کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 26 , از مجموع 26
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض انواع آش و سوپ

    از اسمش کاملا مشخصه وهیچ نیازی به توضیح نداره!




  2. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    اتفاقا همین دو روز پیش بود که همسر محترم بنده داشتن پیشنهاد می دادن که من برم توی کار چاپ کتاب آموزش سوپ چون همیشه سوپ هایی که درست می کنم ، مزه های جدید دارن
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  3. کاربر روبرو از پست مفید bedayah تشکر کرده است .


  4. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    با یه سوپ کاملا آسون شروع می کنم :

    مواد لازم :

    جو پرک شده : 4 قاشق غذا خوری
    هویج : یک عدد متوسط
    پیاز : یک عدد متوسط
    کدوی سبز : یک عدد متوسط
    کره : 50 گرم (میشه با یک لیوان آب مرغ جایگزین کرد)
    آب : 2 - 3 لیوان
    شیر : 1 لیوان
    نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :

    هویج و پیاز و کدو رو ریز خرد می کنیم ، یا رنده می کنیم ، با جو پرک شده و آب و کره توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم . حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بهش فرصت پخته شدن میدیم و توی این مدت یه کمی هم می زنیم .

    بعد شیر و نمک و فلفل رو به اون اضافه می کنیم و بعد از 15 دقیقه ، سوپ کاملا آماده است .

    به همین سادگی ، به همین خوشمزگی ... نوش جان
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  5. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  6. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    و اما یه سوپ ساده ی دیگه :

    مواد لازم :

    پیاز : 2 عدد متوسط
    کره : 50 گرم
    آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
    شیر : 1 لیوان
    آب : 1 لیوان
    نمک و فلفل و آب لیمو ترش : به مقدار دلخواه


    طرز تهیه :

    پیاز ها رو به صورت خلالی خرد می کنیم (البته می تونیم ریز هم خرد کنیم ، بستگی به سلیقه داره) .

    یه قابلمه ی کوچیک رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و کره رو توی اون می اندازیم ؛ همین که کره آب شد ، پیاز ها رو به اون اضافه می کنیم و با حرارت متوسط ، کمی تفت میدیم .

    آرد رو به پیاز و کره اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم ، تا آرد گلوله نشه .

    کمی که آرد تفت خورد ، آب رو کم کم به اون اضافه می کنیم و هم می زنیم تا باز هم آرد گلوله نشه و بعد شیر رو اضافه می کنیم .

    حدود 30 دقیقه (یا حتی کمی بیشتر) به پیاز و آرد فرصت پخته شدن میدیم و توی این مدت ، چند بار
    سوپ رو هم میزنیم .

    بعد هم نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و یکی - دو دقیقه بعد ، قابلمه رو از روی اجاق گاز بر می داریم و بعد آب لیمو ترش رو به اون اضافه می کنیم .

    ببخشید که خیلی طولانی شد ؛ می خواستم کاملا همه ی نکات رو توضیح بدم ، وگرنه خیلی آسونه ... به هر حال نوش جان
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  7. 4 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  8. #5
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-بهمن-۲۳
    محل سکونت
    از خودش بپرس .
    نوشته ها
    1,709
    امتیاز : 29,691
    سطح : 99
    Points: 29,691, Level: 99
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,366
    تشکر شده 7,911 در 1,530 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ی سوپ شیر یاد بده من خیلی دوست دارم

  9. کاربر روبرو از پست مفید آسمون تشکر کرده است .


  10. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    خب پس این دوتا سوپی که نوشته بودم ، سوپ چی بودن ؟!

    خب اینا هم یه جورایی سوپ شیر محسوب میشن دیگه ...

    ولی با این همه باز هم مرور می کنم ، ببینم چه روش های دیگه ای توی سوپ درست کردنم به کار می برم و میام میگم
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  11. #7
    Banned
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    343
    امتیاز : 5,794
    سطح : 49
    Points: 5,794, Level: 49
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 747
    تشکر شده 775 در 268 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هم اتقي هاي من از آش ترش مي گن كه چه قدر خوشمزه ست ولي هيچ كدوم نمي دونند چه طوري ژخته مي شه كسي بلده بذاره؟

  12. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    بدو آش ببر بدو تموم شد!




  13. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    واقعا چرا این مبحث داره خاک میخوره ؟یعنی هیچ کس هیچی بلد نیست بیاد توضیح بده!




  14. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض آش گوجه فرنگی با بلغور جو

    اين واسه اينكه گرد و خاك اين تايپكو بره كنار

    اگه دوس داشتين اين آشو تو ماه رمضون درس كنيد





    مواد لازم:
    بلغور گندم یا جو : 250 گرم
    سبزی آش: نیم کیلو
    برنج : نصف استکان
    پیاز داغ : 5 قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی خرد شده :یک فنجان
    رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
    سینه مرغ :یک چهارم
    زردچوبه و نمک و فلفل: به مقدار کافی
    طرز تهیه:
    مرغ را به همراه پیاز داغ، زردچوبه، نمک و فلفل می پزیم.
    مرغ که پخت، آن را از ظرف بیرون می آوریم و بلغور جو و برنج( بهتر است قبلا خیس کرده باشیم) را به آب مرغ اضافه می کنیم.
    با حرارت ملایم می گذاریم بپزد و گاهی هم می زنیم.
    بعد سبزی خرد شده را به آن اضافه می کنیم (سبزی این آش به نسبت بقیه آش ها کمتر است).
    سینه مرغ پخته را ریش ریش می کنیم و داخل آش می ریزیم.
    رب و گوجه فرنگی خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آش خوب جا بیفتند. اگر از تکه های گوجه فرنگی در آش خوش تان نمی آید، می توانید آب گوجه فرنگی در آن بریزید. در آن صورت دو تا سه لیوان آب گوجه فرنگی اضافه می کنید و رب هم نمی ریزید.
    به جای گوشت مرغ هم می توانید از ماهیچه استفاده کنید.
    این آش خیلی راحت تهیه می شود و خوشمزه است. چاشنی آن نیز آبغوره یا آبلیمو است.


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  15. 3 کاربر از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده اند .


  16. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آش دو غ ( آش ماست )

    مواد لازم:

    ـ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

    ـ برنج ۵/۰ پیمانه

    ـ لپه ۵/۰ پیمانه

    ـ سبزی ( تره ٫ اسفناج ٫ گشنیز و جعفری ) خرد شده ۲ پیمانه

    ـ دوغ بی نمک و غلیظ ۵/۱ الی ۲ لیتر

    ـ نمک و زردچوبه به میزان لازم

    ـ پیاز و سیر سرخ شده برای تزیین

    ـ نعناع سرخ شده برای تزیین

    طرز تهیه :

    یکی دیگر از آش ها در فصل بهار آش دوغ میباشد . بعضی آن را آش ماست هم میگویند و به جای دوغ از ماست استفاده میکنند .

    برنج ولپه را با آب بپزید . دوغ را روی حرارت گذاشته و مدام به هم بزنید در غیر این صورت دوغ بریده میشود . تا زمانی به هم زدن را ادامه دهید که به جوش بیاید . دوغ نباید ترش و یا شور باشد . کمی که دوغ غلیظ شد لپه و برنج را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم تا جوشیده و غلیظ شود در اواخر طبخ سبزی را اضافه کنید . گوشت را با یک قاشق آرد و پیاز رنده شده و نمک وزردچوبه خوب ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی ریز در آورده و در آب جوش انداخته تا پخته شود. نیمی از کوفته ها را در آش بریزیدو نیمی دیگر را برای تزیین نگه دارید وقتی آش قوام لازم را پیدا کرد شعله را خاموش و در ظرف بریزید.

    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  17. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  18. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آش جو

    سبزی آش نیم کیلو

    نخودپخته 1 پیمانه

    لوبیا چیتی پخته 1 پیمانه

    عدس نصف پیمانه خام

    پیاز داغ طلایی 2 پیمانه

    جو پوست کنده 2 پیمانه

    جو پرک نصف پیمانه

    استاک (آب) مرغ 2 لیتر

    سیب زمینی 1 عدد کوچک (دلخواه)

    هویج 1 عدد کوچک (دلخواه)


    جو رو پاک کنید و همراه عدس و اگر خواستید سیب زمینی و هویج نگینی و زرد چوبه با کمی آب توی قابلمه بریزید و بزارید تا بپزه.

    وقتی جوها نرم شدنند سبزی و جو پرک و آب مرغتون رو اضافه کنید. و نمک بزنید. با حرارت کم بزارید حسابی بپزه.

    در 1 ساعت آخر حبوبات پخته و پیاز داغ رو اضافه کنید. کشک رو هم داخل آش بریزید تا بجوشه.

    حسابی که جا افتاد و از حالت آبکی در اومد توی کاسه ایبکشید و روش رو با پیاز و کشک و نعنا داغ تزیین کنید.

    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  19. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  20. #13
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض سوپ قارچ

    <<>>



    مواد لازم:


    قارچ: 500 گرم

    خامه: 100 گرم

    آرد: 2 قاشق غذاخوري

    شير: يك ليتر

    آب مرغ: يك ليتر

    کره: ۱۰۰ گرم

    سينه مرغ: يک عدد

    تره فرنگي خرد شده: يك پيمانه

    ذرت پخته شده: يك پيمانه




    طرز تهيه:


    سينه مرغ را حبه ايي خرد كرده و با نمك و فلفل و آبليمو و زعفران تفت دهيد، کره را داخل قابلمه مي ريزيم تا داغ شود و سپس قارچ را خرد کرده و داخل آن مي ريزيم و تفت مي دهيم، آرد را به آن اضافه کرده و آن را هم كمي تفت مي دهيم. سپس آب مرغ را به آن اضافه مي کنيم تا کمي غلظت بگيرد، مرغ و تره فرنگي را نيز به آن افزوده و روي حرارت بگذاريد تا تره فرنگي ها هم بپزد. ذرت و شير را به آن اضافه مي کنيم و با نمک و فلفل مواد را مزه دار مي کنيم. به مدت سي دقيقه حرارت مي دهيم تا غليظ شود، بعد آن را از روي حرارت برمي داريم تا خنک شود. خامه را به آن اضافه کرده و مجدداً روي حرارت مي گذاريم تا سوپ گرم شود اما نبايد زياد بجوشد.
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  21. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  22. #14
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض سوپ قارچ با شير

    **
    مواد لازم
    قارچ ۲۰۰ گرم
    شير يك چهارم ليتر
    آرد ۲ قاشق غذاخوري
    نخود فرنگي ۱۰۰ گرم
    پياز متوسط ۱ عدد
    نمك و زردچوبه به مقدار كافي
    دارچين ۱ قاشق چايخوري
    روغن مايع ۲ قاشق
    آب سرد يك دوم ليوان
    ** طرز تهيه
    آرد را در ۲ قاشق روغن تفت بدهيد تا بوي خامي آن از بين برود. زردچوبه را هم به آرد تفت داده شده اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. آب را به آرد اضافه كنيد و هم بزنيد تا آرد باز شود و گلوله نشود. شير را كم كم اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
    حالانخود فرنگي ها را كه قبلاً پخته ايد و قارچ ها كه شسته و برش داده ايد اضافه كرده و مواد را خوب مخلوط كنيد. شعله را كم كرده نمك را اضافه كنيد و بگذاريد سوپ جا بيفتد. سوپ شما حاضر است. آن را در ظرف گودي ريخته و از دارچين براي تزئين استفاده كنيد.
    __________________
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  23. 2 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  24. #15
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-دی-۱۱
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    225
    امتیاز : 3,250
    سطح : 35
    Points: 3,250, Level: 35
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 198
    تشکر شده 465 در 171 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض سوپ پیاز فرانسوی

    این یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست
    مواد لازم:
    استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
    پیاز خلال شده =550گرم
    روغن مایع =50 گرم
    سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
    پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
    سس سویا=2ق.غ
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
    آب لیمو= 2 ق.غ
    طرز تهیه:
    پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.

    __________________
    نمیدانم کجاید ولی می دانم در ثانیه های زندگیم با منی اما دور از من

  25. 3 کاربر از پست مفید sogand67 تشکر کرده اند .


  26. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    سوپ ذرت




    مواد لازم:

    کرفس ۳ قطعه ۱۰ سانتی

    تره فرنگی اندازه متوسط ۱ عدد

    پیاز ۱ عدد

    کره ۵۰ گرم

    مرزه خشک ۱ قاشق سوپخوری

    آب مرغ ۵ پیمانه

    شیر ۲ پیمانه

    آرد ذرت ۱/۴ پیمانه

    کنسرو ذرت ۱ پیمانه

    خامه ۱/۲ پیمانه

    جعفری خرد شده ۱/۳ پیمانه

    پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم

    آبلیمو کمی

    طرز تهیه:

    بندهای کرفس رو بگیرید ، قسمت سفید تره فرنگی رو خرد کنید.
    پیاز و کرفس و تره فرنگی رو با کره تفت بدید و آب مرغ رو اضافه کنید ، مرزه خشک و جعفری رو هم اضافه کنید به همراه نمک و فلفل و بذارید تا بپزه.
    شیر و آرد ذرت رو در هم حل کنید و کم کم به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ بشه.
    نیمی از ذرت رو به سوپ اضافه کنید و سوپ رو میکس کنید و بقیه ذرت رو میکس نشده به سوپ اضافه کنید.
    خامه رو به همراه آبلیمو توی یه ظرف بریزید و از مواد کم کم روی اون بریزید تا خامه کم کم گرم بشه و به سوپ اضافه کنید.
    پنیر پارمسان رو هم به سوپ اضافه کنید و ظرف رو از روی حرارت بردارید.

    نکات

    ذرت نباید بیشتر از ربع ساعت روی حرارت باشه وگرنه سفت میشه.

    میتونید سوپ رو میکس نکنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  27. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  28. #17
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آش دوغ



    مواد لازم

    برنج ۱ پیمانه تقریبا ۱۶۰ گرم
    نخود ۱۳۰ گرم
    دوغ گازدار ۲۲۵۰ میلی لیتر
    سبزی آش ۵۰۰ گرم
    پیاز ۲ عدد
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه

    نخود رو از قبل خیس کنید و بپزید. پیاز رو ریز کنید و سرخ کنید و سبزی رو هم اضافه کنید و تفت مختصری بدید. روی سبزی خیلی کم آب بریزید و اجازه بدید تا سبزی نیم پز بشه.
    حالا برنج و نخود رو اضافه کنید و هم بزنید و دوغ رو به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه بدید تا آش جا بیفته و در آخر هم به دلخواه با نعنا داغ تزیین کنید و سرو کنید.

    نکات

    آش دوغ در شهرهای مختلف به طرق مختلفی طبخ میشه!
    سبزی آش شامل تره, جعفری, گشنیز و اسفناج۴۵۰ گرم و شوید ۵۰ گرم است.
    میتونید بدون پیاز این آش رو درست کنید و وقتی سبزی با آب پخت, بقیه مراحل رو انجام بدید.
    دوغ گازدار برای این آش گزینه مناسبی هست, یا اینکه میتونید از دوغ های محلی هم استفاده کنید.
    میتونید به دلخواه کمی تخم گشنیز هم به آش اضافه کنید.
    چون این غذا کلسیم داره و خوردن کلسیم با غذای آهن دار مثل گوشت منافات داره و آهن غذا رو از بین میبره, نباید به این آش گوشت قلقلی اضافه کرد!
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  29. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  30. #18
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آش انار(ویژه شب یلدا)



    مواد لازم برای ۴ نفر:


    لپه ۷۵ گرم

    برنج ۲۴۰ گرم

    سبزی ۲۰۰ گرم شامل تره، گشنیز، جعفری هر کدام ۶۰ گرم و نعنا ۲۰ گرم

    رب انار ۱۰۰ گرم

    پیاز ۲ عدد

    آب گوشت ۶۵۰ میلی لیتر

    دانه انار و پیاز داغ برای تزیین به میزان لازم

    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی

    طرز تهیه:

    لپه رو برای چند ساعت خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و بذارید بپزه.
    پیازها رو خلالی کنید و تفت بدید، وقتی سرخ شد، سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید.
    زردچوبه بزنید و آب گوشت روش بریزید و بذارید کمی سبزی بپزه.
    برنج رو که از قبل خیس کردید رو به سبزی اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج با آش جا بیفته.
    لپه رو میکس کنید و به مواد بالا اضافه کنید. رب انار و نمک و فلفل بزنید و شعله گاز رو خیلی کم کنید و بذارید تا آش جا بیفته. با پیاز داغ و دانه های انار تزیین کنید و سرو کنید.

    نکات

    آش انار از غذاهای سنتی ساوه است.
    در صورت تمایل میتونید به آش، گلپر هم اضافه کنید.
    موقع پخت لپه، کفی که روی اون جمع میشه رو بردارید و دور بریزید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  31. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  32. #19
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    من یه سوپ جو تو اصفهان خوردم
    ماه رمضونی دلتون نخاد
    بعد اومدم خونه خودم درست کردم عالی شد
    ...................
    جو به صورت دانه سالم و سه روز خیس کنید
    بعد بذارید توی زود پز بپزه
    با اب کم
    چون دونه جوو کف میکنه میاد بالا گاز خراب میکنه
    شاید لازم باشه5_6 دفعه اب بریزید بذارید بپزه
    یه بعد از ظهر وقت میبره!!ولی می ارزه
    یه جایی ربع گوجه اضافه کنین
    بذارین دوباره بپزه
    لعاب میندازه................عالی
    بعد با هویج رنده شده و جعفری خورد شده و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی بذارید اینقدر بپزه که موادش دندون گیر باشه

  33. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  34. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    میگما هرکی سوپ و اش بلده بیاد بگه واسه ماه رمضون استفاده کنیم
    ترجیحا کم چرب و کم کالری
    با تشکر

  35. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    یه نوع اش گندم هست لارو لامرد درست میکنن............خیلی خوشمزه و مقویه.
    گندم و دو روز خیس کنین...........دونه کامل گندم
    یه کیلو گوشت سر دست...........چند عدد پیاز درشت........
    یه کیلو گندم یه کیلو گوشت م لازم داره..........
    بعد همه رو باهم میپزیم.........پیازا رو باید درسته انداخت.
    6_7ساعت زمان لازمه تا کاملا بپزه...........میتونید وسط پخت پیازا رو دربیارین بندازین دور
    اینقدر بپزین تا همه مواد له و نرم بشه.گوشت میتونید بعد از پخت له کنید یا ریشه کنید و دوباره به گندم اضافه کنید.
    بعد از پخت با نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین و پیاز داغ فراوون سرو کنین.
    بی نظیره..........سنگین..........مقوی و فول!

  36. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    این سوپ روهم حتما خوردین دیگه.............من عاشقشم:
    پرنج..........اینقدر بپزید که له بشه..............مثل شله زرد.
    بعد سیب زمینی و هویج با رنده درشت رنده کنین وبریزید توش تا با مرغ ریشه شده و جعفری خورد شده نرم بپزه.
    لعاب میندازه و سبکه و خوشمزه...........در صورت تمایل میتونید بهش شیر و خامه هم اضافه کنین.

  37. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  38. #23
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    میشه انواع حلیم بادمجونی که درست میکنین توضیح بدین؟
    لدفن!

  39. #24
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۳-فروردین-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    230
    امتیاز : 2,278
    سطح : 28
    Points: 2,278, Level: 28
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points3 months registered
    تشکر کردن : 391
    تشکر شده 285 در 155 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    9
    مخالفت شده 14 در 10 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط سرمه نمایش پست اصلی
    میشه انواع حلیم بادمجونی که درست میکنین توضیح بدین؟
    لدفن!
    این دستور حلیم بادمجون اصفهانیاس ولی کرمونیا توش برنج نمیریزند:
    گوشت پخته و تیکه شده گردن 300 گرم
    پیاز سرخ کرده
    نعناع
    نمک فلفل قرمز زعفران دم کرده فلفل سیاه
    برنج 100گرم
    بادمجون سیاه 400گرم
    کشک 400گرم
    اول برنج بادمجون و گوشتهای پخته شده رو با کمی اب به مدت نیم ساعت میریزیم بپزه در همین حین پیاز رو با روغن سرخ کرده با کشک و نعناع داغ و ادویه تفت داده اگر خواستیم سیر داغ هم میریزیم بعد این مواد را با بادمجونا مخلوط کرده با گوشتکوب میکوبیم روش با بقیه مواد مثل کشک و زعفران و نعناع داغ میپوشونیم
    ما زنده به انیم که ارام نگیریم
    موجیم که اسودگی ما عدم ماست

  40. #25
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    مواد لازم اش انار: برای 6 نفر



    بلغور
    1 استکان
    گوشت چرخ کرده
    250 گرم
    لپه
    یک چهارم استکان
    پیاز سرخ کرده
    1 عدد
    زعفران یک چهارم قاشق مربا خوری
    برنج 1 استکان
    سبزی آش 0/5 کیلو
    چغندر 1 عدد
    آب 15 لیوان
    نمک به مقدار لازم
    آب انار 4 استکان




    طرز تهیه :




    آب ، بلغور ، برنج ، لپه و چغندر را با هم مخلوط کنید و نیم ساعت حرارت دهید . سبزی خرد شده را با نمک و فلفل به آش بیفزایید . گوشت را با کمی برنج مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و در آش بریزید . آش که پخته شده ، آب انار و پیاز داغ را اضافه کنید . موقع کشیدن ، آش را با نعنا و زعفران تزیین کنید .
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  41. #26
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط خسته نمایش پست اصلی
    این دستور حلیم بادمجون اصفهانیاس ولی کرمونیا توش برنج نمیریزند:
    گوشت پخته و تیکه شده گردن 300 گرم
    پیاز سرخ کرده
    نعناع
    نمک فلفل قرمز زعفران دم کرده فلفل سیاه
    برنج 100گرم
    بادمجون سیاه 400گرم
    کشک 400گرم
    اول برنج بادمجون و گوشتهای پخته شده رو با کمی اب به مدت نیم ساعت میریزیم بپزه در همین حین پیاز رو با روغن سرخ کرده با کشک و نعناع داغ و ادویه تفت داده اگر خواستیم سیر داغ هم میریزیم بعد این مواد را با بادمجونا مخلوط کرده با گوشتکوب میکوبیم روش با بقیه مواد مثل کشک و زعفران و نعناع داغ میپوشونیم

    بادمجون خام میریزیم یا سرخ شده؟؟
    من با گوشت و کشک باهم موافق نیستم............همیشه هم فقط یکی ش میریزم
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1