کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 74 , از مجموع 74

موضوع: چی بپزم ؟

  1. #61
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    کوکوی عدس


    مواد لازم
    عدس ۴۰۰ گرم
    تخم مرغ ۶ عدد
    سبزی معطر ۱۵۰ گرم
    آرد سفید گندم ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه
    عدس رو بشویید و خیس کنید و بعد بپزید تا آب اون کاملا جذبش بشه. بعد بذارید تا خوب سرد بشه, چندین بار هم اونو هم بزنید تا تقریبا له بشه. سبزی ها رو بشویید و خوب ریز کنید و به همراه آرد, تخم مرغ ها, نمک و فلفل و زردچوبه به عدس اضافه کنید.
    حالا مواد رو خوب مخلوط کنید و از مواد به اندازه یک قاشق بردارید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

    نکات

    سبزی معطر میتونه نعنا, جعفری, ریحان, کمی گشنیز و شنبلیله باشه.
    از هر سبزی معطر دیگه هم میتونید استفاده کنید.
    میزان شنبلیله نباید زیاد باشه, چون کوکو تلخ میشه.
    میزان تخم مرغ تقریبی هست و بسته به بزرگی و کوچکی تخم مرغ متفاوته. پس وقتی مواد آماده شد, یک کوکو رو سرخ کنید, اگر وا رفت, باز هم تخم مرغ اضافه کنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  2. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  3. #62
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    شامی هویج



    مواد لازم
    گوشت چرخ کرده ۴۰۰
    هویج پخته و رنده شده ۲۰۰ گرم
    تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد
    پیاز متوسط ۲ عدد
    آرد نخودچی ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
    رب انار ۱ قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    زعفران, نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه
    برای تهیه سس شامی, یکی از پیازها رو خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدید, طلایی که شد, رب رو اضافه کنید و تفت بدید, بعد رب انار, نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر اضافه کنید, کمی آب بریزید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه.
    در یک ظرف جدا, گوشت چرخ کرده رو بریزید, هویج پخته, پیاز رنده شده و آب گرفته, تخم مرغ, آرد نخود چی رو اضافه کنید. بعد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر رو اضافه کنید و کمی زعفران هم اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن.
    حالا از مخلوط به اندازه نارنگی بردارید و در دست فرم بدید و سرخ کنید و در با سس سرو کنید.

    ‫***نکات‬
    ‫*در سس شامی به جای رب انار, میتونید از ترکیب سرکه و شکر استفاده کنید.‬
    ‫*اگر دیدید مایه شما آب انداخته, وقتی در دست فرم میدید, سعی کنید آب اضافی اون رو بگیرید!‬
    *این غذا جز غذاهای محلی استان قم هست!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  4. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  5. #63
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    کتلت بادمجان


    مواد لازم
    بادمجان بزرگ ۶ عدد
    تخم مرغ ۲ عدد
    پنیر پیتزا ۱ پیمانه
    آرد سفید یک دوم پیمانه
    پیاز متوسط ۲ عدد
    سیر ۶ حبه
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه
    بادمجانها رو روی گاز یا منقل کبابی کنید. بعد از اینکه خنک شد, پوست اونا رو بگیرید و ساطوری کنید.
    پیاز رو با پوست کبابی کنید.
    بادمجان و پیاز و سیر رو در غذاساز بریزید و پوره کنید.
    حالا جعفری خرد شده, پنیر پیتزا, آرد سفید, تخم مرغ رو با مواد بالا ترکیب کنید, نمک و فلفل بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

    نکات

    طعم دودی بادمجان در این غذا عالیست!
    این غذا عربی است.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  6. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  7. #64
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,762
    امتیاز : 12,347
    سطح : 72
    Points: 12,347, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 99.6%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 16,648
    تشکر شده 12,575 در 2,461 پست
    حالت من : Sepasgozar
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 15 در 10 پست

    پیش فرض

    یه چیز خوشمزه امشب درست کردم خیلی خوشم اومد.کوکو مرغ.برا بار اول درستش کردم

    دستورش اینجوری:مرغ با پیاز و زردچوبه اب پز میکنید.بعد بذارید سرد بشه و ریش ریش بکنید.بعدش جداگونه یه مقدار پیاز نگینی کنید وسرخ کنید وبه مرغ اضافه کنید.

    توی یه ظرف جداگونه تخم مرغ(فکر کنم 5تا دونه یا 4تا مناسب بود) با زردچوبه و نمک وفلفل بزنید.چون باید رنگش زرد باشه و طعمش خوب باشه یکم زعفران دم کنید به تخم مرغ اضافه کنید.

    برای اینکه کلا وقتی کوکو درست میکنید موقع سرخ کردن از هم وا نره یه مقدار ارد برنج بزنید.وهمه رو مخلوط کنید.بعدش مرغ ریش ریش شده و پیاز سرخ شده رو به تخم مرغ ها اضافه کنید

    من اومدم به جای قالب گذاشتن نون ساندویچی تیکه کردم وداخلش خالی کردم به عنوان قالب استفاده کردم که خیلی خوشمزه شد.یه چندتا هم بدون قالب درست کردم.روغن زیاد استفاده کنید و خوب هم داغ شده باشه و مایع کوکو اضافه کنید.

    حتما درست کنید ولذت ببرید.اینم عکساش:

    [img][/img]

    [IMG][/IMG]
    عمریست رهین منت زهراییم

    مشهور شده به عزت زهراییم

    مردیم اگر به قبر ما بنویسید

    ما پیرغلام حضرت زهراییم

  8. 5 کاربر از پست مفید مرصاد العباد تشکر کرده اند .


  9. #65
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    آسمـــون
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 37,003
    سطح : 100
    Points: 37,003, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialOverdriveCreated Blog entryTagger First Class25000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,760
    تشکر شده 6,991 در 1,717 پست
    حالت من : Bitafavot
    نوشته های وبلاگ
    20
    مخالفت
    30
    مخالفت شده 16 در 15 پست

    Smile

    کوفته تبریزی
    کوفته تبریزی ترکی با کمی تغییرات
    دستور این کوفته تبریزی خوشمزه رو من از یکی از دوستام که خودشون هم ترک هستن یاد گرفتم..
    مواد لازم برای کوفته:
    گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
    لپه ۱ پیمانه
    برنج ۱ پیمانه
    سبزی کوفته (ترخان ، مرزه ، تره ، ریحان ، نعنا ، شوید) ۱/۳ پیمانه
    مواد لازم برای داخل کوفته:
    آلو خورشتی
    زرشک
    پیاز سرخ کرده
    گردو
    مواد لازم برای سس:
    رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری
    آلو خورشتی به تعداد دلخواه
    پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
    آب ۳ تا ۴ پیمانه
    لپه و برنج رو میپزیم و با گوشت مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و کمی زعفران و سبزی معطر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. این که میگم خوب یعنی خیلی خوب چون اگه خوب ورز ندیم وا میره
    .
    گوشت کم چرب باشه خیلی بهتره. اما اگه گوشت پر چرب بود میتونیم کمی آرد یا یه دونه تخم مرغ اضافه کنیم که خیالمون جمع باشه که وا نمیره.

    وقتی مواد رو حسابی ورز دادیم ازش به اندازه یک نارنگی برمیداریم و بازش میکنیم و داخلش یک دونه آلو و کمی از زرشک و گردو و پیاز داغ میگذاریم اگه دوست دارید تخم مرغ هم خوب میشه و کوفته رو میبندیم و حسابی تو دست گردش میکنیم و میزاریم کنار و میریم سراغ بعدی و همینطور تا آخر.

    خوب حالا که کوفته هامون آماده شدن میزاریم کنار و میریم سراغ سس.


    واسه سس اول پیاز رو سرخ میکنیم ..
    خوب پیاز رو که سرخ کردیم رب گوجه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و آب رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و کمی زعفران و آلوها رو هم اضافه میکنیم و میگذاریم کمی قل قل کنه.

    حالا آروم کوفته ها رو یکی یکی میگذاریم داخل سس و در تابه یا قابلمه رو میگذاریم تا با حرارت کم بپزه.
    هر از گاهی در تابه رو برمیداریم و کمی از سس رو روی کوفته ها میریزیم .
    اگه این غذا رو شیرین دوست دارید میتونید هنگام پخت روی کوفته ها شکر بپاشید. !
    ویرایش توسط raha_133 : دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲ در ساعت ۱۷:۳۱
    بسم الله الرحمن الرحیم

    اَلحَمـدُلله مٍن اوِل الدُنيا الي فنائـٍــها وَ منَ الآخرة الي بَقائـٍـــها،
    الحَمـدٌلله علي کٌلٍ نٍعـمة و استَغفٍــرٌالله مٍن كٌل ذَنـبٍ وَ اتـوبٌ الَــيه وَ هٌو َارحَمٌ الراحٍميـن..



    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ

  10. 2 کاربر از پست مفید raha_133 تشکر کرده اند .


  11. #66
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    آسمـــون
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 37,003
    سطح : 100
    Points: 37,003, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialOverdriveCreated Blog entryTagger First Class25000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,760
    تشکر شده 6,991 در 1,717 پست
    حالت من : Bitafavot
    نوشته های وبلاگ
    20
    مخالفت
    30
    مخالفت شده 16 در 15 پست

    پیش فرض

    اسپاگتی با کوفته قلقلی
    حوصله داری قلقلی درست کنی؟




    مواد لازم این اسپاگتی بی نظیر:
    اسپاگتی 1 بسته 500 گرمی
    گوشت چرخ شده 300 گرم
    پیاز رنده شده 2 عدد
    2 قاشق پودر نان
    روغن مایع 3 قاشق
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق
    سس کچاپ به میزان لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه
    پودر اوریگانو

    اول گوشت رو با نصف پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر اوریگانو و پودر نان خوب ورز میدیم و میذاریم یه نیم ساعت تو یخچال بمونه
    اب اسپاگتی رو میذاریم که بجوشه و توش کمی نمک و روغن میریزیم!
    از مواد گوشتی به اندازه ی نارنگی برمیداریم و گلوله میکنیم، توی روغن تفتش میدیم تا یکم سرخ بشه،،
    مابقی پیاز رو هم تفت میدیم و توش نمک و فلفل و زردچوبه میریزیم، رب رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم و 1 لیوان آب میریزیم وقتی جوشید میت بالها رو میذاریم توش تا بپزه!!!
    اسپاگتی رو آبکش میکنیم و چند قطره روغن زیتون بهش میزنیم و میت بالها رو روش میذاریم.
    با سس کچاپ هم تزیین میکنیم، زیتون و ریحون هم گزینه های خوبین


    خیلی خوشمزه س!
    امتحان کنید حتما!!!
    بسم الله الرحمن الرحیم

    اَلحَمـدُلله مٍن اوِل الدُنيا الي فنائـٍــها وَ منَ الآخرة الي بَقائـٍـــها،
    الحَمـدٌلله علي کٌلٍ نٍعـمة و استَغفٍــرٌالله مٍن كٌل ذَنـبٍ وَ اتـوبٌ الَــيه وَ هٌو َارحَمٌ الراحٍميـن..



    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ

  12. #67
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۳
    محل سکونت
    دلم که توی کربلاست!
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,009
    امتیاز : 10,984
    سطح : 69
    Points: 10,984, Level: 69
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 266
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialCreated Blog entryTagger Second ClassRecommendation Second ClassOverdrive
    تشکر کردن : 5,013
    تشکر شده 5,766 در 1,646 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    3
    مخالفت
    10
    مخالفت شده 24 در 13 پست

    پیش فرض

    کد بانو ها
    لطفا به من کمک کنید
    غذاهای جدید واسه افطار بذارید که امسال افطار با منه.......
    ای خدا...
    الهی!
    لاتکلنی الی نفسی طرفة عینٍ عبدا....
    یا زهرا(س)!
    این راه بی نگاه تو گمراه میشود/سمت سراب میرود این جاده بی گمان....

    به تنهاییت قسم؛تنهای تنهام...اگه دستم تو دست تو نباشه...

  13. #68
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-مرداد-۰۳
    محل سکونت
    بغل امامزاده!
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,066
    امتیاز : 10,686
    سطح : 68
    Points: 10,686, Level: 68
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 164
    Overall activity: 6.0%
    افتخارات:
    SocialCreated Blog entry10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 1,785
    تشکر شده 1,270 در 568 پست
    حالت من : Khejalati
    نوشته های وبلاگ
    6
    مخالفت
    2
    مخالفت شده 5 در 5 پست

    پیش فرض

    سلام
    یه غذایی هست که البته نمیشه بهش گفت غذا
    یه چیزی مثل شله زرده ... ولی با اون خیلی فرق داره
    ما بهش میگیم لرزان
    از نشاسته تهیه میشه همراه با شکر و زعفران
    طرز پیمانه کردنش اینطوریه که اگه مثلا نصف استکان نشاسته داشته باشیم
    شما یه استکان پر شکر میریزیم.... و زعفران هم به مقداری میریزیم که رنگ زردی بگیره که نه کم رنگ باشه نه خیلی پر رنگ
    طرز تهیه:
    نشاسته رو تقریبا قبل از درست کردن یک تا دوساعت توی آب خیس میکنیم و میزاریم بمونه
    بعدش یه مقدار از آب روی نشاسته رو خالی میکنیم
    شکر و زعفران رو اضافه میکنیم... بعدش میزاریم روی شعله زیاد روی گاز
    همینطور هم میزنیم تا وقتی که جوش بیاد... شعله رو کمش میکنیم
    بعدش اندازه یه قاشق غذاخوری توش گلاب میریزیم.... بعدش تقریبا 5 دقیقه صبر میکنیم تا نشاسته کاملا بپزه
    بعدش اونا رو توی کاسه میزیرم و صبر میکنیم تا کاملا خنک بشن

    من که خیلی لرزان رو دوست دارم
    امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد

    طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
    برای همه دعا کنید

    موفق و موید باشید
    یا علی مددی!

  14. 2 کاربر از پست مفید ماهورا تشکر کرده اند .


  15. #69
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۱۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,096
    امتیاز : 10,168
    سطح : 67
    Points: 10,168, Level: 67
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 282
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Blog entryTagger Second ClassOverdrive10000 Experience Points
    تشکر کردن : 749
    تشکر شده 1,777 در 898 پست
    نوشته های وبلاگ
    7
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط ماهورا نمایش پست اصلی
    سلام
    یه غذایی هست که البته نمیشه بهش گفت غذا
    یه چیزی مثل شله زرده ... ولی با اون خیلی فرق داره
    ما بهش میگیم لرزان
    از نشاسته تهیه میشه همراه با شکر و زعفران
    طرز پیمانه کردنش اینطوریه که اگه مثلا نصف استکان نشاسته داشته باشیم
    شما یه استکان پر شکر میریزیم.... و زعفران هم به مقداری میریزیم که رنگ زردی بگیره که نه کم رنگ باشه نه خیلی پر رنگ
    طرز تهیه:
    نشاسته رو تقریبا قبل از درست کردن یک تا دوساعت توی آب خیس میکنیم و میزاریم بمونه
    بعدش یه مقدار از آب روی نشاسته رو خالی میکنیم
    شکر و زعفران رو اضافه میکنیم... بعدش میزاریم روی شعله زیاد روی گاز
    همینطور هم میزنیم تا وقتی که جوش بیاد... شعله رو کمش میکنیم
    بعدش اندازه یه قاشق غذاخوری توش گلاب میریزیم.... بعدش تقریبا 5 دقیقه صبر میکنیم تا نشاسته کاملا بپزه
    بعدش اونا رو توی کاسه میزیرم و صبر میکنیم تا کاملا خنک بشن

    من که خیلی لرزان رو دوست دارم
    امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد

    طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
    برای همه دعا کنید

    موفق و موید باشید
    یا علی مددی!
    تر حلوا نیست؟
    معبودا به بزرگي انچه داده اي اگاهم كن تا كوچكي انچه ندارم نا ارامم نكند

  16. 2 کاربر از پست مفید طهورا تشکر کرده اند .


  17. #70
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۳
    محل سکونت
    دلم که توی کربلاست!
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,009
    امتیاز : 10,984
    سطح : 69
    Points: 10,984, Level: 69
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 266
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialCreated Blog entryTagger Second ClassRecommendation Second ClassOverdrive
    تشکر کردن : 5,013
    تشکر شده 5,766 در 1,646 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    3
    مخالفت
    10
    مخالفت شده 24 در 13 پست

    پیش فرض

    ^نه
    تر حلوا آرد برنج داره
    ما به این لرزون میگیم حلوا نشاسنه
    الهی!
    لاتکلنی الی نفسی طرفة عینٍ عبدا....
    یا زهرا(س)!
    این راه بی نگاه تو گمراه میشود/سمت سراب میرود این جاده بی گمان....

    به تنهاییت قسم؛تنهای تنهام...اگه دستم تو دست تو نباشه...

  18. کاربر روبرو از پست مفید شمیم رضوان تشکر کرده است .


  19. #71
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-مرداد-۰۳
    محل سکونت
    بغل امامزاده!
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,066
    امتیاز : 10,686
    سطح : 68
    Points: 10,686, Level: 68
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 164
    Overall activity: 6.0%
    افتخارات:
    SocialCreated Blog entry10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 1,785
    تشکر شده 1,270 در 568 پست
    حالت من : Khejalati
    نوشته های وبلاگ
    6
    مخالفت
    2
    مخالفت شده 5 در 5 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط شمیم رضوان نمایش پست اصلی
    ^نه
    تر حلوا آرد برنج داره
    ما به این لرزون میگیم حلوا نشاسنه
    حالا ما این لرزان رو توی شهر خودمون میگیم...
    توی خانواده واسه ده نفر توضیح بدیم چه جوریه
    هر ده نفر اسم های مختلفی بهش نسبت میدن!!
    در کل ما همین اسمو انتخاب کردیم!

  20. #72
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    چه غذایی میخای بپزی؟
    اش؟
    حلیم؟کوکو؟کتلت ؟تو چه مایه ای؟واسه چند نفر؟

  21. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  22. #73
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۳
    محل سکونت
    دلم که توی کربلاست!
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,009
    امتیاز : 10,984
    سطح : 69
    Points: 10,984, Level: 69
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 266
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialCreated Blog entryTagger Second ClassRecommendation Second ClassOverdrive
    تشکر کردن : 5,013
    تشکر شده 5,766 در 1,646 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    3
    مخالفت
    10
    مخالفت شده 24 در 13 پست

    پیش فرض

    ^واسه 5 نفر
    حلیم و ای چیزا رو بلدم
    غذاهای جدید میخوام که واسه افطار هم خوب باشه
    الهی!
    لاتکلنی الی نفسی طرفة عینٍ عبدا....
    یا زهرا(س)!
    این راه بی نگاه تو گمراه میشود/سمت سراب میرود این جاده بی گمان....

    به تنهاییت قسم؛تنهای تنهام...اگه دستم تو دست تو نباشه...

  23. کاربر روبرو از پست مفید شمیم رضوان تشکر کرده است .


  24. #74
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    به نظر من هیچی به اندازه غذاهای مثل اش و سوپ و حلیم و غذاهایی تو این مایه ها واسه افطار خووب نیست.......
    یه سری دستور غذا توی مبحث سوپ واش گذاشتم..........یه نگا بهش بنداز شاید خوشت اومد

  25. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1