کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 30 , از مجموع 108

موضوع: کیک ها

  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض کیک ها

    کیک سیب


    اگه به شیرینی پای سیب علاقه مند هستید مطمئنم طعم این کیک را می پسندید .امیدوارم آنرا امتحان کنید .




    مواد لازم :

    تخم مرغ :6 عدد

    آرد :سه ونیم پیمانه

    شکر : دوپیمانه

    شیر :یک لیوان

    روغن مایع یک سوم لیوان

    کره :50 گرم

    سیب زرد :سه عدد

    دارچین :یک قاشق چایخوری سر پر

    وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

    نمک :یک هشتم قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری



    مواد لازم برای روی کیک :

    کره :سی گرم

    آرد :یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری

    شکر :دو قاشق غذاخوری

    دارچین :یک دوم قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    ابتدا سیب ها را پوست می کنیم و هسته آنرا می گیریم و سپس به صورت برش هایی با ضخامت حدود نیم سانتیمتر برش می زنیم .و با نیمی از دارچین(یعنی نصف قاشق چایخوری ) مخلوط می کنیم .





    برای رویه کیک هم آرد و دارچین و شکر را مخلوط می کنیم و با سر انگشتان ویا پشت چنگال با کره سرد خوب مخلوط می کنیم تا ظاهری مشابه تصویر زیر (خرده نان ) پیدا کنه .





    تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با همزن برقی به مدت هفت الی هشت دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ وکشدار شود .





    سپس کره را که در محیط بیرون ذوب شده و روغن مایع وشیر را هم به آن اضافه می کنیم و مجددا حدود یک دقیقه با همزن می زنیم .





    حالا مخلوط آرد ونمک وبیکینگ پودر و مابقی دارچین(نصف قاشق چایخوری ) را که سه بار الک کردیم را به آن می افزاییم . به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم .





    خمیر کیک را در قالبی که چرب کردید می ریزیم و برش های سیب را به صورت تصویر زیر روی آن می چینیم .





    در آخر مواد روی کیک را روی آن می ریزیم به طوریکه روی تمام کیک به صورت یکنواخت پخش بشه .لطفا با پشت قاشق کمی هم این مواد را فشار دهید تا به سیبها بچسبه و همینطور اگه سطح قالبتون زیاد بزرگ نباشه می تونید مواد روی کیک را نصف بفرمایید ...





    کیک را در فری که یک ربع قبل روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت و ربع درست کردم ..البته لطفا توجه فرمایید که حرارت فر ها متفاوته وحتما بعد از چهل وپنج دقیقه در فر را باز کنید و به کیک سر بزنید .کیک خیلی پوک نیست و بافت فشرده ای داره ولی خیلی خوشمزه هست ....نوش جان ...


  2. #2
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۰۷
    نوشته ها
    2
    امتیاز : 2,280
    سطح : 28
    Points: 2,280, Level: 28
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکر کردن : 3
    تشکر شده 19 در 2 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض کیک کدو سبز

    این کیک بسیار خوشمزه است اگر عطر دارچین را دوست دارید حتما درست کنید.
    اصلا مزه کدو سبز احساس نمی شود.

    مواد مورد نیاز:

    کدو سبز ۱۰۰ گرم

    تخم مرغ ۲ عدد

    شکر نصف پیمانه با یک قاشق سوپخوری سر پر

    روغن مایع نصف پیمانه

    بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

    گردو خرد شده ۵۰ گرم

    آرد یک و نیم پیمانه

    دارچین نصف قاشق مربا خوری

    خلال بادام برای تزئین

    نمک کمی

    وانیل کمی

    پودر قند برای تزئین

    روش تهیه:

    ۱- تخم مرغ را با شکر و وانیل با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود و حجمش دو برابر شود.

    ۲- وقتی مواد حجمش دو برابر شد روغن را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب با هم قاطی شود مایع شما کشدار می شود.

    ۳- کدو سبز را درشت رنده کرده با دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط می کنیم.

    ۴- حال مواد را با گردو و کدو سبز با لیسک قاطی می کنیم.

    ۵- آرد را با نمک و دارچین و بکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم.

    ۶- قالب را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. مواد را داخل قالب ریخته و رویش خلال بادام ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار می دهیم. تو دستور اصلی نوشته یک ساعت اما من بعد از ۴۰ دقیقه چکش کردم کاملا پخته بود.

    ۷- وقتی پخت بیرون می آورد ۸ الی ۱۰ دقیقه می گذارید خنک شود.


    ۸- رویش را می توانید با پودر قند یا سس شکلات تزئین کنید.

  3. 6 کاربر از پست مفید hengamehh تشکر کرده اند .


  4. #3
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض کیک کاکائویی

    سلام. این کیک کاکائویی. برای صبحانه و تولد های کوچیک به نظرم خیلی مناسبه. خیلی خیلی هم درست کردنش راحت و آسونه. دستورش رو میذارم که اگه کسی دوست داشت درست کنه.
    نوش جان


  5. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  6. #4
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    مواد لازم:
    آرد سفید : 2 پیمانه
    شکر : 1.5 پیمانه
    روغن : 1 پیمانه
    آب جوش : 1 پیمانه
    تخم مرغ : 3 عدد ( زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. )
    بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
    کاکائو : 2 ق سوپ خوری
    وانیل : نصف ق چایی خوری


  7. 8 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  8. #5
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه :
    روغن رو با همزن میزنیم تا نرم بشه. شکر رو اضافه می کنیم. به هم میزنیم تا کاملا کرم رنگ و سفید بشه.


  9. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  10. #6
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    زرده ی تخم مرغ ها رو دونه دونه اضاف می کنیم و خوب به هم میزنیم.


  11. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  12. #7
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    آرد رو چند باز الک می کنیم و بعد با وانیل ، کاکائو و بکینگ پودر مخلوط می کنیم.




  13. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  14. #8
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    و اونا رو به شکر ، روغن و زرده ی تخم مرغ اضافه می کنیم و با یک قاشق به هم می زنیم.


  15. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  16. #9
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    بعد آب جوش رو کم کم بهش اضافه می کنیم و با قاشق به هم می زنیم.


  17. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  18. #10
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    سفیده تخم مرغ رو جداگونه می زنیم. حتما حواستون باشه که همزن رو بشورید و کاملا خشکش کنید. و بعد اونو کم کم به مایه اضافه می کنیم و با یک قاشق به طور دورانی به هم میزنیم. جهت هم زدن باید به یک طرف باشد. مثلا مثل جهت حرکت عقربه ساعت.




  19. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  20. #11
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    کف قالب را کاغذ روغنی و یا داخل آن را کاملا چرب می کنیم، مواد رو داخل قالب می ریزیم. اگر قالبتون ساده است از کاغذ روغنی استفاده کنید ولی اگر به شکل های مختلفه به نظرم چربش کنید بهتره.

    ویرایش توسط ماه بانو : شنبه ۱۸ دی ۸۹ در ساعت ۲۰:۱۲

  21. 7 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  22. #12
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    من به دلیل تازه کار بودن و اینکه هنوز ساعت و درجه فر تو دستم نیست ، با حرارت 180 درجه به مدت یک ساعت تو فر گذاشتم. برای اینکه مطمئن بشید کیکتون کاملا پخته با یک چنگال داخل اون بزنید اگه پخته باشه مواد به چنگال نمی چسبه.

    نوش جان

    ویرایش توسط ماه بانو : شنبه ۱۸ دی ۸۹ در ساعت ۲۰:۱۲

  23. 9 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  24. #13
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ممنونم از آبشار، بدایه، صبا، مهاجر و جانم رضا.
    فقظ یه نکته یادم رفت بگم اونم اینکه من موقعی که سفیده تخم مرغ رو می زنم 2 قطره اسانس پرتقالم توش می ریزم که بوی سفیده رو از بین میبره.
    ویرایش توسط ماه بانو : شنبه ۱۸ دی ۸۹ در ساعت ۲۰:۱۲

  25. 6 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  26. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    مواد لازم برای تهیه کیک لیمو
    آرد ۳ پیمانه
    پودر شکر ۱ و یک دوم پیمانه
    تخم مرغ ۳ عدد
    شیر نیم پیمانه
    روغن نیم پیمانه
    رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
    آب لیموترش یک سوم پیمانه
    بکین پودر دو قاشق مرباخوری
    طرز تهیه:
    تخم مرغها رو توی کاسه میشکنیم و پودر شکر رو اضافه میکنید و خوب با دور تند همزن میزنید که سفید رنگ بشه و کش بیاد. به ترتیب روغن، شیر، رنده پوست لیمو، آب لیموی تازه و در آخر مخلوط آرد و بکین پودر رو اضافه میکنید.
    فر رو هم که قبلا با دمای ۱۷۰ درجه پیش گرمایش کردید. مواد کیک رو توی قالب میریزید و میذارید برای مدت ۲۰ دقیقه توی فر. با استفاده از فرو یک سیخ چوبی توی کیک مطمئن شوید کیک کاملا مغز پخت شده. کیک رو از قالب بیرون بیارید و بگذارید خنک بشه.
    من برای تزیین چون از هر مدل قالب فقط یه اندازه دارم پس دو سانت از دور کیک رو بریدم، ژله لیمو ساختم گذاشتم نیم بند بشه. کیک رو توی قالب گذاشتم دورش رو آروم ژله ریختم و توی ژله هم برش ها لیمو گذاشتم. و بعد گذاشتمش توی یخچال که کاملا ژله ببنده. نیم ساعت بعد سشوار دور قالب گرفتم و به راحتی کیک رو از توی قالب وارونه کردم توی ظرف و روی کیک رو کِرم لیمو کشیدم.
    مواد لازم برای روکش کرم لیمو:
    رنده پوست لیمو یک قاشق غذاخوری
    آب لیموی تازه ۴ قاشق غذاخوری
    ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
    دو قاشق غذاخوری آب
    خامه صبحانه ۷۰ گرم (تقریبا نصف خامه صبحانه)
    من برای اینکه رنگش یه ریزه سبز تر بشه یک قاشق غذاخوری ژله لیمویی هم ریختم
    ژلاتین رو با یک قاشق آب سرد و ژله لیمو و آب داغ رو با هم مخلوط میکنید خامه رو به این مخلوطاضافه میکنیم و میگذاریم ماکروفر با قدرت ۹۰۰ بیست ثانیه و اگر ماکروفر ندارید به روش بنماری این مخلوط رو ذوب میکنید. رنده پوست لیمو و آب لیمو رو هم بهش اضافه میکنیم و میگذاریم توی دمای محیط خنک بشه. و بعد میتونید روی کیک بکشید و بگذارید یخچال. این کرم واقعا خوشمزه س.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  27. 4 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  28. #15
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-شهریور-۲۷
    محل سکونت
    بین ابرها
    نوشته ها
    101
    امتیاز : 2,400
    سطح : 29
    Points: 2,400, Level: 29
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 67
    تشکر شده 176 در 73 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    من هیچ وقت نتونستم کیک خوب بپزم
    خوب می شد ولی کم پف می کرد به خاطر فر خونمونه خیلی داغونه

    چند تا فوت کوزه گری کیک پزی را از کلاس آشپزی خودم براتون بگم؟

    اگه سفیده تخم مرغ یا خود تخم مرغ را زدید با هم زن برقی باید سرعت عمل داشته باشید و بقیه مواد را به سرعت با اونا ترکیب کنید چون پف کیک به خاطر این مواده که زیاد تر می شه

    آرد رو اگه باید به این مواد قاطی کنید مرحله به مرحله قاطی کنید و همه آرد رو یه دفعه نریزید رو این سفیده ها

    دمای داخل فر قبل از گذاشتن کیک باید بالا باشه اگه فر سرد باشه پف اون می خوابه

    تا بیست دقیقه اول پخت کیک به هیچ وجه در فر نباید باز بشه چون پف اون می خوابه و کیل بد شکل می شه

    برای اینکه گردو و کشمشی که می خواید با کیک قاطی کنید وسط مواد بمونند و ته نشین نشند باید حتما قبل از ترکیب با مواد داخل آرد غلتانده بشند

    بهتره آرد رو قبل از ترکیب سه بار الک کرد تا خلل و فرجش زیاد بشه و راحت تر کیک پف کنه

  29. 5 کاربر از پست مفید صدرا تشکر کرده اند .


  30. #16
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض کیک یخچالی با بیسکویت

    به نام خدا

    کیک یخچالی با بیسکویت


    دوستان عزیزم سلام .این هم یک یک کیک که نیاز به فر نداره و درست کردنش هم وقت زیادی نمی بره .ونگران این هم نیستید که ممکنه خوب از آب در نیاد ویا پف نکنه .حتی برای تولد هم مناسبه چون بچه ها آن را خیلی دوست دارند .البته این کیک خیلی مناسب دسر هم هست وبه عنوان عصرانه خیلی با چای یا قهوه گرم خوشمزه هست .امیدوارم لذت ببرید .




    مواد لازم :
    بیسکویت ساده وانیلی (پتی بور ):حدود ۵۰۰تا ۶۰۰گرم (بسه به اندازه قالب متغیر هست )
    شیر :دو لیوان
    زرده تخم مرغ :دو عدد
    شکر :یک پیمانه
    پودر کاکائو:دو قاشق غذا خوری
    شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰گرم
    نشاسته ذرت :دو قاشق غذاخوری سرپر
    خامه :یک دوم پیمانه
    پودر ژلاتین :۱۵ گرم
    آب سرد :یک دوم پیمانه
    برای روی کیک :
    شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰ گرم
    خامه :۴ قاشق غذاخوری


    طرز تهیه :
    ابتدا شیر سرد وپودر کاکائو ونشاسته ذرت ونصف شکر را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در شیر حل بشه و بعد روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ بشه .





    در این فاصله پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد آن را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل بشه و شفاف بشه .مراحل ان را می تونید اینجا ببینید .
    زرده تخم مرغ و مابقی شکر را با چنگال می زنیم تا کمی سفید وکشدار بشه .





    سپس به مخلوط شیر ونشاسته اضافه می کنیم .در این مرحله به سرعت هم می زنیم تا زرده نبره (حرارت باید ملایم باشه )و بعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم ووقتی شکلات حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم وصبر می کنیم کمی داغی ان کم بشه و سپس ژلاتین حل شده وخامه را هم به ان اضافه می کنیم .





    ابتدا تمام کف ودیواره قالب را (که ترجیحا اگه کمر بندی باشه بهتره ولی اگه هم نبود مشکلی نیست)با فویل می پوشانیم وسپس بیسکویت ها را کف قالب می چینیم .اگه قالبتون دایره ای باشه برای کناره های قالب بهتره بیسکوییت را به شکل کناره های قالب در بیاورید .(اگه قالب مربع ومستطیل باشه دیگه این مشکل را ندارید )





    حالا از کرمی که درست کردید (کرم باید داغ باشه تا بیسکویت را نرم بکنه واین نکته خیلی مهمه .یعنی بهتره قبل از شروع کار بیسکویت ها را در قالب بچینید . )روی بیسکویت می ریزیم .در لایه اول باید نسبت به لایه های بعدی بیشتر کرم بریزید تا کاملا بین بیسکویت ها قرار بگیره تا بعدا خوب به شکل قالبی در بیاد .سپس لایه بعدی بیسکویت را در خلاف جهت لایه قبلی می چینیم ومجددا روی آن کرم می ریزیم .





    من کلا پنج لایه بیسکویت چیدم .لایه آخری باید بیسکویت باشه ودیگه روی آن کرم نمی ریزیم .وبعد آنرا حدود ا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیره .





    برای روی کیک ابتدا خامه را یک دقیقه با قدرت صد در صد در مایکروویو می گذاریم تا بجوشه وسپس شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا شکلات کاملا آب بشه .





    حالا یک برگ کاغذ روغنی به صورت چهار تا نوار برش می زنیم و به صورت مربع روی ظرف سرو دسر قرار می دهیم و دسر را روی آن بر می گردانیم وخیلی اروم فویل را از روی بر می داریم .







    در آخر به آرومی شکلات آب شده که کمی خنک شده راروی آن می ریزیم تا کاملا روی آن را بپوشاند و سپس مجددا می گذاریم تا سرد بشه .حالا نوار های اطراف آن را به آرامی بر می داریم وآنرا تزیین می کنیم .من آنرا با ترافل و دراژه های رنگی تزیین کردم .





    این کیک بیسکویتی خیلی خوشمزه می شه به طوریکه بیسکویت ها کاملا نرم می شه وشبیه کیک می شه .مطمئنم که دوست خواهید داشت .نوش جان .




  31. #17
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه کیک یزدی



    مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک یزدی :

    روغن جامد ( به صورت مایع ذوب شده) ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۳عدد، نمک میوه یک قاشق مربا خوری، جوش شیرین یک قاشق مربا خوری، جوش شیرین یک قاشق مربا خوری، ماست ۲۰۰ گرم، آرد ۳۰۰ گرم، پودر شکر ۲۰۰ گرم

    طرز تهیه کیک یزدی :



    در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته وبا هم زن بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست و وانیل و جوش شیرین و نمک میوه را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنید سپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.



    نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.

    اگه سوالی داشتید در حد بضاعت علمی پاسخ گو هستم.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  32. 7 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  33. #18
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    10112012049.jpg
    خودم درست کردم
    خوشکله؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط آب زمزم : یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۱ در ساعت ۲۱:۲۵


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی





  34. #19
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-اردیبهشت-۱۴
    محل سکونت
    کف شهر
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    1,516
    امتیاز : 21,321
    سطح : 91
    Points: 21,321, Level: 91
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupRecommendation Second Class10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 3,129
    تشکر شده 5,495 در 1,393 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط آب زمزم نمایش پست اصلی
    10112012049.jpg
    خودم درست کردم
    خوشکله؟؟؟؟؟
    تو شركت لاستيك سازي كار مي كني؟؟
    قشنگه
    اميدوارم خوشمزه هم باشه
    ز کوی یار بیار ای نسیم صبح غباری
    که بوی خون دل ریش از آن تراب شنیدم...
    اللهم عجل لولیک الفرج


  35. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض



    کیک سناتور پز

    حجابت را محکم نگه دار...
    نگاه نکن که اگر حجاب و فکر درست داشته باشی مسخره ات میکنند
    آنها شیطان هستند.
    شما به حضرت زهرا سلام الله علیها نگاه کن که چگونه زیست و خودش را حفظ کرد.
    وصیت نامه شهید سیدمحمدناصرعلوی

    به خواهرش



    ahaad.ir



  36. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    «« کیک پرتقالی »»


    مواد لازم :

    خامة زده شده براي تزئين 3 پيمانه
    رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
    آب پرتقال 1 پيمانه
    بيكينگ پودر 1 قاشق سوپخوري
    آرد 3 پيمانه
    كره 1 پيمانه
    وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
    تخم مرغ 6 عدد
    پودر قند 1/2 1 پيمانه


    طرز تهيه :

    فر را روي 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . تا گرم شود سفيده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداكنيد . زرده ها رابا نيم از پودر قند و وانيل شكري مخلوط نموده و با همزن برقي خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. كره را روي حرارت آب كرده , با بقيه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائيد . سپس آرد و بيكينگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا شكل همزن روي آن محو نشود و كاملاً فرم بگيرد . بعد به مايه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنيد تا مخلوط شود . كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده و كمي آرد پاشيده مايه را در قالب ريخته و به مدت يك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهيد . در صورت تمايل روي كيك را مي توانيد با خامة زده شده تزئين نمائيد .

    -------------------------

    اگه سوالی داشته باشید در حد بضاعت علم باسخ گو هستم.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  37. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  38. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    اینم کیک فنجانی که امروز درست کردم.

    البته چون نمک میوه نداشتیم مخروطی شکل نشد. ولی کیفیتش خوب بود.

    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  39. 6 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  40. #23
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۷
    نوشته ها
    415
    امتیاز : 6,818
    سطح : 54
    Points: 6,818, Level: 54
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,090
    تشکر شده 1,298 در 299 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط اشناي غريب نمایش پست اصلی
    اینم کیک فنجانی که امروز درست کردم.

    البته چون نمک میوه نداشتیم مخروطی شکل نشد. ولی کیفیتش خوب بود.

    ....................عجب کیکی شده ها......................


  41. 2 کاربر از پست مفید بوی بهشت تشکر کرده اند .


  42. #24
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,762
    امتیاز : 12,347
    سطح : 72
    Points: 12,347, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 99.6%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 16,649
    تشکر شده 12,575 در 2,461 پست
    حالت من : Sepasgozar
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 15 در 10 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط اشناي غريب نمایش پست اصلی
    اینم کیک فنجانی که امروز درست کردم.

    البته چون نمک میوه نداشتیم مخروطی شکل نشد. ولی کیفیتش خوب بود.

    میشه دستور پختش بذارید.به نظر میاد خیلی خوشمزه شده
    عمریست رهین منت زهراییم

    مشهور شده به عزت زهراییم

    مردیم اگر به قبر ما بنویسید

    ما پیرغلام حضرت زهراییم

  43. 3 کاربر از پست مفید مرصاد العباد تشکر کرده اند .


  44. #25
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط اشناي غريب نمایش پست اصلی
    طرز تهیه کیک یزدی



    مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک یزدی :

    روغن جامد ( به صورت مایع ذوب شده) ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۳عدد، نمک میوه یک قاشق مربا خوری، جوش شیرین یک قاشق مربا خوری، جوش شیرین یک قاشق مربا خوری، ماست ۲۰۰ گرم، آرد ۳۰۰ گرم، پودر شکر ۲۰۰ گرم

    طرز تهیه کیک یزدی :



    در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته وبا هم زن بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست و وانیل و جوش شیرین و نمک میوه را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنید سپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.



    نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.

    اگه سوالی داشتید در حد بضاعت علمی پاسخ گو هستم.

    نوشته اصلی توسط sara4321 نمایش پست اصلی
    میشه دستور پختش بذارید.به نظر میاد خیلی خوشمزه شده
    چن تا پست بالاتر زده بودم.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  45. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  46. #26
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    امروز با هزار امیدو ارزو اومدم کیک درست کنم
    ولی سوخت ، تقصیر من نبود


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  47. 3 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  48. #27
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    اینم نوعی کیکه ولی بهش میگن زود پز، که صددرصد با فر نیست

    10032012111.jpg

    کیک زعفرانی
    دوعدد تخم مرغ را در ظرف ریخته و خوب هم میزنیم
    و بعد یک استکان شیر به ان اضافه میکنیم و باز هم میزنیم
    و بعد کمی زعفران دم کرده به ان اضافه و بعد خوب هم میزنیم
    و بعد آرد گندم را که به مقدار ۷ قاشق غذاخوری هست را کم کم به ظرفمان اضافه میکنیم
    وبعد از یکدست شدن
    تابه را چرب و بعد از داغ شدن، ملاقه ای را بردارید و ته تابه پهن کنید
    این اتفاق در دوبار باید صورت بگیرد
    بعد سرخ شده اش را در ظرفی می اندازیم و دنت زعفرانی را وسط ان میریزیم
    وبعد با سلیقه خودتون درستش کنید
    نوش جان


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  49. 4 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  50. #28
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    Arrow

    این همون کیکیه که بچه ها میخواستن ولی دستور پختشو نداشتم
    پیداش کردم
    امیدوارم خوشتون بیاد
    ویرایش توسط آب زمزم : چهارشنبه ۰۹ اسفند ۹۱ در ساعت ۰۰:۲۶


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  51. 3 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  52. #29
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,750 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    اینم چیزکیک که خودم درست کردم

    2013-02-25 21.30.27.jpg

  53. 7 کاربر از پست مفید blueblooded تشکر کرده اند .


  54. #30
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-شهریور-۲۹
    محل سکونت
    همسایه بی بی معصومه(س)
    نوشته ها
    3,837
    امتیاز : 61,722
    سطح : 100
    Points: 61,722, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 16.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 6,761
    تشکر شده 14,098 در 3,233 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    یا حاضر و یا ناظر

    براوووووووووووووووووووووو




    بگیر از من جهانم را ، ولی بانو حرم را نه...تمــام ِ جاده ها آری ، خیابان ِ اِرم را نه ...

    کریمه ! کلبه ی امید ِ من روشن به لطف ِ توست...بکش هر روشنایی را ولی لطف و کرم را نه
    ...


  55. 2 کاربر از پست مفید ياس سپيد تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1