کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: دسر ها

  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دسر ها

    + پودینگ شکلاتی





    مواد لازم:
    شکر ......................... 1 پیمانه

    پودر کاکائو تلخ ........... دو سوم پیمانه

    نشاسته ذرت ............ 6 قاشق غذاخوری

    شیر ........................ 4 پیمانه

    وانیل ....................... 4 قاشق چای خوری


    طرز تهیه :

    ابتدا شکر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس آن را درون شیر حل نمائید و مواد روی حرارت گاز قرار دهید.
    بعد وانیل را به آن اضافه کرده و به آرامی حدود 3-4 دقیقه هم بزنید تا سفت شود.
    کمی بگذارید تا سرد شود سپس آن را داخل یخچال بگذارید.

    خنک سرو کنید.





  2. 7 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  3. #2
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پودینگ تخم مرغ

    + پودینگ تخم مرغ






    مواد لازم:
    تخم مرغ ..................... 3 عدد (فقط سفيده)
    شير .......................... 1 پيمانه
    شكر ......................... يك سوم پيمانه


    طرز تهیه :

    ابتدا سفيده را از زرده جدا كنيد.




    بعد با هم زن سفيده را بزنيد تا كف كند و سفت شود طوري كه وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف بيرون نريزد. بعد شیر را اضافه میکنیم:



    شكر را نيز اضافه می کنیم و بعد به صورت بن ماری حرارت میدهیم.( بن ماری: در این روش قابلمه ای را پر از آب کرده و ظرف پودینگ را روی آن قرار دهیم فقط مواظب باشید آب داخل پودینگ نشود.)
    بعد از حدود نيم ساعت حرارت غير مستقيم (*بن ماري) ظرف را از قابلمه بيرون آورده، *كناري بگذاريد تا سرد شود. سپس آن را در يخچال بگذاريد.

    نکته: می توانید در این پودینگ وانیل هم اضافه کنید.



  4. 4 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  5. #3
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دسر ماست ميوه ای

    دسر ماست ميوه ای +

    مواد لازم:
    شاه توت يا توت فرنگي : يك پيمانه
    هلو و زردآلو : از هر كدام دو عدد
    ماست كم چرب : يك پيمانه
    عسل : سه قاشق سوپخوری



    طرز تهيه:
    ابتدا شاه توت يا توت فرنگي را با هلو و زردآلوي كه هسته آن را جدا كرده ايد درون مخلوط كن ريخته سپس اين مخلوط كه مثل پوره شده با ماست و عسل مخلوط كنيد و مدت سه تا چهار ساعت در فريزر قرار دهيد پس از اين كه مواد بسته شد، از فريزر در آورده و با مخلوط كن يا همزن بزنيد تا يك دست شود مي توانيد اين دسر را همين طوري ميل كرده يا 24 ساعت در فريزر قرار داده تا به صورت يخ در بيايد و با تكه هاي ميوه تزئين كرده و ميل كنيد.

  6. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  7. #4
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض تارت شکلاتی

    تارت شکلاتی +

    مواد لازم:
    شکلات خرد شده 250 گرم
    خامه 350 میلی لیتر
    شکر 100 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری
    پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
    شیر 1 پیمانه
    آب سرد 4/1 میلی لیتر

    مواد لازم برای خمیر شکلاتی:
    پودر بیسکویت 2 پیمانه
    کره ذوب شده 100 گرم
    پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری




    طرز تهیه:
    ابتدا کف و دیواره یک قالب 23 سانت مخصوص پای را با سلیفون پوشش دهید. پودر بیسکویت را با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر به دست آمده را کف قالب ریخته و کف و دیواره را نیز پوشش دهید و قالب را داخل یخچال قرار دهید.
    پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و شفاف شود. در یک قابلمه تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید در نهایت شکلات رنده شده را نیز اضافه نمایید و قابلمه را روی حرارت قرار داده مرتب با مفتول دستی هم بزنید پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید اجازه دهید تا مایه شما کاملا" خنک شود بعد آن را در قالب پای ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا" دسر شما سفت شود.روی تارت را می توانید با خامه و شکلات تزیین نمایید.

  8. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  9. #5
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض تارت خرما و مغز ها

    تارت خرما و مغز ها +

    مواد لازم:
    آرد 220 گرم
    پودر کاکائو 15 گرم
    کره سرد 150 گرم
    پودر قند 35 گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آب یخ 1 تا 2 قاشق سوپخوری
    وانیل 8/1 قاشق چایخوری
    مواد میانی:
    خرما 10 عدد پوست کنده و هسته جدا شده
    مغز پسته 100 گرم
    مغز گردو 100 گرم
    مغز فندق 100 گرم
    مغز بادام 100 گرم
    کنجد 4/1 پیمانه بدون نمک و تست شده
    جوز هندی 8/1 قاشق چایخوری
    دارچین 1 قاشق چایخوری
    قهوه فوری 2/1 قاشق چایخوری
    آب جوش 2 قاشق سوپخوری
    شیر عسلی 3/1 پیمانه سر پر



    طرز تهیه:
    پودر شکر را با کره مخلوط کرده و وانیل را به همراه زرده و آب و آرد و پودر کاکائو اضافه کنید تا به صورت خمیر در آید. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت 30 دقیقه استراحت دهید سپس در قالبهای مخصوص تارت پهن کرده و روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی حبوبات روی آن بگذارید تا سطح خمیر بالا نیاید. سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید. آنگاه از فر خارج کرده کاغذ و حبوبات را بردارید و دوباره 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا طلایی شود و بپزد. بعد از خنک شدن با مواد میانی پر کنید.


    مواد میانی:
    تمام مواد را تست و برشته کنید (مغزها) بعد در میکسر خرد کرده و بعد کنجد و قهوه و آب جوش را همراه با شیر عسلی و ادویه ها و خرمای له شده را با هم مخلوط کرده و کف تارتها را با این مواد پر می کنیم و با مغز پسته و بادام تزیین می کنیم.

  10. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  11. #6
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پودینگ برنج با پوره توت فرنگی

    پودینگ برنج با پوره توت فرنگی +



    مواد لازم:
    برنج نیم دانه 1 پیمانه
    شیر 2 لیتر
    شکر 2 قاشق سوپخوری
    خامه 3 قاشق سوپخوری
    وانیل 3/1 قاشق چایخوری
    مواد لازم برای پوره توت فرنگی
    توت فرنگی 500 گرم
    شکر 2/1 پیمانه




    طرز تهیه:
    برنج را شسته و به همراه شیر و شکر و وانیل در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید به وسیله یگ قاشق چوبی آنرا به هم بزنید و این کار را چند دقیقه یکبار تکرار کنید تا پودینگ ته نگیرد. فراموش نکنید که قاشق چوبی درون قابلمه باقی نماند و در قابلمه باز باشد تا مانع سر رفتن پودینگ شود. حدود یک ساعت زمان لازم است تا پودینگ تقریبا" غلظت پیدا کند.
    در پایان خامه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید و فورا" از روی گاز بردارید.
    توت فرنگی را پس از شستن در طی این زمان در قابلمه دیگری بریزید و شکر را به آن بیفزایید.
    با حرارت ملایم و به وسیله پوره کن دستی مواد را مخلوط کنید. حدودا" ده دقیقه زمان لازم است تا پوره غلیظ شود.
    پودینگ را در کاسه های یک نفره یا یک کاسه متناسب با حجم آن ریخته و پوره را روی پودینگ بریزید.
    این پودینگ به دو صورت سرد و گرم سرو می شود.

  12. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  13. #7
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پودينگ بادام و عسل

    پودينگ بادام و عسل +



    مواد لازم:
    *شير – ۳ ليوان
    *آرد برنج- ۱۰۰ گرم
    *پودر بادام تفت داده- ۴۰ گرم
    *پودر قند- ۸۰ گرم
    *کمي وانيل
    *ماست- دو سوم ليوان
    *يک عدد ليمو
    *عسل- دو سوم ليوان
    *آب -يک چهارم ليوان
    *پودر هل- نصف قاشق مرباخوري
    *آب بهار نارنج- ۲ قاشق مرباخوري



    طرز تهيه:
    *آرد برنج، پودر بادام و شکر و وانيل را با هم مخلوط کنيد و در حالي که مرتب هم مي زنيد روي حرارت متوسط قرار دهيد تا شروع به جوشيدن کند و غليظ شود.
    حرارت را کم کنيد و براي يک يا چند دقيقه ديگر، هم زدن را ادامه دهيد. مايه به دست آمده بايد غليظ و قابل ريختن در ليوان باشد. اگر خيلي غليظ شد، کمي شير به آن اضافه کنيد. ماست و آب ليمو به آن اضافه کنيد و در ظرف مناسب بريزيد و پس از خنک شدن در يخچال قرار دهيد.*عسل، آب ، پودر هل را به جوش بياوريد و بگذاريد به مدت ۵ دقيقه روي حرارت کم بجوشد. سپس آب بهار نارنج را به آن اضافه و سرو کنيد.



  14. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  15. #8
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دسر نارنگی

    دسر نارنگی +

    ● مواد لازم:
    ▪ نارنگی پوست کنده ۱ فنجان
    ▪ پرتقال پوست کنده ۱ فنجان
    ▪ موز حلقه شده ۱ فنجان
    ▪ آناناس خرد شده ۱ فنجان
    ▪ خلال بادام ۱۰۰ گرم
    ▪ گردوی تازه پوست کنده ۱۵۰ گرم
    ▪ پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
    ▪ خامه ۳۰۰ گرم
    ▪ پودر قند ۱۵۰ گرم
    ▪ عرق بهار نارنج ۱ قاشق سوپ خوری

    ● طرز تهیه:
    خامه و پودر قند را خوب میزنیم تا فرم بگیرد. در یک کاسه پودر نارگیل، نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، خلال بادام، گردوی خرد شده را همراه عرق بهار نارنج مخلوط کرده بطوریکه میوهها له نشوند و خامه فرم گرفته را به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی پودر پسته روی آن را تزئین میکنیم. برای زیباترشدن، نارنگی و پرتقالها را دانه دانه پوست کنده و از وسط هر قاچ را به دو قسمت تقسیم میکنیم.

  16. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  17. #9
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دسر گیلاس

    دسر گیلاس +

    ● مواد لازم:
    ▪ کمپوت گیلاس ۱ قوطی (بدون آب)
    ▪ کمپوت سیب ۱ قوطی (بدون آب)
    ▪ کمپوت هلو ۱ قوطی (بدون آب)
    ▪ کمپوت گلابی ۱ قوطی (بدون آب)
    ▪ کمپوت آناناس قوطی (بدون آب)
    ▪ پودر شکر ۱۵۰ گرم
    ▪ خلال پسته و بادام رویهم ۶ قاشق غذا خوری
    ▪ خامه ۳۰۰ گرم
    ▪ بیسکویت ویفر ۲ بسته

    ● طرز تهیه:
    خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم میزنیم تا فرم گرفته و سفت شود.
    بعد از فرم گرفتن خامه را در یک کاسه میریزیم و کمپوت گیلاس آبگرفته را به آن اضافه میکنیم و با ریستک به آرامی هم میزنیم و کمپوتهای سیب، هلو، گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم و در یخچال میگذاریم.
    در یک دیس بیسکویتهـــا را به شکل مستطیل بلند به عرض ۲ سانتیمتر و به بلندی ۵ سانتیمتر برش میدهیم و دور تا دور دیس، میچینیم و بعد از اینکه کاملاً دسر خود را بست در دیس میکشیم و با خلال پسته و بادام آن را تزئین میکنیم. هرچه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزه تر میشود.

  18. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  19. #10
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دسر موز

    دسر موز +

    ● مواد لازم:
    ▪ موز ۵ عدد بزرگ
    ▪ کیوی ۱۵ عدد متوسط
    ▪ ژله (قرمز) ۱ بسته
    ▪ ژله (سبز) ۱ بسته
    ▪ خامه فرم گرفته با پودر قند ۲۵۰ گرم
    ▪ کیک اسفنجی یک تخته (عرض ۲۰ * طول ۴۵ سانتیمتر)

    ● طرز تهیه:
    ژله قرمز را در یک پیرکس ریخته میگذاریم در یخچال خودش را ببندد.
    وقتی خودش را گرفت ژله سبز را درست کرده روی آن قرار میدهیم تا مجدداً دریخچال خودش را ببندد. وقتی هر دو ژله روی هم قرار گرفت و بسته شد روی آن را با حلقههای موز کاملاً میپوشانیم. کمی خامه فرم گرفته روی موزها میریزیم. بعد حلقه های کیوی را روی آنها چیده و کاملاً با خامه فرم گرفته میپوشانیم. کیک اسفنجی را بصورت مثلثمثلث بریده دورتادور ظرف را با آن پرمیکنیم.
    اگر بخواهیم میتوانیم کیک را به دو نیمه برش داده و یک نیمه را روی موزها قرار داده با خامه روی آن را تزئین میکنیم و برش دوم را روی کیویها قرار می*دهیم و با خامه روی آن را هم تزئین میکنیم.

  20. 3 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  21. #11
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آشنایی با روش تهیه دسر توپی

    این دسر خوشمزه، بسیار مقوی است و برای تمام گروه های سنی توصیه می شود.

    مواد لازم:

    گردو: 2 پیمانه

    خرمای تازه: 250 گرم، هسته آن جدا شود.

    برگه زردالو: 250 گرم

    آب داغ: 7- 5 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    • خرماها و برگه های زردالو را درون دستگاه غذاساز خوب با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن ها اضافه کنید و درون کاسه ای بریزید.

    • نیمی از گردوها را ریز خرد کرده و نیمی دیگر را پودر کنید.

    • گردوهای پودر شده را به مخلوط خرما و زردالو اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کرده و به شکل توپ های کوچکی درآورید. برای انجام این کار در صورت نیاز می توانید کمی دستتان را چرب کنید.

    • سپس هر کدام از توپ ها را درون گردوهای ریز خرد شده بغلطانید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  22. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  23. #12
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,751 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    اینم دسری که برای شب یلدا درست کرده بودم:


    IMG_0079.JPG


  24. #13
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-خرداد-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,574
    امتیاز : 12,950
    سطح : 74
    Points: 12,950, Level: 74
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 300
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 10,910
    تشکر شده 8,935 در 2,619 پست
    مخالفت
    14
    مخالفت شده 5 در 5 پست

  25. 2 کاربر از پست مفید سفیر سکوت تشکر کرده اند .


  26. #14
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-اردیبهشت-۲۹
    محل سکونت
    تو خاطره هام..
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    2,932
    امتیاز : 24,934
    سطح : 95
    Points: 24,934, Level: 95
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 416
    Overall activity: 6.0%
    افتخارات:
    Social10000 Experience Points1 year registered
    تشکر کردن : 4,540
    تشکر شده 4,615 در 1,634 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ووووووووای کی اینو آورد بالا<؟؟؟؟

  27. کاربر روبرو از پست مفید الفبای جنون* تشکر کرده است .


  28. #15
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-تیر-۲۰
    محل سکونت
    شیـــراز
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1997
    نوشته ها
    3,710
    امتیاز : 20,331
    سطح : 89
    Points: 20,331, Level: 89
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialYour first GroupRecommendation Second ClassTagger Second Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 9,612
    تشکر شده 10,672 در 3,022 پست
    حالت من : Bitafavot
    مخالفت
    13
    مخالفت شده 8 در 8 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط الفبای جنون* نمایش پست اصلی
    ووووووووای کی اینو آورد بالا<؟؟؟؟
    مجرم=سفیر سکوت
    آسمان قسمت مابود كه بی بال شديم ...
    دل به فريادسپرديم ولي لال شديم ...
    مابه اين حنجره گفتيم كه لب وا نكند
...
    عاقبت پاي سكوت دلمان چال شديم...

  29. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-خرداد-۱۹
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,574
    امتیاز : 12,950
    سطح : 74
    Points: 12,950, Level: 74
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 300
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social25000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 10,910
    تشکر شده 8,935 در 2,619 پست
    مخالفت
    14
    مخالفت شده 5 در 5 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط الفبای جنون* نمایش پست اصلی
    ووووووووای کی اینو آورد بالا<؟؟؟؟

  30. #17
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مرداد-۱۱
    محل سکونت
    اتاقی آرامش بخش
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,095
    امتیاز : 17,399
    سطح : 84
    Points: 17,399, Level: 84
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 451
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social3 months registered10000 Experience Points
    تشکر کردن : 5,209
    تشکر شده 2,048 در 743 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ایول دستتون درد نکنه...
    مفید بودن...

  31. #18
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۰۳
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    130
    امتیاز : 1,515
    سطح : 22
    Points: 1,515, Level: 22
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social3 months registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 263
    تشکر شده 193 در 78 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    آشنایی با روش تهیه*ی پیراشکی


    آرد، شکر، نمک، بیکینگ پودر، دارچین و پودر جوز هندی را با هم مخلوط و الک نمایید. کره را به آن*ها بیفزایید و مواد را خوب به هم بزنید.

    مواد لازم:

    آرد 2 پیمانه
    شکر نصف پیمانه
    نمک 1 قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
    دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
    جوز هندی آسیاب شده مقدار بسیار کم
    کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
    شیر نصف پیمانه
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    روغن برای سرخ کردن

    روش تهیه:

    * آرد، شکر، نمک، بیکینگ پودر، دارچین و پودر جوز هندی را با هم مخلوط و الک نمایید. کره را به آن*ها بیفزایید و مواد را خوب به هم بزنید.
    * سپس شیر و تخم مرغ را اضافه نمایید و کاملاً همه مواد را به هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی تهیه شود.
    * خمیر را کمی ورز دهید و آن را روی سطحی که با آرد پوشانده*اید پهن کنید تا ضخامت آن به حدود 7 میلی متر برسد.
    * با استفاده از دو قالب کوچک و متوسط دایره ای شکل، خمیر را به شکل پیراشکی برش بزنید.
    * روغن را داغ کنید تا دمای آن به 375 درجه سانتی*گراد برسد. پیراشکی*ها را با دقت داخل روغن قرار دهید. بعد از حدود 3 دقیقه وقتی یک روی آن*ها طلایی رنگ شد آن*ها را یک*بار برگردانید تا طرف دیگر آن*ها نیز طلایی شود.
    * پیراشکی*ها را روی دستمال*های حوله ای یک*بار مصرف بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
    این پیراشکی*های لذیذ دقیقاً همان عصرانه*ای هستند که بعد از یک روز پر تلاش زمستانی انتظار دارید.
    نوش جان

  32. 3 کاربر از پست مفید شبگردتنها تشکر کرده اند .


  33. #19
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,157 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض طرز تهیه کرپ - گام به گام

    به نام خدا




    کرپ نوعی خمیر است که معمولاً در شیرینی پزی و تهیه دسرها کاربرد بسیاری دارد، در ادامه طرز تهیه و مواد لازم آسان ترین نوع کرپ آموزش داده خواهد شد.


    مواد لازم:


    • آرد / یک دوم پیمانه
    • تخم مرغ / یک عدد
    • شیر / 2 سوم پیمانه
    • نمک / یک هشتم قاشق چایخوری ( یک پنس )
    • کره ذوب شده / یک قاشق غذاخوری



    طرز تهیه:

    1. تمام مواد ذکر شده را درون کاسه بزرگی به خوبی مخلوط کنید.
    2. یک چهارم از مخلوط را به آرامی درون ماهی تابه تختی بریزید. ( بهتر است برای تهیه کرپ دیواره های ماهی تابه کوتاه باشد.
    3. ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و با حرکت دادن ماهی تابه مخلوط را به طور یکسان در کف ماهی تابه پخش کنید.
    4. به مدت 2 دقیقه به آن حرارت دهید تا کمی طلایی شود .
    5. سپس کرپ را به کمک کفگیر پهنی برگردانید تا روی دیگر آن نیز طلایی شود.











    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  34. 2 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1