه لازانیا

    اینم ازون غذایی که وعده شوداده بودم .
    ....
    موادلازم :
    گوشت چرخ کرده
    سویا
    قارچ
    زرشگ
    پنیر پیتزا
    ورقه لازانیا
    روغن
    رب گوجه_ ابلیمو
    ادویه (نمک... فلفل ...زردچوبه ..پودر سیر )
    .

    اول گوشت چرخ کرده+سویا +پیازداغ تفت میدیم ...بعدمیزاریم با اب بپزه .....وقتی داشت ابش تموم میشد قارچ رواضافه میکنیم



    و بعد هم رب گوجه و ابلیمو ...وقتیمیخوایم دیگه تقریبا زیرشو خاموشکنیم مقداری زرشک بهش اضافه میکنیم وسریع زیررشو خاموش میکنیم .
    .
    ورقه لازانیاها رو درماهیتابه بااب میپزیم و وقتی نرم شد با احتیاط ابکش میکنیم



    ( دقت کنید که بلافاصله پس ازابکش ورقه هاروتوی سینی پهن میکنیم که به هم نچسبه .....)هر ورقه رو ازعرض دوقسمت میکنیم



    بعد پنیر پیتزا رنده شده روبامواد قاطیمیکنیم و مقداری ازمایه رو وسط هر قسمت ازنون میریزیم .
    و نون رو از دوطرف روی مواد میاریم


    یه کاسه کوچک روغن داغ میزاریم .....
    و لقمه هارو از طرفیکه تا خورده توی روغن میزاریم ......


    زیر شعله رو کم کمکنیدکه نسوزه.....و برشته شه.....
    وقتی یه طرف برشته شد بااحتیاط وبادوتا چنگال اونهاروبرگردونیدتاطرف دیگه هم سرخ شه.....
    .

    حالالقمه لازانیاهای شما اماده اس......باسس مایونز و کچاب میل کنید ...

    چارلی چاپلین میگوید:
    پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم :
    با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه!
    رختخواب خرید ولی خواب نه!
    ساعت خرید ولی زمان نه!
    مقام خرید ولی احترام نه
    کتاب خرید ولی دانش نه!
    ادم میشه خرید ولی دل نه!


  43. #84
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    Talking

    فایل پیوست 9155

    خشکله؟؟؟؟
    ویرایش توسط آب زمزم : دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۱ در ساعت ۰۰:۱۸


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  44. کاربر روبرو از پست مفید آب زمزم تشکر کرده است .


  45. #85
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض




    خوشمله؟؟؟؟


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  46. 10 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  47. #86
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-اسفند-۲۵
    محل سکونت
    کهکشان راه شیری ،منظومه شمسی ،زمین
    نوشته ها
    943
    امتیاز : 13,923
    سطح : 76
    Points: 13,923, Level: 76
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 2.0%
    افتخارات:
    Social1 year registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 3,169
    تشکر شده 2,544 در 640 پست
    حالت من : Sepasgozar
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 3 در 1 پست

    پیش فرض

    توپک هویج

    هم خوشمزه ست هم راحت درست میشه.پیشنهاد میکنم برا عید حتما درست کنید.
    (به علت عجله،عکسه بد شد ببخشید)
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط زن مسلمان : چهارشنبه ۲۳ اسفند ۹۱ در ساعت ۱۵:۳۸


    گفت میروم انتقام سیلی مادرم زهرا را بگیرم...


    بسم الله الرحمن الرحیم

    آن روزها دروازه ای برای شهادت داشتیم و حال معبری تنگ،
    هنوز برای شهید شدن فرصت هست...
    دل را باید صاف کرد...

    امام خامنه ای(روحی فداه)

  48. 6 کاربر از پست مفید زن مسلمان تشکر کرده اند .


  49. #87
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-مرداد-۲۵
    محل سکونت
    قائمشهر
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    985
    امتیاز : 33,351
    سطح : 100
    Points: 33,351, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,183
    تشکر شده 4,615 در 980 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


    بفرمایین نوش جان کنین


  50. #88
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض


  51. 2 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  52. #89
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آقا قبول نیس.
    خب دستوراشم بزارید .....
    هم توپک هویج
    هم این پیتزا بالاییه که دلمو اب انداخت
    چارلی چاپلین میگوید:
    پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم :
    با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه!
    رختخواب خرید ولی خواب نه!
    ساعت خرید ولی زمان نه!
    مقام خرید ولی احترام نه
    کتاب خرید ولی دانش نه!
    ادم میشه خرید ولی دل نه!

  53. کاربر روبرو از پست مفید آسمون تشکر کرده است .


  54. #90
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-مرداد-۲۵
    محل سکونت
    قائمشهر
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    985
    امتیاز : 33,351
    سطح : 100
    Points: 33,351, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,183
    تشکر شده 4,615 در 980 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط گندم نمایش پست اصلی

    بفرمایین نوش جان کنین
    مواد لازم برای درست کردن خمیر پیتزا:

    اول بگم برای اینکه مواد رو دقیق تر داشته باشین بهتره از این پیمانه های شیرینی پزی تهیه کنین

    آرد 2 پیمانه
    روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
    خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
    آب ولرم نصف پیمانه
    نمک نوک قاشق چایخوری
    شکر 1قاشق چایخوری

    خمیر مایه رو میتونین از نانوایی ها تهیه کنین

    اول خمیر مایه و شکر رو تو یه ظرف بریزین با نصف آب مخلوط کنین بعد بزاین کنار تا 15 مین که کف کنه
    بعد بقیه آب و روغن زیتون رو اضافه کنین و هم بزنین بعد آرد رو بریزین و خوب ورز بدین بعد که نرم شدتو به ظرفی که از قبل چربش کردین بریزین روش یه پارچه نخی نمدار بکشین و بزارین کنار بخاری یا یه جای گرم به مدت 1 ساعت تا حجمش 2برابر بشه


    این مقدار خمیر 1دونه پیتزا میشه!

    سس:
    ریع گوجه1 قاشق غذا خوری
    آب 3تا 4 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به میزان دلخواه
    همه اینارو میریزین تو یه ظرف و هم میزنین تا رقیق بشه

    برای مواد خود پیتزا دست خودتونه که چی بریزین
    من اینارو ریختم

    مرغ خلال شده
    گوشت
    قارچ
    فلفل دلمه ای
    گوجه برای تزیین
    سوسیس
    پنیر پیتزا 1بسته


    حالا بعد از 1ساعت که خمیر استراحت کرد دوباره ورزش میدیم تا پفش بخوابه
    بعد اون رو توی طرف پیتزا که از قبل چرب شده پهنش میکنیم
    دقت کنین که خیلی کلفت نشه چون وقتی توی فر میزارین خودش پف میکنه پس نازک پهنش کنین
    بعد با چنگال روش رو سوراخ سوراخ کنین تا خمیر نیاد بالا
    بعد بزارین توی فر به مدت 15 مین بمونه تا پخته شه و یه کوچولو پف کنه
    بعد درش بیارین و مایه سس رو با قاشق بریزین روش و همه سطحش رو بپوشونه
    بعد یه کمی خمیر پیتزا بریزین روش
    گوشت و قارچ و مرغ و بریزین
    دوباره پنیر پیتزا بریزین
    سوسیس و فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنین
    و چند تا گوجه حلقه ای بزارین روش واسه خوشگلی
    بعد دوباره سطحش رو با پنیر پیتزا بپوشونین و بزاین تو فری که از قبل گرم هست به مدت 30 تا 45 مین بمونه

    مدت زمانی که میخواین بزارین تو فر بستگی به این داره که اون 15 مین اولی که گذاشتین خمیر تو فر باشه چه مقدار پخته شده
    ویرایش توسط گندم : چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۲ در ساعت ۱۶:۵۸

  55. 6 کاربر از پست مفید گندم تشکر کرده اند .


صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1