کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 60 , از مجموع 74

موضوع: چی بپزم ؟

  1. #31
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    بعد از همه ی این بحث های فلسفی ، یه سایت دیگه هم هست که برای پیدا کردن غذای مورد نظرتون می تونین بهش مراجعه کنین :

    http://emshab.ir

    اینم عکس صفحه ی اولش



    تازه برای کادو خریدن هم پیشنهادهای خوبی داره

    اینم یه نمونه از پیشنهاد هاش :


    .
    .
    تصاویر پیوست شده
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  2. 3 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  3. #32
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-فروردین-۲۸
    محل سکونت
    .....
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    681
    امتیاز : 9,154
    سطح : 64
    Points: 9,154, Level: 64
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکر کردن : 4,440
    تشکر شده 3,077 در 651 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    مرغ دوست دارين يا گوشت؟

    اين غذائي كه معرفي ميكنم "مرغ ترش" يا گوشتي اون "كباب ترش" ناميده ميشه

    روش پخت اون مشابه هست، و بسيار خوشمزه و مقوي

    مرغ كه يخش باز شده رو دورن يه قابلمه بزرگ بصورت قطعات نسبتا بزرگ (بستگي به سليقه به اندازه يا بزرگتر از اندازه جوجه كبابي) ميريزيم، روي اون آب 2 عدد نارنج (يا يه فنجون آب نارنج)، بعلاوه دو قاشق پر رب انار ملس، حدود 100 گرم مغز گردوي ريز شده، مقداري جعفري خورد شده و نمك و فلفل به اندازه ذائقه اضافه ميكنيم. خوب بهم ميزنيم و دو قاشق غذا خوري روغن زيتون هم اضافه ميكنيم. بعد از دو ساعت آماده طبخ است. هم بصورت كبابي و هم بصورت سرخ كرده.

    بسيار خوش طعم و خوش خوراك است، نوش جون

    بجاي مرغ ميتونين از گوشت هم استفاده كنين، در اين صورت فقط پياز خورد شده هم اضافه كنين، ولي آب نارنج نزنين و مغز گردو رو يه خورده بيشتر كنين.

    بصورت كبابيو روي منقل فوق العاده ميشه، معروف به كباب ترش، اگه شمال برا مسافرت رفتين حتما تستش كنين. يادتون باشه برا آماده شدن كباب ترش بهتره مخلوط حدود 8 ساعت بمونه بعد به سيخ بزنين.

  4. 5 کاربر از پست مفید آبي تشکر کرده اند .


  5. #33
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    پیش فرض

    یا زهرا

    من زیاد گوشت دوست ندارم - خیلی کم می خورم . مرغ هم ترجیحا سینه مرغ .

    خب این روشی رو که می فرمایید , برا سرخ کردن با این همه رب انار و خیس خیسی چطو میشه سرخ کرد !!؟ فک نمی کنید همون کبابی بهتر باشه ؟

    یه سوال دیگه هم اینه که با این همه رب انار و آب نارنج خیلی خیلی ترش نمیشه ؟ یعنی قابل خوردنه ؟

  6. 2 کاربر از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده اند .


  7. #34
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    خب جناب مشكات نياز گرامى جناب آبى كه فرمودن مرغ يا گوشت ترش
    ترش ديگه آجى

    حالا يه روز تو هفته آينده ميرم تو نخش ببينيم جه مزه اى ميده


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  8. 2 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  9. #35
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط انتظار سبز نمایش پست اصلی
    اشکنه



    اُجِز، اسم ترکی اشکنه است. این غذا را در بجنورد در شب های سرد پاییز و زمستان به جای سوپ درست
    میکنند. می شود گفت این غذا، نوعی کنسومه است.

    مواد لازم برای دو نفر:

    کره 30 گرم
    پیاز یک عدد متوسط
    آرد دو قاشق غذاخوری
    تخم مرغ دو عدد
    آب سه لیوان
    مرزه خشک یک قاشق غذاخوری
    نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم



    طرز تهیه:

    پیاز را خرد کرده با کره سرخ می کنیم.
    وقتی پیاز طلایی شد، آرد را در آن ریخته و تفت میدهیم.
    سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد مخلوط شود و سپس آب را به آن اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود.
    بعد از چند جوش تخم مرغ ها را درسته در آن می شکنیم. بعد از این که تخم مرغ ها خودش را گرفت و سفت شد، اُجِز یا اشکنه ی ما آماده است.

    غلظت آن مانند سوپ غلیظ است و مدت زمان پخت آن نیم ساعت می باشد.
    اشکنه را می توانید با ترشی یا پیاز میل کنید.
    اگر دوست داشته باشید، می توانید داخل آن نان هم ترید کنید.


    هاااا
    لازم شد اين تايبكو دم دستم باشه ممكنه اين روزا محتاجش شم

    اين غذاو هم امشب برم درست كنم ببينم جه مزه اى ميده
    البته اول يه نفره درست كنم كه اگه ججيز بود كسى عيبم نكنه ينى ازم نخنده


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  10. 2 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  11. #36
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    آقا من ا ين اشكنه رو درست كردم هيجكس نخورد


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  12. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  13. #37
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    امروز باستا درست كردم با سوسيس ولى تو يه سايتى ديدم با ميگو درست كرده بود
    اهوم
    بد نبود
    خب ان شاءالله اينم درست مىكنم

    اينم درستورش"

    ینم از پاستای میگو

    مواد لازم:
    ماکارونی: ۴۰۰ گرم
    میگو: ۲۰۰ گرم
    هویج: ۲ تا
    فلفل دلمه ای: ۱ دونه (اگه دو رنگ استفاده کردید از هر رنگ نصفی)
    قارچ: ۱۰۰ گرم
    پیاز: یک دونه
    سس سویا، نمک و فلفل







    ویرایش توسط meshkat128_kosar : دوشنبه ۰۷ فروردین ۹۱ در ساعت ۱۷:۱۹


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  14. 6 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  15. #38
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    فردا نهار چى بپزم؟؟

    هرچى بلد بودم
    هرچى من دراورى بود
    هرچ ياد كرفتم
    هرچ 9رسيدم
    درست كردم

    ديكه جى؟

    فردا جى كار كنم
    جى ب9زم؟


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  16. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  17. #39
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۵-خرداد-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    81
    امتیاز : 7,011
    سطح : 55
    Points: 7,011, Level: 55
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 203
    تشکر شده 284 در 70 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط meshkat128_kosar نمایش پست اصلی
    فردا نهار چى بپزم؟؟

    هرچى بلد بودم
    هرچى من دراورى بود
    هرچ ياد كرفتم
    هرچ 9رسيدم
    درست كردم

    ديكه جى؟

    فردا جى كار كنم
    جى ب9زم؟
    دل و جیگره منو
    هیچ دانی نازنینم می توانی / راحت اسرار سعادت را بدانی
    رمز خوشبختی انسان نسیت جز این / مهربانی ، مهربانی ، مهربانی

  18. 2 کاربر از پست مفید vorojak تشکر کرده اند .


  19. #40
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    پزيدمممم
    البته نه دل و جيكر تو
    يه غذاى محلى كويتى ميگو پلو با سس تند
    كلى هم همه تعريف و تمجيد كردن
    تازه داداششمم كفت هنوز خانوم بلد نيست درست كنه

    خدارو شكر تو بلاخره بيدات شد!!!!!!!


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  20. 2 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  21. #41
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    پیش فرض

    یا زهرا

    میگو پلو بوشهری با کویتی چه فرقی داره ؟!

  22. 3 کاربر از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده اند .


  23. #42
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نمى دونم
    توضيح بده ببينم جه فرقى داره
    شما جطور درست مى كنيد؟!


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  24. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  25. #43
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    الان كه فكر كنم ايران ساعت يك هست پس حتما نهارم درست كردين
    خب اگه خواستين اين سالادو درست كنيد

    حالا هرموقع دوس داشتين درست كنيد
    مهم درست كنيد خو


    سالاد ماکارونی یکی از انواع ماکارونی خوش مزه هست



    مواد لازم :



    ماکارونی فرم دار : یک بسته (500 گرم)

    آب : 3 لیتر

    نمک : 1 قاشق غذاخوری

    روغن : 1 قاشق غذاخوری

    هویج : 2 عدد متوسط

    قارچ : 150 گرم

    نخود فرنگی کنسرو شده : 3 قاشق غذاخوری + 1 قاشق آب کنسرو آن

    ذرت کنسرو شده : 3 قاشق غذا خوری

    گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط

    سس مایونز : 4 - 5 قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :



    ماکارونی رو بههمون روشى كه خودتون می پزيد و آبکش می کنیم . بعد از سرد شدن ماکارونی ها رو داخل یه ظرف می ریزیم تا بتونیم با بقیه ی مواد مخلوطش کنیم .

    آب کنسرو نخود فرنگی رو با سس مایونز و نمک و فلفل مخلوط می کنیم .

    هویج رو با رنده ی درشت رنده می کنیم ، قارچ و گوجه فرنگی رو تقریبا ریز خرد می کنیم و به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسرو شده به ماکارونی اضافه می کنیم .

    مخلوط سس رو به اون اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم و به مدت حدود یک ساعت می گذاریم توی یخچال تا کاملا مزه های مواد با هم مخلوط بشه .

    می تونیم روی اون رو با گوجه فرنگی و هویج خلال شده تزئین کنیم .

    نوش جان


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  26. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  27. #44
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط ghaarib8 نمایش پست اصلی
    جون خودتون از غذاهايي كه توش برنج و گوشت نیست یادم بدید
    طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی



    مواد لازم:
    كره= 135 گرم
    تخم مرغ= دو عدد
    آرد =سه پيمانه
    گوجه فرنگي پوره شده= نصف پيمانه
    بيكينگ پودر= دو قاشق چايخوري
    مواد لازم داخل پيراشكی:
    گوجه فرنگي خرد شده= دو عدد
    قارچ= 200 گرم
    كلم سفيد =100 گرم
    جعفري= پنج قاشق غذاخوري
    پياز= يك عدد
    سس گوجه فرنگي= دو قاشق سوپخوري
    نمك، فلفل، آويشن به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    كره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد و در انتها آرد و بيكينگ پودر را افزوده كمي ورز داده تا خمير يكدستي به دست آيد. خمير را داخل كيسه نايلوني به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد. پياز را خرد كرده و تفت دهيد سپس قارچ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد.گوجه فرنگي، كلم سفيد و جعفري، سس گوجه فرنگي را به آنها افزوده ادويه ها را هم اضافه كنيد. خمير را با وردنه باز و با قالب دايره قالب زده و از مواد داخل آن را پر كرده و خمير را به شكل نيم دايره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پيراشكي ها را در روغن سرخ كنيد.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  28. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  29. #45
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ناگت مرغ



    مواد اولیه

    سینه مرغ= نیم كیلو
    پیاز=یك عدد كوچك
    پنیر پیتزا= 100 گرم
    پفك نمكی پودر شده= نصف پیمانه
    پودر سیر= یك قاشق غذاخوری
    پودر نان= دو قاشق سوپخوری

    دستور پخت

    ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید
    در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید.
    سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.
    به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك نمكی استفاده میشود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.البته در صورت علاقه
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  30. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  31. #46
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۳۰
    محل سکونت
    هرکجا که بوی یار آید
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,460
    امتیاز : 10,046
    سطح : 66
    Points: 10,046, Level: 66
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 4,492
    تشکر شده 8,229 در 2,050 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    میرزا قاسمی هم کسی بلده درست کنه قیمه هم همین طور من قیمم به درده عمم میخوره فقط عین قدیمیا نمیشه=(

  32. 2 کاربر از پست مفید tayhar تشکر کرده اند .


  33. #47
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,110
    امتیاز : 77,881
    سطح : 100
    Points: 77,881, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,538
    تشکر شده 35,366 در 8,298 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط tayhar نمایش پست اصلی
    میرزا قاسمی هم کسی بلده درست کنه قیمه هم همین طور من قیمم به درده عمم میخوره فقط عین قدیمیا نمیشه=(
    آخرین بار که رفتیم شمال ، میرزا قاسمی هاشون عجب چیزی بود!

    جدیدا 2 بار تلاش نا موفق داشتم برای درست کردن میرزا قاسمی !
    یکی از اون یکی بد تر! (بد نشد میشد خورد اما مثل اونی که اونجا می پختن نمی شد!)

    خودم می خواهم یک بار دیگر حمله به پختن بکنم بقیه نمی گذارند !

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  34. 3 کاربر از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده اند .


  35. #48
    مدیر سایت
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,558
    امتیاز : 68,357
    سطح : 100
    Points: 68,357, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,141
    تشکر شده 22,701 در 4,108 پست
    حالت من : Khonsard
    مخالفت
    77
    مخالفت شده 110 در 89 پست

    پیش فرض

    من این ایام خواننده این مبحث خواهم بود :d
    رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ؟

  36. 3 کاربر از پست مفید رهرو تشکر کرده اند .


  37. #49
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۳۰
    محل سکونت
    هرکجا که بوی یار آید
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,460
    امتیاز : 10,046
    سطح : 66
    Points: 10,046, Level: 66
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 4,492
    تشکر شده 8,229 در 2,050 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مستاجر خدا نمایش پست اصلی
    آخرین بار که رفتیم شمال ، میرزا قاسمی هاشون عجب چیزی بود!

    جدیدا 2 بار تلاش نا موفق داشتم برای درست کردن میرزا قاسمی !
    یکی از اون یکی بد تر! (بد نشد میشد خورد اما مثل اونی که اونجا می پختن نمی شد!)

    خودم می خواهم یک بار دیگر حمله به پختن بکنم بقیه نمی گذارند !
    حالا چجوری میپزنش؟عیب نداره یه 10 بار که ملتی که میخورنش برن بیمارستان شمو دستت میاد!

  38. 2 کاربر از پست مفید tayhar تشکر کرده اند .


  39. #50
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    وسط روضه ی تو قد کشیدم...
    جنسيت
    برادر
    سن
    -2013
    نوشته ها
    2,747
    امتیاز : 45,889
    سطح : 100
    Points: 45,889, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Recommendation Second ClassCreated Album picturesCreated Blog entrySocialYour first Group
    تشکر کردن : 12,627
    تشکر شده 9,638 در 2,254 پست
    حالت من : Vaaaaay
    نوشته های وبلاگ
    9
    مخالفت
    339
    مخالفت شده 117 در 80 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط رهرو نمایش پست اصلی
    من این ایام خواننده این مبحث خواهم بود :d
    خیره...؟؟؟
    عَلَیکَ بِالأَحداثِ




    __________________________________________________ __________________________________________________ _________________
    و
    کلبهم باسط ذراعیه بالوصید...سوره : الكهف آیه18 :
    مدیون حسینیم. مجنون اباالفضل. محزون زینب

    لن تسبى زينب مرتين

  40. #51
    مدیر سایت
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,558
    امتیاز : 68,357
    سطح : 100
    Points: 68,357, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,141
    تشکر شده 22,701 در 4,108 پست
    حالت من : Khonsard
    مخالفت
    77
    مخالفت شده 110 در 89 پست

    پیش فرض

    کی یا چی خیره :d
    رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ؟

  41. #52
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-شهریور-۱۷
    محل سکونت
    barefoot in paradise
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    9,110
    امتیاز : 77,881
    سطح : 100
    Points: 77,881, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.8%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album picturesTagger First Class
    تشکر کردن : 22,538
    تشکر شده 35,366 در 8,298 پست
    مخالفت
    93
    مخالفت شده 99 در 65 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط رهرو نمایش پست اصلی
    من این ایام خواننده این مبحث خواهم بود :d
    !
    یاد دوران دانشجویی احتمالا بخیر!

    نوشته اصلی توسط tayhar نمایش پست اصلی
    حالا چجوری میپزنش؟عیب نداره یه 10 بار که ملتی که میخورنش برن بیمارستان شمو دستت میاد!

    من خودم هم نفهمیدم چه جوری می پزن!
    توی نت چندین مدل توضیح دادند
    توی شبکه مستند هم یه شبی یه مستندی نشون می داد درباره غذا های شمالی و...
    اون هم یه جور دیگه.
    من هم یه چیزی مخلوط همه این ها درست می کنم!
    بهتره برید دستور اصلش رو جویا بشید!

    حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر




  42. 3 کاربر از پست مفید مستاجر خدا تشکر کرده اند .


  43. #53
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    325
    امتیاز : 6,062
    سطح : 50
    Points: 6,062, Level: 50
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,353
    تشکر شده 827 در 233 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یادش بخیراون وقتاکه کوجیک بودم هروقت به مامان میگفتم این غذا رو دوست ندارم حالا من چی بخورم مامان میگفتن:نون و دندون و زبون
    یعنی نون خالی هست بخور

  44. 3 کاربر از پست مفید Opirus تشکر کرده اند .


  45. #54
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط tayhar نمایش پست اصلی
    میرزا قاسمی هم کسی بلده درست کنه قیمه هم همین طور من قیمم به درده عمم میخوره فقط عین قدیمیا نمیشه=(
    طرز پخت خورش قیمه



    مواد لازم برای هشت نفر:

    - گوشت قیمه ای، ۳۰۰ گرم
    لپه، ۲ پیمانه
    پیاز بزرگ، یک عدد
    لیمو عمانی، ۱۰ عدد
    زعفران ساییده شده، یک قاشق چای خوری سرخالی
    روغن مایع، به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی، یک قاشق سوپ خوری سرپر
    پودر دارچین، یک قاشق چای خوری سرخالی
    زردچوبه، یک قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    سیب زمینی متوسط، ۴ عدد

    طرز تهیه:

    ۱ – ابتدا لپه را در کاسه ای ریخته و خوب بشویید، سپس آن را در سبدی آبکشی کنید. گوشت را نیز بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. [فریزر کردن گوشت...]

    ۲ – داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ شدن پیاز، یک قاشق چای خوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

    ۳ – تکه های گوشت را به پیازداغ اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در این زمان مقداری نمک هم اضافه کنید.

    نکته: علت تفت دادن لپه این است که پس از اضافه کردن آب برای پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.

    ۴ – بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه، از تفت دادن گوشت و پیاز و لپه، حدود ۲ پیمانه آب جوشیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم اجاق گاز بپزد. بعد از اینکه مواد چند جوش زد، پودر زعفران که قبلا در مقداری آب جوش حل کرده بودید را به مواد اضافه کنید.

    نکته: برای اینکه لپه و گوشت خوشرنگ تر شوند، همان زمانی که لپه را به گوشت و پیازداغ اضافه کردید، محلول زعفرانی را نیز می توانید بیفزایید.

    ۵ – در فاصله پخت گوشت و لپه، لیمو عمانی ها را شسته و در کاسه ای حاوی آب جوش کمی خیس کنید.

    سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد کنید و در خورش بریزید. حالا حدود ۲ ساعت صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاق گاز جا بیفتد. در این فاصله، سیب زمینی ها را هم پوست کنده و پس از خلالی کردن در روغن سرخ کنید.

    ۶ – در یک ظرف فلزی جداگانه، رب را در کمی روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه کنید. به این صورت رب، رنگ بهتری در غذا ایجاد می کند. بعد از حدود یک ربع، پودر دارچین را بیفزایید. حالا خورش را در ظرف موردنظر بریزید و با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

    نکته ۱: باتوجه به اینکه رب گوجه فرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر می اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه کنید.

    نکته ۲: دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید زیرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تیره شدن رنگ خورش می شود.

    نکته ۳: به جای سیب زمینی سرخ کرده، از چیپس خلالی نیز می توانید استفاده کنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  46. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  47. #55
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سالاد توپی

    مواد لازم :
    سیب زمینی متوسط : 3 عدد
    کره : 20 گرم
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    سس مایونز : 2 ق غ

    مواد لازم برای مغز سالاد :
    ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
    فلفل دلمه ای خرد شده : 2/1 پیمانه
    خیار شور نگینی : 2/1 پیمانه

    مواد لازم برای تزیین روی سالاد :
    کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج
    سس مایونز
    آب لبو - زعفران
    کاهو


    روش تهیه :
    سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.



    ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید ( می تونید مواد دیگه ای جایگزین کنید مثل نخود فرنگی , هویج , ذرت , قارچ , ... )



    حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و توی دستتون باز کنید .
    یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.





    سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.( هر چقدر کلم و هویج ریزتر باشه شکلش قشنگ تر می شه)








    توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .

    برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم : سفید-زرد-صورتی .

    برای تهیه رنگ زرد , زعفرون رو با کمی آب جوش ( فقط یه کوچولو آبجوش ) مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کنید )

    برای تهیه رنگ صورتی , آب لبو رو با سس مایونز مخلوط کنید ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا" 2 قاشق غذاخوری کافی هست) .

    سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید .









    منبع : baharsite.com
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  48. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  49. #56
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    کوکو سیب زمینی قالبی مخصوص بچه ها و بزرگترهاااا!!!



    کوکو سیب زمینی از اون دسته غذاهایی هست که خیلی هامون تا می مونیم با مواد کم و زمان کم چی درست کنیم سراغشو می گیریم.
    اما همین کوکو می تونه خیلی تنوع مزه و شکل داشته باشه برای باز شدن اشتهای بچه ها و برای زیبا تر شدن و رنگین تر شدن سفره هامون.


    امروز براتون چند تا عکس از کوکو سیب زمینی های قالبی میگذارم که قالبش سیلیکونی هست و قیمتی هم نداره.
    و همه جا به راحتی در دسترس هست.
    اما در خصوص تنوع کوکو سیب زمینی باید بگم که چه ازنوع کوکو با سیب زمینی خام و چه با سیب زمینی پخته میتونید با اضافه کردن چند تا چیز ساده بهش تنوع و رنگ و بو بدید.
    مثلا توی کوکو تون یه دونه هویج کوچیک رنده کنید یا یه فلفل دلمه ای نگینی ریز کنید تا رنگش زیبا بشه و طعمش هم بهتر
    یا بهش پودر سیر و شوید خشک بزنید یا ...........
    پس می بینید که خیلی ساده می شه تنوع رو زیاد کرد.
    در مورد کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آبپز می تونید توی آرد سوخاری بغلتونید و انگشتی فرم بدید که خیلی عالی می شه.

    اما اینم از کو کو سیب زمینی خاممون که ساده ست و فقط با قالب درست شده:

    دوتا سیب زمینی درشت
    1 عدد پیاز متوسط
    3 تخم مرغ
    نمک و زردچوبه

    پیاز خام طعم خوبی به کوکو مون می ده.
    دوست نداشتید حذفش کنید.
    توی تابه کمی روغن بریزید و گرم که شد قالب رو گذاشته و توش رو پر کنید.
    و یه طرفش سرخ شد طرف دوم رو بگذارید تا سرخ بشه

    به راحتی از قالب جدا می شه.



    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  50. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  51. #57
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    بنیه پیاز



    یکی از بنیه های خوشمزه و پر طرفدار بنیه پیازه که این روزها خیلی ام توی فست فود ها رایج شده.
    درست کردنش خیلی ساده ست و نتیجه هم رضایت بخشه.
    پس با من همراه باشید برای درست کردن این بنیه
    برای درست کردن بنیه پیاز بهتره که از پیازهای متوسط رو به درشت استفاده کنیم و پیاز سفید و زرد مناسب تر از بنفشه
    پیاز رو پوست بکنید و حلقه حلقه های نازک برش بزنید و بعد حلقه ها رو از هم جدا کنید.
    حلقه های خیلی ریز و حلقه هایی رو که از هم باز شدنند رو کناری بگذارید برای مصارف دیگه و حلقه های یکدست النگویی شکل رو برای بنیه آماده کنید.

    برای درست کردن خمیر بنیه هم آرد رو با دلستر مخلوط کنید تا به غلظت سمنو برسید

    خوب وقتی غلظت آرد و دلسترتون مثل سمنو شد توی یه تابه یا شیر جوش کوچیک روغن بریزید در حد شناور و داغ که شد پیازهاتون رو داخل خیمر بزنید و توی روغن داغ سرخشون کنید(که اصطلاحا به این روش حمام روغن هم می گویند)
    سعی کنید طوری حلقه هاتون رو قرار بدید که بهم نچسبند
    میتونید وقتی آماده شد روغن اضافی اش رو روی دستمال های مخصوص بگیرید و بعد با سس کچاپ یا هزار جزیره یا ... نوش جان کنید.

    از طعم بی نظیر این پیازهای طلایی به تنهایی یادر کنار انواع غذاهاتون لذت ببرید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  52. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  53. #58
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سیب زمینی خلالی توی فر

    بچه هاتون عاشق سیب زمینی سرخ کرده ن؟ خودتون هم؟ از سرخ کردنش نگرانین و وجدان درد می گیرین؟ نمی گیرین؟ !

    مواد لازم:

    سیب زمینی

    نمک، فلفل، زرچوبه

    روغن زیتون

    سبزی خشک و معطر (آویشن، شوید، کمی مرزه و نعناع)

    پودر سیر

    روغن زیتون

    طرز پخت:

    سیب زمینی ها رو بعد از پوست کندن و شستن ، خلال های نه چندان کلفت و نه چندان نازک می کنیم و می شوریم و خشک می کنیم با دستمال تمیز ... توی ظرف می ریزیم و همه مواد رو بهش اضافه می کنیم..اینکه من مقدار ندادم به خاطر اینه که سلیقه ایه.. برای یه دونه سیب زمینی خیلی بزرگ، یه قاشق پر روغن زیتون ریختم و سبزی هم مجموعا یک و نیم قاشق حدودا



    دستمون رو می شوریم و خوب مواد رو با دست هم می زنیم و می ذاریم کنار تا به خوردش بره..فر رو روشن می کنیم روی 200 درجه سانتی گراد یا هر درجه ای که شما با اون حرارت توی فر غذا درست می کنین ...



    ولی مرتب بهش سر بزنید و زیر و روش کنید .. تا اینکه خوب نرم و پخته شه

    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  54. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  55. #59
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    دلمه بادمجان


    مواد لازم و طرز تهیه دلمه بادمجان عروسكي:

    مواد داخل این دلمه را میتوانید مانند دلمه فلفل تهیه کنید . اما به جای فلفل آن را در بادمجان میریزید برای اینکار لازم است که بادمجان ها را با دقت از بالا سوراخ کنید و داخل آنرا خالی کرده طوری که بدنه بادمجان سوراخ نشود . برای اینکه ظاهر بادمجان زیبا تر شود قبل از اینکه درون آن را خالی کنید با کارد قسمت هایی از پوست بادمجان را به صورت راه راه و یا مورب و یا به اشکال مختلف پوست بکنید. بعد بادمجان ها را کمی در روغن سرخ کنیدوداخل آنرا از مواد پر کرده و مانند دلمه فلفل دم بیندازید . اگر بادمجان ها را کامل پوست کندید زمان دم انداختن کمتری نیاز دارد در غیر آن صورت احتمال وا رفتن آن میرود.







    ----------------------------

    دلمه فلفل

    مواد لازم:

    ـ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

    ـ برنج نیم پیمانه

    ـ لپه نیم پیمانه

    ـ سبزی خرد شده ( ترخون ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، شوید ، گشنیز و پیاز چه ) ۱ پیمانه

    ـ زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری

    ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم

    ـ فلفل قرمز و فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم

    ـ خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۴ قاشق غذا خوری

    ـ روغن به میزان لازم

    ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

    ـ رب گوجه فرنگی ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

    فلفل دلمه ایی ۱۰ عدد




    طرز تهیه :

    گوشت را با یک لیوان آب و نمک و زرد چوبه بپزید وقتی پخته شد دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً ابش جوش رود و حرارت را خاموش کنید .

    برنج را با یک پیمانه آب وکمی نمک روی حرارت بصورت کته در آورید. لپه را با آّب ونمک بپزید .

    گوشت ، لپه و کته را با سایر مواد مخلوط کنید .

    فلفل ها را در آب جوش بیندازید و به مدت چند دقیقه بجوشد تا کمی پخته شود معمولاً بعضی فلفل ها (فلفل سبز )را اگر نجوشانید پس از پخته شدن، دلمه کمی طعم تلخ به خود میگیرد .

    فلفل ها را با مواد پر کنید و در قابلمه بچینید و زیر آن سس ( رب گوجه فرنگی ، ۵/۱ لیوان آب ، روغن زیتون ، نمک ، زردجوبه يا زعفران دم كرده ) بریزید و بگذارید که دم بیفتد.

    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  56. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  57. #60
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    کوکو سوسیس و کدو



    مواد لازم
    کدو ۳ عدد متوسط
    سیب زمینی ۱ عدد متوسط
    سوسیس ۱۰۰ گرم
    تخم مرغ ۲ عدد
    جعفری ۲ قاشق سوپخوری
    شوید ۲ قاشق سوپخوری
    آرد ۳ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه
    کدو و سیب زمینی رو جداگانه رنده کنید و حسابی آب اونا رو بگیرید, سوسیس ها رو هم رنده کنید, مواد رو با هم در یک کاسه بریزید و تخم مرغ ها رو روی اونا بشکنید, جعفری و شوید خرد شده رو هم اضافه کنید, آرد و نمک و فلفل بزنید و خوب با هم مخلوط کنید.
    از مواد به اندازه یک قاشق بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.

    نکات

    اگر تخم مرغ شما کوچک باشه, میتونید ۳ عدد تخم مرغ استفاده کنید.
    میتونید میزان سبزی رو بیشتر کنید.
    میتونید به جای آرد, از آرد ذرت یا آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی هم استفاده کنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  58. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1