کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 57 , از مجموع 57

موضوع: ترشی ها

  1. #31
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۰
    محل سکونت
    شیـــراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1997
    نوشته ها
    3,710
    امتیاز : 19,903
    سطح : 89
    Points: 19,903, Level: 89
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 447
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,606
    تشکر شده 10,671 در 3,022 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 8 در 8 پست

    پیش فرض

    خدا نبخشه اون کسی که این مبحث رو آورد بالا
    آسمان قسمت مابود كه بی بال شديم ...
    دل به فريادسپرديم ولي لال شديم ...
    مابه اين حنجره گفتيم كه لب وا نكند
...
    عاقبت پاي سكوت دلمان چال شديم...

  2. 3 کاربر از پست مفید دريــاي آرامــش تشکر کرده اند .


  3. #32
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-خرداد-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,574
    امتیاز : 12,950
    سطح : 74
    Points: 12,950, Level: 74
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 300
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 10,910
    تشکر شده 8,935 در 2,619 پست
    مخالفت
    14
    مخالفت شده 5 در 5 پست

  4. کاربر روبرو از پست مفید سفیر سکوت تشکر کرده است .


  5. #33
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    تو خاطره هام..
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,932
    امتیاز : 24,934
    سطح : 95
    Points: 24,934, Level: 95
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 416
    Overall activity: 6.0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 4,540
    تشکر شده 4,615 در 1,634 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    دل من از غرق گنه سنگ شده...
    نگاهی کن...که نگاه تو در سنگ اثر خواهد کرد...
    گرنگاهی ..بماکند زهرا...درد مارا دواکند زهرا
    هرچه میخواست دلم از تو برآورده شده...آرزوی"به فدایت شوم"مانده هنوز...

  6. کاربر روبرو از پست مفید الفبای جنون* تشکر کرده است .


  7. #34
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-خرداد-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,574
    امتیاز : 12,950
    سطح : 74
    Points: 12,950, Level: 74
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 300
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 10,910
    تشکر شده 8,935 در 2,619 پست
    مخالفت
    14
    مخالفت شده 5 در 5 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط الفبای جنون* نمایش پست اصلی

  8. کاربر روبرو از پست مفید سفیر سکوت تشکر کرده است .


  9. #35
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ترشی سیر کاراملی



    مواد لازم
    ‎سیر ۲ کیلو
    ‎شکر ۵۰۰ گرم
    ‎سرکه قرمز یک و نیم لیتر
    ‎نمک ۲ قاشق غذاخوری

    ‎طرز تهیه
    ‎سیرها رو بشویید و یک قابلمه آب رو به جوش بیارید و سیرها رو توی اون بریزید و اجازه بدید بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سیرها بجوشن‫.‬
    ‎بعد از این مدت اونا رو آبکش کنید و روشون آب سرد بریزید‫ و بعد سیرها رو دانه دانه کنید یا چند جا کنید.‬
    ‎‫سیرها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید و اجازه بدید تا خوب خشک بشن.‬
    ‎‫در یک تابه دسته دار بزرگ و پهن, شکر رو بریزید و حرارت رو کم کنید تا شرک آرام آرام تبدیل به کارامل شه, یعنی رنگ شکر تغییر کنه و به رنگ کاراملی در بیاد.‬
    ‎‫با قاشق به هم نزنید, فقط تابه رو با دسته تکان بدید تا شکرها هم بخورن.‬
    ‎‫بعد سرکه و نمک رو اضافه کنید و بذارید تا مخلوط با شعله کم حرارت بخوره و خوب با هم ترکیب بشه.‬
    ‎‫وقتی کارامل کامل در سرکه حل شد, اونو داغ داغ روی سیرها بریزید.‬
    ‎‫ترشی شما بعد از ۲۰ تا ۳۰ روز آماده است.‬

    ‫نکات‬

    ‎در کارامل کردن شکر دقت کنید که با حرارت بالا نباشه, شکر نسوزه یا قهوه ای نشه, چون تلخ میشه.‬
    این ترشی سیر فوری است و بسیار طعم خوبی داره.‬
    علیرغم استفاده از شکر, ترشی طعم شیرین نداره!‬
    ترشی هایی که در تصویر میبینید, ترشی سیر کاراملی ۱ ساله است!‬
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  10. 3 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  11. #36
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۰
    محل سکونت
    شیـــراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1997
    نوشته ها
    3,710
    امتیاز : 19,903
    سطح : 89
    Points: 19,903, Level: 89
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 447
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,606
    تشکر شده 10,671 در 3,022 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 8 در 8 پست

    پیش فرض

    بفرماییـــــــــد

    آسمان قسمت مابود كه بی بال شديم ...
    دل به فريادسپرديم ولي لال شديم ...
    مابه اين حنجره گفتيم كه لب وا نكند
...
    عاقبت پاي سكوت دلمان چال شديم...

  12. کاربر روبرو از پست مفید دريــاي آرامــش تشکر کرده است .


  13. #37
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۰
    محل سکونت
    شیـــراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1997
    نوشته ها
    3,710
    امتیاز : 19,903
    سطح : 89
    Points: 19,903, Level: 89
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 447
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,606
    تشکر شده 10,671 در 3,022 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 8 در 8 پست

    پیش فرض

    مواد لازم:
    ـ لبو
    ـ سرکه
    ـ نمک
    طرز تهیه:
    لبو را پوست کنده و تمیز بشویید. می توانید لبو را بپزید و حلقه حلقه کنید و یا اول حلقه حلقه و بعد بپزید .وقتی لبو پخته شد آن را قالب بزنید و با کمی نمک در سرکه بیندازید . اين ترشي خيلي زود ظرف يك هفته آماده ميشود.

    آسمان قسمت مابود كه بی بال شديم ...
    دل به فريادسپرديم ولي لال شديم ...
    مابه اين حنجره گفتيم كه لب وا نكند
...
    عاقبت پاي سكوت دلمان چال شديم...

  14. کاربر روبرو از پست مفید دريــاي آرامــش تشکر کرده است .


  15. #38
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۰
    محل سکونت
    شیـــراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1997
    نوشته ها
    3,710
    امتیاز : 19,903
    سطح : 89
    Points: 19,903, Level: 89
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 447
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,606
    تشکر شده 10,671 در 3,022 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 8 در 8 پست

    پیش فرض

    .



    آسمان قسمت مابود كه بی بال شديم ...
    دل به فريادسپرديم ولي لال شديم ...
    مابه اين حنجره گفتيم كه لب وا نكند
...
    عاقبت پاي سكوت دلمان چال شديم...

  16. کاربر روبرو از پست مفید دريــاي آرامــش تشکر کرده است .


  17. #39
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مرداد-۱۶
    محل سکونت
    پوی کامپیوتر ! ! !
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    741
    امتیاز : 9,742
    سطح : 66
    Points: 9,742, Level: 66
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 308
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social5000 Experience PointsCreated Album pictures1 year registeredTagger Second Class
    تشکر کردن : 998
    تشکر شده 3,208 در 653 پست
    مخالفت
    5
    مخالفت شده 2 در 1 پست

    پیش فرض

    عاااااششششقتوووونم ! ! ! ! !
    .
    .
    .
    (ترشی هارو میگم)

  18. 5 کاربر از پست مفید KING تشکر کرده اند .


  19. #40
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    بچه ها من یه ترشی انار درست کردم...واااااایی مگه اینقدر خوشمزه اس!!!
    دلتون نکشه ولی واقعا مزه اش تک میشه...
    حتما امحان کنید...
    من این دو مدل درست کردم...
    اول اومدم یه تعدادی انار و به صورت گل _نه دون(منظورم یه دسته دونه اناره که کنارهم نشستن!)
    ریختم توی اب انار ترش +اب جوش و نمک که سرد شده و ریختم روش
    یه مدل اومدم کرفس و هویج و سیب زمینی ترشی و گل کلم و ترخون و فلفل سبز و با دونه انار و اب انار +یه کم سرکه و ابنمک جوشیده مخلوط کردم.
    اصلا خواستنی شده هاااا
    حتما امتحان کنید
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

  20. 6 کاربر از پست مفید سرمه تشکر کرده اند .


  21. #41
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    حجابت را محکم نگه دار...
    نگاه نکن که اگر حجاب و فکر درست داشته باشی مسخره ات میکنند
    آنها شیطان هستند.
    شما به حضرت زهرا سلام الله علیها نگاه کن که چگونه زیست و خودش را حفظ کرد.
    وصیت نامه شهید سیدمحمدناصرعلوی

    به خواهرش



    ahaad.ir


  22. 3 کاربر از پست مفید سناتور تشکر کرده اند .


  23. #42
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    اين هم ترشي سير هفت ساله

    حجابت را محکم نگه دار...
    نگاه نکن که اگر حجاب و فکر درست داشته باشی مسخره ات میکنند
    آنها شیطان هستند.
    شما به حضرت زهرا سلام الله علیها نگاه کن که چگونه زیست و خودش را حفظ کرد.
    وصیت نامه شهید سیدمحمدناصرعلوی

    به خواهرش



    ahaad.ir


  24. کاربر روبرو از پست مفید سناتور تشکر کرده است .


  25. #43
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۰۸
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    8,266
    امتیاز : 30,353
    سطح : 100
    Points: 30,353, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Created Album pictures50000 Experience PointsTagger Second ClassOverdriveRecommendation First Class
    تشکر کردن : 23,402
    تشکر شده 24,890 در 6,078 پست
    حالت من : Vaaaaay
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 2 در 2 پست

    پیش فرض

    اين هم ترشي گلك

    حجابت را محکم نگه دار...
    نگاه نکن که اگر حجاب و فکر درست داشته باشی مسخره ات میکنند
    آنها شیطان هستند.
    شما به حضرت زهرا سلام الله علیها نگاه کن که چگونه زیست و خودش را حفظ کرد.
    وصیت نامه شهید سیدمحمدناصرعلوی

    به خواهرش



    ahaad.ir


  26. #44
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-آبان-۲۰
    محل سکونت
    خوش بحال اون کبوتر که خونش بین...
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    5,534
    امتیاز : 23,941
    سطح : 94
    Points: 23,941, Level: 94
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 409
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures50000 Experience PointsOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 9,180
    تشکر شده 15,095 در 4,101 پست
    حالت من : Khejalati
    مخالفت
    71
    مخالفت شده 55 در 39 پست

    پیش فرض

    .

    بسم الله الرحمن الرحیم

    الحمدلله من اول الدنيا الي فنائها و من الاخره الي بقائها،
    الحمدلله علي كل نعمه و استغفرالله من كل ذنب و اتوب اليه و هو ارحم الراحمين..




  27. 2 کاربر از پست مفید A pLaneT L aLOne I تشکر کرده اند .


  28. #45
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-خرداد-۰۶
    محل سکونت
    زير آسمان خدا
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,560
    امتیاز : 11,821
    سطح : 71
    Points: 11,821, Level: 71
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 229
    Overall activity: 99.5%
    افتخارات:
    25000 Experience PointsSocialVeteran
    تشکر کردن : 10,161
    تشکر شده 6,517 در 1,882 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ

  29. #46
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-آبان-۲۰
    محل سکونت
    خوش بحال اون کبوتر که خونش بین...
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    5,534
    امتیاز : 23,941
    سطح : 94
    Points: 23,941, Level: 94
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 409
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures50000 Experience PointsOverdriveTagger Second Class
    تشکر کردن : 9,180
    تشکر شده 15,095 در 4,101 پست
    حالت من : Khejalati
    مخالفت
    71
    مخالفت شده 55 در 39 پست

    پیش فرض

    .

    بسم الله الرحمن الرحیم

    الحمدلله من اول الدنيا الي فنائها و من الاخره الي بقائها،
    الحمدلله علي كل نعمه و استغفرالله من كل ذنب و اتوب اليه و هو ارحم الراحمين..




  30. 2 کاربر از پست مفید A pLaneT L aLOne I تشکر کرده اند .


  31. #47
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    مبحث واسه کمپوت ومربا نداشتیم........
    گفتم همینجا بزنم دیگه.........
    کمپوت زردالو عااااااااااالی مییشه...........مخصوصا با زردالو سفت و ترش
    اول یه شربت قند غلیظ درست کنین.............بعد زردالو دونصف شده رو بریزین توش ..........
    هسته زرد الو روبشکنید خلال کنید مخلوط کنید باهاش
    هم خوشگل میشه هم یه عطری میگیره خوشمزه ش میکنه
    تا 5دقیقه بجوشه..............دیگه اماده س........
    من امروز درست کرده ............جاتون سبز
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

  32. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  33. #48
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    ترشی برگ مو:
    خیلی خوشمزه اس.........مخصوصا اگه موادش سفت دندون گیر باشه..........که زیر دندون قرچ قوروچ کنه..........
    دستور ترشی برگ مو خیلی متفاوتی توی نت هست............ولی نظرمن اینه,از یه اشپز یاد گرفتم...........
    دونه ذرت.....
    نخود فرنگی خام......
    هویج درشت رنده شده........
    سیاه دانه کامل........
    کلم ریز خورد شده........
    ترخون........
    اینارو با نمک مخلوط میکنن...........برگ دلمه و میجوشنن بعد که خشک شده این مواد میذارن توش و مثل دلمه میپیچن.
    بعد با فلفل سبز درسته و سیر و غنچه گل محمدی و یه کمی گلاب و سرکه و نمک میچینن..........
    توی یخچال باید نگهداری بشه............و زودم مصرف بشه........
    چون خیلی زودم کپک میزنه متاسفانه........
    اخه خشک کردن برگ مو خیلی سخته که ترد و شکننده نشه و ابم نداشت هباشه و ... .
    ولی جالبه..........شیکه ...........مخصوصا برای مهمونی..........میخام درست کنم.........عکسش میذارم.

  34. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  35. #49
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۳-فروردین-۲۸
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    برادر
    سن
    -1993
    نوشته ها
    831
    امتیاز : 4,532
    سطح : 42
    Points: 4,532, Level: 42
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialTagger Second Class10000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 2,877
    تشکر شده 2,668 در 699 پست
    حالت من : Khejalati
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 30 در 25 پست

    پیش فرض

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    طرز تهیه ترشی بنه ی شیرازی :
    اواسط ماه فروردین که این گیاه طبیعی نمو و رشد می نماید(در مناطق گرمسیری ما خوزستان و استان فارس ) بسیار گیاهی نرم و لطیفی است و می توان از آن ترشی مطبوعی درست نمود که دستور ی راحت و آسانی دارد :
    مواد لازم :
    1-برای هر دو پیمانه بنه که در شیشه ی بلوری می ریزید سرکه را تا جایی پر نمایید که روی آن را بگیرد .
    2-یک قاشق چای خوری نمک .

    3-یک چهارم آب جوشیده سرد شده برای کمی رقیق تر شدن تیزاب سرکه ی آن . --------------------------------------------------------------------------
    ای شهید ، ای که بر کرانه ازلی و ابدی وجود برنشسته ای دستی برآر ...
    و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را نیز ازین منجلاب بیرون کش

    پی نوشت: این روزا به دعاتون خیلی نیاز دارم ....

    http://godfreeway.blogfa.com
    /


    ahmad.00008@yahoo.com

  36. 2 کاربر از پست مفید محمد تیزهوش تشکر کرده اند .


  37. #50
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-دی-۰۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,838
    امتیاز : 42,158
    سطح : 100
    Points: 42,158, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 20.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    تشکر کردن : 10,821
    تشکر شده 7,087 در 1,671 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط بهار نارنج نمایش پست اصلی
    زاهدانی ها یه چند مدل ترشی انبه دارن که خیلی خوش مزه هست و اکثرا تنده،من ترشیه لیته اش رو خیلی دوست داشتم. تو بازارش هم آمادش هست ولی به کیفیت ترشی خونگی هاشون نیست.
    امروز دستورش رو پیدا کردم.

    انبه درشت 2 عدد

    تمرهندی یک بسته

    سرکه یک پیمانه

    سیاهدونه دو قاشق غذاخوری

    تخم گیشنیز آسیاب شده دو قاشق غذا خوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل هم اگه دوست داشتین(من بدون فلفلش رو ترجیح میدم)

    انبه ها رو شسته و هسته آن را جدا کنید.تمرهندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد میکنیم.بعد مخلوط انبه و سرکه و تمرهندی را در مخلوط کن می ریزیم.وقتی کاملا مخلوط شد،نمک و ساهدونه و تخم گیشنیز و فلفل رو به مواد قبلی اضافه میکنیم و تو شیشه میریزیم.در شیشه رو محکم بسته و تو یخچال میذاریم.بعد یه هفته ترشی قابل استفاده هست.


    یکی دو هفته پیش حین بستن چمدون درستش کردم. اندازه هاش دقیق نیست. من سه تا انبه ریختم ولی از اونجایی که مقادیر بسته های تمرهندی متفاوته الان من به جای ترشی انبه تمرهندی با طعم انبه دارم.

    تمر هندی رو خیلی کم اضاف کنید . ترجیحا انبه هاتون رو هم رنده کنید. تو مخلوط کن بافتش رو از دست میده زشت میشه.

    الا یا ایها المهدی مدام الوصل ناولــــها

    که در دوران هجرانت بسی افتاد مشکلها

  38. 2 کاربر از پست مفید بهار نارنج تشکر کرده اند .


  39. #51
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    این ترشی رو هم ما امروز درست کردیم........خیلی عالی شد..........
    یعنی نرسیده ش که خوشمزه س............فک کن رسیده ش چی میشه..........
    .
    .
    .
    بادمجان ریز خورد شده.......
    هویج.........
    کلم برگ سفید.........
    کلم برگ بنفش.........
    غوره دونه شده..........
    ترخون........
    فلفل سبز فراوون خورد شده...........اینقدری که ترشی به سبزی بزنه.........
    لیمو ترش تازه ورقه شده.............
    .
    .
    .
    همه مواد با نمک و سرکه و رب انار دومزه مخلوط میکنیم ..................و ما همین الان که خوردیم تند و ترش و تیز بود..........یه مزه خاص ......
    امتحان کنین............

  40. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  41. #52
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    بچه ها واسه ما کللللی سیب اوردن......ترش و شیرین قاطی و نارس و رسیده قاطی......منم همش پختم..........ریختم تو مخلوط کن
    که بشه عین لواشک یعنی.........
    الان هم خیلی شله............اینقدری که پهن ش کنم بعید میدونم بشه لواشک........زیادیم شیرینه.........از رنگشم خوشم نمیاد........
    خیلیم زیاده...........توی دیگ نذری پختیمش فکر کن..........نمیخام میوه دیگه ای اضافه ش کنم..........
    کسی نظری داره که چیکارش کنم............
    رب انار بریزم توش هم ترش بشه هم خوشرنگ؟
    غوره دون شده بریزم؟البته پخته و له شده شا........پوره غوره یعنی..............
    ممنون میشم زود جواب بدین و همه همکاری کنن..............ایده میخام.

  42. #53
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-اسفند-۱۳
    محل سکونت
    شیــــــــــــــــــــــــــراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,151
    امتیاز : 6,105
    سطح : 50
    Points: 6,105, Level: 50
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 14.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 2,339
    تشکر شده 2,680 در 763 پست
    حالت من : Gerye
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 6 در 5 پست

    پیش فرض

    ^ خب بیشتر بجوشونینش تا آبش بخار بشه و یکم سفت تر بشه بعد از صافی ردش کنید.


    اگه خیلی شیرینه آب لیموی تازه میتونه کمک کنه.
    ...


  43. کاربر روبرو از پست مفید شوق پرواز تشکر کرده است .


  44. #54
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    ممنون گلم...............بد نمیشه اب لیمو بهش بزنم؟خودش نگیره وا بره؟

  45. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  46. #55
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-اسفند-۱۳
    محل سکونت
    شیــــــــــــــــــــــــــراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,151
    امتیاز : 6,105
    سطح : 50
    Points: 6,105, Level: 50
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 14.0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassTagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 2,339
    تشکر شده 2,680 در 763 پست
    حالت من : Gerye
    مخالفت
    16
    مخالفت شده 6 در 5 پست

    پیش فرض

    بهتر از رب اناره که...
    تو یه ظرف کوچیک امتحان کن اگه خوشت اومد تو بقیش هم بریز.

    وا برای چی بره ..اگه اب داره بیشتر بجوشونش.


    بعدا عکس از لواشکتون هم بذارین تا دل ما آب بشه
    ...


  47. کاربر روبرو از پست مفید شوق پرواز تشکر کرده است .


  48. #56
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    اره به قولا اول امتحانش میکنم............ممنون گلی...........نه چرا دلت اب بشه میارم برات.
    ان شالله که خووب میشه........الهی امین!!!

  49. کاربر روبرو از پست مفید سرمه تشکر کرده است .


  50. #57
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۴
    محل سکونت
    فعلا ایران...
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,047
    امتیاز : 10,036
    سطح : 66
    Points: 10,036, Level: 66
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 3,800
    تشکر شده 3,467 در 1,288 پست
    مخالفت
    12
    مخالفت شده 70 در 39 پست

    پیش فرض

    یاد این مبحث به خیر و خوشی
    هییییییییییییچ اثری از اثار ترشی ها نمونده.................ولی من هنوز عکساشونو نذاشتم!!!خخخخخخ
    یاد ترشی انار و ترشی برگ مو و ترشی فلفل تنده به بخیر لواشک مونم خیلی خوب شد
    بخاطر همه ی داده و نداده هات خدایا شکرت....خدایا شکرت.....خدایا شکرت.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1