کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 26 , از مجموع 26
  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض نان ها و پیراشکی ها

    نان با طعم دارچین و پرتقال


    مواد لازم : مایه خمیر : ۲ قاشق سوپخوری
    شکر : ۲ قاشق سوپخوری
    آب گرم : ۲/۱ لیوان
    شیر : ۵/۱ لیوان
    کره یا روغن مایع : ۵ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ درشت : ۱ عدد کامل
    شکر : ۴/۳ لیوان
    بهبود دهنده : ۱ قاشق چایخوری
    رنده پوست یک پرتقال درشت
    آرد : به میزان لازم
    دارچین و شکر : مقداری برای داخل نان
    ۱ قاشق آب پرتقال +۲ قاشق شکر +۱ زرده تخم مرغ و کمی کنجد برای رومال




    طرز تهیه :



    به روش نان پیده عمل می کنیم. در ظرفی ۴ لیوان آرد ریخته و وسطش را گود کرده و مایه خمیر و ۲ قاشق شکر را در گودی آرد ریخته و آب گرم را اضافه و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا مثل فرنی لطیف و نرم شود. مقداری از آرد را از کناره ها برداشته و روی آن می ریزیم. صبر می کنیم تا شکاف در اطراف آرد ایجاد شود ۸-۷ دقیقه (در این فاصله شیر را گرم و با کره و روغن و مخلوط می کنیم ). حالا بهبود دهنده وشکر ( ۴/۳ ) راروی آرد ریخته وشیر و روغن و رنده پوست پرتقال و تخم مرغ را هم اضافه و کم کم با دست مخلوط کرده و اگر آرد نیاز بود کم کم اضافه می کنیم و قبل از ریختن آرد اضافه سعی می کنیم اول دستمان را آردی کنیم و ورز دهیم. ممکن است تا ۲ لیوان آرد دیگر هم نیاز داشته باشیم اما در نهایت خمیر باید کمی چسبنده باشد. در ظرفی که گنجایش ۳ برابر شدن خمیر را دارد کمی آرد پاشیده و خمیر را روی آن گذاشته و کمی هم روی خمیر آرد پاشیده و با پلاستیک پوشانده و در جای گرم می گذاریم تا حجمش ۲ یا ۳ برابر شود.
    از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و با وردنه کمی خمیر را باز می کنیم و کمی مخلوط شکر و دارچین می ریزیم و خمیر را جمع کرده و شکل می دهیم. یا به اندازه نارنگی ۲ تکه جدا کرده و اول کمی صاف می کنیم و دارچین و شکر زده و لوله کرده و ۲ لوله را در هم می پیچیم. به هر شکلی که مایلید درست کنید .خمیر فرم داده را در ظرفی که هم چرب کرده و هم آردپاشیده اید ۲۰ دقیقه استراحت دهید و همزمان فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن و ۱ کاسه آب گرم کف فر بگذارید. بهترین جا برای ۲۰ دقیقه استراحت خمیر همان سطح فرگاز است. حالا مواد رومال را زده و در فر می گذاریم. در طبقه وسط تا زمانی که سطح نان طلایی شود.

    نکته : دمای همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشد.
    نکته : آرد را یک بار الک کنید.





  2. 5 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  3. #2
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض نان لبو

    نان لبو

    مواد لازم: شیر گرم(یا آب) : ۲/۱ لیوان
    آب : ۲/۱ لیوان
    مایه خمیر : ۱ قاشق سوپخوری
    شکر : ۱ قاشق سوپخوری
    روغن : ۴/۱ لیوان
    شکر : ۲/۱ لیوان
    نمک : نوک قاشق چایخوری
    رنده پوست یک لیمو
    لبو (چغندر) : یک عدد متوسط پخته شده و رنده شده
    آرد : به میزان لازم
    روغن برای رومال




    طرز تهیه:
    در ظرف پلاستیکی مایه خمیر و یک قاشق شکر و آب را مخلوط کرده و صبر می کنیم تا پف کند.
    ابتدا ۳ پیمانه آرد را در ظرفی ریخته و نمک را با آن مخلوط می کنیم. وسط آرد را گود کرده و شیر گرم که با شکر و روغن مخلوط کرده ایم وسط آرد ریخته و لبو را هم رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. مایه خمیر آماده شده را روی این مواد ریخته و به آرامی با آرد مخلوط می کنیم. ممکن است خمیر به آرد بیشتری نیاز داشته باشد. در این صورت کم کم آرد اضافه می کنیم. اما نباید آنقدر اضافه کرد که خمیر سفت شود. ممکن است تا ۶ یا ۵ پیمانه آرد هم استفاده شود. اما در نهایت خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد. در اواخر ورز دادن میتوان دست را چرب کرد و خمیر را ورز داد تا مجبور به استفاده از آرد زیاد نشویم که باعث خشک شدن خمیر می شود.
    خمیر یک ساعت استراحت دارد تا حجمش دو یا سه برابر شود.







    ۲۰ دقیقه قبل از گذاشتن نان در فر باید فر را روشن کرد و یک کاسه آب در فر گذاشت.
    خمیر آماده را کمی ورز داده و به شکل دلخواه در می آوریم. در هنگام شکل دادن خمیر دست را باید چرب کرد و از آرد استفاده نکرد. شکل های آماده را در سینی چرب شده و با فاصله می چینیم و با برس کمی روی آنها روغن می زنیم. با دمای ۱۸۰ و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط می پزیم.
    نكته: خمير پس از شكل دادن نيازى به استراحت ندارد.











  4. 2 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۳
    محل سکونت
    شیرازو - تهرانو
    نوشته ها
    3,738
    امتیاز : 94,025
    سطح : 100
    Points: 94,025, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 13,141
    تشکر شده 13,866 در 3,320 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سلام
    چون هر از گاهی از این چیزا تو خونمون درست میشه خوشحال میشم حرفه ای ترشو یاد بگیرم

  6. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۳
    محل سکونت
    شیرازو - تهرانو
    نوشته ها
    3,738
    امتیاز : 94,025
    سطح : 100
    Points: 94,025, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation First ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 13,141
    تشکر شده 13,866 در 3,320 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    این چی چیه دیگه نون لبو؟؟؟
    خوشمزست؟

  7. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    یه نوع پیراشکی هست که خودمون درست میکنیم.البته بهش میگیم پیراشکی
    نمیدونم جاش اینا هست یا نه!اگه نبود ادمین ها منتقل کنند

    مواد لازم:
    سوسیس،کالباس،قارچ،گوشت،فل فل دلمه ای،رب گوجه،سس خردل،گوجه،پنیر پیتزا،پیازو خمیر نان


    • ابتدا پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم.بعدش گوشت میریزیم توش و بازم تفت میدیم و سرخ میکنیم ومیریزیم تو یه ظرف !



    • سوسیس و کالباس هم ریز میکنیم و همون جوری تفت میدیم



    • قارچ و فافل دلمه ای ریز شده و گوجه خرد شده را هم باهم تفت میدیم و میزاریم کنار


    بعد همش رو باهم مخلوط میکنیم و رب گوجه و سس خردل به میزانی که خودمون دوست داریم میریزیم توش!
    ---
    خمیر نون رو ورز میدیم...بعد دایره دایره میکنیم.بعد با وردنه پهنش میکنیم.برای اینکه نچسبه،زیرش ارد میریزیم.بعد مقداری از محتوای اماده شده رو توش میریزیم.(به حالت نیم دایره)بعد یه ورق پنیر پیتزا میزاریم روش،بعد نیم دایره رو میزاریم روی هم دیگه.بعد لبه های خمیر رو میبافیم یه جورایی.تا هم میشه زد اما مثلا مار پیچی اگه درست کنیم خیلی خوشگل میشه!بعدش غرق روغن سرخش میکنیم.
    خیلی خوشمزه میشه
    نوش جان!

  8. 3 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  9. #6
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    به نام خدا

    این نان لبو چقد خوشششش رنگه .. کاش یکی می پخت می خوردیم !



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  10. کاربر روبرو از پست مفید آبشار تشکر کرده است .


  11. #7
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    با اجازه صبای عزیز
    من این نوع پیراشکی رو توی یکی از این وبلاگای آشپزی دیدم. به نظرم هم خوشکله و هم خوشمزه
    ویرایش توسط ماه بانو : سه شنبه ۰۷ دی ۸۹ در ساعت ۲۲:۱۵

  12. 2 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  13. #8
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    پیراشکی مرغ:




    خمیر

    مواد لازم:

    آرد سفید..................................... ٣ لیوان

    شیر خشک ................................. ٣ ق غ

    خمیر مایه .................................... ١ ق غ

    بکینگ پودر ................................... ١ ق م

    شکر ........................................... یک و نصف ق غ

    نمک ............................................ نصف ق چ

    روغن زیتون یا کره آب کرده ................ ٣ الی ۴ ق غ

    آب ............................................... به میزان لازم

    طرز تهیه:

    خمیر مایه و شکر رو روی نصف لیوان آب ولرم بپاشید و بذارید عمل بیاد.

    آرد، بکینگ پودر، نمک و شیر خشک رو با هم ترکیب کنید. روغن زیتون (یا کره آب کرده) رو به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر مایه عمل اومده رو هم بریزید و با دست شروع کنید به ورز دادن و همزمان آب رو اضافه کنید و خمیرتون رو چنگ بزنید. اونقدری آب اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه. (من تقریباً ١ و ۴/١ لیوان آب ریختم)

    وقتی خمیر درست شد روش رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً ١ ساعت استراحت کنه.
    این خمیر یکی از بهترین خمیرهایی هست که تا حالا درست کردم. واقعاً نرم و لطیف و خوشمزه س!
    ویرایش توسط ماه بانو : سه شنبه ۰۷ دی ۸۹ در ساعت ۲۲:۱۱

  14. 4 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  15. #9
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه:

    پیاز رو خرد کنید و یه مقدار تفت بدین. مرغ پخته شده رو هم ریش ریش کنید و به پیاز اضافه کنید. هویج رو هم رنده کنید و بذارید بپزه. بعد همه مواد رو با هم مخلوط کنید و یه تفت بدین.



    یه مقدار از خمیر رو بردارید. به شکل دایره بازش کنید و یه ق م از مایه میانی رو بریزید وسط خمیر و تا کنید تا خمیرتون به شکل نیم دایره در بیاد.





    من از قالب مخصوص این کار استفاده کردم ولی اصلاً مهم و ضروری نیس و میشه با دست خمیرهای نیم دایره ای شکل رو درست کرد.

    حالا این پیراشکی های پیچیده شده رو یکی یکی بذارید توی قالب یا ماهیتابه بدون دسته ای که بشه گذاشتش تو فر.

  16. 5 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  17. #10
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض



    هر پیراشکی رو یه جوری بذارید که یه مقدار از پیراشکی بغلی رو بپوشونه. این کار رو تا آخرین پیراشکی که حلقه رو تکمیل می کنه ادامه بدین.



    قطر ماهیتابه باید حدود ٢۶ سانتیمتر باشه. اگه ماهیتابه شما بزرگتر یا کوچکتره میزان مواد رو هم به همون نسبت تغییر بدین.


  18. 4 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  19. #11
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض



    رج اول که پر شد، برید سراغ رج دوم...



    و به همین ترتیب ادامه بدین تا کل پیراشکی ها تموم بشه.



    اون وسطش رو هم می تونید با یه پیراشکی دایره شکل پر کنید.


  20. 4 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  21. #12
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    همه پیراشکی ها رو که گذاشتین تو ماهیتابه روی اون ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ، شیر و زعفران برس کنید و لبه تک تک پیراشکی ها رو با مقداری سماق یا هر چیز دیگه که دوس داشتین، تزیین کنید.





    فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید و پیراشکی ها رو بذارید تو فر. حدود نیم ساعت زمان لازم داره که پخته بشه.



    بعد از ماهیتابه در بیارید و در ظرف مورد نظر بچینید.



    گه دوس داشتین می تونید، هر رج از پیراشکی ها رو یه رنگ کنید. مثلاً یه رج با سماق، یه رج با زعتر یا ریحون خشک، یه رج با سیاه دونه و ... ولی فکر کنم اگه همه رج ها با سماق قرمز بشه کاملاً شبیه گل میشه و خوشگلتره.

    راستی برای سرو این پیراشکی، هم می تونید اونها رو دونه دونه جدا کنید و نوش جان کنید (به صورت لقمه ای) و یا این که مث پیتزا برش بزنید ولی من روش اول رو می پسندم چون هم برداشتنش راحت تره هم خوردنش.

  22. 9 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  23. #13
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ببخشید اگه عکسا خیلی بزرگ شدن.

  24. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    ممنون ماه بانو من عاااااااااااشق این چیزام.
    فقط یه سوال:طرز تهیه خمیرش چه طوری هست؟؟اماده میخرین یا خودتون درست میکنین؟چون ظاهرا خمیرش عادی نیست
    بعد این قالب مدل دادن به پیراشکی رو کجا میفروشن

  25. کاربر روبرو از پست مفید مهاجر تشکر کرده است .


  26. #15
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ممنونم عزیزم. خمیر رو هم می تونی خودت درست کنی که بالا دستور طرز تهیه اش هست یا این که می تونی آماده بخری.
    خودت بخوای آماده کنی یکم سخته اما خوبیش اینه که می تونی ضخامتش رو تنظیم کنی.
    قالب هم امروز مسیرم بود رفتم واست خریدم. اگر شنبه میای برات بیارم اگر نه بدم آقای s-a-h بدن به همسرتون.

  27. 3 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  28. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط maah-bano نمایش پست اصلی
    ممنونم عزیزم. خمیر رو هم می تونی خودت درست کنی که بالا دستور طرز تهیه اش هست یا این که می تونی آماده بخری.
    خودت بخوای آماده کنی یکم سخته اما خوبیش اینه که می تونی ضخامتش رو تنظیم کنی.
    قالب هم امروز مسیرم بود رفتم واست خریدم. اگر شنبه میای برات بیارم اگر نه بدم آقای s-a-h بدن به همسرتون.
    وایییییییی مرسییییییییییییییدستتون درد نکنه.شنبه میام ازتون میگیرم.

    فقط یه سوال دیگه: خمیرش رو اماده کجاها میفروشن؟؟

  29. کاربر روبرو از پست مفید مهاجر تشکر کرده است .


  30. #17
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    خواهش میکنم. منتظرم. خمیرپیراشکی هم توی سوپری ها گیرت میاد. فکر کنم توی هر بسته اش هم 12 تا خمیر باشه

  31. 4 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  32. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    سلام. من کار با فر رو زیاد دوست ندارم. نمیدونین اگه بخوام با ماکرویو درستش کنم زمان و شیوه پختشو چه مدلیه ؟ اطلاعی دارین؟

  33. کاربر روبرو از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده است .


  34. #19
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سلام. نمي دونم چون منم با ماكرويو كار نكردم. ماكرويو درجه بندي داره؟؟ اگه آره. به نظرم براي اينكه خراب نشه درجه رو بيار پايين ولي مدت پختشو زياد كن.

  35. 4 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  36. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط ياس سپيد نمایش پست اصلی
    یا حاضر و یا ناظر

    سلام. من کار با فر رو زیاد دوست ندارم. نمیدونین اگه بخوام با ماکرویو درستش کنم زمان و شیوه پختشو چه مدلیه ؟ اطلاعی دارین؟

    هو الحیّ
    سلام

    اولا با اشعه مایکروویو نمیشه هیچ کیک و شیرینی و نونی رو پخت ، چون این اشعه انرژی جنبشی مولکولهای آب رو توی مواد غذایی بالا می بره و دمای قابل کنترلی نداره

    ولی یه سری از اجاق های مایکروویو هستن که مثل فر برقی هم عمل می کنن (مثل سولار دام) توی اون ها می تونین از حالت فر ، یا گردش هوا استفاده کنین و اتفاقا خیلی بهتر از فرهای معمولی هم توشون کیک و شیرینی پخته میشه
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  37. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    ^^ وااااااااا من شخصا هم کیک ، هم بیسکوییت تو ماکرویو درست کردم

    راهشو پیدا کردم میام اینجا توضیح میدم .

  38. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط ياس سپيد نمایش پست اصلی
    یا حاضر و یا ناظر

    ^^ وااااااااا من شخصا هم کیک ، هم بیسکوییت تو ماکرویو درست کردم

    راهشو پیدا کردم میام اینجا توضیح میدم .

    هو الحیّ
    سلام

    راستش من دلیل تئوریش رو ، اون هم از قول یه مربی آشپزی گفتم .

    بعد هم شاید مایکروویو شما حالت انتقال حرارت یا چرخش هوا داره ، چون توی مایکروویو مامان من هم که هم فر هست و هم مایکروویو ، همه ی این کارها رو میشه کرد
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  39. #23
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض نان شيرينى زنجبيلى

    مواد لازم:

    - کره دو سوم پیمانه

    - پودر قند یک پیمانه

    - آرد سفید گندم یک پیمانه

    - بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

    - تخم مرغ یک عدد

    - زنجبیل دو قاشق غذاخوری

    - وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری

    - پودر پسته به میزان لازم


    روش تهیه:

    - فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سفید شود.

    - وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه نمایید و بزنید تا سفید و کش دار شود.

    - سپس زنجبیل و بیکینگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

    - بعد خمیر را پهن نموده و قالب بزنید.

    - در نهایت خمیرهای قالب زده شده را در سینی قرار دهید و روی هر شیرینی را با برس، سفیده تخم مرغ بمالید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

    - بعد از خنک شدن از سینی خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  40. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  41. #24
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نانهای کوچک پنیری



    مواد لازم
    پنیر گودا ۱۵۰ گرم
    آرد گندم دو و نیم پیمانه
    بکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری
    شیر ۱ پیمانه
    کره یک سوم پیمانه معادل ۵۰ گرم
    خامه ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ۱ عدد
    نمک ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    آرد رو ۳ تا ۴ بار الک کنید و بکینگ پودر و نمک رو به اون اضافه کنید و هم بزنید. کره ای که به دمای محیط رسیده رو با سر انگشت به خورد آرد بدید تا آرد گلوله گلوله یا به اصطلاح دانه دانه بشه!
    حالا وسط مواد رو گود کنید و شیر و تخم مرغی رو که با چنگال زدید و مخلوط کردید رو وسط اون گودی بریزید. کمی از پنیر رو برای رومال کار بردارید و بقیه پنیر رو هم اضافه کنید و مواد رو با لیسک با هم مخلوط کنید.
    باید خمیری به دست بیاد که صاف و یکدست باشه و به دست نچسبه و خشک هم نباشه.
    از خمیر به اندازه یک نارنگی چانه بگیرید و در سینی فر که با فویل آلومینیم پوشوندید و با برس اونو چرب کردید, بچینید.
    اون پنیری که برای رومال برداشتید رو با خامه مخلوط کنید و با قاشق روی خمیرها بذارید.
    خمیرها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بذارید تا پف کنه و بپزه.

    نکات

    میتونید خمیر رو چند قسمت کنید و هر قسمت رو با چیزی ترکیب کنید. من قسمتی رو با ریحان خشک, قسمتی رو با ترخون خشک و قسمتی رو هم با سیر رنده شده مخلوط کردم.
    میزان آرد دستور تقریبیه, چون آردها خیلی با هم از نظر نوع متفاوتند.
    اگر آرد دستور کم بود و خمیر به دست میچسبید, اونقدر بهش آرد اضافه کنید که دیگه نچسبه!
    اگر خمیر خشک بود, به اون کمی شیر اضافه کنید.
    از هر پنیر دیگه ای هم میتونید استفاده کنید.
    وقتی کره رو به آرد اضافه میکنید حتما با سر انگشت اونو به خورد خمیر بدید وگرنه اگر با کف دست ورز بدید , گرمای کف دست باعث میشه خمیر به روغن بیفته!
    خمیرها رو با فاصله از هم در سینی بچینید, چون بعدا پف میکنه و بهم میچسبه.
    این خمیر برای پیتزاهای خانگی هم عالیه!
    هر دستوری که بکینگ پودر داره, ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه درب فر رو باز نکنید چون پف خمیر میخوابه!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  42. #25
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۰۶
    محل سکونت
    پایین
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,805
    امتیاز : 36,709
    سطح : 100
    Points: 36,709, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 56.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class3 months registeredOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 6,019
    تشکر شده 6,874 در 2,914 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    1
    مخالفت
    87
    مخالفت شده 72 در 35 پست

    پیش فرض

    میگم این عکسهایی که زدین از کیک فنجونی خشمزه تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  43. 2 کاربر از پست مفید بیت المقدس تشکر کرده اند .


  44. #26
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    زيرسايه امام رضا
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,144
    امتیاز : 30,645
    سطح : 100
    Points: 30,645, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 33.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 4,034
    تشکر شده 4,987 در 1,029 پست
    حالت من : Sepasgozar
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نون صبحونه خونـــگی




    مواد لازم جهت راه انداختن بساط نون پزی


    ماست: نصف پیمانهشیر: نصف پیمانهروغن مایع: یک چهارم پیمانهآرد سفید: 2 و نیم پیمانهبیکینگ پودر: 1 ق غذاخوریخمیر مایه خشک: 1 ق غذاخوریشکر: 3 ق غذخوری (برای داشتن یه نون شیرین این مقدار شکر، ولی من 1 قاشق ریختم)نمک: نصف ق چایخوری





    طرز تهیه :
    آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و یه بار الک کردم...ماست و شیر و روغن رو توی ظرفی مخلوط می کنیم...شکر و خمیر مایه رو روی مخلوطمون می پاشیم و میذاریم 2 دقیقه ای بمونه ..دقت کنین من 1 قاشق شکر ریختم چون می خواستم نون معمولی داشته باشم که با پنیر و ... بخوریم...شما اگه شیرین می خواین همون 3 قاشق بریزین.

    بعد از 2 دقیقه مخلوط آرد رو به موادمون اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم. و بعد چونه گیری میکنیم



    می تونین به سبک نونوایی سنگکی، حرکات اونطوری هم انجام بدین.
    با نوک انگشت و ناخن روش خط هم کشیدم ...



    نوش جون
    ویرایش توسط حنان : جمعه ۰۹ اسفند ۹۲ در ساعت ۲۱:۲۰

  45. 3 کاربر از پست مفید حنان تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1