کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 30 , از مجموع 32
  1. #1
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-اسفند-۱۶
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 2,913
    سطح : 33
    Points: 2,913, Level: 33
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 5
    تشکر شده 32 در 11 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض گوشت قرمز

    برای تهیه خورشت شما گوشت قرمز رو چطور می پزید؟که کاملا پخته و خوش طمع شود.
    از کدام گوشت قرمز استفاده میکنید:
    گاو ،گوسفند،بره،...

  2. 4 کاربر از پست مفید goner تشکر کرده اند .


  3. #2
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-اسفند-۱۶
    نوشته ها
    19
    امتیاز : 2,913
    سطح : 33
    Points: 2,913, Level: 33
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 5
    تشکر شده 32 در 11 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    انگار ملت گوشت نمیخورند!
    خب این مرغ ها هم هر وقت میپزیم بو ساری میدهد،اینو بگید چطوری میپزید!؟

  4. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    اولا در مورد نحوه ی پختن مرغ که یه مبحث هست ، به اونجا مراجعه کنین .

    ثانیا در مورد اینکه کسی جوابتون رو نداده هم باید بگم که عنوانی که برای مبحثتون انتخاب کردین ، یه کمی نا مفهومه و ممکنه حتی کسی سراغش هم نیاد ...

    و البته یه کمی هم صبرتون کمه ... ما یه مبحث می زنیم و تا دو هفته بعدش کسی جواب نمیده و صدامون هم در نمیاد
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  5. کاربر روبرو از پست مفید bedayah تشکر کرده است .


  6. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    و اما در مورد نحوه ی پختن گوشت قرمز :

    من معمولا از گوشت گوسفند برای خورش استفاده می کنم و به این روش می پزمش:

    اگه گوشت یخ زده ، حتما به یه روشی یخ اون رو باز می کنم (حالا کاری به روشش نداریم)

    یه پیاز متوسط رو توی قابلمه با کمی روغن ، سرخ می کنم ، در حدی که کاملا طلایی بشه

    بعد گوشت رو که به تکه های تقریبا 2*2*2 سانتی متری تقسیم شده ، توی قابلمه می ریزم و اون رو هم ، با حرارت نسبتا زیاد ، سرخ می کنم ، طوری که رنگش متمایل به سفید بشه

    بعد آب جوش رو به اون اضافه می کنم و درب قابلمه رو می بندم و حرارت رو کم می کنم .

    حدود 1.5 تا 2 ساعت زمانیه که گوشت با این روش می پزه .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  7. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  8. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض چند نكته براى كدبانوها.......

    سلام

    اين يكى و دو بار اخير كه مادر جون سفر تشريف مى برند گفتيم حالا كه بيكاريم تو خونه بزار
    مسئول آشپزخونه بشيم
    اينكه از آشپزى خوشما آمده و كلا رفتم تو فاز آشپزى

    اى خدا شكرت بلاخره به يه دردى خورديم تو خونه

    اينو جدى ميگم آدم ميتونه از همين آشپزى ساده هم راه و روش و برنامه زندگيشون ياد بگيره و
    تنظيم كنه

    البته خودمو ميگمااا

    خب




    چند مكنه براى براى كدبانو

    چگونه تلخی کاهو را بگیریم؟

    - برای سالم ماندن کاهو، کاهو را می توانید داخل روزنامه بپیچید.
    - راه دیگر سالم ماندن کاهو، کاهو را داخل کیسه فریزر گذاشته و در داخل یخچال بگذارم.
    - برای از بین بردن تلخی کاهو آن را به مدت ۱۵ دقیقه درداخل آب سرد و نمک قرار دهید تا تلخی کاهو گرفته شود.
    - برای از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس، آنها را درون آب سردی که مقداری آبلیمو ریخته اید خیس کرده و به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

    جلوگیری از پلاسیده شدن هویج

    قبل از آنکه هویج را داخل یخچال قرار دهید دسر آن را ببری زیرا نوک هویج رطوبت را گرفته و آن را خشک می کند و با این کار از خشک شدن آن جلوگیری می شود.

    نگهداری لوبیا سبز

    لوبیا سبز را در شیشه قرار داده و رویش را مقداری آب نمک سرد بریزید.

    نگهداری کیک

    اگر از مقداری کیک استفاده کرده اید و می خواهید که بقیه را نگه دارید برای کیک های میوه ای از چند قاچ سیب استفاده کرده، یعنی سیب قاچ شده را کنار آن قرار دهید و کیک های معمولی تکه ای نان را با آب آغشته کرده و روی کیک قرار دهید و در یخچال قرار دهید.


    فعلا اينارو داشته باشيد


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...


  9. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نگهداری خیار

    برای تازه ماندن خیار خوب آن را بشویید و آن را کاملا خشک کنید و در داخل ظرف در بسته ای قرار داده و در یخچال بگذارید.
    - سبزی خوردن را نیز می توانید به این صورت عمل کنید.
    - تمام میوه ها داخل روزنامه برای مدت طولانی تازه می ماند.

    نگهداری نان

    برای اینکه نان مدت بیشتری تازه بماند داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بگذارید و یا نان را داخل کیسه فریزر قرار داده و در داخل فریزر نگهداری کنید.
    جلوگیری از کپک زدن ترشی

    قرار دادن ظرف ترشی در معرض نور خورشید باعث از بین رفتن کپک ترشی می شود یا برای اینکه ترشی کپک نزند آنقدر سرکه روی آن می ریزید که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند.

    جلوگیری از سر رفتن برنج و ماکارونی

    برای جلوگیری از سر رفتن غذا یک تکه کره یا چند قاشق شربت خوری روغن خوراکی به درون آب برنج اضافه کنید، برنج یا ماکارونی شما سر نخواهد رفت و به یکدیگر نخواهد چسبید.

    اگر می خواهید غذای دمی شما نچسبد

    اگر می خواهید ماکارونی، برنج و اسپاگتی هنگام پختن به هم نچسبد قبلا دو قاشق روغن خوراکی به آب آن اضافه کنید، مشکل شما حل خواهد شد.
    اگر هنگام پختن پلو، چلو و یا کته، یعنی زمانی که برنج ها در داخل آب شروع بع جوشیدن می کنند، مقدار کمی آب لیمو، گاهی تا نیم استکان به آن اضافه کنید، نه تنها پلو را مثل یاس سفید می کند بلکه دانه های آن را از هم جدا ساخته و مانع از پسبیدن آنها به یکدیگر می شود. همین کار را با سرکه نیز می توان انجام داد.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...


  10. #7
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نگهداری سیب زمینی

    برای تازه ماندن سیب زمینی می توانید روی آن را با پارچه مشکی پوشانده تا مانع رسیدن نور به آن شده.
    بهترین روش نگهداری سیب زمینی برای جلوگیری از خراب شدن، قرار دادن آن در کیسه های ضخیم یا صندوق در مکانی تاریک است تا از سسبز شدن در امان بماند.
    برای از بین بردن پلاسیدگی سیب زمینی، آن را به مدت نیم ساعت درون آب قرار دهید، بدین ترتیب دوباره سفت و تازگی خود را به دست خواهد آورد.

    ت[color="rgb(255, 0, 255)"]رکیدن سیب زمینی[/color]

    برای جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی هنگام پختن، با یک وسیله چند نقطه از آن را سوراخ کنید.
    روش دیگر آن است که قبل از پختن مقداری کره یا روغن روس سیب زمینی بمالید.
    [color="rgb(255, 0, 255)"]سیب زمینی نمک دار[/color]

    برای اینکه سیب زمینی سرخ شده و خوش نمک داشته باشید، بهتر است که قطعات سیب زمینی سرخ شده را داخل یم پاکت کاغذی تمیز بریزید و به آن نمک بزنید. با اندکی تکان دادن، پاکت چربی اضافی سیب زمینی را به خود جذب می کند و سیب زمینی را به خود خواهد گرفت.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  11. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  12. #8
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۵-خرداد-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    81
    امتیاز : 7,011
    سطح : 55
    Points: 7,011, Level: 55
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 203
    تشکر شده 284 در 70 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    چند نكته مهم براي پوست كندن پياز
    1 - قسمت* ريشه* پياز را نگيريد و از سر پياز آن*را ريز كنيد.
    2 - پياز را در يخچال* قرار دهيد و پس* از چندساعت* آن* را ريز كنيد.
    3 - به* هنگام* خردكردن* پياز، دهان* خود راببنديد.
    4 - پياز را هنگام* پوست* كندن* زير شير آب*سرد بگيريد.
    5 - پيازهاي* خيلي* تند را يك* ساعت* در آب*سرد خيس* كنيد، پياز شيرين* مي*شود.
    6 - از مصرف* پياز بريده* شده* خودداري* كنيد،زيرا جاذب* ميكروب* است* مگر اينكه* روي* نيمه*باقي*مانده* كمي* كره* يا روغن* بماليد كه* هم* مدت*بيشتري* تازه* مي*ماند و هم* ميكروب* موجود در هوارا به* خود جذب* نخواهد كرد.
    هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی
    رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی


  13. #9
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۰۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,838
    امتیاز : 42,158
    سطح : 100
    Points: 42,158, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 20.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 10,821
    تشکر شده 7,087 در 1,671 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض 5 ضد عفونی کننده طبیعی

    5 ماده ارزان و موثر که به محیط زیست لطمه نمی زند،
    1 - نمک
    مخلوطی از نمک و آب لیمو، یا نمک آغشته به لیموی تازه برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن سینک، تخته گوشت و ... موثر است. نمک، چربی ظروف را از بین می برد.
    2 - آرد ذرت
    این ماده غذایی لکه های چربی را از بین می برد و برای تمیز کردن نقره و پنجره نیز کاربرد دارد.
    3 - سرکه سفید
    از سرکه برای تمیز و ضدعفونی کردن اجاق گاز و حتی باز کردن لوله های مسدود، استفاده می شود.
    4 - جوش شیرین
    این ماده برای تمیز کردن ظروف و کاشی ها کاربرد دارد. بوی نامطبوع فرش و قالی و سطل زباله را از بین می برد.
    5 - روغن استوقودوس
    روغن استوقودوس، اکالیپتوس، رزماری، لیمو و نعناع خاصیت ضدعفونی کننده دارد و باکتری و کپک را از بین می برد.

    منبعک سیمرغ

    الا یا ایها المهدی مدام الوصل ناولــــها

    که در دوران هجرانت بسی افتاد مشکلها

  14. 4 کاربر از پست مفید بهار نارنج تشکر کرده اند .


  15. #10
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    325
    امتیاز : 6,062
    سطح : 50
    Points: 6,062, Level: 50
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,353
    تشکر شده 827 در 233 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط meshkat128_kosar نمایش پست اصلی
    نگهداری خیار

    برای تازه ماندن خیار خوب آن را بشویید و آن را کاملا خشک کنید و در داخل ظرف در بسته ای قرار داده و در یخچال بگذارید.
    - سبزی خوردن را نیز می توانید به این صورت عمل کنید.
    - تمام میوه ها داخل روزنامه برای مدت طولانی تازه می ماند.

    نگهداری نان

    برای اینکه نان مدت بیشتری تازه بماند داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بگذارید و یا نان را داخل کیسه فریزر قرار داده و در داخل فریزر نگهداری کنید.
    جلوگیری از کپک زدن ترشی

    قرار دادن ظرف ترشی در معرض نور خورشید باعث از بین رفتن کپک ترشی می شود یا برای اینکه ترشی کپک نزند آنقدر سرکه روی آن می ریزید که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند.

    جلوگیری از سر رفتن برنج و ماکارونی

    برای جلوگیری از سر رفتن غذا یک تکه کره یا چند قاشق شربت خوری روغن خوراکی به درون آب برنج اضافه کنید، برنج یا ماکارونی شما سر نخواهد رفت و به یکدیگر نخواهد چسبید.

    اگر می خواهید غذای دمی شما نچسبد

    اگر می خواهید ماکارونی، برنج و اسپاگتی هنگام پختن به هم نچسبد قبلا دو قاشق روغن خوراکی به آب آن اضافه کنید، مشکل شما حل خواهد شد.
    اگر هنگام پختن پلو، چلو و یا کته، یعنی زمانی که برنج ها در داخل آب شروع بع جوشیدن می کنند، مقدار کمی آب لیمو، گاهی تا نیم استکان به آن اضافه کنید، نه تنها پلو را مثل یاس سفید می کند بلکه دانه های آن را از هم جدا ساخته و مانع از پسبیدن آنها به یکدیگر می شود. همین کار را با سرکه نیز می توان انجام داد.
    لطفااز قراردادن هیوه وسبزیجات درون روزنامه جددآ"خودداری کنید چون درجوهرنوشته های روزنامه مقداری سیانورهست که براثررطوبت میوه وسبزیجات حل شده وباعث نفوذاین جوهربداخل موادغذایی میشود
    میوه هاراباندازه ی نیاز تهیه کنیم وآنها راکاملا"شسته وخشک نمایید ودرصورتیکه نیازشدمیوه رامدت طولانی نگه دارید لابلای میوه های دریخچال پارچه ی نخی سفیدرنگ ساده(عاری ازهرگونه نقش)قرارداده بدین ترتیب میتوانید میوه ها راسالم نگه داری کنید

  16. 4 کاربر از پست مفید Opirus تشکر کرده اند .


  17. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    تزئين غذا با رنگ هاي خانگي

    چيدن سفره رنگارنگ نشان دهنده ذوق و سليقه است كه با به كارگيري خلاقيت و بهره گيري از مواد طبيعي براي رنگ آميزي غذاها تنها با صرف هزينه اندكي امكانپذير است.
    از آنجايي كه رنگ هاي مصنوعي خوراكي مضر بوده و سلامت را به مخاطره مي اندازند، استفاده از مواد طبيعي براي تهيه رنگ هاي خوراكي مورد توجه قرار گرفته است. اين رنگ هاي طبيعي كه در تهيه انواع كيك، كلوچه، پاي، ژله و... مورد استفاده قرار مي گيرند از انواع ميوه و سبزيجات تهيه مي شوند.يكي از روش هاي تهيه آبميوه و سبزيجات استفاده از آبميوه گيري است كه آسان ترين راه به حساب مي آيد. روش ديگر، جوشاندن سبزي يا ميوه در آب و خارج ساختن رنگ آن در آب است. كوبيدن و يا له كردن ميوه و سبزي و سپس گرفتن عصاره آن نيز روش ديگري است كه در تهيه رنگ هاي طبيعي مورد استفاده قرار مي گيرد.

    رنگ سبز
    رنگ سبز از سبزيجاتي مانند كلم، جعفري، اسفناج، فلفل دلمه اي، تره و... به دست مي آيد.

    قرمز / صورتي
    آب توت سياه، چغندر، فلفل قرمز، گوجه فرنگي، انار و...
    علاوه بر اين با جوشاندن ريواس و يا گرفتن آب آن رنگ قرمز به دست مي آيد.

    بنفش / آبي

    آب تمشك آبي، آب پوست بادنجان، آب توت سياه و انگور بنفش و...
    با جوشاندن كلم قرمز و يا گرفتن آب كلم نيز رنگ بنفش به دست خواهد آمد.

    زرد / نارنجي
    آب فلفل دلمه اي زرد، آب آناناس، آب هويج، پودر زردچوبه، آب زعفران

    قهوه اي
    پودر قهوه، پودر كاكائو

    هنگام تهيه سبزيجات هر چه رنگ سبزي يا ميوه پررنگ تر باشد، رنگ به دست آمده از آن نيز پررنگ تر خواهد بود. از اين رو استفاده از ميوه و سبزيجات پررنگ بدين منظور مناسب تر است.
    براي كم رنگ تر كردن رنگ هاي تهيه شده و يا استفاده از آن در تهيه فعاليت هاي مختلف كافي است با استفاده از كمي آب، رنگ را تا حد دلخواه رقيق كرد.

    سياه
    علاوه بر استفاده از رنگ هاي خوراكي به صورت مجزا، امكان تركيب آنها و ساخت رنگ هاي جديد نيز وجود دارد. از اين رو تزئين يك كيك و ... با تناليته هاي مختلف يك رنگ خاص امكان پذير خواهد بود.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  18. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  19. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    3,380
    امتیاز : 40,260
    سطح : 100
    Points: 40,260, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album picturesTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive
    تشکر کردن : 13,613
    تشکر شده 19,705 در 3,224 پست
    مخالفت
    14
    مخالفت شده 5 در 5 پست

    پیش فرض فوت های کوزه گری در آشپزی

    انواع روشهای فوت کوزه گری در اشپزی
    از اسمش معلومه

  20. کاربر روبرو از پست مفید بچه ی مهرزاد تشکر کرده است .


  21. #13
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-فروردین-۳۰
    محل سکونت
    l̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡l̡
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    377
    امتیاز : 5,987
    سطح : 50
    Points: 5,987, Level: 50
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,150
    تشکر شده 1,421 در 310 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط بچه ی مهرزاد نمایش پست اصلی
    انواع روشهای فوت کوزه گری در اشپزی
    از اسمش معلومه


  22. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    3,380
    امتیاز : 40,260
    سطح : 100
    Points: 40,260, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album picturesTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive
    تشکر کردن : 13,613
    تشکر شده 19,705 در 3,224 پست
    مخالفت
    14
    مخالفت شده 5 در 5 پست

    پیش فرض

    برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت*وفن ساده برای انجام راحت*تر این كارها آشنا شوید.



    _ ترد شدن كلم قرمز
    اگر كلمهایی كه می خواهید برای سالاد استفاده كنید سفت به نظر می رسند، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده كنید :




    روش اول :
    مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه كنید. كلمها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش، آنها را داخل آبكش بریزید تا آبش خارج شود و در ضمن خنك شود. میبینید كه چقدر ترد و خوشمزه میشود.



    روش دوم :
    می توانید كلم خردشده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بسیار ترد میشود.



    _ پختن اسفناج
    برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه*ای كوچكتر از قابلمه*ای كه روی گاز گذاشته*اید انتخاب كنید و روی اسفناجها بگذارید. با این كار اسفناج از ظرف بالا نمیآید.



    _ تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده
    اگر فرصت خرد كردن سبزیهای پاك كرده را ندارید، آنها را داخل كیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده آن را از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده كردن از دستكش استفاده كنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نكند.



    _ سبز ماندن سبزیجات
    اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیاسبز، سبز بمانند و رنگ كدر به خود نگیرند، از این روش استفاده كنید:
    در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یكچهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات مذكور اضافه كنید.



    _ از بین بردن پلاسیدگی كاهو و كرفس
    كمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.



    _ جلوگیری از پلاسیده شدن هویج
    قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده می كند.



    _ پوست كندن گوجه فرنگی
    ابتدا گوجه*ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجه*ها براحتی جدا میشود.



    _ پوست كندن سیر
    می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه*ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.



    _ پوست كندن باقالا


    راه اول :
    با كارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.



    راه دوم :
    برای جدا كردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن كمی نمك بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا كنید.



    _ روش پختن نخود فرنگی
    وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلافش بپزید. بعد از پخت، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید. این كار سبب میشود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا كند.



    _ از بین بردن تلخی كاهو
    اگر كاهوی سالادی تلخ شده است، میتوانید آن را چند دقیقه*ای (حدود ۱۵ دقیقه) داخل آبنمك سرد قرار دهید. با این كار تلخی كاهو گرفته خواهد شد.



    _ بیرون راندن حشرات از سبزیجات
    برای اینكه حشرات داخل سبزیجاتی مانند كلم، گل كلم و نظایر آن را بیرون بیاورید، ۱۵ دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید كه با چند قاشق چایخوری نمك یا سركه مخلوط كرده*اید

  23. 9 کاربر از پست مفید بچه ی مهرزاد تشکر کرده اند .


  24. #15
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-اردیبهشت-۱۰
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    1,202
    امتیاز : 14,995
    سطح : 79
    Points: 14,995, Level: 79
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social3 months registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 3,191
    تشکر شده 3,309 در 1,064 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    10 تفاله غذایی که نباید دور ریخت

    آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که سالم ترین و مفیدترین بخش میوه ها و مواد غذایی را دور می ریزید؟اگر شما هم به هنگام برش، خرد کرد و پوست کردن میوه ها و ... تفاله زیادی جمع می کنید، باید دوباره به این کارتان فکر کنید.

    بعضی از متراکم ترین و متنوع ترین مواد غذایی در بخش هایی از میوه ها و سبزیجات یافت می شوند که ما اغلب آنها را به عنوان تفاله دور می ریزیم. این میوه ها و سبزیجات در طول رشد در مقابل عناصر مختلفی قرار می گیرند و این باعث می شوند که مواد غذایی سودمند و منحصر بفردی در آنها جمع شود.

    در اینجا به 10 تفاله ای اشاره می کنیم که باید در وعده های شما وجود داشته باشند.



    1. برگ های هویج

    بیشتر از خود هویج، برگ هایش پر از کلروفیل هستند. این ماده به گیاه رنگدانه سبز می دهد. کلروفیل منبعی غنی از منیزیم است و فشار خون را تنظیم می کند و به قوی شدن استخوان ها و عضلات کمک می کند. پتاسیم زیادی در آن وجود دارد که فشار خون را کم می کند و سوخت و ساز بدن را بهبود می دهد. همچنین از پوکی استخوان پیشگیری می کند. حتی یک تحقیق ثابت کرده است که افرادی که در خطر بیماری قلبی هستند افرادی هستند که پتاسیم بسیار کمی دریافت می کنند. برگ هویج منبعی غنی از ویتامین کا هم هست که در خود هویج وجود ندارد و برای سلامت استخوان بسیار مهم است.

    نحوه استفاده: از آنجائیکه تراکم بالای پتاسیم در برگ های هویج باعث تلخ شدن آن شده است، بهتر است آن را خوب خرد کنید و با چیزهای خوشمزه دیگر مخلوط کنید. مثلاً در سالاد بریزید یا برای تزئین خوراکی های دیگر یا سوپ بکار ببرید.



    2. پوست سیب زمینی

    سیب زمینی بخاطر افزایش وزنی که ایجاد می کند، زیاد خوش نام نیست. ولی پوست آن پر از مواد غذایی از جمله پتاسیم، ویتامین ث، آهن، مس و فیبر است. پوست تنها یک سیب زمینی حاوی 18 درصد فیبر لازم برای شماست. فیبر زیاد موجب تنظیم گوارش و کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی و دیابت می شود. فیبر باعث می شود که بعد از وعده غذایی به مدت طولانی تری احساس پر بودن کنید. به همین علت است که خانم هایی که فیبر روزانه خود را از 12 گرم به 24 گرم افزایش می دهند، 90 کالری کمتر در روز دریافت می کنند.

    نحوه استفاده: سیب زمینی با پوست را با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل برشته کنید. حتی می توانید به آنها گیاهان معطر و ادویه بیفزایید.



    3. برگ رازیانه

    برگ های رازیانه پر از ویتامین ث هستند. ویتامین ث برای ساختن کلاژن در استخوان ها، غضروف ها، عضلات و رگ های خونی لازم است و به جذب آهن کمک می کند. همچنین منبعی غنی از پتاسیم هستند که باعث می شوند سدیم از دستگاه های بدنمان خارج شود.

    نحوه استفاده: این برگ ها که مزه شوید می دهند را می توانید ریز ریز کنید و داخل سالاد بریزید یا برای تزئین ماهی بکار ببرید.



    4. پوست سیب

    پوست سیب قرمز یا سبز سرشار از فیبر محلول و کوئرسیتین است که میزان کلسترول را کاهش می دهد. کوئرسیتین خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. ولی از آنجائیکه بقایای آفت کش ها در پوست میوه جمع شده اند، سعی کنید سیب ارگانیک بخرید.

    نحوه استفاده: پوست سیب را داخل مخلوط کن بریزید و با آبمیوه ها دیگر مخلوط کنید. یا آن را ریز ریز کنید و با سوپ صبحانه میل کنید. گرمای سوپ پوست میوه را شل می کند و به آن طعم متفاوتی می دهد. اگر از آبمیوه خوشتان می آید، پوست سیب را با هویج و زنجبیل مخلوط کنید و آبش را بگیرید و بنوشید.



    5. ساقه های چغندر

    پژوهشی از مؤسسه فناوری غذایی آلمان نشان می دهد که ساقه های چغندر سوئیسی سرشار از آمینواسید گلوتامین هستند و دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کنند و توانایی بدن را برای بهبودی پس از جراحت افزایش می دهند. همچنین منبعی غنی از فیبر هستند. همچنین هر رنگ آن نشانه آرایه متفاوتی از مواد غذایی گیاهی است و نوع خاصی از مزایای سلامتی را دارد.

    نحوه استفاده: خوب آن را خرد کنید و با برگ های چغندر تفت دهید. زمان پخت ساقه ها طولانی تر است، پس قبل از اضافه کردن برگ ها به ماهیتابه، آنها را حرارت دهید.



    6. پوست پرتقال

    آلبدو، چیز سفیدی است که دور پرتقال را گرفته است و مواد غذایی این میوه در قسمت سفیدش انباشته شده است. این قسمت سفید چهار برابر بیشتر از داخلش فیبر دارد. ماده د-لیمونین که بخش اصلی پوست پرتقال است، خطر سرطان سلول های فلسی شکل که نوع کشنده ای از سرطان پوست است را کاهش می دهد. به علاوه، پوست پرتقال پر از تانجرتین و نوبیلتین است که این دو ماده فلاوونویدهایی هستند که خواص ضدسرطانی، ضددیابتی و ضدالتهابی دارند. این مواد آنتی اکسیدان هایی هستند که سطح کلسترول را بیش از داروهای تجویزی پایین می آورند.

    نحوه استفاده: پوست پرتقال را رنده کنید و ریز ریز کنید. این پوست ها به هر چیزی از لوبیا سبز گرفته تا مرغ، طعمی عالی می دهد. حتی برای دسر، پوست پرتقال ها را دوبار در آب بجوشانید و آبش را دور بریزید. بدین ترتیب تلخی آن گرفته می شود. یک ساعت آنها را داخل شربت بخوابانید و بعد در شکلات سیاه آب شده فرو ببرید و دربیاورید.



    7. برگ های کرفس

    این برگ ها پنج برابر بیشتر از ساقه ها منیزیم و کلسیم دارند. منیزیم برای بیش از 300 واکنش بیوشیمیایی در بدن از جمله متابولیسم انرژی و سنتز پروتئین لازم است. کلسیم که به بهبود سلامتی استخوان معروف است به انقباض و انبساط عضلات و رگ های خونی هم کمک می کند و هورمون های لازم برای کارکردهای بیولوژیکی اولیه را ترشح می کند و سرعت انتقال پیام به مغز را تسریع می کند. از همه اینها گذشته، برگ های کرفس سرشار از آنتی اکسیدان و ترکیبات ضدالتهابی از جمله ویتامین ث و فنول ها هستند.

    نحوه استفاده: برگ ها را خرد کرده و داخل سالاد بریزید. داخل نیمرو و سالادهای دریایی هم خوشمزه می شود. می توان آن را در سوپ هم ریخت. قابلمه را پر آب کنید و برگ کرفس و تفاله های سبزیجات دیگر را هم داخلش بریزید و بگذارید بپزد.



    8. سفیدی هندوانه

    لایه سفید داخل هندوانه مقدار فراوانی سیترولین دارد. سیترولین آمینو اسیدی است که در بدن، به آرجینین تبدیل می شود. آرجینین آمینو اسیدی است که برای قلب، دستگاه گردش خون و دستگاه ایمنی بدن بسیار مهم است. ثابت شده است که این آمینو اسید برای گشاد کردن رگ های خونی و بهبود گردش خون هم مفید است و عملکرد ورزشکاران را بهبود می دهد. همچنین خواص آنتی اکسیدانی دارد که از بدن در مقابل آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند.

    نحوه استفاده: سفیدی های هندوانه را بدون پوست و با مغزش هندوانه و آبلیمو در مخلوط کن بریزید و آبمیوه غیر رقیقی درست کنید.



    9. برگ های بروکلی


    شاید بعضی جاها بروکلی را بدون برگ هایش بفروشند. ولی سعی کنید بروکلی با برگ بخرید. 30 گرم برگ بروکلی 90 درصد از ویتامین آ روزانه شما را تأمین می کند. ویتامین آ برای حفظ کارکرد ایمنی بدن، بینایی، تولیدمثل و ارتباط سلولی حیاتی است. برگ های بروکلی سرشار از ویتامین ث هستند که دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کنند.

    نحوه استفاده: این برگ ها هم مانند اسفناج هستند. می توانید آنها را بخارپز کنید، تفت دهید یا کبابی کنید. برگ های ریزتر و جوانتر را برای سالاد استفاده کنید.



    10. پوست پیاز

    پوست های قهوه ای و کاغذ مانند پیاز و لایه های بیرونی سفت آن، منبعی سرشار از ترکیبات فنولی فیبر نامحلول از جمله کوئرسیتین و فلاوونوئیدهای دیگر هستند. فیبر موجود در پوست پیاز، ریسک بیماری های قلبی عروقی، مشکلات گوارشی روده ای، سرطان روده بزرگ، دیابت نوع دوم و اضافه وزن را کاهش می دهد. ترکیبات فنولی به پیشگیری از بیماری های شریانی کمک می کنند و دارای خواص ضدسرطانی هستند.

    نحوه استفاده: برای بدست آوردن ترکیبات خوب از پوست پیاز (که اصولاً خوردنی نیست)، آنها را در سوپ ها و خورش ها بریزید تا طعم آنها دربیاید و بعد دربیاورید. بعد از غذا خوردن یادتان نرود مسواک بزنید.

  25. 4 کاربر از پست مفید پناه تشکر کرده اند .


  26. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    تازگی تخم مرغ



    آیا میدونید برای امتحان تازگی تخم مرغ باید اونو در آب بذارید…
    اگر به صورت افقی قرار گرفت تازه است.
    اگر به صورت کج قرار گرفت ۳-۴ روزه است.
    اگر عمودی قرار گرفت ۱۰ روزه است.
    اگر شناور شد کهنه است!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  27. 5 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  28. #17
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه پیاز داغ مجلسی



    پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.
    آب رو در یه قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید.
    از زمانی که تو آب میریزید باید ۵ دقیقه بعد پیاز ها رو آبکش کنید.
    تو این مرحله میتونید روی پیازها کمی زعفران بریزید.
    پیازها رو روی یه پارچه تمیز یا کاغذ روغنی پهن کنید تا آبش کمی گرفته بشه.
    پیاز داغ مجلسیحجم کم پیاز رو باید در روغن زیاد سرخ کنید تا حالت چیپسی پیدا کنه.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  29. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  30. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    1-برای از بردن بوی سیر و پیاز از دستانتان کمی نمک یا پوست مرکبا به دستتان بمالید و با اب نیم گرم بشویید.

    2-برای به دست آوردن یک زعفران خوش رنگ آنرا با کمی آب جوش دم کنید و استکانش را درون قابلمه برنج که دارد دم می کشد بگذارید تا حسابی دم بکشد.

    3-برای ترک نخوردن تخم مرغ هنگام آبپز کردن کمی به آبش نمک بزنید. روی پوستش را کمی لیمو یا سرکه بمالید. تکان کمتری هم می خورد و زرده در وسط قرار می گیرد.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  31. #19
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط اشنای غريب نمایش پست اصلی
    طرز تهیه پیاز داغ مجلسی



    پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.
    آب رو در یه قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید.
    از زمانی که تو آب میریزید باید ۵ دقیقه بعد پیاز ها رو آبکش کنید.
    تو این مرحله میتونید روی پیازها کمی زعفران بریزید.
    پیازها رو روی یه پارچه تمیز یا کاغذ روغنی پهن کنید تا آبش کمی گرفته بشه.
    پیاز داغ مجلسیحجم کم پیاز رو باید در روغن زیاد سرخ کنید تا حالت چیپسی پیدا کنه.
    یا حاضر و یا ناظر

    ممنون اما بدیش اینه که تو روغن زیاد باید سرخ بشه:(.امتحانش میکنم ببینم چطور میشه

    من تا حالا خیلی راه ها امتحان کردن برا پیاز داغ خوب به نظرم بهترین روش مدت زمان بسیااار طولانی با روغن بسیااااار کمه.خیلی پیاز داغ خوب و خوشمزه میشه.ولی متاسفانه چون زمانش خیلی طولانیه برا همیشه نمیشه استفاده کرد...

    یه راه حل تند هم برا پیاز داغ چیپسی پیاز خورد شده رو نمک و زردچوبه میزنیم با یه کم روغن به اندازه ای که فقط چرب بشه کافیه میره تو ماکرو فر 3 تا 5 دقیقه زمان.حواستون باشه نسوزه،هر چند دت هم یه همش بزنین با چنگال.




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  32. 3 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


  33. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط ياس سپيد نمایش پست اصلی
    یا حاضر و یا ناظر

    ممنون اما بدیش اینه که تو روغن زیاد باید سرخ بشه:(.امتحانش میکنم ببینم چطور میشه

    من تا حالا خیلی راه ها امتحان کردن برا پیاز داغ خوب به نظرم بهترین روش مدت زمان بسیااار طولانی با روغن بسیااااار کمه.خیلی پیاز داغ خوب و خوشمزه میشه.ولی متاسفانه چون زمانش خیلی طولانیه برا همیشه نمیشه استفاده کرد...

    یه راه حل تند هم برا پیاز داغ چیپسی پیاز خورد شده رو نمک و زردچوبه میزنیم با یه کم روغن به اندازه ای که فقط چرب بشه کافیه میره تو ماکرو فر 3 تا 5 دقیقه زمان.حواستون باشه نسوزه،هر چند دت هم یه همش بزنین با چنگال.
    وقتی تجربه کردید . لطفا تجربه تون رو هم اینجا بنویسید تا استفاده بکنیم.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  34. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  35. #21
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۰۶
    محل سکونت
    پایین
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,805
    امتیاز : 36,709
    سطح : 100
    Points: 36,709, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 56.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class3 months registeredOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 6,019
    تشکر شده 6,874 در 2,914 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    1
    مخالفت
    87
    مخالفت شده 72 در 35 پست

    پیش فرض

    میگم تخم مرغ جریانش چیه. اول روغن میریزن بعدتخم مرغ .اول تخم مرغ میریزن بعدروغن.اول میخورنش بعد روغن میریزن.اول میخورنش بعدتخم مرغ رومیریزن یا درحین این که میریزن میخورنش ؟؟؟؟لطفا اگه کسی میدونه بگه؟؟؟؟؟؟؟؟

  36. کاربر روبرو از پست مفید بیت المقدس تشکر کرده است .


  37. #22
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مرداد-۱۳
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    392
    امتیاز : 2,699
    سطح : 31
    Points: 2,699, Level: 31
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 313
    تشکر شده 453 در 185 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط bedayah نمایش پست اصلی
    هو الحیّ
    سلام

    و اما در مورد نحوه ی پختن گوشت قرمز :

    من معمولا از گوشت گوسفند برای خورش استفاده می کنم و به این روش می پزمش:

    اگه گوشت یخ زده ، حتما به یه روشی یخ اون رو باز می کنم (حالا کاری به روشش نداریم)

    یه پیاز متوسط رو توی قابلمه با کمی روغن ، سرخ می کنم ، در حدی که کاملا طلایی بشه

    بعد گوشت رو که به تکه های تقریبا 2*2*2 سانتی متری تقسیم شده ، توی قابلمه می ریزم و اون رو هم ، با حرارت نسبتا زیاد ، سرخ می کنم ، طوری که رنگش متمایل به سفید بشه

    بعد آب جوش رو به اون اضافه می کنم و درب قابلمه رو می بندم و حرارت رو کم می کنم .

    حدود 1.5 تا 2 ساعت زمانیه که گوشت با این روش می پزه .
    .
    .
    من به يه روش ديگه گوشتو مي پزم . . .
    فوق العاده خوش مزه مي شه . . .
    در ضمن خانم هاي عزيز لطفاً كمتر از زودپز استفاده كنيد !!!!
    من اگه بخوام گوشت بپزم و باهاش خورشت درست كنم از چند ساعت قبل رو شعله ملايم ميذارم و مي پزه ...
    بهتره گوشت و تو ديزي سنگي بپزيد ..
    مثلا ً من گوشت و مي ريزيم تو ديزي يا قابلمه بعد پياز خورد مي كنم روش آب هم مي ريزم و مي ذارم آروم آروم بپزه بدون اينكه سرخ بشه و يدون روغن اگه دوست داشتيد مي تونيد بجاي روغن يكم از چربي خود گوشت استفاده كنيد اونو بكوبيد و درون ظرف بريزيد. . .
    واقعاً مزه اش خوشمزه ميشه . . . طعم اصلي گوشت حفظ مي شه و براي سلامتي هم عاليه . . . چون ديگه نه تو زود پز با دماي بالا آماده مي شه و نه سرخ مي شه و نه روغن استفاده شده .. . وقتي يه گوشت پخت مي تونيد قبل از برداشتن مثلاً نيم ساعت زرد چوبه هم به آن اضافه كنيد . امتحان كنيد واقعاً عالي مي شه...

  38. 2 کاربر از پست مفید فرهنگ تشکر کرده اند .


  39. #23
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    102
    امتیاز : 7,747
    سطح : 58
    Points: 7,747, Level: 58
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social5000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 87
    تشکر شده 559 در 93 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
    اصلی*ترین راه خوشمزه* کردن سبزی*ها، گریل کردن آنهاست. می*توان سبزی*های مختلف را همراه با طعم*دهنده*های مخصوص گریل کرد و جشنی از طعم*ها و رنگ*های شگفت*انگیز به راه انداخت .


    1 - نخودفرنگیطعم*دهنده : نعناع تازه
    2 فنجان نخودفرنگی تازه یا یخ*زده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. بعد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید. بعد از یک تفت کوچک، آماده خوردن است.
    2 - لوبیاسبزطعم*دهنده : سس سفریتو
    یک پیاز، 4 گوجه*فرنگی و 2 حبه سیر را خرد کنید و آنها را در روغن*زیتون تفت دهید تا پخته و نرم شوند. بعد 1 کیلوگرم لوبیاسبز تازه را به تکه*های بزرگ تقسیم و به مخلوطی که آماده کرده*اید (یا همان Sofrito) اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود.
    3 - هویجطعم*دهنده : دانه زیره سبز
    نصف فنجان هویج حلقه*حلقه شده را در یک لیوان آب و کمی آب پرتقال می*جوشانیم تا پخته شود. همین*طور که هویج در حال پخته شدن است، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زیره*سبز به آن اضافه می*کنیم و می*گذاریم تا مایع غلیظ شود و به هویج بچسبد. بعد یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه می*کنیم، حالا هویج آماده سرو کردن است؛ از خوردن آن لذت برید و عاشق آن شوید. این نکته را هم بدانید که پختن هویج آنتی*اکسیدان*های آن را افزایش می*دهد.
    4 - کدو سبز طعم*دهنده : آبلیمو
    با استفاده از پوست*کن پوست کدو را بگیرید و آن را حلقه*حلقه کنید. یک کاسه بیاورید و کدوها را در آن بریزید. آب نصف لیموی تازه را روی کدوها بریزید و 3 تا 4 برگ ریحان به آن اضافه کنید حال کمی روغن زیتون روی مخلوط بپاشید و با اضافه کردن پودر فلفل*سیاه تازه و تکه*های فلفل*قرمز و کمی نمک دریا این ترکیب تابستانی خوشمزه را کامل کنید.
    5 - کلم*بروکلیطعم*دهنده : کره و لیمو
    کلم بروکلی را در آب بجوشانید تا نرم شود. بعد آن را آبکش کنید تا کاملا آبش گرفته شود. کره را روی حرارت آب کنید و بگذارید رنگ آن به قهوه*ای روشن برسد. بلافاصله کلم بروکلی*ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن هم کمی سرخ شود. حالا یک لیموی تازه را از وسط نصف کنید و آب آن را روی کلم*ها بفشارید. با اضافه کردن کمی مغزهای بو داده می*توانید مزه آن را چند برابر لذت*بخش*تر کنید. این نکته را هم بدانید که کلم بروکلی در کنار ماهی جزو 10 غذای برتر برای سلامت است.
    6 - ذرتطعم*دهنده : سس مایونز
    منقل زغالی یا گریل* گازی خود را روشن کنید. برگ*های روی خوشه ذرت را از هم باز کنید ولی آنها را نکنید. غلاف نخی روی ذرت را جدا کنید. بعد دوباره پوشش ذرت را به حالت اولیه برگردانید و 10 دقیقه خوشه*ها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند. حالا برای 15 دقیقه خوشه*ها را بدون آنکه پوست*ها را بکنید، روی آتش حرارت دهید، مدام آنها را بچرخانید تا نسوزند. بعد از 15 دقیقه، پوسته*ها را کنار بزنید و ذرت*ها را 5 تا 10 دقیقه حرارت بدهید تا کبابی شوند. حال اجاق را خاموش کنید و روی ذرت*ها یک لایه نازک سس مایونز بمالید. کمی آبلیموی تازه و پودر فلفل چیلی و پنیر پارمزان پودرشده هم روی آنها بپاشید و از خوردن ذرت لذت ببرید.
    7 - اسفناجطعم*دهنده : جوز
    یک فنجان خامه را با یک*چهارم قاشق چایخوری جوز و 3 حبه سیر خرد شده با هم مخلوط و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد. بعد 2 دسته اسفناج تازه را به مایه اضافه کنید و کمی حرارت دهید.
    8 - کلم بروکسلطعم*دهنده : آویشن
    بروکسل*های جوان را از وسط نصف کنید و در آب بجوشانید تا پخته و نرم شوند. درنهایت نمک، فلفل و آویشن تازه به آن اضافه کرده و آنها را در روغن*زیتون تفت دهید.
    9 - گل*کلمطعم*دهنده : پودر کاری
    یک گل*کلم را خرد و با یک قاشق غذاخوری پودر کاری مخلوط کنید. مخلوط را در فر با دمای 45 درجه فارنهایت قرار دهید تا برشته شوند.


  40. 3 کاربر از پست مفید Barane Eshgh تشکر کرده اند .


  41. #24
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    بچه ها من یه سوال داشتم.......
    ما یه مقدار زیادی قارچ برامون اوردن......میخوام واسه با یه روشی برای یه مدت طولانی نگهش داریم......
    فریز کردنش خام خام که افتضاح شد
    کنسروشم میترسم درست کنم بزارم تو فریزر دوباره داغون تر از داغون بشه!!!
    شما نظری ندارین؟؟؟
    راه حلی به ذهنتون برسه؟احتمالا تجربه شو داشته باشین........نیازمند یاری سبزتان هستم!!!!!
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

  42. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  43. #25
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    بچه ها من یه سوال داشتم.......
    ما یه مقدار زیادی قارچ برامون اوردن......میخوام واسه با یه روشی برای یه مدت طولانی نگهش داریم......
    فریز کردنش خام خام که افتضاح شد
    کنسروشم میترسم درست کنم بزارم تو فریزر دوباره داغون تر از داغون بشه!!!
    شما نظری ندارین؟؟؟
    راه حلی به ذهنتون برسه؟احتمالا تجربه شو داشته باشین........نیازمند یاری سبزتان هستم!!!!!
    خرد بشه بعد فریز بشه مشکلی به هم میزنه؟

    ترشی قارچ هم راه خوبیه؟

    راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  44. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  45. #26
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط اشنای غريب نمایش پست اصلی
    خرد بشه بعد فریز بشه مشکلی به هم میزنه؟

    ترشی قارچ هم راه خوبیه؟

    راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.



    اره بعد که از فریزر در میاد اب میندازه و سیاه میشه!
    اصن یی وضعی!!!!!
    ترشی قارچ چه مدلیه دیگه؟؟
    دفعه اولمه میشنوم!
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

  46. #27
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    اره بعد که از فریزر در میاد اب میندازه و سیاه میشه!
    اصن یی وضعی!!!!!
    ترشی قارچ چه مدلیه دیگه؟؟
    دفعه اولمه میشنوم!
    مبحث ترشیهای همین انجمن یه نگاه بندازید. مامانم درست کردن به نظر من بد نبود حالا یه مقدار کمیش رو میتونید درست کنید ببینید خوشتتون میاد یا نهد
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  47. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  48. #28
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    ^^^^^^
    مرسی گلم
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

  49. #29
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    User with most referrers

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۳
    محل سکونت
    SHZ
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    2,832
    امتیاز : 32,119
    سطح : 100
    Points: 32,119, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 3,424
    تشکر شده 4,227 در 1,770 پست
    حالت من : Khabalod
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 72 در 36 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    بچه ها من یه سوال داشتم.......
    ما یه مقدار زیادی قارچ برامون اوردن......میخوام واسه با یه روشی برای یه مدت طولانی نگهش داریم......
    فریز کردنش خام خام که افتضاح شد
    کنسروشم میترسم درست کنم بزارم تو فریزر دوباره داغون تر از داغون بشه!!!
    شما نظری ندارین؟؟؟
    راه حلی به ذهنتون برسه؟احتمالا تجربه شو داشته باشین........نیازمند یاری سبزتان هستم!!!!!
    آنها را ب بسته های تقریبا مساوی تقسیم کرده و برای اعضای فهیم تالار رهپویان سند کنید.
    باشد ک همه همونجو خام خام بخورنش و شما هم مورد لطف پروردگار قرار بگیرید.....ان شا الله.
    نه قاضی ام نه مدرس نه محتسب نه فقیر / مرا چه کار که منع شراب خواره کنم

  50. 5 کاربر از پست مفید علی تشکر کرده اند .


  51. #30
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-مهر-۱۲
    محل سکونت
    کانون؛خونه ی اولم-فضای مجازی؛خونه ی دومم...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,017
    امتیاز : 13,054
    سطح : 74
    Points: 13,054, Level: 74
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,605
    تشکر شده 10,912 در 2,620 پست
    حالت من : Sepasgozar
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 14 در 4 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    بچه ها من یه سوال داشتم.......
    ما یه مقدار زیادی قارچ برامون اوردن......میخوام واسه با یه روشی برای یه مدت طولانی نگهش داریم......
    فریز کردنش خام خام که افتضاح شد
    کنسروشم میترسم درست کنم بزارم تو فریزر دوباره داغون تر از داغون بشه!!!
    شما نظری ندارین؟؟؟
    راه حلی به ذهنتون برسه؟احتمالا تجربه شو داشته باشین........نیازمند یاری سبزتان هستم!!!!!
    بسم الله

    سرخش کنید و بعد فریزش کنید.
    بسم الله

    گذر تک تک این ثانیه های عمرم
    به قدیمی شدن نوکریت می ارزد...

  52. کاربر روبرو از پست مفید ریحان21 تشکر کرده است .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1