کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 30 , از مجموع 56
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Lightbulb صبحانه های متفاوت

    هو الحیّ
    سلام

    خیلی وقتا بچه ها (و یا حتی خودمون) از خوردن صبحانه ، اون هم به شیوه ی معمول همیشگی ، خوششون نمیاد .

    من خودم هم از بچگی این معضل رو داشتم ، چون احساس می کردم که صبح وقتی از خواب بیدار میشم ، یه غذای خیلی خوش رنگ و لعاب و خوشمزه فقط می تونه اشتهای منو ( و البته چشم هام رو) باز کنه .

    خیلی وقتا به مامانم می گفتم که چرا نمیشه صبح ها چلو و خورش های خوشمزه یا ماکارونی بخوریم ؟!

    یا مثلا توی خونه ی ما ، ماهی یه بار صبح های جمعه صبحانه حلیم یا آش بود که من اون روزها رو زودتر از همیشه از خواب بیدار می شدم .

    چند سالی بود که اصلا دیگه برامون عادی شده بود و همون صبحانه ی معمول خودمون رو می خوردیم :

    نون و پنیر - کره - عسل - مربا - ارده و شیره - خامه - و ... از این جور چیزا

    تا اینکه چند وقت پیش متوجه شدم که دخترم هم مثل بچگی های خودم دیگه خیلی علاقه ای به خوردن این جور چیزا نداره و ... به فکر افتادم که دنبال غذاهای دیگه ای بگردم که میشه به عنوان صبحانه ، آماده و استفاده کرد .


    من دانسته ها و تجربیات خودم رو اینجا می نویسم و بقیه هم بیان در مورد دانسته ها و تجربیات خودشون بگن
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!


  2. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام


    نان تست تخم مرغی

    مواد لازم:
    نان تست : 5 تا 6 برش
    تخم مرغ : 2 عدد
    شیر : یک سوم لیوان
    کره : یک قاشق غذا خوری (15 گرم)

    طرز تهیه :


    تخم مرغ ها و شیر رو توی یه بشقاب گود با هم مخلوط می کنیم. (می تونین به دلخواه کمی نمک یا شکر به اونها اضافه کنین)


    نان تست ها رو یکی یکی توی این مخلوط می خوابونیم و دو طرف اونها رو کاملا به این مواد آغشته می کنیم


    کره رو توی ماهیتابه آب می کنیم و بعد یکی یکی نون تست ها رو توی کره سرخ می کنیم


    البته میزان سرخ کردن بستگی به سلیقه و ذائقه داره . من فقط گذاشتم کمی تخم مرغ روی نون ها طلایی بشه و بعد برش داشتم

    این نون ها رو میشه به عنوان صبحانه ، به تنهایی ، یا با خامه و عسل ، یا شکلات صبحانه و یا هر چیز دیگه ای استفاده کرد . فقط باید یادمون باشه که نون هایی که به این شکل درست میشه ، خیلی نرم هست و دیگه نمی شه مثل نون تست معمولی باهاش برخورد کرد .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!


  3. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    املت با پنیر


    مواد لازم :


    تخم مرغ : 3 عدد
    گوجه فرنگی : دو عدد متوسط
    پنیر پیتزای رنده شده : 2-3 قاشق غذا خوری
    نمک : کمی
    روغن : 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :


    ماهیتابه رو روی حرارت کم می گذاریم و روغن رو داخل اون می ریزیم . در حین گرم شدن ماهیتابه ، گوجه فرنگی رو ریز خرد می کنیم و داخل روغن می ریزیم.


    گوجه فرنگی ها رو با حرارت متوسط تفت میدیم تا آب اونها تا حدودی گرفته بشه و نمک رو هم به اونها اضافه می کنیم .


    بعد تخم مرغ ها رو روی گوجه فرنگی ها می شکنیم و کمی داهل ماهیتابه با هم مخلوط می کنیم و بعد هم سطح مواد داخل ماهیتابه رو صاف می کنیم و می گذاریم تا تخم مرغ ها بسته بشن . (حرارت رو همچنان متوسط نگه می داریم)


    بعد از دو - سه دقیقه پنیر پیتزای رنده شده رو روی مواد میریزیم تا با حرارت املت آب بشه . (میزان پنیر بستگی به ذائقه ی شخصی داره)
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  4. 5 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  5. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    فرنی

    فرنی هم با آرد برنج درست میشه و هم با نشاسته . من اول درست کردن اون رو با آرد برنج می نویسم .


    مواد لازم :


    آرد برنج : نصف لیوان
    آب + شیر : 2.5 تا 3 لیوان (نسبت آب و شیر بستگی به دلخواه خودتون داره و حتی می تونیم یکی از اون ها رو حذف کنیم)
    شکر : نصف لیوان
    کره : یک قاشق غذاخوری
    گلاب : یک قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
    زعفران : یک هشتم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

    طرز تهیه :


    آرد برنج رو در کم آب یا شیر سرد حل می کنیم و بعد بقیه ی آب و شیر را اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم و مدام هم می زنیم تا کم کم آرد برنج لعاب بیاندازه و مخلوط غلیظ بشه .


    وقتی غلظت مخلوط کمی بیشتر از ماست شد ، شکر رو به اون اضافه می کنیم و باز هم می زنیم
    بعد از حل شدن شکر ، کره رو به فرنی اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کره آب بشه و در صورت تمایل گلاب یا زعفران و یا هر چاشنی دیگه ای که خواستیم رو به اون اضافه می کنیم و فرنی رو از روی حرارت بر می داریم

    کمی که فرنی سرد شد ، می تونیم اون رو توی ظرف دلخواهمون بریزیم و ...
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  6. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  7. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    پنکیک


    مواد لازم :


    آرد گندم : یک لیوان
    شیر : یک لیوان
    شکر : 4 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ : 1 عدد
    نمک : به مقدار خیلی کم
    کره ی نرم شده : 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :


    همه ی مواد بالا رو توی یه کاسه ی گود میریزیم و با چنگال یا همزن دستی ، با هم مخلوط می کنیم .


    یه ماهیتابه ی تفلون کوچیک رو روی حرارت متوسط قرار میدیم وقتی کاملا داغ شد ، از مواد حدود یک ملاقه ی سرخالی بر میداریم و وسط ماهیتابه می ریزیم و حدود دو دقیقه صبر می کنیم تا یک طرف پنکیک سرخ بشه و بعد اون رو بر می گردونیم تا طرف دیگه ی اون هم سرخ بشه .


    می تونیم به مواد پنکیک کمی هم پودر کاکائو اضافه کنیم ، در این صورت کمی شکر مواد رو باید بیشتر کنیم تا تلخی کاکائو رو از بین ببره .

    پنکیک رو می تونیم با خامه ی شکلاتی ، کرم ارده ، کره ی بادام زمینی ، عسل ، مربا و یا پنیر بپوشونیم و برای خوردن آماده کنیم
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  8. 5 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  9. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    خاگینه

    مواد لازم :

    تخم مرغ : 3 عدد
    آرد گندم : 3 قاشق غذاخوری
    شکر : 3 قاشق غذا خوری
    شیر : 6 قاشق غذاخوری
    زعفران : کمی

    طرز تهیه :

    همه ی مواد رو با همزن یا مخلوط کن مخلوط می کنیم ، طوری که گلوله های آرد توی مخلوط نباشه


    توی یه ماهیتابه متوسط کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دیم بعد مواد رو داخل اون می ریزیم و درب ماهیتابه رو می بندیم


    بعد از 5 دقیقه درب ماهیتابه رو بر می داریم و خاگینه مون رو که دیگه حالا بسته شده و یه طرفش هم سرخ شده ، بر می گردونیم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه .

    کلا فرمول این غذا اینه به ازای هر یه قاشق آرد ، یه دونه تخم مرغ و دوتا قاشق شیر و یه قاشق شکر .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  10. 5 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  11. #7
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ممنون بدايه جان. ميشه ازشون عكسم بزني. آحه من يه كم قيافه غذا هم برام مهمه.

  12. 6 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  13. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط ماه بانو نمایش پست اصلی
    ممنون بدايه جان. ميشه ازشون عكسم بزني. آحه من يه كم قيافه غذا هم برام مهمه.

    هو الحیّ
    سلام

    اتفاقا خودم هم دیشب به همین فکر می کردم ، ولی خب همه ی اینا رو من خودم درست کردم ، انشاء الله دفعه ی بعدی که هر کدوم رو درست کردم ، حتما ازشون عکس می گیرم و اینجا میذارم
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  14. 2 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  15. #9
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۵-بهمن-۱۸
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    1,137
    امتیاز : 17,034
    سطح : 83
    Points: 17,034, Level: 83
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 316
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,024
    تشکر شده 5,525 در 1,027 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    من حمایت خودم رو از این مبحث اعلام میکنم ! (البته به شرطی که اینا رو درست کنم و خوشمزه بشن)

  16. 2 کاربر از پست مفید MJA_0000 تشکر کرده اند .


  17. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط bedayah نمایش پست اصلی
    هو الحیّ
    سلام

    خاگینه

    مواد لازم :

    تخم مرغ : 3 عدد
    آرد گندم : 3 قاشق غذاخوری
    شکر : 3 قاشق غذا خوری
    شیر : 6 قاشق غذاخوری
    زعفران : کمی

    طرز تهیه :

    همه ی مواد رو با همزن یا مخلوط کن مخلوط می کنیم ، طوری که گلوله های آرد توی مخلوط نباشه


    توی یه ماهیتابه متوسط کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دیم بعد مواد رو داخل اون می ریزیم و درب ماهیتابه رو می بندیم


    بعد از 5 دقیقه درب ماهیتابه رو بر می داریم و خاگینه مون رو که دیگه حالا بسته شده و یه طرفش هم سرخ شده ، بر می گردونیم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه .

    کلا فرمول این غذا اینه به ازای هر یه قاشق آرد ، یه دونه تخم مرغ و دوتا قاشق شیر و یه قاشق شکر .
    .
    .
    بچه که بودم مامان بزرگم دم به دقیقه برام درست میکرد ...ما بهش میگفتیم "نون مامانجی" چه حالی میداددددددددددددد..هوای سرد ورسک +چایی و نون مامانجی

    کوچولو که بودم جون تو دهنم نمیچرخید میگفتم "جی" باباجی مامانجی عمه جی! البته هنوزم میگم

  18. 4 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  19. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,750 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مهاجر نمایش پست اصلی
    بچه که بودم مامان بزرگم دم به دقیقه برام درست میکرد ...ما بهش میگفتیم "نون مامانجی" :jc_cupidgirl: چه حالی میداددددددددددددد..هوای سرد ورسک +چایی و نون مامانجی

    کوچولو که بودم جون تو دهنم نمیچرخید میگفتم "جی" باباجی مامانجی عمه جی! البته هنوزم میگم
    همین جا تو شیراز هم میگن مامانجی، باباجی


    واقعا انتخاب صبحانه خودش معضلی هست
    من یادمه بچه که بودم خیلی صبحانه دوست داشتم و اگه هرروز هم کره عسل بود خسته نمی شدم ولی نمی دونم چرا چند ساله که دیگه مثل قبل صبحانه دوست ندارم. ولی به زور هم که شده حتما حتما یه چیزی می خورم.
    منم حمایتمو از این مبحث اعلام میدارم

  20. 5 کاربر از پست مفید blueblooded تشکر کرده اند .


  21. #12
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-دی-۱۹
    محل سکونت
    شیـــــــــــــــــراز!
    نوشته ها
    1,135
    امتیاز : 21,496
    سطح : 92
    Points: 21,496, Level: 92
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 854
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    VeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 970
    تشکر شده 4,136 در 933 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    کورن فلکس با شیر! صبحانه ی همیشگی من!

    ولی می تونید
    انواع ژله
    انواع شیرینی با چای میوه ای
    سوسیس و کالباس
    بستنی!
    و چیزای خل خلی دیگه رو هم برا صبحونه امتحان کنید. مثه من!

  22. 3 کاربر از پست مفید عروسك پارچه اي تشکر کرده اند .


  23. #13
    مدیر سایت
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,558
    امتیاز : 68,357
    سطح : 100
    Points: 68,357, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,141
    تشکر شده 22,701 در 4,108 پست
    حالت من : Khonsard
    مخالفت
    77
    مخالفت شده 110 در 89 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط MJA_0000 نمایش پست اصلی
    من حمایت خودم رو از این مبحث اعلام میکنم ! (البته به شرطی که اینا رو درست کنم و خوشمزه بشن)
    البته منظور جناب mja اینه که ایشون اینا رو برای ناهار ما و صبحانه خودشون - چون موقع صبحانه ما، ایشون در اوایل خوابشون هستن - هست. دوستان توجه داشته باشن
    رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ؟

  24. 3 کاربر از پست مفید رهرو تشکر کرده اند .


  25. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عروسك پارچه اي نمایش پست اصلی
    کورن فلکس با شیر! صبحانه ی همیشگی من!

    ولی می تونید
    انواع ژله
    انواع شیرینی با چای میوه ای
    سوسیس و کالباس
    بستنی!
    و چیزای خل خلی دیگه رو هم برا صبحونه امتحان کنید. مثه من!

    هو الحیّ
    سلام

    من فکر می کنم صبحانه باید حتما پروتئین غلات + لبنیات یا تخم مرغ داشته باشه

    صبحانه های خیلی شیرین خوب نیستن ، چون قندشون ساده است و زود مصرف میشه و آدم انرژی کم میاره

    قند صبحانه باید چندگانه باشه یا کلا از کربوهیدرات موجود توی غلات و لبنیات تأمین بشه
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  26. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  27. #15
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,750 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    با بیسکویت و چای یا شیر تلید درست کنید. من خودم چون چای رو ترک گفتم با شیر درست می کنم. اگه بخوام مقوی بشه یک کوچولو هم عسل توش میریزم و تازه الان به فکرمم رسید که گردو یا پسته یا بادام هم میشه خرد کرد و قاطیش کرد (آیکن آشپز خلاق)

  28. 5 کاربر از پست مفید blueblooded تشکر کرده اند .


  29. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    خب عزیزم اون که میشه معجون

    اتفاقا معجون هم برای صبحانه خیلی خوبه ، مخصوصا اگه یه کمی همون بیسکوییت رو بهش اضافه کنی ، تا کمبود غلات نداشته باشه .

    انشاء الله فردا می خوام یه معجون خوشمزه درست کنم ، بعد میام و دستورش رو اینجا میذارم .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  30. 3 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  31. #17
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۶-شهریور-۲۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,860
    امتیاز : 12,087
    سطح : 72
    Points: 12,087, Level: 72
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 363
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,945
    تشکر شده 6,181 در 1,551 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    وای بدایه شما خیلی مهربونی.چقد دوس دارم یه بار ببینمت

  32. 2 کاربر از پست مفید sanaa تشکر کرده اند .


  33. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Red face

    نوشته اصلی توسط sanaa نمایش پست اصلی
    وای بدایه شما خیلی مهربونی.چقد دوس دارم یه بار ببینمت

    هو الحیّ
    سلام

    ممنون ، لطف دارین ولی اونجوری هم که شما میگین نیستم .

    شما خودتون خوبین .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  34. کاربر روبرو از پست مفید bedayah تشکر کرده است .


  35. #19
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    343
    امتیاز : 5,794
    سطح : 49
    Points: 5,794, Level: 49
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 747
    تشکر شده 774 در 268 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سلام
    دیشب داشتم به هم اتاقی هام می گفتم که وقتی بچه بودم صبحانه م این بود
    یه لیوان چای شیرین بر می داشتم و توش نون تلیت می کردم و می خوردم
    اولش خوب بعد بعد این نون ها مثل گِل می چسبید به هم و اون قدر وضع بدی می شد کلی هم دل درد می گرفتم بعدش ولی بازم دفعه های بعد همین کار را می کردم
    بچه ها گفتند ما هم به اندازه تو دویونه بودیم و همین کار را می کردیم

  36. 2 کاربر از پست مفید سرور تشکر کرده اند .


  37. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    و اما معجونی که قولش رو داده بودم :

    مواد لازم :

    شیر : یک لیوان
    سیب : یک عدد
    خرما : 2 عدد
    شکلات تخته ای : 4 تکه ی کوچک
    پسته : یک مشت
    بادام : یک مشت
    پودر نارگیل : دو قاشق غذا خوری
    بیسکوییت ساده : 2 - 3 عدد

    طرز تهیه هم که دیگه معلومه : همه ی مواد رو میریزیم توی مخلوط کن یا غذا ساز و حدود 3 - 4 دقیقه روشنش می کنیم تا مخلوط بشن و ... نوش جان می نماییم

    البته این فرمولیه که من امروز استفاده کردم ، هر کسی می تونه این فرمول رو بنا به سلیقه ی خودش عوض کنه

    ضمنا این معجونی که من با این مقادیر درست کردم ، خیلی غلیظ شد ، تقریبا اندازه ی ماست معمولی ، بنا بر این اون یه لیوان شیر رو هم ، بنا به سلیقه ی خودتون می تونین اضافه تر کنین .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  38. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  39. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    Wink

    يا زهرا

    اين مرده بود كه عكسشو زده بودن تو سرگرمي ها ! جت سواره

    ايشون برا صبونه افاضات گهرباري رو فرموده بودن

    مثلا برا انواع مربا مي گفتن كه از اين مرباهاي صنعتي استفاده نكنين.خودتون بياين اون ميوه اي رو كه دوس دارين مربا بشه رو قطعات كوچيك كنيد بعد با عسل و بقيه مخلفاتي كه روش ميريزيد بخوريد!(برا سلامتش البت)

    برا شير هم مي گفتن كه بادام پوس كنده رو (با اب سرد و گرم پوسش كنده ميشه) با اب و اگه اشتب نكنم عسل بريزيد تو ميكسر،سه سوت ميشه شير عسلي !

    جالبش اينجاس كه شير نداره،شايدم جا اب ،شير بايد بريزيد.خلاصه اينا ...

  40. 4 کاربر از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده اند .


  41. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مشكات نياز نمایش پست اصلی
    يا زهرا

    اين مرده بود كه عكسشو زده بودن تو سرگرمي ها ! جت سواره

    ايشون برا صبونه افاضات گهرباري رو فرموده بودن

    مثلا برا انواع مربا مي گفتن كه از اين مرباهاي صنعتي استفاده نكنين.خودتون بياين اون ميوه اي رو كه دوس دارين مربا بشه رو قطعات كوچيك كنيد بعد با عسل و بقيه مخلفاتي كه روش ميريزيد بخوريد!(برا سلامتش البت)

    برا شير هم مي گفتن كه بادام پوس كنده رو (با اب سرد و گرم پوسش كنده ميشه) با اب و اگه اشتب نكنم عسل بريزيد تو ميكسر،سه سوت ميشه شير عسلي !

    جالبش اينجاس كه شير نداره،شايدم جا اب ،شير بايد بريزيد.خلاصه اينا ...

    هو الحیّ
    سلام

    همون آقای محترم و البته بقیه ی پزشکان طب سنتی ، این مخلوط رو با فرمول زیر ، برای کسانی که به هر دلیلی نمی تونن شیر بخورن ، توصیه می کنن

    بادام : 250 گرم
    عسل : 3 قاشق غذا خوری
    آب : 3 لیوان

    خیلی هم خوشمزه است .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  42. کاربر روبرو از پست مفید bedayah تشکر کرده است .


  43. #23
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,380
    سطح : 100
    Points: 78,380, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,540
    تشکر شده 35,370 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط bedayah نمایش پست اصلی
    هو الحیّ
    سلام

    پنکیک


    مواد لازم :


    آرد گندم : یک لیوان
    شیر : یک لیوان
    شکر : 4 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ : 1 عدد
    نمک : به مقدار خیلی کم
    کره ی نرم شده : 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :


    همه ی مواد بالا رو توی یه کاسه ی گود میریزیم و با چنگال یا همزن دستی ، با هم مخلوط می کنیم .


    یه ماهیتابه ی تفلون کوچیک رو روی حرارت متوسط قرار میدیم وقتی کاملا داغ شد ، از مواد حدود یک ملاقه ی سرخالی بر میداریم و وسط ماهیتابه می ریزیم و حدود دو دقیقه صبر می کنیم تا یک طرف پنکیک سرخ بشه و بعد اون رو بر می گردونیم تا طرف دیگه ی اون هم سرخ بشه .

    .
    .

    سلام
    با اجازه بنده اولین عکس غذا رو بزنم
    همین پنکیک هست اما فقط گوشت و... (مواد لازانیا) رو بنده ریختم بینش و البته شکر هم نریختم
    اصولا بنده توی آشپزی اعتقادی به اندازه دقیق مواد ندارم اونقدر می ریزم که به نظرم خوب بشه
    البته بنده سر ماهیتابه رو نمی زارم روش بلکه اندکی که پخت برعکسش می کنم و وقتی نسبا خوب شده بود می زارم توی یه پیرکس و مایه گوشت رو می ریزم از دوباره لایه بعد

    این هم دست پخت خودم و نهار امروزم:
    تصاویر پیوست شده

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  44. 7 کاربر از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده اند .


  45. #24
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    Cool

    نوشته اصلی توسط مستاجر خدا نمایش پست اصلی

    این هم دست پخت خودم و نهار امروزم:

    يا زهرا

    واقهن ؟

  46. کاربر روبرو از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده است .


  47. #25
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    یه چیز دیگه ای که میشه به عنوان صبحانه استفاده کرد و اتفاقا خیلی هم مفیده ، غذاییه به نام "عدسی"

    البته عدسی به این روشی که من درست می کنم ، یه کمی زمان می بره ؛ پیشنهاد می کنم یا از شب قبل درست کنین و یا اینکه برای نماز صبح که بیدار شدین ، بپزینش

    مواد لازم :

    عدس : 2 پیمانه
    بلغور جو : نصف پیمانه
    پیاز : 6 - 7 عدد متوسط
    روغن : برای سرخ کردن پیاز ها
    نعناع خشک : 2 قاشق غذاخوری
    نمک : یک و نیم قاشق مربا خوری
    زردچوبه ، زعفران و دارچین : به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :

    عدس رو بعد از پاک کردن و شستن ، با حدود 6 پیمانه آب توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدیم و درب قابلمه رو می بندیم ؛ باید حواسمون باشه که وقتی آب عدس به جوش میاد ، سر میره ، بنابراین به محض جوش اومدن آب ، حرارت رو متوسط می کنیم .

    بلغور جو رو هم پاک می کنیم و می شوییم و خیس می کنیم

    پیاز ها رو خرد می کنیم و توی یه ماهیتابه به همراه روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دیم تا سرخ بشه .

    بعد از حدود یک ساعت که عدس ها پخت ، بلغور جو رو با همون آبی که داره ، میریزیم توی قابلمه ی حاوی عدس ، و می گذاریم به مدت حدود یک ساعت دیگه بپزه .

    در همین حین ، به پیاز های سرخ شده ، ادویه و نمک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم ، در آخر هم نعناع خشک رو اضافه می کنیم و بلافاصله بعد از مخلوط کردن ، از روی حرارت بر می داریم تا نعناع نسوزه .

    بعد از پختن و لعاب انداختن بلغور جو ، پیاز داغ رو به عدس ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و می گذاریم یکی دو جوش بزنه و بعد از روی حرارت بر می داریم و ... نوش جان می کنیم

    نکته : دلیل استفاده از نعناع توی این غذا علاوه بر خوشمزه شدن ، جلوگیری از ایجاد نفخ زیاد عدس و جو هستن و همین طور جلوگیری از ترش کردن بعد از خوردن این غذا . ضمنا عدس و جو هم جزء مواد غذایی با طبع سرد هستن که با اضافه کردن نعناع این سردی کمی گرفته میشه
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  48. 6 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  49. #26
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اسفند-۲۰
    محل سکونت
    شـــی راز
    نوشته ها
    2,895
    امتیاز : 61,822
    سطح : 100
    Points: 61,822, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album picturesTagger Second Class
    تشکر کردن : 5,136
    تشکر شده 13,171 در 2,585 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 8 در 5 پست

    پیش فرض

    خدایی خیلی با مزه اس غذاهای این مبحث ناهار یا حداکثر شام هست برا ما چه مردم م ب هستن اینارو صبحانه میخورن



    نفسم میگیرد ، در هوایی که نفس های تو نیست ...

  50. 2 کاربر از پست مفید دريـــا تشکر کرده اند .


  51. #27
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    ^
    ماهم حوصلمون نمیشه!دیگه خیلی به خودمون حال بدیم خامه عسل و سرشیر عسل هست یا مثلا تخم مرغ!

    ولی این صبحانه ها واسه کسانی که بچه کوچیک دارن عادی هست

  52. 2 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  53. #28
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Wink ساندویچ پنیر و سبزی و خیار

    هو الحیّ
    سلام

    امروز یه صبحانه ی نسبتا متفاوت درست کردم ، با موادی که خیلی وقت ها همین طوری به عنوان صبحانه می خوریمشون ، ولی با یه روش متفاوت !!

    مواد لازم :

    پنیر صبحانه : 2 قاشق غذاخوری
    سبزی خوردن : 100 گرم
    خیار : 2 - 3 عدد
    نان باگت : 3 عدد کوچک (یا هر نون دیگه ای که خودتون دوست دارین)

    *نکته : مقادیر این مواد به سلیقه ی خودتون بستگی داره ولی این مقادیری که من نوشتم ، برای سه نفر کافیه .

    طرز تهیه :

    پنیر + خیار + سبزی خوردن رو توی غذاساز یا مخلوط کن یا خردکن دستی با هم مخلوط می کنیم

    لای نان های باگت رو باز می کنیم و مواد رو داخل اون می مالیم و ...

    نوش جان
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  54. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  55. #29
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا چرا این مبحث داره خاک میخوره ؟یعنی هیچ کس هیچی بلد نیست بیاد توضیح بده!




  56. 2 کاربر از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده اند .


  57. #30
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۵-خرداد-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    81
    امتیاز : 7,011
    سطح : 55
    Points: 7,011, Level: 55
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 203
    تشکر شده 284 در 70 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض سلام

    ميشه پنير رو با زيره-سبزيجات خشك ومعطر-خورده هاي گردو وبادام يا خلال بادام و حتي كنجد با هم مخلوط كنيم وبا يك چاي يا دمنوش فرد علاء نوش جان كنيد
    هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی
    رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1