کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: پیتزا

  1. #1
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-اسفند-۱۶
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 2,913
    سطح : 33
    Points: 2,913, Level: 33
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 5
    تشکر شده 32 در 11 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پیتزا

    سلام علیکم
    ببخشید ما خیلی بی هنر هستیم هی هی سوال می پرسیما
    من دوس دارم از تجربه خانم های خانه دار استفاده کنم تا این کتاب های آشپزی و این چیزیهای که فقط دستورالعمل دادند.

    میخوام پیتزا درست کنم اما فر هم نداریم ،شما چطور آموزش میدید؟
    لطفا فوت کوزه گریش هم بگید که خوب از آب در بیاد.

  2. کاربر روبرو از پست مفید goner تشکر کرده است .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    بدون فر روش طلایی نمیشه.خوشگل نمیشه
    اما اگر پلو پز داری میتونی دونه ای بزاری با قالب توش.من یه بار درست کردم.هم نونش نرم میمونه هم پنیر خوب اب میشه اما روش طلایی نمیشه.من دوست دارم طلایی بشه

  4. کاربر روبرو از پست مفید مهاجر تشکر کرده است .


  5. #3
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-اسفند-۱۶
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 2,913
    سطح : 33
    Points: 2,913, Level: 33
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 5
    تشکر شده 32 در 11 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مهاجر نمایش پست اصلی
    بدون فر روش طلایی نمیشه.خوشگل نمیشه
    اما اگر پلو پز داری میتونی دونه ای بزاری با قالب توش.من یه بار درست کردم.هم نونش نرم میمونه هم پنیر خوب اب میشه اما روش طلایی نمیشه.من دوست دارم طلایی بشه
    خوبه پلوپز هست،مواد پیتزا رو میگید و روش کار؟
    متشکرم

  6. کاربر روبرو از پست مفید goner تشکر کرده است .


  7. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,111
    امتیاز : 78,558
    سطح : 100
    Points: 78,558, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,544
    تشکر شده 35,372 در 8,299 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    ^
    چه پیتزایی؟
    من خودم همیشه گوشت و قارچ(سویا و قارچ!!!) رو ترجیح می دم

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  8. کاربر روبرو از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده است .


  9. #5
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۰۶
    نوشته ها
    29
    امتیاز : 6,646
    سطح : 53
    Points: 6,646, Level: 53
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 6
    تشکر شده 108 در 26 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    خمیرش رو بلد نیستم.
    بستگی داره که چه پیتزایی بخوایید درست کنید.
    برای پیتزای مخلوط مواد زیر رو لازم دارید:
    سس کچاپ
    پودر سیر پودر آویشن
    سوسیس و کالباس خرد شده
    فلفل دلمه سبز
    زیتون سیاه خرد شده
    پنیرپیتزای رنده شده
    قارچ خرد شده
    - سطح خمیر یا نون پیتزاتون رو سس کچاپ میریزید طوری که تمام سطح خمیر یا نونتون رو سس بپوشونه اما نه زیاد بعدش پودر سیر رو بپاشید روی سطح نون.
    سوسیس و کالباس و قارچ رو میریزید روی نون.
    فلفل دلمه رو هم به صورت خلال ریز خورد کنید و بریزید روی نون + چند تا زیتون و آخر سر هم پودر آویشن رو بریزید. بعد میزارید توی فر 15-20 دقیقه با حرارت کم میپزیدش بعد که پف کرد 5-10 دقیقه با حرارت بالا بزارید بپزه بعد ظرف رو از فر بیارید بیرون و تمام سطحش رو پنیر بپاشید و دوباره بزارید توی فر وقتی که رنگ پنیر طلایی شد از فر درش بیارید و نوش جون کنید.

  10. 4 کاربر از پست مفید حوراء تشکر کرده اند .


  11. #6
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۶-شهریور-۲۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,860
    امتیاز : 12,838
    سطح : 73
    Points: 12,838, Level: 73
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,945
    تشکر شده 6,184 در 1,551 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ببخشید یه جمله ی بی ربط، حورا ما که نفهمیدیم خودتی.بقیه رو نمدونم

  12. کاربر روبرو از پست مفید sanaa تشکر کرده است .


  13. #7
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۰۶
    نوشته ها
    29
    امتیاز : 6,646
    سطح : 53
    Points: 6,646, Level: 53
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 6
    تشکر شده 108 در 26 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط sanaa نمایش پست اصلی
    ببخشید یه جمله ی بی ربط، حورا ما که نفهمیدیم خودتی.بقیه رو نمدونم
    اونقدرا مهم نیس؟هس؟
    www.nahl62.blogfa.com
    www.nahl62.parsiblog.com

  14. کاربر روبرو از پست مفید حوراء تشکر کرده است .


  15. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پیتزای گوشت و بادمجان

    گوشت چرخکرده:۵۰۰ گرم
    پیاز داغ: ۱ قاشق سوپخوری
    نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
    خمیر پیتزا: ۲ عدد
    پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
    فلفل دلمه ای سبز، زرد و قرمز: از هر کدام یک دوم عدد
    بادمجان حلقه ای سرخ شده: ۳ عدد
    طرز تهیه
    گوشت را با پیاز داغ، نمک، فلفل و زرد چوبه تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. سپس رب گوجه فرگی را به همراه نصف پیمانه آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود. حالا از این مواد روی سطح خمیر پیتزا ریخته و سپس پنیر پیتزا (موزارلا) روی سس گوشت بریزید. فلفل های دلمه ای را به صورت خلالی خرد کنید و روی پنیر قرار دهید. اکنون بادمجان ها را روی آنها بچینید. در پایان روی تمام مواد پودر آویشن بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.



    هر كارى كردم نتونستم عكسشو بزارم


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  16. 2 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  17. #9
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پيتزاي دريايي

    مواد لازم :
    آرد :: سه چهارم ليوان
    بكينگ پودر :: يك قاشق چاي خوري
    نمك :: نصف قاشق چاي خوري
    شير :: يك سوم ليوان
    روغن مايع :: دوقاشق سوپ خوري
    پوره گوجه فرنگي :: 120 گرم
    رب گوجه فرنگي :: يك قاشق مرباخوري
    سيرله شده :: يك حبه
    پودر ارگانو :: يك قاشق چاي خوري
    پودر جعفري :: يك قاشق چاي خوري
    نمك و فلفل :: به ميزان لازم
    ميگو :: سه چهارم ليوان
    زيتون سياه يا سبز ( بدون هسته) :: 2-3 عدد
    پنير پيتزا :: 150 گرم
    كنسرو كيلكا :: يك عدد

    طرز تهيه :
    آرد، بكينگ پودر و نمك را داخل كاسه اي ريخته ، شير و روغن را اضافه مي كنيم و به طور مرتب هم مي زنيم. خمير را ورز داده و بصورت توپ در مي آوريم (اگر خمير چسبنده بود كمي آرد اضافه مي كنيم و اگر خيلي سفت بود شير مي افزاييم). روي خمير پوشش كشيده و مي گذاريم خمير نيم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگي، رب گوجه، سبزي هاي معطر و سير را در ماهي تابه كوچكي با هم مخلوط كرده، روي حرارت كم قرار مي دهيم تا غليظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمير را در ظرفي با قطر 30 سانتي متر پهن مي كنيم. سس آماده شده را برش نازك داده و روي بقيه مواد چيده شده، كمي پودر ارگانو مي پاشيم. فر را از 20 دقيقه قبل در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كرده، پيتزا را درون فر گذاشته تا زماني كه روي پنير طلايي شود.

    نكات تغذيه اي :
    ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي است. از نظر مقايسه اي نسبت به ساير غذاهايي كه پروتئين زيادي دارند، نظير گوشت ماهي و گروه ماكيان ، ميگو كالري كمتري دارد. پروتئين موجوددر ميگو كيفيت بالايي داشته و حاوي تمام اسيدآمينه هاي لازم جهت رشد مي باشد. پروتئين ميگو همانند ساير جانوران دريايي به دليل نداشتن بافت همبند به راحتي هضم مي شود. براي گروههايي از مردم نظير افراد مسن كه در جويدن و هضم غذا مشكل دارند، غذاي حاوي ميگو گزينه مناسبي براي تأمين پروتئين روزانه آنها است. ميگوها در كل داراي چربي كمي مي باشند. اسيدهاي چرب امگا-3 كه از دسته اسدهاي چرب غير اشباع بوده و براي سلامتي مفيد هستند، در ميگوها به وفور يافت مي شوند. اين دسته از اسيدهاي چرب مي توانند در كاهش خطر بيماريهاي قلبي مؤثر واقع شوند.اسيدهاي چرب امگا-3 همچنين اجزاي ضروري براي غشاي سلول مغز و بافت چشم است. ميگو منبع غني از ويتامين هاي E,d,c,b12,b6,a و املاحي چون كلسيم، آهن، منيزيم،فسفر، پتاسيم، سديم،روي، مس، منگنز و سلنيم است.علاوه بر اين كلسيم، روي، آهن، منيزيم و فسفر ميگو نسبت به ساير آبزيان بيشتر است.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  18. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  19. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    پیتزا مخلوط



    مواد لازم برای خمیر دو پخت

    آرد سفید ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
    بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری
    نمک تا سه چهارم قاشق چایخوری
    پودر خمیر ترش فوری یک قاشق سوپخوری
    شکر یک و یک دوم قاشق چایخوری
    ماست یک چهارم پیمانه
    روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
    آب ولرم یک دوم پیمانه، یک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه
    در یک کاسه مایه خمیر ترش رو بریزید و به اون آب ولرم و شکر رو اضافه کنید و بذارید حدود ۲۰ دقیقه بمونه تا مایه خمیر عمل بیاد.
    آرد و بکینگ پودر و پودر سیر و نمک رو با هم ۳ تا ۴ بار الک کنید تا آرد سبک بشه. بعد مخلوط مایه خمیر رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا وسط مواد رو گود کنید و ماست و روغن زیتون رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی به وجود بیاد. اگر احساس کردید آرد کمه، کم کم آرد رو اضافه کنید. خمیر باید به حدی بشه که به دست نچسبه! ولی یک گیر کوچک هم به دست داره!
    حالا یک کاسه رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بذارید و روی اونو با یک کیسه بپوشونید و در یک جای گرم بذارید تا حجمش دو برابر بشه. بعد از این مدت مشتتون رو وسط خمیر کنید تا هوای اون خارج بشه . خمیر رو از کاسه در بیارید و برای چند دقیقه ورز بدید. اگر حوصله داشته باشید و خمیر رو ۸۰ تا ۱۰۰ بار روی میز کارتون بکوبید، کیفیتش بهتر میشه!
    حالا روی سطح کار آرد بپاشید و وردنه رو هم آردی کنید و خمیر رو باز کنید. کف قالب پیتزا رو چرب کنید و خمیر رو توی اون پهن کنید و با چنگال چند سوراخ توی اون ایجاد کنید. ظرف رو برای ۶ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد بذارید تا نیمه پز بشه.

    نکات

    این مقدار خمیر تقریبا برای ۱ عدد پیتزا کافیه، پس بنا به تعداد لازم دستور رو چند برابر کنید.
    این ۱ عدد خمیر تقریبا کلفته، اگر خیلی نازک میخواهید یا قالب شما کوچکه، به اون موارد هم دقت کنید.
    قالب توی تصویر قالب گرد ۲۳ سانتی متری است.
    نازکی و کلفتی خمیر بسته به ذائقه شماست.
    میزان آرد همیشه تقریبیه، چون کیفیت آردها و سبک و سنگینی اونا همیشه متفاوته.
    مایه خمیر وقتی به اصطلاح عمل میاد که روی اون حباب های ریزی ایجاد بشه و در واقع قل بزنه!

    مواد لازم برای سس قرمز پیتزا
    گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد نگینی شده
    سیر ۱ حبه پوره شده
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    سس کچاپ ۲ قاشق سوپخوری
    پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری
    ریحان یک چهارم پیمانه خرد شده
    شکر ۱ قاشق سوپخوری
    سرکه ۱ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و سبزی معطر خشک و آویشن و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه
    پیاز و سیر رو با روغن زیتون تفت بدید، نرم که شد، گوجه رنده شده رو اضافه کنید. حالا رب گوجه و سس کچاپ رو اضافه کنید. بقیه مواد رو هم اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه.

    نکات

    میتونید سس رو در مخلوط کن، پوره کنید.
    میتونید یک دوم پیمانه سس قرمز رو با یک دوم پیمانه سس مایونز مخلوط کنید و برای پیتزا استفاده کنید.

    مواد لازم برای روی پیتزا
    سوسیس۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
    کالباس ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
    فلفل دلمه ۱ عدد کوچک
    قارچ ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
    زیتون حلقه شده و نمک وپنیر پیتزا به میزان لازم

    طرز تهیه
    اول روی خمیر از سس بمالید، کمی پنیر پیتزا بریزید و موادتون رو به اندازه و شکل دلخواه روی خمیر بذارید. روی خمیر رو با پنیر پیتزا بپوشونید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بذارید بپزه.

    نکات

    مواد روی پیتزا کاملا سلیقه ایه.
    مقدار مواد هم بسته به سلیقه شماست.
    میتونید از پنیرهای طعم هم در کنار پنیر پیتزا استفاده کنید. تا پیتزای شما طعم بهتری بگیره!
    روی خمیر پیتزا رو با برس چرب کنید تا نسوزه.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  20. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1