کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )

    مواد لازم
    نیم کیلو مرغ یا گوشت خرد شده (بهتره از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید)
    1پیاز درشت خرد شده
    2 تا هویج متوسط خرد شده
    2 تا فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده
    2 تا ساقه کرفس خرد شده
    بسته به علاقتون قارچ خرد شده
    سس سویا (حدودا 2 قاشق)
    رشته چینی یک بسته (نودل چینی)
    1 لیوان آب مرغ (یا گوشت)
    2 قاشق آرد ذرت

    نکته مهم می*تونید اگه دوست دارید از کلم بروکلی خرد شده هم استفاده کنید و اگه دوست داشتید از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید

    ابتدا گوشتها را با کمی پیاز رنده شده در یک ماهیتابه پهن تفت داده و بهم می*زنیم. برای گرفتن روغن گوشتها بعد از تفت دادن می*توانید آنها را روی کاغذ آشپزی بگذارید.

    بعد پیاز سپس فلفل دلمه*ای*ها و بعد کرفس و هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید تا کمی تفت داده شده و نیم*پز شوند. در هنگام پخت این غذا توجه کنید که باید دائم پای گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات رو هم بزنید که ته نگیره یا بیش از حد نرم نشه. برخلاف تاس*کباب که بهتره همه چیز بقول معروف مغزپخت بشه و له این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده می*شه پس موقع تفت دادن مواظب باشید که باندازه*ای که دوست دارید گوشت و یا سبزیجات چاینیز رو گرم کنید.
    برای سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را می*گذاریم تا کمی غل بزند و غلیظ شود بعد سس سویا را اضافه کرده و می*گذاریم تا 15 دقیقه در حرارت ملایم بپزد

    در آخر نودل یا رشته چینی را حدود 3 تا 4 دقیقه می*گذاریم در آب جوش و بعد آن را با سس پخته شده و سبزیجات و مرغ مخلوط می*کنیم

    نودل یا رشته چینی بسیار ظریف است و زود خمیر می*شود و به هم می*چسبد برای اینکه غذا خوشمزه*تر و زیباتر باشد بهتر است مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذیرد

    نکته*ای در باب مواد تشکیل دهنده : ممکن از شما از کلم پخته یا هویج پخته خوشتان نیاید (من شخصا گل*کلم پخته یا هویج پخته دوست ندارم) اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوش*طعم شدن و خوش*بو شدن چاینییز کمک می*کند همینطور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رایحه خوب کمی تندی به طعم غذا می*دهد.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  2. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1