مواد لازم


نان پیتزا نیمه آماده ۱ عدد
کدو سبز۱عدد
بادمجان۲ پیمانه
قارچ خرد شده۱ پیمانه
ذرت منجمد ۴ قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی۵۰ گرم
کره۱ قاشق مربا خوری
سیر رنده شده ادویه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم


طرز تهیه پیتزا سبزیجات
یک تابه بردارید و مقداری سیر و کره را با هم تفت دهید اما مواظب باشید، کره سرخ نشود و فقط در حدی که طعم سیر بگیرد، کافی است.
پیاز داغ را به مخلوط کره و سیر اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
کدو ها را به صورت نازک حلقه حلقه ای کرده و کمی نمک بزنید سپس داخل یک تابه نچسب و بدون روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا دو طرف آن سرخ شود.
بادمجان ها را نیز به همان صورت حلقه ای کرده، نمک بزنید و داخل کمی روغن سرخ کنید.
قارچ ها را خرد کنید و با کمی کره و نمک تفت دهید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
بعد از این که آب قارچ ها کاملا تبخیر شد، قارچ ها را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه ذرت ها را کمی تفت دهید تا آب آن ها نیز کاملا تبخیر شده و پیتزا آب نیندازد.
مقداری آرد روی قالب بریزید و نان را داخل قالب بگذارید سپس مخلوط سیر و پیازداغ را روی سطح خمیر پخش کنید. سس گوجه فرنگی را نیز روی سطح خمیر پخش کنید و کمی نمک اضافه کنید.
در ادامه تمامی سبزیجات را روی خمیر بچینید و به اندازه ای که دوست دارید روی مواد پنیر پیتزا بریزید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و پیتزا را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.



گروه تابلوسازی ایمن نورتاب