کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 90 , از مجموع 115

موضوع: مطبخ عجله

  1. #61
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۰۱
    محل سکونت
    خودومم نمیدونم!!!!!
    نوشته ها
    368
    امتیاز : 4,887
    سطح : 44
    Points: 4,887, Level: 44
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social5000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 731
    تشکر شده 1,066 در 256 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط دلتنگ خدا نمایش پست اصلی
    یا پیغمبر این خورشت کجاش عجله است؟! اول کرفس را گرفته خورد میکنید و میشورید اول کمی پیاز خورد کرده در زودپز کمی حرارت میدید وبعد گوشت را اضاف کرده در زود پز تفت داده گوشت کمی تفت پیدا کرد ادویه و زردچوبه اضاف کنید که بوی آن برود یه کم میگذارید زردچوبه هم تفت ببینه بو نگیره خورشتتان و بعد حالا کرفس را اضافه کنید کرفس را که اضافه کردید یه مقدار خیلی کم که حرارت خورد مقدار لازم آب اضاف کنید و بعد مقدار کمی هم رب گوجه فرهنگی برا رنگ گرفتن و بعد سر زودپز را ببندید تا بپزد و بعد از مدتی باز کنید و طمع را بچشید و طمع دهنده بریزید داخلش! دوباره سر را ببندید تا قشنگ جا بیفتد و به یه خورشت تبدیل شود و این رو هم بدانید اگر خوب شد که قابل ندارد ولی اگر بد هیچ مسئولیتی را قبول نمیکنم و ربطی هم ندارد! اصلا هم عجله ای نبود! در ضمن این آشپزی رو زمانی که برا آب خوردن به آشپزخونه میرم یاد گرفتم و هیچ تجربه ای دیگر نیس!
    عامو مِی گفتن قصه ی هزار و یک شب برامون بوگو که ای همه نوشتی؟! خو یِی کلمه بوگو کرفسو رو بیریز تو خورشت تمومش کن بره!
    یعنی داغونما ... له له هستم !

  2. 9 کاربر از پست مفید آقوی همساده تشکر کرده اند .


  3. #62
    مدیر سایت
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,558
    امتیاز : 68,357
    سطح : 100
    Points: 68,357, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,141
    تشکر شده 22,701 در 4,108 پست
    حالت من : Khonsard
    مخالفت
    77
    مخالفت شده 110 در 89 پست

    پیش فرض

    اونوقت اقوی همساده اگه بخواید قلیه ماهی درست کنید هم، قلیه رو خورد میکنید میریزید تو ماهی ؟ یا بیلعکس ماهی رو میشورید میریزید تو قلیه ؟
    ویرایش توسط رهرو : سه شنبه ۱۴ آذر ۹۱ در ساعت ۰۸:۰۲
    رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ؟


  4. #63
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    از این همه بحث های نا مربوط که بگذریم، چندتا غذای خوب و نسبتا سریع هست که من خیلی وقتا درست می کنم، یکی یکی اینجا دستورش رو می گذارم

    اول : فرنی (مخصوص این ایام که هوا سرد و آلوده است)

    مواد لازم :
    آرد برنج (نصف لیوان) - شیر (2.5 لیوان) - شکر (نصف لیوان) - کره (25 گرم) - گلاب (نصف قاشق غذاخوری) - یه قابلمه ی کوچیک - یه قاشق یا ملاقه برای هم زدن

    زمان پخت و آماده سازی : 30 دقیقه

    اول آرد برنج و شیر سرد رو با هم توی قابلمه می ریزیم و قبل از گذاشتن روی شعله، خوب مخلوط می کنیم.
    بعد قابلمه رو روی شعله، با حرارت متوسط می گذاریم و مدام هم می زنیم، تا مخلوط آرد برنج و شیر غلیظ بشه.
    وقتی به غلظتی شبیه ماست (البته نه خیلی سفت) رسید، شکر رو به اون اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل بشه.
    بعد کره و گلاب رو به اون اضافه می کنیم. وقتی کره آب شد، قابلمه رو از روی حرارت بر می داریم.

    نوش جان
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  5. 7 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  6. #64
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    دوم: کوکوی سیب زمینی و ذرت (یه غذای آسون و متفاوت و خیلی خوشمزه)

    مواد لازم :
    سیب زمینی (یک عدد متوسط) - پیاز (یک عدد کوچک) - کنسرو ذرت (2 قاشق غذاخوری) - پنیر پیتزا (2-3 قاشق غذاخوری رنده شده) - آرد سوخاری (یک قاشق غذاخوری) - تخم مرغ (یک عدد) - نمک و فلفل و ادویه ی دلخواه (به مقدار لازم) - روغن (2-3 قاشق غذاخوری برای سرخ کردن) - یک رنده - یک کاسه و قاشق برای مخلوط کردن مواد - یک ماهیتابه ی در دار - یک کباب برگردان

    زمان تهیه و پخت : حدودا 45 دقیقه

    پوست سیب زمینی و پیاز رو می گیریم و اونها رو رنده می کنیم و با بقیه ی مواد توی کاسه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. (این مخلوط باید سفت باشه و اصلا مثل بقیه ی کوکوها نباید شل و آبکی باشه)
    روغن رو توی ماهیتابه می ریزیم و روی شعله ی متوسط قرار میدیم. وقتی کمی گرم شد (حدود 2 دقیقه بعد از روشن کردن شعله)، مخلوط مواد رو داخل اون می ریزیم و به صورت یکنواخت پهن می کنیم.
    درب ماهیتابه رو می بندیم و حدود 10 - 15 دقیقه صبر می کنیم تا یک طرف کوکو سرخ بشه.
    بعد کوکو رو بر می گردونیم و طرف دیگه ی اون رو هم سرخ می کنیم (باز هم درب ماهیتابه رو می بندیم تا در این زمان سیب زمینی مون کاملا پخته بشه)
    بعد هم نوش جان می کنیم .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  7. 5 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  8. #65
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۰۱
    محل سکونت
    خودومم نمیدونم!!!!!
    نوشته ها
    368
    امتیاز : 4,887
    سطح : 44
    Points: 4,887, Level: 44
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social5000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 731
    تشکر شده 1,066 در 256 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Talking

    نوشته اصلی توسط رهرو نمایش پست اصلی
    اونوقت اقوی همساده اگه بخواید قلیه ماهی درست کنید هم، قلیه رو خورد میکنید میریزید تو ماهی ؟ یا بیلعکس ماهی رو میشورید میریزید تو قلیه ؟
    هیچکودوم کاکو ! من اصلاً قلیه ی ماهی درست نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یعنی داغونما ... له له هستم !

  9. 3 کاربر از پست مفید آقوی همساده تشکر کرده اند .


  10. #66
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عطر نماز نمایش پست اصلی
    از شیخ شاه توت ما چه خبر؟
    سلام و ادب
    داریم به دست مبارکمان کتاب تحریر می فرماییم.،زین خاطر فراغتمان تنگ شده .الا ایها الحال امروز این مردک، شنگول میرزا را ندا دادیم که ما را همراهی کند تا وقت گشاده کنیم برای بازدید اینجا.امشب کماکان این عمارت باقی هستیم.

  11. 4 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  12. #67
    مدیر سایت
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,558
    امتیاز : 68,357
    سطح : 100
    Points: 68,357, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,141
    تشکر شده 22,701 در 4,108 پست
    حالت من : Khonsard
    مخالفت
    77
    مخالفت شده 110 در 89 پست

    پیش فرض

    علی ای حال البته :d
    رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ؟

  13. #68
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ^
    حافظ ار خصم خطا گفت نگیریم بر او

    قولکم حق اما ذات ملوکانه عمد دارد به به این رسم الخط.

  14. #69
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۱۰
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1991
    نوشته ها
    718
    امتیاز : 10,382
    سطح : 67
    Points: 10,382, Level: 67
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,218
    تشکر شده 1,962 در 511 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط bedayah نمایش پست اصلی
    هو الحیّ
    سلام

    از این همه بحث های نا مربوط که بگذریم، چندتا غذای خوب و نسبتا سریع هست که من خیلی وقتا درست می کنم، یکی یکی اینجا دستورش رو می گذارم

    اول : فرنی (مخصوص این ایام که هوا سرد و آلوده است)

    مواد لازم :
    آرد برنج (نصف لیوان) - شیر (2.5 لیوان) - شکر (نصف لیوان) - کره (25 گرم) - گلاب (نصف قاشق غذاخوری) - یه قابلمه ی کوچیک - یه قاشق یا ملاقه برای هم زدن

    زمان پخت و آماده سازی : 30 دقیقه

    اول آرد برنج و شیر سرد رو با هم توی قابلمه می ریزیم و قبل از گذاشتن روی شعله، خوب مخلوط می کنیم.
    بعد قابلمه رو روی شعله، با حرارت متوسط می گذاریم و مدام هم می زنیم، تا مخلوط آرد برنج و شیر غلیظ بشه.
    وقتی به غلظتی شبیه ماست (البته نه خیلی سفت) رسید، شکر رو به اون اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل بشه.
    بعد کره و گلاب رو به اون اضافه می کنیم. وقتی کره آب شد، قابلمه رو از روی حرارت بر می داریم.

    نوش جان
    اگه مایل باشید میتونید زعفران هم اضافه کنید که هم خوشمزه و هم خوش رنگش میکنه

    اضافه کردن مغز بادام و گردو و ..... هم تست شده و خیلی خوشمزه میشه

    البته میشه فرنی رو حتی با نشاسته و آب هم درست کرد..... مواد لازم مقداری نشاسته و یکم شکر و یکم آب با روش پخت ذکر شده
    دریافت کلیپ روایتگری.................................................. ...........................شهیدان و جانبازان شیمیایی

  15. 3 کاربر از پست مفید بنده تشکر کرده اند .


  16. #70
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۱۰
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1991
    نوشته ها
    718
    امتیاز : 10,382
    سطح : 67
    Points: 10,382, Level: 67
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,218
    تشکر شده 1,962 در 511 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Cool

    سالاد الویه !!!!!

    سیب زمینی آب پز رو پوست میگیرین و با گوشت مرغ آب پز ریش ریش شده (خیلی عجله دارید با کالباس نگینی خرد شده هم میشه) قاطی کنید و حسابی با گوشتکوب عقده های زندگیتان را بر سرش خالی کنید، البته کالباس رو بعد از له کردن سیب زمینی بزنید ولی برا مرغ مشکلی نیست

    سپس خیار شور نگینی خرد شده و نخود فرنگی و سس مایونز قاطی کرده و حالش رو ببرید

    اگه با مرغ درست می کنید می تونید آب مرغ رو به سیب زمینی اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه

    به جای سس مایونز میتونید از روغن زیتون استفاده کنید (همه کسی نمی پسنده)

    اگه میخواین زیاد درست کنید تا تو یخچال نگه دارید بهش سس مایونز نزید و بزارید تو یخچال، هر وقت خواستید میل کنید از یخچال بیارید بیرون و سس بزنید آخه با سس مایونز زودتر خراب میشه
    دریافت کلیپ روایتگری.................................................. ...........................شهیدان و جانبازان شیمیایی

  17. 4 کاربر از پست مفید بنده تشکر کرده اند .


  18. #71
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    طبعمان شبی به اشکنه بود،اما اندرونی لغو فرمان نمود،چون پیاز در سرا لا موجود.بدین خاطر دادیم شازده فری را فلک کنند،چون مبایعه و خرید این عمارت به ایشان منتصب است. چند كلمه از ميان فحشهاي روح پرور هم نثار روحش کردیم تا ملتفت شود ذات ملكوتي را مکدر نموده است. الحال پشت درب بارگاه ، به انتظار ايستاده تا معلوم كنیم كه خدمتش را طناب مي اندازیم يا امر به شقه مي فرمايیم.حیف ما دلمان از نان لواش هم نازکترست...خطایش راعفو می داریم و برای ارامش خود ،نان تلیت می فرماییم تا فردا

  19. 7 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  20. #72
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    یه غذای اختراعی هم دارم که زود آماده میشه :

    کوکوی چیپس (امتحان کنین، خوشمزه است)

    مواد لازم :
    پیاز (یک عدد متوسط) - هویج ( دو عدد) - فلفل دلمه ای (نصف یک عدد) - قارچ (4-5 عدد) - تخم مرغ (5 عدد) - چیپس (یک بسته با طعم دلخواه) - نمک و فلفل (به مقدار لازم) - روغن (3 قاشق غذاخوری) - ماهیتابه در دار - کاسه و قاشق برای هم زدن - یک قاشق یا وسیله ی دیگر برای تفت دادن - چاقو و چیزی شبیه تخته برای خرد کردن

    زمان آماده سازی و پخت : کمتر از نیم ساعت

    اول پیاز، هویج، فلفل دلمه ای و قارچ رو خرد می کنیم و در 2 قاشق از روغن ذکر شده تفت میدیم (بهتره به ترتیب این مواد تفت داده بشه و تا حدود زیادی هم سرخ بشه)
    بعد یک بسته چیپس رو کاملا خرد می کنیم و داخل یک کاسه می ریزیم و مواد سرخ شده رو به همراه تخم مرغ و نمک و فلفل به اون اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم
    حالا بقیه ی روغن رو داخل ماهیتابه می ریزیم و اون رو روی حرارت متوسط می گذاریم و مواد داخل کاسه رو توی ماهیتابه می ریزیم و صاف می کنیم
    درب ماهیتابه رو به مدت 10 - 15 دقیقه می بندیم، تا کوکوی داخل اون سفت بشه

    نوش جان

    * نکته 1 : می تونیم مواد گفته شده در بالا (هویچ - فلفل دلمه ای - قارچ - پیاز) رو کم یا زیاد کنیم یا بعضی از اونها رو حذف کنیم
    * نکته 2 : می تونیم طرف دیگه ی کوکو رو هم سرخ کنیم، ولی من تا حالا این کار رو نکردم و خوب هم شده
    * نکته 3 : در زمان اضافه کردن نمک و فلفل به طعم چیپس توجه داشته باشین !!
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  21. 6 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  22. #73
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    مقرر فرمودیم طباخ اعظم دستور و فوت (جغور بغور) را تحریر بفرمایند اینجا بچسبانیم.

    1-باید دل و جیگر داشته باشی تا این اطعمه را طبخ کنی .
    2-و صد البت پشتیبان مالی هم اگزیست باشد .
    دل و جیگر و قلوه گوسفند ابتیاع کرده در اب فراوان غسل دهید . پوست قلوه را بکنید.جیگر و دل و قلوه را با یک قمه تیز روی تخته مطبخ دو سانت دو سانت خرد کنید. پیاز را پوست دراورید و خلال کنید. گوجه فرنگی را قاچ قاچ کنید.پیاز خرد شده را با کمی زردچوبه و روغن در تابه تفت دهید . قبل از این که پیاز سرخ شود دل و جیگر و قلوه خرد شده را به آن اضافه می کنیم آرام آرام هم بفرمایید تا یکنواخت سرخ شود . گوجه فرنگی ها را ریخته سرخ کنید. نمکو فلفل و دارچین را در آخرطبخ ریخته .این خوراک اماده است.
    حكيم چارگوش* درآشپزخانه معظم با طباخ میرزا به شرط هر دست دو مثقال شيره زعفراني، دو برگرد، نرد مي باخت.این که بر ما عیان شد خشم کردیم.حکیم چارگوش را به جلاد دادیم تا شب طباخ میرزا جغور بغور طبخ بفرمایند .این عبرت را مقرر فرمودیم نذر بفرمایند بین ملت.

  23. 8 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  24. #74
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آبان-۲۷
    محل سکونت
    جسم در زمین روح در آسمان
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    1,809
    امتیاز : 9,149
    سطح : 64
    Points: 9,149, Level: 64
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 201
    Overall activity: 58.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 768
    تشکر شده 3,474 در 1,088 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    شما لطف کنید زنگ بزنید به بیرون بر 3 سوت براتون میفرسته یهترین غذا تو کمترین زمان

    هی نرید تخم مرغ و پنیر و اینا بخورید

    والو..........
    ای که حاجت طلبی از ارباب........پرچم شاه بسوی حرم عباس ع است


  25. 3 کاربر از پست مفید امیر حرم تشکر کرده اند .


  26. #75
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ریوا میرزا ما را به خوراک زیر نواخت.برویم که بی نصیب نمانیم.

  27. 3 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  28. #76
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط شاه توت نمایش پست اصلی
    ریوا میرزا ما را به خوراک زیر نواخت.برویم که بی نصیب نمانیم.
    هو الحیّ
    سلام

    این غذا چی هست؟ میشه موادش رو بفرمایید، شاید ما هم مشتری شدیم
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  29. #77
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سلام و ادب
    خوراکیست من درآوردی از حضرت ریوا میرزا..
    به دست مبارکمان این خوراک را میرزا قاطی نام نهادیم و تحریر...پیاز و مرغ تکه شده و هویج و رب ازگیل و یک پاکت چیپس فلفل
    خوشمان امد و به پاس زحماتش سعادت تمیز کردن تختمان را به ایشان عطا کردیم
    ویرایش توسط شاه توت : دوشنبه ۲۷ آذر ۹۱ در ساعت ۰۱:۳۵

  30. 6 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  31. #78
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    گویند برو تا برود صحبتش از دل
    ترسم هوسم بیش کند بعد مسافت

    زبان سرخمان موی سپید کرد از بس که تلگراف فرمودیم برای این فراش باشی پدرسوخته که چغندر بفرستد. از هوس لبو عنقریبست که بوی حلوایمان گوش ملت را کر کند.فی الحال هوس ما در دیگست و در جوش.هوس که براوردیم اینجا را به عکسش مزین می نماییم.فی الحال هم هوس برف شیره کردیم...(شاه هوسبازی بودیم خودمان خبر نداشتیم)

  32. 3 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  33. #79
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط دلتنگ خدا نمایش پست اصلی
    یا پیغمبر این خورشت کجاش عجله است؟! اول کرفس را گرفته خورد میکنید و میشورید اول کمی پیاز خورد کرده در زودپز کمی حرارت میدید وبعد گوشت را اضاف کرده در زود پز تفت داده گوشت کمی تفت پیدا کرد ادویه و زردچوبه اضاف کنید که بوی آن برود یه کم میگذارید زردچوبه هم تفت ببینه بو نگیره خورشتتان و بعد حالا کرفس را اضافه کنید کرفس را که اضافه کردید یه مقدار خیلی کم که حرارت خورد مقدار لازم آب اضاف کنید و بعد مقدار کمی هم رب گوجه فرهنگی برا رنگ گرفتن و بعد سر زودپز را ببندید تا بپزد و بعد از مدتی باز کنید و طمع را بچشید و طمع دهنده بریزید داخلش! دوباره سر را ببندید تا قشنگ جا بیفتد و به یه خورشت تبدیل شود و این رو هم بدانید اگر خوب شد که قابل ندارد ولی اگر بد هیچ مسئولیتی را قبول نمیکنم و ربطی هم ندارد! اصلا هم عجله ای نبود! در ضمن این آشپزی رو زمانی که برا آب خوردن به آشپزخونه میرم یاد گرفتم و هیچ تجربه ای دیگر نیس!

    اااااااا
    خدارو شكر اين تابيك اومد بالا داشتم دنبالش ميكشتم


    از جناب دلتنك خدا ممنون و تشكران فراوان دارم

    خيلى خب دراومد اين خورشت كرفس
    كلى هم تعريف تمجيد كردن از دستپختمان

    ما هم كلى ذوق
    يه ظرف هم واسه آبجى خانوم فرستاديم كه بيشتر تعريفمون كنن


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  34. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  35. #80
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1990
    نوشته ها
    2,282
    امتیاز : 21,393
    سطح : 92
    Points: 21,393, Level: 92
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 957
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکر کردن : 4,558
    تشکر شده 12,055 در 2,242 پست
    مخالفت
    22
    مخالفت شده 38 در 35 پست

    پیش فرض

    کله جوش یا به قول اصفهانیا کالا جوش
    مقداری روغن درون قابلمه ای کوچک ریخته صبر میکنید تا روغن داغ شود.
    مقداری پیاز خرد شده را درون روغن تفت داده بعد مقداری نعناع اضافه میکنید.(مواظب باشید نعناع نسوزد.)
    مقداری گردوی خرد شده هم توصیه می شود که اضافه کنید.
    چند قاشق کشک درون قابلمه ریخته و یک کاسه آب اضافه میکنید و مخلفات را هم میزنید و چند دیه صبر کنید تا کله جوش اولین جوشش را بزند
    اکنون میتوانید مقداری نان خرد کرده و درون کاسه ای بریزید و کله جوش را روی نانهای خرد شده ریخته و یک ترید ملس نوش جان فرمایید.
    یک پیاز و چند حبه خرما و مقداری سبزی هم کنارش باشد عالی می شود.
    نوش جان
    و من یتق الله یجعل له مخرجا...

  36. 6 کاربر از پست مفید پلاک12 تشکر کرده اند .


  37. #81
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۰۱
    محل سکونت
    خودومم نمیدونم!!!!!
    نوشته ها
    368
    امتیاز : 4,887
    سطح : 44
    Points: 4,887, Level: 44
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social5000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 731
    تشکر شده 1,066 در 256 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط meshkat128_kosar نمایش پست اصلی
    اااااااا
    خدارو شكر اين تابيك اومد بالا داشتم دنبالش ميكشتم


    از جناب دلتنك خدا ممنون و تشكران فراوان دارم

    خيلى خب دراومد اين خورشت كرفس
    كلى هم تعريف تمجيد كردن از دستپختمان

    ما هم كلى ذوق
    يه ظرف هم واسه آبجى خانوم فرستاديم كه بيشتر تعريفمون كنن
    پس ما چیطو؟! ای همه زحمت کشیدم دستورالعمل نوشتم!
    یعنی داغونما ... له له هستم !

  38. 3 کاربر از پست مفید آقوی همساده تشکر کرده اند .


  39. #82
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    چــــــــه جالب!!!!!!!!آقایــــــون هم هنرمند بودن و ما خبر نداشتیم...............نه واقعا جای بسی امیدواری هس.....حداقل دست از سرکچل این نیمرو و نون پنیر برداشتن.....این هم از نشانه های آخرالزاملنه هااااااااا

  40. 4 کاربر از پست مفید سناتور تشکر کرده اند .


  41. #83
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    مطبخ عجله و غذاهای با تخم مرغ
    ./


    1
    املت :
    اول میزاریم روغن تو ماهیتابه کاملا گرم بشه ....گوجه فرنگی ریز ریز کرده و میزاریم یه کم تو روغن بپزه .بعد ادویه (نک فلفل و اندازه سر سوزنی زردچچوبه )رو اضافه میکنیم . هم میزنیم .بعد تخم مرغ رو میشکونیم توش ....همون اول که تخم مرغ رو شکوندید هم نزنید تقریبا یه کم که تخم مرغه گرم شد (حدود 20 ثانیه فک کنم ؟) هم بزنید و منتظر بشید تا با دمای کم بپزه و گوجه و تخم مرغ خوب قاطی شه .
    حالا میتونید با سبزی تازه نوش جان کنید .
    .
    .
    2
    اشکنه یا اب پیازک (eshkene or abpiazak)
    یه قابلمه روی گاز میزاریم و یه پیاز داغ مشتی و خوشرنگ و البته زیاد میگیریم ....بعد مقداری شمبلیله رو پودر میکنیم و روی پیاز داغ میریزیم و میزاریم چند ثانیه سرخ بشه (نکه بسوزه )بعد هم اودیه (نمک و فافل و زردچوبه میریزیم و بعد اب میریزیم روش (ه میزارن دلخاه .اگه میخواید تیلیت بخورید ابش بیشتر کنید )میزاری م ابه بجوشه ....در حین جوشیدن اب به تعداد دلخواه تخم مرغ میشکونیم توش .

    .
    .
    3
    تخم مرغ و چیپس
    اول میریم سوپری چیپس خلال میگیریم .
    تخم مرغ رو میندازیم تو ماهیتابه و بعد ازینکه همش زدیم و یه نموره پخت ...مقداری چیپس رو قاطیش میکنیم و میزاریم مرحله نهایی پختش رو انجام بده ....بعدم نوش جان میکنیم با خیارشور خوشمزه میشه .
    .
    .
    4
    تخم مرغ اسفناج
    اول اسفناج رو میپزیم .
    تخم مرغ رومیشکونیم توی اسفناج و میزاریم با دمای کم بپزه + ادویه نمک و فلفل .



    .
    .
    فعلا همیناره یادوم بود .البته هر کودومش طرق مختلف دیگه ای ه م بای پختنش وجود داره که من راهی که خودم میپزم رو گذاشتم ....
    ویرایش توسط آسمون : شنبه ۱۸ آذر ۹۱ در ساعت ۲۰:۰۳
    چارلی چاپلین میگوید:
    پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم :
    با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه!
    رختخواب خرید ولی خواب نه!
    ساعت خرید ولی زمان نه!
    مقام خرید ولی احترام نه
    کتاب خرید ولی دانش نه!
    ادم میشه خرید ولی دل نه!

  42. 7 کاربر از پست مفید آسمون تشکر کرده اند .


  43. #84
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۱۰
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1991
    نوشته ها
    718
    امتیاز : 10,382
    سطح : 67
    Points: 10,382, Level: 67
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,218
    تشکر شده 1,962 در 511 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سناتور نمایش پست اصلی
    چــــــــه جالب!!!!!!!!آقایــــــون هم هنرمند بودن و ما خبر نداشتیم...............نه واقعا جای بسی امیدواری هس.....حداقل دست از سرکچل این نیمرو و نون پنیر برداشتن.....این هم از نشانه های آخرالزاملنه هااااااااا
    والا اگه از اول مبحث بخونی می بینی آقایون از خانمها آشپزتر تشریف دارن ،
    دریافت کلیپ روایتگری.................................................. ...........................شهیدان و جانبازان شیمیایی

  44. 3 کاربر از پست مفید بنده تشکر کرده اند .


  45. #85
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۷
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1988
    نوشته ها
    1,411
    امتیاز : 9,532
    سطح : 65
    Points: 9,532, Level: 65
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 23.0%
    افتخارات:
    SocialYour first Group25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 9,231
    تشکر شده 6,627 در 1,353 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 2 در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط پلاک12 نمایش پست اصلی
    کله جوش یا به قول اصفهانیا کالا جوش
    مقداری روغن درون قابلمه ای کوچک ریخته صبر میکنید تا روغن داغ شود.
    مقداری پیاز خرد شده را درون روغن تفت داده بعد مقداری نعناع اضافه میکنید.(مواظب باشید نعناع نسوزد.)
    مقداری گردوی خرد شده هم توصیه می شود که اضافه کنید.
    چند قاشق کشک درون قابلمه ریخته و یک کاسه آب اضافه میکنید و مخلفات را هم میزنید و چند دیه صبر کنید تا کله جوش اولین جوشش را بزند
    اکنون میتوانید مقداری نان خرد کرده و درون کاسه ای بریزید و کله جوش را روی نانهای خرد شده ریخته و یک ترید ملس نوش جان فرمایید.
    یک پیاز و چند حبه خرما و مقداری سبزی هم کنارش باشد عالی می شود.
    نوش جان
    به جای نعنا از شمبلیله استفاده کنید؛ واقعا غذای خوشمزه و سریعی هست؛ امتحان کنید؛ 100 در 100 تضمینی


    زنده باد بهار

  46. 3 کاربر از پست مفید یار314 تشکر کرده اند .


  47. #86
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۷
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    34
    امتیاز : 2,443
    سطح : 29
    Points: 2,443, Level: 29
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 52
    تشکر شده 243 در 48 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض



    شنگول میرزا فخرالدوله با ان کامرای ذاغارتش هوس ما را عکس گرفت به دیوار این عمارت.
    ویرایش توسط شاه توت : شنبه ۱۸ آذر ۹۱ در ساعت ۲۰:۱۹

  48. 7 کاربر از پست مفید شاه توت تشکر کرده اند .


  49. #87
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-دی-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,541
    امتیاز : 14,668
    سطح : 78
    Points: 14,668, Level: 78
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 25,232
    تشکر شده 11,170 در 2,337 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    این آخرین مطلب آسمون جان رو خوندم یاد یه غذا افتادم ...
    زینب من که خیلی دوست داره.

    مایع ماکارانی رو درست می کنیم( پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب) ... من بسته به مواد داخل خونه, گاهی قارچ نگینی خورد می کنم و تفت می دم, گاهی سیب زمینی نگینی خرد می کنم و سرخ می کنم و فلفل دلمه ای و ... بعد با مایع ماکارانی مخلوط می کنم. گاهی هم سوسیس کالباس نگینی!(همش سلیقه ایه)

    بعد نون تست بر میدارم و روی نون تست رو یک کم سس قرمز می مالم و این مواد مخلوط شده رو میریزم روش( تقریبا یک قاشق)
    یک کم هم پنیر پیتزا می پاشم روش. بعدم ده دقیقه با حرارت کم تو فر قرار میدم.

    یک کم ریزه کاریاش وقت می گیره اما پختش زمانی نمی بره.
    تقریبا یک پیتزای کوچولو.

    این عکسم مال پارساله...برا مدرسه زینبم درست کرده بودم.



    التماس دعا
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط bahanehgir : شنبه ۱۸ آذر ۹۱ در ساعت ۲۰:۲۸
    حقیقت من
    خلوت من است!
    غیر از این تزویر است و ریا...!


  50. #88
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    Cool

    وای چقد عالی ......
    من همیشه ماده ماکارونی ام اضاف میاد ./....این یه راه خوبه واسه شام خوشکل و خوشمزه درست کردن با ماده اضاف ماکارونی ....
    برا مهمونی هم خیلی سفره رو خوشکل میکنه ....
    ایووول
    چارلی چاپلین میگوید:
    پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم :
    با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه!
    رختخواب خرید ولی خواب نه!
    ساعت خرید ولی زمان نه!
    مقام خرید ولی احترام نه
    کتاب خرید ولی دانش نه!
    ادم میشه خرید ولی دل نه!

  51. 4 کاربر از پست مفید آسمون تشکر کرده اند .


  52. #89
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-مرداد-۱۸
    محل سکونت
    یه پای دلم تو کربـلا ، یه پای دلم تو مشــهده ..
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,934
    امتیاز : 107,080
    سطح : 100
    Points: 107,080, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,978
    تشکر شده 19,060 در 4,440 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض غذای فصل سرد


    نسبت 1 به 3 عسل با ارده هم بزنید
    تمام!

    غذایی خوشمزه، گرم کننده ،انرژی زا، سریع ، ساده و به نسبت مصرف ارزان مناسب برای صبحانه ، شام ، میان وعده و لقمه همراه دانش آمزان و دانشجوها..
    به جای عسل از شیره انگور ، شیره خرما و یا شیره توت هم میتوانید استفاده کنید.

  53. 6 کاربر از پست مفید جانم رضا تشکر کرده اند .


  54. #90
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۱۷
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    3,130
    امتیاز : 24,425
    سطح : 95
    Points: 24,425, Level: 95
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 925
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 13,506
    تشکر شده 15,177 در 2,895 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 14 در 14 پست

    پیش فرض

    خدایی خیلی خوشمزه ست ، ممنون
    گرم یادم کنی یا نه، من از یادت نمیکاهم...

  55. 2 کاربر از پست مفید heaven_reza تشکر کرده اند .


صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1