کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: انواع حلوا

  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض انواع حلوا

    + حلوای آرد گندم


    موادلازم:

    ـ شكر ۱ ليوان

    ـ آرد ۵/۱ ليوان

    ـ آب و گلاب ۱ ليوان ( ۳ قسمت آب و ۱ قسمت گلاب )

    ـ تخم گشنيز و هل ساييده ۱ قاشق

    ـ زعفران دم كرده ۱ قاشق

    ـ روغن به مقدار كافي


    طرز تهيه :

    شكر را با آب روي حرارت بگذاريد وقتي به شهد تبديل شد حرارت زير آنرا خاموش كنيد به شهد آماده گلاب و زعفران و تخم گشنيز و هل را اضافه كنيد .و بگذاريد تا سرد شود . در اين فاصله آرد را با روغن روي حرارت ملايم گذاشته و روغن اضافه كنيد روغن بايستي به حدي باشد كه اين دو با هم تركيبي نه زياد سفت و نه زياد شل بشود. آرام آرام به هم زده تا كاملا" سرخ شود .

    شهد را به آرد سرخ شده اضافه كنيد و مرتب به هم بزنيد و حرارت را خيلي كم كنيد وقتي كه حلوا قوام لازم را پيدا كرد شعله را خاموش كنيد .

    (معمولا" با دستور بالا ۳ بشقاب كوچك حلوا تهيه ميشود )




  2. 8 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    مطمئنین که این حلواهای توی عکس ، به همین روش درست شده ؟!!

    آخه تا جایی که من یادم میاد ، ما هیچ وقت آرد و روغن رو با همدیگه توی ظرف نمی ریختیم ؛

    اول آرد رو بدون هیچ ماده ی اضافه ای تفت می دادیم ، تا رطوبت و خامی اون گرفته بشه و بعد بهش روغن اضافه می کردیم و کمی سرخش می کردیم و ادامه ی ماجرا ... و البته حلواهامون هم همین شکلی میشد!!
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  4. 3 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    ^
    اره ماهم اینجوری درست میکنیم.اول ارد رو تفت میدیم کمی مایل به قهوه ای میشه بعد روغن یا کره میریزیم

  6. 3 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  7. #4
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    76
    امتیاز : 10,396
    سطح : 67
    Points: 10,396, Level: 67
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,518
    تشکر شده 540 در 74 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    به نام يگانه هستي بخش

    سلام
    هر دو جورشو درست مي كنند . هر دوتاش هم همين شكلي ميشه .
    امام محمّد باقر (عليه السّلام) :
    اى جوينده بهشت! چقدر خواب تو دراز و مركبت كُند و همتت سُست‏ است.

  8. 4 کاربر از پست مفید فانوس تشکر کرده اند .


  9. #5
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-بهمن-۰۳
    نوشته ها
    1
    امتیاز : 2,200
    سطح : 28
    Points: 2,200, Level: 28
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکر کردن : 0
    تشکر شده 2 در 1 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض حلوای هویج

    طرزدرست حلوای حویج

  10. 2 کاربر از پست مفید یاس 85 تشکر کرده اند .


  11. #6
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-اسفند-۱۹
    محل سکونت
    دریا
    نوشته ها
    112
    امتیاز : 5,916
    سطح : 49
    Points: 5,916, Level: 49
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures5000 Experience Points
    تشکر کردن : 43
    تشکر شده 467 در 83 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض حلوای گندم

    حلوای گندم ما یه جور دیگست
    اول آردو بدون روغن روی گاز حرارت میدیم و دائم هم میزنیم تا قهوه ای روشن بشه و همزمان شیره شو درست میکنیم که شامل آب و شکره و داغ داغ روی آرد که روی حرارته میریزیم کم کم به دو دلیل چون هم شیره گرمه هم آرد روی حرارته در مرحله اول و دوم با احتیاط میریزیم تا پاشیده نشه روی صورتتون خدای نکرده ... دلیل دومم که شیره زیاد نریزیم که آبکی بشه نشه جمعش کرد .
    بعد هم میزنیم میزاریم تا جوش بزنه یعنی حباب که میترکه به اون مرحله برسه
    و آخر سر گلاب و هل و زعفرون میریزیم که خاصیت و بوش طی حرارت از بین نره .
    بعد از چند دقیقه آمادست و با پودر نارگیل یا پسته تزیین میشه .
    مع الله

  12. 2 کاربر از پست مفید ناز دانه تشکر کرده اند .


  13. #7
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض ترحلوای شیرازی

    به نام خدا

    ترحلوای شیرازی


    قدیم خیلی مرسوم بوده تو جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده تا جائی که میدونم الان فقط یک جا هست که این ترحلوا پخته میشه و برای خریدش باید سفارش داد اونم اگر از بین نرفته باشه .
    فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته دارن اینه که یک حالت ژله ای داره و بخاطر اون آرد برنجش مثل ژله لرزان هست .این ترحلوا اون قدیما به دو رنگ سفید و زعفرانی درست میشد و به قطر تقریبی 7 سانت لوزی لوزی بریده میشد و یکی سفید و یکی زرد کنار هم چیده میشد .
    برای درست کردن این ترحلوا به یک ساعت و نیم تا دو ساعت وقت نیاز داریم پس هر وقت که حوصله داشتید و ایضا وقت شروع به کار کنید چون باید بالای سرش باشید و نمیشه به امان خدا رهاش کرد .
    بریم سراغ درست کردنش .


    مواد لازم :
    نشاسته یک پیمانه
    آرد برنج یک دوم پیمانه
    شیر 6 پیمانه
    آب 4 پیمانه
    گلاب یک پیمانه
    شکر 3 پیمانه
    (آبشار : به نظرم شکرش زیاد بود . شیرینی ش دل رو می زد )
    زعفران به میزان لازم
    انواع مغز برای تزئین



    طرز تهیه :
    قبل از هر کار بهتره بگم که پیمانه ای را که انتخاب می کنید برای تمام موادتون باید یکسان باشه و تغییرش ندید من از پیمانه شیرینی پزی برای تمام مواد استفاده کردم شما اگر مثلا لیوان استفاده می کنید باید تمام مواد را با همون لیوان اندازه بگیرید .
    این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیه .
    نشاسته را با آب مخلوط می کنیم تا حل بشه .آرد برنج را با شیر مخلوط می کنیم هر دو مخلوط را روی هم ریخته و از صافی رد می کنیم .



    بهتره که این حلوا تو ظرف تفلون یا چدن پخته بشه که به دیواره و کف نچسبه .
    حرارت مناسب برای تهیه این ترحلوا حرارت کم هست چون باید خامی آرد برنج کاملا گرفته بشه .یک وقت حرارت را زیاد نکنید به این خیال که زودتر غلیظ بشه اصلا به طعمی که باید نمیرسید اگر قرار بود که زود غلیظ بشه اینقدر شیر و آب بهش اضافه نمیشد .
    مخلوط نشاسته و آرد برنج و آب و شیر را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم باید توجه کنید که این ترحلوا باید مرتب به هم بخوره در غیر این صورت خیلی سریع آرد برنج و نشاسته ته قابلمه جمع میشن و حالت پختگی پیدا می کنند و می چسبند به هم پس مرتب باید به هم بخوره .
    وقتی که مخلوط ما مقداری غلظت پیدا کرد شکر و گلاب را بهش اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا وقتی که کاملا غلیظ بشه .
    غلظتش به این شکل هست : نه زیاد شل و نه زیاد سفت حد وسط دیدین سفیده تخم مرغ را که میزنین برای کیک بعد جای همزن روی سفیده میمونه اینجا هم وقتی جای قاشق شما تقریبا روی مواد موند دیگه حاضره .امیدوارم که توی عکس راحت بتونید ببینید که مقداری از مواد را که من روی کل مخلوط ریختم مونده و حرکت نکرده .


    حلوا را از روی حرارت برمیداریم مواد را نصف می کنیم نصف سفید و به نصف بقیه زعفران کاملا غلیظ اضافه می کنیم که دیگه آب نندازه .
    ظرفی که برای ریختن ترحلوا استفاده میشه باید لبه دار باشه ظرف را با آب سرد خیس می کنیم بعد مواد سفید را درون اون میریزیم میتونیم مواد زرد را روی مواد سفید بریزیم یا در دو ظرف جدا ریخته بشه روش را میتونیم با پودر یا خلال پسته تزئین کنیم میذاریم بیرون یخچال تا دماش را از دست بده بعد تو یخچال گذاشته بعد از چند ساعت قابل برش زدن هست .






    ابتدا با یک چاقو دور ترحلوا را از ظرف جدا می کنیم و برش میزنیم به راحتی برش میخوره و از ظرف میشه بیرون آورد .
    سنتی این ترحلوا به این صورت بود که یک سینی را سفید درست می کردند و یک سینی زرد بعد موقع فروش از هر دو به یک نسبت به خریدار فروخته میشد .





    نکته :
    -اگر احیانا از این ترحلوا موقع هم زدن غافل شدید و مقداری مواد ته قابلمه جمع شد همه موادتون را در یک ظرف دیگه خالی کنید که همزن به ظرف تفلون یا چدنتون صدمه نزنه بعد با همزن های فنری اون را بزنید تا تمام گلوله هائی که توی اون بوجود اومده باز بشه و دوباره مواد را به ظرف اصلی برگردونید .
    -به این مواد شیر یا آب اضافه نکنید چون دیگه نمیشه تضمین کرد که درست از آب در میاد یا نه .




    ویرایش توسط آبشار : شنبه ۲۹ مرداد ۹۰ در ساعت ۱۳:۵۷



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  14. 7 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


  15. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه حلوای مجلسی



    مواد لازم

    - آرد سنگك یك كیلو شش پیمانه

    - روغن نباتی دو پیمانه

    - روغن مایع نصف پیمانه

    -كره 100 گرم

    -حلوا شكری 100 گرم

    - پودر گل سرخ یك قاشق چایخوری

    - زنجبیل و فلفل سیاه از هر كدام نصف قاشق چایخوری

    - نمك یک قاشق چایخوری

    -هل، دارچین و زیره سائیده یك قاشق چایخوری

    -پودر نارگیل و كنجد به میزان لازم

    طرز تهیه

    نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می كنیم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملایم می كنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشكری رنده شده را به آن می افزاییم و كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایم تر می كنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویه ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل سرخ و فلفل سیاه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط می كنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می زنیم.

    مواد لازم شربت حلوا

    - شكر چهار پیمانه

    -آب دو پیمانه

    -گلاب نصف پیمانه

    -زعفران یك قاشق مرباخوری

    طرز تهیه شربت

    شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن گاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نیز بعد از آن می افزاییم و حرارت را خاموش می كنیم.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  16. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  17. #9
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    حلوای دو رنگ



    مواد اولیه:

    آرد دو پیمانه ، پودر شکر یک پیمانه ، کره آب شده 200 گرم، هل ساییده شده یک قاشق سوپ خوری، پودر کاکائو دو قاشق سوپ خوری، پودر بادام و پسته برای تزیین به میزان لازم

    طرز تهیه:

    * آرد را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود.

    * سپس حرارت را خاموش می کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.

    * پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می دهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می کنیم.

    * حلوا را در یخچال می گذاریم تا ببندد سپس در قالب برش می زنیم.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  18. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  19. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    حلوای خرما



    مواد لازم:

    خرما 500 گرم

    روغن 1 پیمانه

    خلال پسته و نارگیل برای تزئین

    آرد گندم 250 گرم



    طرز تهیه:

    می توان از کنجد هم در کنار مغزهای گفته شده استفاده کرد.



    آرد گندم اگر آرد سنگک و سبوس دار باشد بهتر است اما میتوان از آرد سفید هم استفاده کرد.



    خرما را وزن میکنیم 500 گرم که شد بعد پاک میکنیم هر چقدر بماند همان را استفاده میکنیم.



    آرد گندم را تفت میدهیم که رنگش طلایی شود بعد از تفت دادن حتماً الک میکنیم که یکدست شود.

    روغن مایع یا جامد آبکرده را داخل ظرف ریخته و روی حرارت میگذاریم و بعد آرد را اضافه میکنیم روغن باید در حدی باشد که وقتی میخواهیم آرد را با آن هم بزنیم حالت روان پیدا کند.



    اگر آرد را اول تفت دهیم بعد با روغن مخلوط کنیم روغن کمتری مصرف میکند اما میتوان آرد را از همان ابتدا با مقدار روغن گفته شده تفت داد که در آن صورت نیازی به الک کردن بعد از تفت دادن نیست.



    وقتی آرد و روغن یکدست شد اگر سفت شده باشد یکی دو قاشق روغن اضافه میکنیم.



    هسته خرما و کلاهکش را جدا میکنیم و از چرخ گوشت رد میکنیم.


    خرما را که میخواهیم اضافه کنیم باید حرارت ملایم باشد چون حرارت زیاد باشد مسوزد و سفت میشود.

    وقتی مایع تقریباً رقیقی از روغن و آرد به دست آمد خرما را اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدهیم تا خرما باز شود و صاف و یکدست شود.


    آرد باید نصف خرما باشد البته آرد اگر کمی بیشتر شود هم مشکلی پیش نمی آید.


    پودر دارچین را اضافه میکنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا یکدست شود قالب مستطیل به قطر 1 سانتی متر را اگر تفلون نباشد چرب میکنیم اگر تفلون باشد نیازی به چرب کردن ندارد مواد را داخل قالب میریزیم و کمی که خنک شد به شکل لوزی برش میزنیم میگذاریم کامل خنک شود بعد از روی برشها دوباره برش میزنیم تا حلواها کامل از قالب جدا شوند بعد روی آن را با مغزها تزئین میکنیم.


    اگر دوست داشته باشید میتوانید انتهای کار که حلوا آماده میشود پودر گردو یا گردوی چرخ شده به آن اضافه کرد که خیلی مقوی میشود.


    اگر دوست داشته باشید میتوانید مواد را داخل قالب نریزید و وقتی که مواد کمی خنک شد به طوری که بتوان به آنها دست زد آنها را به شکل گلوله ای در آورد و داخل مغزها آغشته کرد و در کپسولهای شکلات گذاشت.


    برای خنک شدن این حلوا نیم ساعت کافی است.


    این حلوا تا یک ماه تازه می ماند.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  20. 5 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  21. #11
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    24032012315.jpg
    اینم کار مشترک من با مامانمه
    در اولین فرصت دستور کارشو هم براتون میزنم


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  22. 6 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  23. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    مراحل تزئين حلوا مدل گل







    طرزتزئين حلوا مدل گل :

    براي تزئين از ديس ويا بشقاب تخت و گرد استفاده كنيد .ابتداحلوا را در وسط ظرف بريزيد و دور آنرا مطايق عكس شماره 1 جمع كرده وسپس با لبه كناري قاشق شيارهاي شعاعي شكلي در حلوا ايجاد كنيد سعي كنيد كه حداقل 5شيارايجاد كنيد تا حلواي گل زيبا باشد هرچه تعداد اين شيارها بيشتر شود هم زيباتروهم بر تعدادگلبرگها افزوده خواهد شد در مرحله بعد فاصله بين شيارها را بافشار لبه قاشق به حلوا فرم دهيد و در آحر هم با گل ، كنجد ،گردو ،خلال پسته و خلال بادام و ... به سليقه خود تزئين كنيد . در اين تصوير از خلال زعفراني و خلال پسته و گل محمدي خشك استفاده شده معمولاً اگر حلوا خوب تهيه شود پس از خاتمه روغن مي اندازد و بهتر است با قاشق روغن اضافي را گرفته و دور بريزيد .









    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  24. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  25. #13
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ^^^
    وووووووووی
    چه خوشکله


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  26. کاربر روبرو از پست مفید آب زمزم تشکر کرده است .


  27. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط آب زمزم نمایش پست اصلی
    ^^^
    وووووووووی
    چه خوشکله
    خواهر درست کن بیا عکسشو بزن. ببینم یاد گرفتی یا نه؟
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  28. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  29. #15
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    چشم
    ویرایش توسط آب زمزم : پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۲ در ساعت ۱۶:۱۶


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  30. کاربر روبرو از پست مفید آب زمزم تشکر کرده است .


  31. #16
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض حلوای آرد گندم

    به نام خدا

    مواد اولیه




    آرد : یک پیمانه
    شکر : یک پیمانه
    آب : یک پیمانه
    گلاب : نصف پیمانه
    زعفران : یک قاشق چایخوری
    هل : یک قاشق چایخوری
    روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری
    کره یا روغن جامد : 50 گرم



    گام ۱



    ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید.


    گام ۲



    روی اجاق با حرارت متوسط بگذارید.


    گام ۳



    وقتی که شکر و آب کاملا حل شد به آن هل اضافه کنید.


    گام ۴



    زعفران را که از قبل در آب حل کرده اید را به آن اضافه کرده سپس گلاب را به آن اضافه کنید.


    گام ۵



    در ظرفی دیگر آرد بریزید.


    گام ۶



    روی اجاق با حرارت ملایم گذاشته تفت دهید.


    گام ۷



    مرتب هم بزنید تا یکدست کرم رنگ شود. وقتی آرد کرم رنگ شد به آن کره یا روغن جامد اضافه کرده باز هم تفت دهید تا کاملا مخلوط شود.


    گام ۸



    روغن مایع به آن اضافه کرده و هم بزنید.


    گام ۹



    راز حلوای خوب در خوب هم زدن آن است، پس آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.


    گام ۱۰



    سپس شهدی را که از قبل آماده کرده اید را به آن اضافه کنید. (مخلوط آب، شکر، زعفران، گلاب و هل)


    گام ۱۱



    باز هم بزنید تا آب آن تبخیر شود. بعد از آن، زیر اجاق را خاموش کنید.


    گام ۱۲



    و بازهم هم بزنید. سپس قابلمه را در دست گرفته و به اطلاح حالت گهواره ای آن را حرکت دهید تا ترک های آن از بین برود و حلوا کاملا یکدست شود.


    گام ۱۳



    آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به سلیقه خود تزئین کنید.



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  32. 5 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1