کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 30 , از مجموع 57

موضوع: ترشی ها

  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Lightbulb ترشی ها

    هو الحیّ
    سلام

    معمولا یکی از مخلفات همیشگی سفره های ما ایرانی ها ، ترشی هست .

    خیلی ها هم بهش علاقه مند هستن و علی رغم این همه ترشی آماده ای که توی بازار هست ، چه به صورت صنعتی و چه به صورت سنتی ، باز هم خیلی ها علاقه دارن که خودشون ، توی خونه ترشی درست کنن .

    البته واقعا هم با اینکه خیلی ترشی درست کردن توی خونه ، زحمت داره ، ولی کار لذت بخشی به حساب میاد .

    حتی می تونم بگم که برای بعضی ها ، این ترشی درست کردن ، یه نوع سرگرمی هم شده که اونها رو از تکراری شدن کارهای خونه ، دور می کنه .
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!


  2. #2
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    من خودم هم هیچ تجربه ی خاصی در مورد درست کردن ترشی ندارم . تازه می خوام شروع کنم و یاد بگیرم .

    ولی به نظرم ترشی درست کردن ، خیلی لذت بخشه ؛ آدم رو با نعمت های رنگارنگ خدا آشنا می کنه و لذت دیدن اون رنگ های زیبا رو به آدم می چشونه .

    این مبحث رو ایجاد کردم تا تجربه های جدیدم رو با بقیه به اشتراک بذارم ... امیدوارم که مفید باشه
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!


  3. #3
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-آبان-۰۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1989
    نوشته ها
    3,760
    امتیاز : 67,140
    سطح : 100
    Points: 67,140, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,821
    تشکر شده 14,241 در 3,398 پست
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    میشه سفارش هم بدیم؟
    ترشی بادمجون و هفتبیجار میشه اول یاد بدین؟
    .

  4. 6 کاربر از پست مفید مهاجر تشکر کرده اند .


  5. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۲۷
    محل سکونت
    عازم میکده کرببلا می باشیم ؛
    نوشته ها
    6,390
    امتیاز : 46,696
    سطح : 100
    Points: 46,696, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 8,117
    تشکر شده 23,696 در 5,476 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 5 در 4 پست

    پیش فرض

    یا زهرا

    تـــرشی بوشهری تندددددد .. اسمش آب از لب و لوچت آویزون می کنه .
    ترشی پوست لیمو . ترشی لگجی . ترشی سیر چندین ساله . ترشی لیته . ترشی بنک ....



    ما فقط بلدیم بخوریم

  6. 8 کاربر از پست مفید مشكات نياز تشکر کرده اند .


  7. #5
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هو الحیّ
    سلام

    ممنون از اظهار لطف و محبت دوستان .

    من هر ترشی ای رو که خودم یاد بگیرم ، میام و اینجا می نویسم ؛ برای اینکه هم برای خودم یه سندی داشته باشم و هم اطلاعاتم رو با بقیه به اشتراک بذارم .

    این ترشی هایی که گفتین رو تا حالا اسماشون رو هم نشنیدم ، ولی می تونم برم و بپرسم و بیام دستورش رو اینجا بذارم
    .
    .
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!

  8. 6 کاربر از پست مفید bedayah تشکر کرده اند .


  9. #6
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۳-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    ایران - تهران
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,251
    امتیاز : 76,420
    سطح : 100
    Points: 76,420, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 17,349
    تشکر شده 11,459 در 2,968 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Wink ترشی مدیترانه ای

    هو الحیّ
    سلام

    خب از یه ترشی خیلی خوش رنگ و لعاب شروع می کنیم که انگیزه ی خوبی هم به خودمون تزریق کنیم

    ترشی مدیترانه ای

    مواد لازم :


    1. هویج ................................ نیم کیلو
    2. بادمجان ............................ نیم کیلو (ترجیحا باریک و قلمی باشه)
    3. ذرت ................................. 300 گرم (دانه شده)
    4. انار ................................... 3 عدد بزرگ (دانه شده)
    5. زیتون ................................ نیم کیلو (بدون هسته)
    6. گل کلم .............................. یک عدد کوچک
    7. کلم بروکلی ........................ یک عدد متوسط
    8. جوانه ی ماش .................... 300 گرم
    9. فلفل دلمه ای رنگی ............ نیم کیلو (زرد ، قرمز ، نارنجی)
    10. سرکه ی سفید ...................... 4 لیتر
    11. نمک .................................... 3 - 4 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه :


    • هویج ها رو می شوییم و با پوست کن ، یک لایه ی نازک از پوستش رو می کنیم ؛ بعد به صورت نیم حلقه های تقریبا با ضخامت نیم سانت خرد می کنیم ؛ توی یک سبد می ریزیم تا کمی خشک شود .


    • بادمجان ها رو هم می شوییم و فقط سر اونها رو جدا می کنیم ؛ بعد به صورت ربع دایره هایی با ضخامت نیم سانت خرد می کنیم ؛ توی یک سبد می ریزیم تا کمی خشک شود .


    • ذرت ها بهتره نیم پز باشن ، ولی اگه کنسروی هم بود ، اشکالی نداره .


    • انار ها رو دونه می کنیم .


    • زیتون ها رو حلقه حلقه می کنیم ، باز هم قطر حلقه ها تقریبا همون نیم سانت باشه .


    • گل کلم و کلم بروکلی رو می شوییم و به قطعات نسبتا کوچیک (تقریبا اندازه ی بادمجان های خرد شده) خرد می کنیم ؛ ساقه ی کلم ها رو هم به همون اتدازه ی بادمجان ها خرد می کنیم ؛ بعد می گذاریم توی یه سبد تا کمی خشک بشه .


    • فلفل دلمه ای های رنگی رو می شوییم و به صورت مربع هایی با ضلع تقریبی یک سانتی متر خرد می کنیم ؛ بعد توی سبد میریزیم تا کمی خشک بشه .


    • بعد از تقریبا یک روز که مواد شسته شده ، خشک شدن ، همه ی مواد بالا رو با هم مخلوط می کنیم و همراه ذرت و جوانه ی ماش توی ظرف مورد نظر برای ترشی درست کردن می ریزیم .


    • نمک و سرکه رو با هم مخلوط می کنیم و به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و بعد بلافاصله روی مواد داخل ظرف می ریزیم .


    • درب ظرفمون رو خیلی محکم می بندیم ، و توی یه محیط با دمای معمولی قرار میدیم ، تا به اصطلاح ترشی برسه .


    • زمان لازم برای رسیدن این ترشی حدودا دو تا سه هفته است .



    نوش جان
    .
    .
    ویرایش توسط bedayah : سه شنبه ۲۰ دی ۹۰ در ساعت ۲۲:۴۰
    .
    .



    گـشـتـم هـمـه جـا بـر در و دیــــــوار حـریـمـت
    جـایـی نـنـوشـتـه اسـت گـنـهــــــکار نـیـایـد...!


  10. #7
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-بهمن-۰۷
    محل سکونت
    ان شاءالله مشهد الرضا(ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    5,795
    امتیاز : 90,950
    سطح : 100
    Points: 90,950, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album picturesTagger Second Class
    تشکر کردن : 13,033
    تشکر شده 21,009 در 5,213 پست
    حالت من : Khoshhal
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    یا رفیق من لا رفیق له
    سلام

    ان شاالله وقتی تستش کردم، میام و مزه اش رو برای دوستان میگم.

    اما خودم خفن ترین ترشی که خوردم ترشی خرما بود که فوق العاده تند بود. یعنی یه مدلایی مزه شکلات فوق تند رو میداد.


    من دخيل التماسم را به چشمت بسته ام *********** هشتمين دردانه زهرا(س)، به دادم مي رسي...؟

  11. 7 کاربر از پست مفید yarehojat تشکر کرده اند .


  12. #8
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۲۶
    محل سکونت
    شهرراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1987
    نوشته ها
    2,984
    امتیاز : 26,241
    سطح : 96
    Points: 26,241, Level: 96
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 9.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranYour first Group50000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 17,488
    تشکر شده 7,445 در 2,299 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 7 در 6 پست

    پیش فرض

    ترشی
    وای دهانم آب افتاد




  13. 5 کاربر از پست مفید مسافرکوچولووووو تشکر کرده اند .


  14. #9
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۰۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,838
    امتیاز : 42,158
    سطح : 100
    Points: 42,158, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 20.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 10,821
    تشکر شده 7,087 در 1,671 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ترشی انبه

    زاهدانی ها یه چند مدل ترشی انبه دارن که خیلی خوش مزه هست و اکثرا تنده،من ترشیه لیته اش رو خیلی دوست داشتم. تو بازارش هم آمادش هست ولی به کیفیت ترشی خونگی هاشون نیست.
    امروز دستورش رو پیدا کردم.

    انبه درشت 2 عدد

    تمرهندی یک بسته

    سرکه یک پیمانه

    سیاهدونه دو قاشق غذاخوری

    تخم گیشنیز آسیاب شده دو قاشق غذا خوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل هم اگه دوست داشتین(من بدون فلفلش رو ترجیح میدم)

    انبه ها رو شسته و هسته آن را جدا کنید.تمرهندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد میکنیم.بعد مخلوط انبه و سرکه و تمرهندی را در مخلوط کن می ریزیم.وقتی کاملا مخلوط شد،نمک و ساهدونه و تخم گیشنیز و فلفل رو به مواد قبلی اضافه میکنیم و تو شیشه میریزیم.در شیشه رو محکم بسته و تو یخچال میذاریم.بعد یه هفته ترشی قابل استفاده هست.



    البته ترشی که من دیدم سبز رنگ بود ولی عکسی که از این ترشی زده بودن به رنگ زرد-شتری بود.زاهدانی و بندرعباسی که نداریم.....بوشهریا این ترشی رو دارن؟توضیحاتی؟چیزی؟

    الا یا ایها المهدی مدام الوصل ناولــــها

    که در دوران هجرانت بسی افتاد مشکلها

  15. 3 کاربر از پست مفید بهار نارنج تشکر کرده اند .


  16. #10
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-مهر-۲۷
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,640
    امتیاز : 103,575
    سطح : 100
    Points: 103,575, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 29,106
    تشکر شده 19,828 در 3,888 پست
    حالت من : Shad
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    عاشق ترشی هسممممممممممممممممممم
    هر نوع ترشی پذیرا هسیم(ترجیحا بادمجون)
    یااباعبدالله در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم
    اصلا به تو افتاده مسیرم که بمیرم
    یا چشم بپوش از من و از خویش برانم
    یا سخت در اغوش بگیرم که بمیرم

    ......................


  17. 3 کاربر از پست مفید ترنم رضوي تشکر کرده اند .


  18. #11
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,713
    امتیاز : 34,567
    سطح : 100
    Points: 34,567, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures25000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکر کردن : 7,055
    تشکر شده 7,113 در 1,741 پست
    نوشته های وبلاگ
    3
    مخالفت
    23
    مخالفت شده 7 در 7 پست

    پیش فرض

    تو عمرم اي همه ترشي خوردم از همه نوعش ، هيچ كدوم مثل ترشي هاي مامانم نشده ( ترشي بادمجون البته مخلوطه و بعضي از موادي كه خودش اضافه مي كنه و دستورشو به هيشكي لو نداده فقط يه چيزيشو من ميگم كه ادويه هاش كوهيه و خودمون ميريم هر ساله جمع مي كنيم ) هر وقت درست مي كنه همه ي آشناها چه دور چه نزديك ميدونن و مي يان مستفيذ ميشن معركه هست ترشي هاش البته الان يه دو ساليه درست نكرده ما هم همه منتظر ...
    حالا همه ازش قول گرفتيم ترشي درست كنه
    ویرایش توسط رافد : دوشنبه ۳۰ مرداد ۹۱ در ساعت ۱۲:۳۳

  19. 3 کاربر از پست مفید رافد تشکر کرده اند .


  20. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ترشي هفت رنگ


    مواد لازم

    گل كلم 1 عددكوچك
    پياز ترشي 150 گرم
    خيار ريز 200 گرم
    فلفل ريز سبزيا قرمز 8 تا 10 عدد
    سركه سفيد 1 تا 2 ليتر
    نمك به مقدار لازم
    سيب زميني ترشي 3عدد
    هويج فرنگي 3عدد
    ترخان 100 گرم
    كرفس 4 تا 5 ساقه


    چگونگی تهیه

    كرفس و گل كلم را شسته خرد كنيد . سيب زميني ترشي و هويج را پوست گرفته به شكل حلقه يا نگيني درست خرد كنيد . پياز را پوست گرفته بشوئيد و بگذاريد خشك شوند خيار را نيز بشوئيد وخشك كنيد . دقت كنيد كه تمام سبزيجات كاملاٌ خشك و بدون آب باشد حال تمام سبزيجات را با فلفل و ترخان و نمك داخل ظرف مناسبي ريخته سركه را روي آن بريزيد . در ظرف را ببنديد مدت 2 تا 3 هفته بعد ترشي شما آماده است . توجه : خشك بودن سبزيجات و ظرف و يك اندازه بودن قطعات سبزيجات و كاملاٌ بسته بودن درظرف و محفوظ بودن آن مهم است . اين مقدار براي 6 نفر در نظر گرفته شده است.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  21. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  22. #13
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    طرز تهیه ترشی میوه جات

    مواد لازم:
    سرکه : 2لیتر
    شلیل ، ازگیل ، گلابی ، هلو ، سیب گلاب ، گوجه سبز ، آلو زرد : از هر کدام نیم کیلو
    هل کوبیده : نیم قاشق
    نمک : نیم قاشق
    سبزی مخصوص ترشی : نیم کیلو

    ادویه مخصوص ترشی : به مقدار لازم
    سیر : 20 پر
    گلپر : 2 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :

    هسته تمام میوه هار را درآورده و دور بریزید ، سپس همه میوه جات را در یک ظرف ریخته رویش سرکه تند بریزید ، سیر و سبزی مخصوص را به مخلوط فوق اضافه کنید . سپس ادویه جات کوبیده ، گلپر و نمک به آن بیافزائید ، بعد از 24 ساعت ترشی را در شیشه ریخته و در آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید .
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  23. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  24. #14
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ای بابا شما چرا این قدر بی حالین ، یه عکسی چیزی
    که حداقل دهن ادم اب بیوفته


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  25. 3 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  26. #15
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    23112012062.jpg

    البته اینو هم بگم نه کار خودمه نه خانواده محترمم
    کسی برامون اورده ولی خونگیه


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  27. 7 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  28. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ترشي گل كلم و هويج

    مواد اولیه :

    گل كلم يك بوته كوچك
    هويج سه عدد
    سركه سفيد به ميزان لازم
    نمك به ميزان لازم



    گل كلم و هويج ها را خرد كرده و در شيشه مي ريزيم بعد كمي نمك روي آن ريخته، سپس شيشه را با سركه پر مي كنيم.
    ویرایش توسط اشنای غريب : یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۱ در ساعت ۱۴:۲۴
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  29. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  30. #17
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    تهیه ترشی کلم برگ قرمز


    کلم برگ قرمز= یک عدد بزرگ
    سرکه= به اندازه کافی
    نمک= به اندازه کافی



    طرز تهیه:
    کلم قرمز را خرد کرده و تمیز می شوییم.
    کلم را در صافی می ریزیم، مقداری نمک روی آن می پاشیم و به مدت24 ساعت می گذاریم بماند.
    کلم های نمک زده را در یک شیشه بزرگ می ریزیم و روی آن را از سرکه پر می کنیم. این ترشی خیلی زود آماده مصرف می شود.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  31. 7 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  32. #18
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-اردیبهشت-۱۴
    محل سکونت
    کف شهر
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1992
    نوشته ها
    1,516
    امتیاز : 21,321
    سطح : 91
    Points: 21,321, Level: 91
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupRecommendation Second Class10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکر کردن : 3,129
    تشکر شده 5,495 در 1,393 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ترشی فقط ترشی قارچ
    نگید نخوردم که تا صبح بهتون میخندم
    ز کوی یار بیار ای نسیم صبح غباری
    که بوی خون دل ریش از آن تراب شنیدم...
    اللهم عجل لولیک الفرج

  33. 3 کاربر از پست مفید مجنون تشکر کرده اند .


  34. #19
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Downloads

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۸
    محل سکونت
    ستاره ی غم(زمین)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,806
    امتیاز : 36,232
    سطح : 100
    Points: 36,232, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 51,413
    تشکر شده 8,246 در 1,950 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مجنون نمایش پست اصلی
    ترشی فقط ترشی قارچ
    نگید نخوردم که تا صبح بهتون میخندم
    ترشی قارچ
    اسمشو هم نشنیده بودم چه برسه به خوردن
    ویرایش توسط آب زمزم : یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۱ در ساعت ۲۰:۵۹


    الهی
    نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
    نه تو آنی که گدا راننوازی به نگاهی
    در اگر باز نگردد
    نروم باز به جایی
    پشت دیوار نشینم
    چو گدا بر سر راهی
    کس به غیر تو نخواهم
    چه بخواهی چه نخواهی
    باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی




  35. 2 کاربر از پست مفید آب زمزم تشکر کرده اند .


  36. #20
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    5,515
    امتیاز : 46,718
    سطح : 100
    Points: 46,718, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 47.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class50000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 5,807
    تشکر شده 17,822 در 4,429 پست
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 34 در 27 پست

    پیش فرض

    سلام
    شرط اول یه ترشی خوب اینکه سرکه خوبی باشه(طبیعی باشه،چون اکثر این ترشی ها که حتی در خانه ها درست میشه با سرکه ای که خریداری میشه درست میشه)
    بازم اینکه اکثر این سرکه ها، آب+اسید است.
    برای همین اگه از دوستان اطلاعی از درست کردن سرکه خانگی و طبیعی داره بگه تا استفاده کنیم.

  37. 3 کاربر از پست مفید mamad13 تشکر کرده اند .


  38. #21
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط مجنون نمایش پست اصلی
    ترشی فقط ترشی قارچ
    نگید نخوردم که تا صبح بهتون میخندم

    ترشی قارچ


    مواد اولیه :

    قارچ 500 گرم
    آب يك و نيم ليتر
    سركه سفيد نصف پيمانه
    سبزيجات معطر ( نعنا، ترخان، سير، فلفل سبز يا قرمز) به ميزان لازم
    نمك پنج قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:
    ابتدا قارچ، سبزي ، سير و فلفل را به خوبي شسته و در آبكش قرار دهيد تا آب آنها برود. بعد نمك و سركه را در آب حل كرده روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و در قابلمه را گذاشته صبر كنيد تا سرد شود. قارچ ها را در ظرف شيشه اي ريخته و روي آن سبزي هاي معطر، سير و فلفل قرار دهيد. آب، نمك و سركه سردشده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند، در ظرف را محكم بسته و يك هفته در جاي خنك نگه داريد.

    نكته:

    حتما براي ترشي قارچ بايد از سركه سفيد استفاده شود تا رنگ قارچ ها تغيير نكند.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  39. 2 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  40. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ترشی بادمجان شکم پر



    مواد لازم:

    بادمجان تپل کوچیک

    سیر

    سبزی : شوید، نعناع، مرزه و ترخون

    سرکه قرمز

    آب

    نمک...گلپر و زرچوبه و فلفل

    طرز تهیه:

    بادمجونهای کوچولو و تپلی و سفت و براق رو انتخاب می کنیم برای ترشی...همچین تر و تازه باشه بعد از شستن بدون اینکه پوستشون رو بکنیم فقط کلاهش رو کمی مرتب می کنیم و شکمش رو یه چاک می دیم از زیر کلاه تا دمش...



    بعد توی یه دیگ آب رو تا جایی که روی بادمجونها رو بعدا بپوشونه ریخته و سرکه هم اضافه کرده... نسبتش میشه گفت 3 به 1 هست...3 لیوان آب 1 لیوان سرکه .بادمجونها رو هم توش می ریزیم و میذاریم روی گاز تا یک ربع حدودا که بجوشه و بادمجونها نرم بشه و بپزه تقریبا البته می تونین هم تنها سرکه بریزین...یعنی بدون آب و با سرکه خالی بادمجونها رو بپزین که این جوری ترشی تون خیلیییییییییییی تند و تیز و نفس گیر میشه. با آب و نمک خالی هم بدون سرکه میشه که اونم به نظر زیاد جالب نمیشه



    تو این فاصله مواد شکمش رو آماده کرده...

    وقتی پوست بادمجونا رنگش وا شد و از سیاهی در اومد و نرم شدن بادمجونا، توی آبکش گذاشته تا آبش بره...می تونین یه چیز سنگین روش بذارین تا حسابی آبش در بیاد.حالا شکم بادمجونا راحت باز میشه



    یه شیشه بلند که تمیز تمیز تمیز و عاری از هر گونه چربی باشه رو انتخاب می کنیم...مطلقا چربی و آبی نداشته باشه...بادمجونا رو به صورت قدی (به درازا) توی شیشه می چینیم... وقتی همه بادمجونا رو چیدین از کنار شیشه سرکه رو ریخته تا مواد داخل شکمش بیرون نزنه اگه از مواد شکم بادمجونا چیزی هم اضافه موند روشون بریزین..خوش عطر و طعم میشه

    در جای خنک خنک می ذاریم یا حتی توی یخچال..یک ماه تا 40 روز باید بمونه تا خوب نرم و آماده خوردن بشه
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  41. 4 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  42. #23
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۸
    محل سکونت
    من در خانه مان زندگی می کنم
    نوشته ها
    843
    امتیاز : 9,069
    سطح : 64
    Points: 9,069, Level: 64
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکر کردن : 431
    تشکر شده 2,810 در 775 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    .
    ویرایش توسط خورشید خانم : یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۲ در ساعت ۲۲:۵۹
    پست ها به نشانه اعتراض به مدیریت تالار و عدم احترام به زمان و اعتقادات کاربر ان ، شخصا حذف گردید



    ]


    روباه گفت: نمی تونم بات بازی کنم چون هنوز اهلیم نکردن.
    شازده کوچولو گفت: اهلی کردن یعنی چی؟
    روباه گفت: یه چیزی که پاک فراموش شده. معنیش ایجاد علاقه کردنه.
    شازده کوچولو گفت: ایجاد علاقه کردن؟
    روباه گفت: خوب معلومه. تو الان واسه من یه پسر بچه هستی مثل صد هزار پسر بچه*ی دیگه. نه من هیچ احتیاجی به تو دارم و نه تو هیچ احتیاجی به من. من هم واسه تو یه روباهم مثل صد هزار روباه دیگه. اما اگه منو اهلی کردی هر دوی ما به هم احتیاج پیدا می کنیم. تو واسه من میون همه ی عالم، موجود یگانه ای میشی و من واسه تو.
    شازده کوچولو گفت: کم کم داره دستگیرم میشه. یه گلی هست که به گمونم منو اهلی کرده باشه.

  43. 3 کاربر از پست مفید خورشید خانم تشکر کرده اند .


  44. #24
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط خورشید خانم نمایش پست اصلی
    دوستان کسی اطلاع داره سیر شور ، چطور درست می شه ؟؟؟
    خورشید جان اینو از یه سایتی گرفتم ببینید به دردتون می خوره.

    سلام
    این اولین باره که دارم لو میدم سیر شور مخصوصمو چجوری درست میکنم
    راستش من تو خونواده به آشپزی معروفم البته خودم این نظرو بشدت رد میکنم
    اما..........
    خوب بریم سر سیر شور سبز
    من این کارو خودم ابداع کردم و مطمئنم 1بار بخورید مشتری پرو پا قرصش میشید
    مواد لازم
    سیر پوست کنده 100 گرم(انو برا امتحان درست کنید اگه دوست داشتین بیشتر درست کنین)
    نمک دریایی تصفیه نشده حتما تصفیه نشده باشه 1قاشق چایخوری
    نمک تصفیه شده معمولی ید دار به میزان لازم
    سرکه سیر 1 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :اول به میزان کمتر از یه لیوان آب میزاریم تو فریزرتو یه ظرف استیل
    بعد از اینکه سرد سرد شد و شروع به یخ زدن کردو ریشه های یخ توش پیدا شد میریزیم تو یه ظرف مسی و کم کم نمکو بش میزنیم
    بعد از این که مزه دلخواهو گرفت البته سخت نمک تو اب حل میشه اما لازمه برا طعمش
    نمک تصفیه نشده رو هم اضافه بر سازمان میریزیم توش که یکم شور بشه
    بعد سرکه رو اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم
    به محض جوشیدن(دقت کنید ظرف حتما مسی باشه) اب برش دارید.
    و بزارید سرد بشه در حدی که دستو نسوزونه بعد سیرای شسته و پوست کنده رو بریزید تو یه شیشه مربایی کوچک و اب نمکو سرکه رو بریزید روش به ارومی تا درش پر بشه
    بعد درشو فیت فیت میبندید طوری که بدون هوا بشه و میزارید یه جای معتدل دور از نور
    بعد از 30 روز نوش جونتون
    بریزین توو ماهی وحالشو ببرین
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  45. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  46. #25
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-آذر-۲۸
    محل سکونت
    من در خانه مان زندگی می کنم
    نوشته ها
    843
    امتیاز : 9,069
    سطح : 64
    Points: 9,069, Level: 64
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکر کردن : 431
    تشکر شده 2,810 در 775 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    .
    ویرایش توسط خورشید خانم : یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۲ در ساعت ۲۲:۵۹
    پست ها به نشانه اعتراض به مدیریت تالار و عدم احترام به زمان و اعتقادات کاربر ان ، شخصا حذف گردید



    ]


    روباه گفت: نمی تونم بات بازی کنم چون هنوز اهلیم نکردن.
    شازده کوچولو گفت: اهلی کردن یعنی چی؟
    روباه گفت: یه چیزی که پاک فراموش شده. معنیش ایجاد علاقه کردنه.
    شازده کوچولو گفت: ایجاد علاقه کردن؟
    روباه گفت: خوب معلومه. تو الان واسه من یه پسر بچه هستی مثل صد هزار پسر بچه*ی دیگه. نه من هیچ احتیاجی به تو دارم و نه تو هیچ احتیاجی به من. من هم واسه تو یه روباهم مثل صد هزار روباه دیگه. اما اگه منو اهلی کردی هر دوی ما به هم احتیاج پیدا می کنیم. تو واسه من میون همه ی عالم، موجود یگانه ای میشی و من واسه تو.
    شازده کوچولو گفت: کم کم داره دستگیرم میشه. یه گلی هست که به گمونم منو اهلی کرده باشه.

  47. 3 کاربر از پست مفید خورشید خانم تشکر کرده اند .


  48. #26
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ترشی انار



    مواد لازم

    لبوی متوسط ۲ تا ۳ عدد
    سیب سبز ترش ۲ عدد بزرگ
    انار دانه شده ۲ پیمانه
    شکر ۱ پیمانه
    نمک ۱ و نیم قاشق مرباخوری
    فلفل سیاه به میزان لازم
    سرکه به میزان لازم

    طرز تهیه

    لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.
    سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.
    حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.

    ‬نکات

    اناری که برای این ترشی استفاده میکنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
    میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  49. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  50. #27
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    تو خاطره هام..
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,932
    امتیاز : 24,934
    سطح : 95
    Points: 24,934, Level: 95
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 416
    Overall activity: 6.0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 4,540
    تشکر شده 4,615 در 1,634 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    اسمشو ک خوندم دهنم آب افتتتتاد...
    ووووای ترشی انار!!!! به به!!!

  51. 3 کاربر از پست مفید الفبای جنون* تشکر کرده اند .


  52. #28
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Frequent Poster

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۰۶
    محل سکونت
    پایین
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    4,805
    امتیاز : 36,709
    سطح : 100
    Points: 36,709, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 56.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class3 months registeredOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 6,019
    تشکر شده 6,874 در 2,914 پست
    حالت من : Mehrabon
    نوشته های وبلاگ
    1
    مخالفت
    87
    مخالفت شده 72 در 35 پست

    پیش فرض

    میگم یه ترشی خوردم خیلی خوشمزه بود اسمش نمیدونم لیته.سیر.گل کلم.لیته هندی.ریواس.مخلوط.موسیر نمیدونم یکی ازاینا بود ای خوشمزه بود

  53. 2 کاربر از پست مفید بیت المقدس تشکر کرده اند .


  54. #29
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ترشی لبو



    مواد لازم:

    لبو ۱ کیلو
    سرکه ۱ کیلو
    نمک به مقدار لازم
    گل پر ۱ قاشق مربا خوری
    فلفل سیاه نیم کوب ۱ قاشق چای خوری
    موسیر و سیر۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    لبوها را بشویید و گل و لای آنها را با برس به خوبی پاک کنید. لازم به ذکر است بعضی لبوها کم رنگ و بعضی دیگر پررنگ هستند. برای تهیه ترشی لبو بهتر است از نوع پررنگ آن استفاده کنید.

    در صورتی که از نوع کم رنگ استفاده می کنید، ترجیحاً یک یا دو لبوی پررنگ هم به همراه آنها بپزید و یا به صورت خام رنده کنید تا رنگ لبوها متعادل شود.
    لبو را می توانید با آب و یا سرکه بپزید. اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر می گردد؛ اما دوام آن کمتر شده و سریع تر کپک خواهد زد.
    اگر لبوها با سرکه پخته شود، رنگ آن تیره تر و زمان ماندگاری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر خواهد شد. وقتی لبوها به طور کامل پختند ، می توانید آنها را به صورت دلخواه برش زده و به اشکال مختلف درآورید. از قالب های شیرینی هم برای زیباترشدن برش ها می توانید استفاده کنید.
    پس از انجام این کار آنها را درون شیشه ای ریخته و به اندازه ای سرکه اضافه کنید که به طور کامل روی چغندرها را بپوشاند.
    در ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان می توانید کم یا زیاد کنید. بنا به دلخواه می توانید مقداری گل پر، موسیر، سیر و فلفل هم لابه لای آن قرار دهید. درب ترشی لبو را محکم بسته و در یخچال نگه داری کنید. این ترشی نسبت به ترشی های دیگر حساس تر بوده و اگر در جای خنک نگه داری نشود، خیلی زود خراب شده و طعم و رنگ خود را از دست می دهد
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  55. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  56. #30
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-خرداد-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,574
    امتیاز : 12,950
    سطح : 74
    Points: 12,950, Level: 74
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 300
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 10,910
    تشکر شده 8,935 در 2,619 پست
    مخالفت
    14
    مخالفت شده 5 در 5 پست

  57. کاربر روبرو از پست مفید سفیر سکوت تشکر کرده است .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1