کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: شیرینی ها

  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض شیرینی ها

    + نان خرمایی


    نان خرمایی یه گزینه بسیار مناسب هست برای سر کار یا همراه چای عصرونه یا به عنوان تغذیه بچه مدرسه ای ها! کلاً یه میان وعده بسیار مغذی و خوشمزه ایه!




    مواد لازم:
    آرد سفید ............................. نیم کیلو
    روغن جامد ........................... نیم پیمانه
    شکر ................................... یک سوم پیمانه
    ماست ................................. نیم پیمانه
    آب ولرم ................................ نیم پیمانه
    تخم مرغ ............................... ٢ عدد
    خمیر مایه ............................. نصف ق غ
    نمک ..................................... یک چهارم ق چ
    بکینگ پودر ............................. نصف ق م
    زیره نیم کوب .......................... ١ ق غ
    رازیانه نیم کوب ....................... ١ ق م
    خرمای بدون هسته له شده ...... ۴٠٠ گرم
    دارچین ................................. ١ ق م
    کره نرم شده ......................... ١ ق غ




    طرز تهیه:
    خمیر مایه رو به همراه ١ ق م شکر بپاشید رو آب و روی اون رو بپوشونید تا خمیر عمل بیاد.
    وقتی خمیر مایه عمل اومد اون رو بریزید تو یه ظرف بزرگتر و روغن، ماست، شکر، بکینگ پودر، زیره و رازیانه رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یه دست بشه. (رازیانه و زیره رو من ریختم لای کیسه فریزر و با چکش یه مقدار کوبیدم روش تا کمی بشکنه. نمی خواستم پودر بشه و در عین حال اگه درسته می موند ممکن بود مزه اش خیلی غالب بشه! برای همین به صورت نیم کوب ازشون استفاده کردم)





    تخم مرغ اولی رو تو مایه تون بشکنید و پس از این که کاملاً هم زدین تخم مرغ دومی رو اضافه کنید. البته یه کم از زرده تخم مرغ دومی رو نگه دارید برای تزیین و بقیه اش رو بریزید تو مایه شیرینی!
    آرد و نمک رو با هم ترکیب کنید و بعد به تدریج الک کنید تو مایه و با دست ورز بدین تا خمیرتون نرم بشه و به دست نچسبه.





    خمیرتون که آماده شد روی اون رو بپوشونید و بذارید تو آشپزخونه تا حجمش ٢ برابر شه. تقریباً ۵/١ الی ٢ ساعت زمان میخواد.
    خرما رو با کره و دارچین خوب مخلوط کنید.





    وقتی خمیر ور اومد اون رو به ٢ قسمت تقسیم کنید. قسمت اول رو با وردنه به ضخامت تقریباً نیم سانتیمتر باز کنید. (ابعاد سینی فر من ٣٠×۴٠ سانتیمتر هست و با خمیر همه سطح این سینی رو پوشوندم) ممکنه خمیر به سطح کار بچسبه که من برای جلوگیری از این موضوع، خمیر رو بین دو لایه پلاستیک باز کردم.





    خرما رو هم به همین روش با وردنه باز کنید.
    حالا لواش خرما رو هم با دقت رو خمیر تو سینی قرار بدید.





    با قسمت دوم خمیر هم همین کار رو تکرار کنید و بذاریدش روی لایه خرمایی.





    فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید. سرتاسر خمیر رو با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. زرده تخم مرغی که برای این کار کنار گذاشته بودید رو با کمی شیر مخلوط کنید و با برس به روی خمیر بمالید و آخر سر هم کمی کنجد یا خرفه بپاشید روی خمیر.





    سینی فر رو بذارید روی اولین پنجره فر از طرف بالا. بعد از ٢٠ دقیقه شعله پایین رو خاموش کنید و به جاش گریل رو روشن کنید و سینی فر رو بذارید رو آخرین پنجره (پایین ترین پنجره) یه ۵ دقیقه که بمونه کافیه چون فقط می خواهیم روی نون طلایی بشه. (این زمان ها و مراحلی که گفتم مال فر خودم بود و از اونجایی که فرها با هم فرق می کنند و ممکنه یه فر حرارتش کم باشه یکی زیاد ممکنه شما با توجه به شناختی که از فر خودتون دارید به نحو دیگه ای عمل کنید ولی در کل بیشتر از نیم ساعت زمان نمی بره و هدف هم پخته شدن به اندازه نون و طلایی شدن سطح اونه)





    البته قبل از این که سینی فر رو بذارید طبقه پایین، نگاه کنید ببینید اگه نون پف کرده باز با چنگال چند تا سوراخ ایجاد کنید و بعد گریل رو روشن کنید. اگه خمیر بالا بیاد و هوای اون رو با سوراخ کردن خارج نکنیم، بین لایه رویی و خرما فاصله ایجاد میشه.






    وقتی پخت، از فر در بیارید و کمی که خنک شد اون رو به هر شکلی که دوس داشتین ببرید.








    نوش جان!


  2. 9 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  3. #2
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض اسلایس میوه و پسته

    اسلایس میوه و پسته +



    مواد لازم:
    شیر عسلی 100 میلی لیتر
    کره65 گرم
    بیسکویت خرد شده 75 گرم
    کشمش 50 گرم
    قیسی 50 گرم
    پوست پرتقال شکری شده 50 گرم
    گیلاس شکری شده 50 گرم
    پسته خرد شده 50 گرم
    پودر نارگیل 35 گرم
    شکلات برای تزیین 100 گرم
    پسته برای تزیین 50 گرم




    طرز تهیه:
    شکروکره راخوب باهم مخلوط کرده وسپس آردرا اضافه می کنیم ویعد تخم مرغ (کامل )رابه آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم مواد آماده شده رادر قالب 20*30 ریخته وبه مدت 25 دقیقه داخل فرطبقه وسط با دمای 175 درجه سانتی گراد پخت می کنیم وبعد از فر خارج کرده ومی گذاریم سرد شود.(حتماداخل قالب کاغذ مومی انداخته شود).


    طرز تهیه مواد رویه:
    کره 60 گرمی وشیر عسل وعسل را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می گذاریم تا چند جوش بخورد (حدود 10 دقیقه)بعد خامه را به آن اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم .حالا مواد پایه شیرینی که داخل قالب است وسرد شده را در اختیار داریم پسته خرد شده را روی این خمیر پخته شده می ریزیم ومواد رویه را که هنوز گرم است روی ان ریخته وبعد مجددا شیرینی را با همان قالب داخل فر گذاشته وبه مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 175 درجه سانتی گراد در طبقه بالای فر اجازه پخت نهایی به شیرینی می دهیم .حالا شیرینی آماده است وپس از سرد شدن قابل سرواست .

  4. 5 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  5. #3
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Talking

    ^
    وای چه خوشگله!!!

  6. کاربر روبرو از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده است .


  7. #4
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ای ول .
    کلا شیرینی و کیک بازم بگید ...ترجیحا خودتون درست رده باشید بهتره ....چند و چونش دقیق تر دستتن میاد

  8. 3 کاربر از پست مفید آسمون تشکر کرده اند .


  9. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Exclamation

    نوشته اصلی توسط saba نمایش پست اصلی
    اسلایس میوه و پسته +



    مواد لازم:
    شیر عسلی 100 میلی لیتر
    کره65 گرم
    بیسکویت خرد شده 75 گرم
    کشمش 50 گرم
    قیسی 50 گرم
    پوست پرتقال شکری شده 50 گرم
    گیلاس شکری شده 50 گرم
    پسته خرد شده 50 گرم
    پودر نارگیل 35 گرم
    شکلات برای تزیین 100 گرم
    پسته برای تزیین 50 گرم




    طرز تهیه:
    شکروکره راخوب باهم مخلوط کرده وسپس آردرا اضافه می کنیم ویعد تخم مرغ (کامل )رابه آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم مواد آماده شده رادر قالب 20*30 ریخته وبه مدت 25 دقیقه داخل فرطبقه وسط با دمای 175 درجه سانتی گراد پخت می کنیم وبعد از فر خارج کرده ومی گذاریم سرد شود.(حتماداخل قالب کاغذ مومی انداخته شود).


    طرز تهیه مواد رویه:
    کره 60 گرمی وشیر عسل وعسل را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می گذاریم تا چند جوش بخورد (حدود 10 دقیقه)بعد خامه را به آن اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم .حالا مواد پایه شیرینی که داخل قالب است وسرد شده را در اختیار داریم پسته خرد شده را روی این خمیر پخته شده می ریزیم ومواد رویه را که هنوز گرم است روی ان ریخته وبعد مجددا شیرینی را با همان قالب داخل فر گذاشته وبه مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 175 درجه سانتی گراد در طبقه بالای فر اجازه پخت نهایی به شیرینی می دهیم .حالا شیرینی آماده است وپس از سرد شدن قابل سرواست .

    هو الحیّ
    سلام

    ببخشید ، ولی با این مواد اولیه و این عکسی که گذاشتین ، این دستور تهیه جور در نمیاد .

    من یه دستور تهیه ی دیگه پیدا کردم که فکر می کنم بیشتر به این مواد می خوره :

    طرز تهیه:
    شیرعسلی و کره را با هم روی حرارت ملایم قرار داده تا کره ذوب شود و با هم مخلوط شوند.
    سپس از روی حرارت برداشته و بلافاصله بیسکویت خرد شده، کشمش، قیسی خرد شده، پوست پرتقال، گیلاس شکری خرد شده، پسته خرد شده و پودر نارگیل را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
    قالب مربع به ابعاد 20*20 سانتی متر را با کاغذ پوشانده و مواد را داخل قالب بریزید و آن را خوب پرس کرده و رویش را صاف کنید. سپس آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید و پسته های برشته و خرد شده را روی شکلات بپاشید.
    بعد از 4 تا 5 ساعت آن را از قالب خارج کرده و برش دهید

    منبع : شیرینی پزی میترا
    .
    .

    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  10. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    ما دلمان هوس خامه کرده !




  11. 2 کاربر از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده اند .


  12. #7
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا چرا این مبحث داره خاک میخوره ؟یعنی هیچ کس هیچی بلد نیست بیاد توضیح بده!




  13. کاربر روبرو از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده است .


  14. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه شیرینی برنجی



    - آرد برنج ۵۰۰گرم
    - آرد سفید ۵۰۰گرم
    - روغن صاف قنادی یا کره ۳۰۰گرم
    - پودرشکر ۲۵۰گرم
    - گلاب یا شیر ۳۰۰گرم
    - تخم مرغ ۳عدد
    - پودرهل ۱قاشق چایخوری


    طرزتهیه:

    آردسفیدو آرد برنج و روغن صاف را داخل همزن میزنیم تاخوب مخلوط وسفید خمیر نرمی بدست آید.مرحله بعد دریک ظرف دیگری پودرشکر. گلاب یا شیر. تخم مرغ پودرهل راخوب باهم مخلوط می کنیم وخمیر راداخل آن اضافه کرده وباهم مخلوط میکنیم توجه داشته باشید زیاد نباید خمیر را هم بزنیم . خمیر را داخل قیف ریخته وبا فاصله از هم داخل دیس میزنیم وروی آن را با زیر لیوان تزئین کرده ومقداری سیاه دانه یا خلال پسته روی آن میریزیم وبا درجه ۲۵۰ف داخل فر قرار میدهیم ۲۰دقیقه حدودا زمان برای پخت لازم است.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  15. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  16. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    شیرینی زنجبیلی بدون فر



    مواد لازم :


    آرد سه پیمانه

    روغن جامد 1/4 پیمانه

    کره 1/4 پیمانه

    زنجبیل سه قاشق سوپخوری

    پودر قند 2/3 پیمانه

    طرز تهیه :


    روغن، پودر قند و زنجبیل را کاملا با هم مخلوط می کنیم. آرد الک شده را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده کاملا مخلوط می کنیم. کره را هم به تدریج می افزاییم. در صورتی که بخواهیم شیرینی دو رنگ داشته باشیم مقداری از ماده آماده را با پودر کاکائو مخلوط کرده، سپس مواد را با وردنه باز کرده و به شکل های دلخواه قالب می زنیم.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  17. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  18. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    شیرینی کشمشی



    مواد مورد نیاز:

    کره = ۲۳۰ گرم
    پودر شکر = ۳۰۰ گرم
    آرد = ۴۰۰ گرم
    تخم مرغ = ۳ عدد
    وانیل = یک چهارم قاشق چایخوری
    بیکین پودر = یک قاشق چایخوری
    کشمش = ۱۵۰ گرم

    روش پخت:

    - فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.

    -کره و پودر شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شود.

    - سپس تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه می کنیم و با همزن میزنیم تا سفید و پوک شود.

    - سپس کشمش ها را به مواد اضافه می کنیم و در آخر، آرد و بیکین پودر را به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم . این مواد را خیلی نباید ورز دهید و کمی هم چسبناک است، اگر مواد خیلی به دستتان چسبید مقدار خیلی کمی آرد اضافه کنید اما بهتر است آرد آن زیاد نشود زیرا شیرینی خشک می شود.
    -داخل سینی فررا کاغذ روغنی بگذارید،سپس از مواد گلوله های کوچکی بر دارید و با فاصله در داخل سینی بچینید زیرا شیرینی ها در اثر حرارت باز می شوند و اگر فاصله رعایت نشود به هم می چسبند. اندازه گلوله ها کمی بزرگتر از فندق باشد.

    - زمان پخت برای این شیرینی, بیست دقیقه می باشد.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  19. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  20. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    Cool

    کلوچه فسایی
    IMG0351A.jpg
    شیرینی مینیاتوری
    IMG0353A.jpg
    نان شکوفه ایی
    IMG0350A.jpg
    ـ
    سناتور پـــــز

    حجابت را محکم نگه دار...
    نگاه نکن که اگر حجاب و فکر درست داشته باشی مسخره ات میکنند
    آنها شیطان هستند.
    شما به حضرت زهرا سلام الله علیها نگاه کن که چگونه زیست و خودش را حفظ کرد.
    وصیت نامه شهید سیدمحمدناصرعلوی

    به خواهرش



    ahaad.ir


  21. 3 کاربر از پست مفید سناتور تشکر کرده اند .


  22. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    بیسکویت چای



    مواد لازم
    آرد ۲۰۰ گرم
    کره ۱۵۰ گرم
    شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد زده شده
    چای خشک معطر ۲ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه
    کره رو ریز کنید و با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. چای خشک رو با دست له کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید.
    حالا کم کم آرد رو اضافه کنید . با دست اونقدر ورز بدید که خمیر یکدستی به دست بیاد.
    یک عدد کیسه فریزر رو کامل باز کنید و خمیر رو روی اون به قطر۳ تا ۴ سانتی متر در بیارید. حالا خمیر رو برای ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید تا خودش رو بگیره.
    بعد از این مدت خمیر رو در بیارید و با کاتر یا چاقوی تیز اونو به صورت مربعهای یک اندازه برش بدید.
    توی سینی فر, کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو با کمی فاصله توی سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درطبقه وسط بذارید تا بپزه.

    ‫نکات

    ‫شاید این نوع شیرینی کمی عجیب به نظر برسه, ولی طعم خوبی داره و به شما پیشنهاد میکنم که تست کنید.
    برای پیمانه کردن درست شکر قهوه ای باید شکر رو توی پیمانه فشرده کنید به نحوی که وقتی از پیمانه در میارید, شکل پیمانه رو به خودش گرفته باشه.
    ‬با این مقدار مواد تقریبا ۳۵ تا ۴۰ عدد شیرینی به دست میاد.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  23. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  24. #13
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    شیرینی بادامی توری



    مواد لازم
    پودر بادام ۶۰ گرم
    کره ۵۰ گرم
    شکر ۱۱۰ گرم
    آرد ۳ قاشق سوپخوری
    خامه ۲ قاشق سوپخوری
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    طرز تهیه
    کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست بشه.
    حالا از مواد به اندازه ۱ قاشق چایخوری بردارید و به فاصله توی سینی که کف اون کاغذ روغنی انداختید, بذارید و سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت حدود ۵ دقیقه بذارید تا شیرینی طلایی بشه. بعد اجازه بدید تا کاملا توی سینی خنک بشه و بعد اونا رو جدا کنید.
    نکات

    اگر کره شما خوش عطر باشه, خیلی در کیفیت شیرینی شما تاثیر داره!
    بادام باید پوست کنده باشه, یعنی بادام رو در آب جوش قرار بدید و بعد از ۱ ساعت پوست قهوه ای روی اون رو بکنید. بادام پوست کنده باید ۶۰ گرم باشه.
    این شیرینی کاملا توی سینی پهن میشه و اگر فاصله بین اونا حداقل ۶ تا ۷ سانتی متر نباشه, به هم میچسبن.
    این شیرینی با چای بسیار دلچسبه!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  25. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  26. #14
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۰۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    850
    امتیاز : 19,239
    سطح : 87
    Points: 19,239, Level: 87
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class1 year registered10000 Experience PointsCreated Album pictures
    تشکر کردن : 5,066
    تشکر شده 3,517 در 720 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 2 در 1 پست

    پیش فرض





    قندهای تزئین شده



    زمانه عجیبی است!
    برخی مردمان امام گذشته را عاشقند،
    نه امام حاضر را.
    میدانی چرا؟
    امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند،
    اما امام حاضر را باید فرمان برند!!!!
    «شهید آوینی»





  27. #15
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۰۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    850
    امتیاز : 19,239
    سطح : 87
    Points: 19,239, Level: 87
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class1 year registered10000 Experience PointsCreated Album pictures
    تشکر کردن : 5,066
    تشکر شده 3,517 در 720 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 2 در 1 پست

    پیش فرض

    مسقطی انار



    مواد لازم:
    آب انار خالص یک لیوان پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری شکر به میزان دلخواه شربت انار و پودر گردو مقداری

    طرز تهیه مسقطی انار؛
    آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

    برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

    نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.

    نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.
    زمانه عجیبی است!
    برخی مردمان امام گذشته را عاشقند،
    نه امام حاضر را.
    میدانی چرا؟
    امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند،
    اما امام حاضر را باید فرمان برند!!!!
    «شهید آوینی»





  28. کاربر روبرو از پست مفید لهوف تشکر کرده است .


  29. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    بچه ها کسی یه کیک ساده بلده واسه تبدیل به کیک تولد؟
    کیک اسفنجی میذارن؟
    کیک ساده سفید مثل کیک فنجانی؟
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

  30. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  31. #17
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-مرداد-۲۵
    محل سکونت
    قائمشهر
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    985
    امتیاز : 33,351
    سطح : 100
    Points: 33,351, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,183
    تشکر شده 4,615 در 980 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    بچه ها کسی یه کیک ساده بلده واسه تبدیل به کیک تولد؟
    کیک اسفنجی میذارن؟
    کیک ساده سفید مثل کیک فنجانی؟
    کیک اسفنجی دستور های مختلفی داره اگه تو دستورت از روغن استفاده نمیکنی میشه واسه تولد هم استفاده کرد

  32. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    10,458
    امتیاز : 92,104
    سطح : 100
    Points: 92,104, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience PointsTagger First Class
    تشکر کردن : 9,407
    تشکر شده 31,414 در 9,802 پست
    نوشته های وبلاگ
    15
    مخالفت
    233
    مخالفت شده 145 در 76 پست

    پیش فرض

    من هم دیروز کلوچه نخود درست کردم. سوهان عسل و لوز نارگیلی هم به نظرم زیاد سخت نباشه.
    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

    پیامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر فرمود:
    ای مردم! خداوند عزّوجلّ، کمال دین شما را در امامت و پیشوایی علی(ع) قرار داده است؛ پس هر کس که از او و جانشینان
    او از فرزندان من که از صلب اویند تا واپسین روز جهان پیروی و اطاعت نکند، به حبط و نابودی اعمال گرفتار گردیده و در آتش دوزخ،
    جاودانه، معذّب خواهد بود، نه دیگر عذابش تخفیف یابد و نه مهلت و فرصت نجاتی به او داده شود.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1