کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 30 , از مجموع 102

موضوع: ژله ها

  1. #1
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله رز سیب

    ژله رز سیب +


    سلام به همه دوستان باسلیقه و عاشق اشپزی ...این هم یک دسر زیبا و خوشمزه و سالم با کالری کم که درست کردن آن زمان زیادی نمی گیره و خیلی راحته و با صرف وقت کم می تونید این گل های رز را به مهمانان عزیزتون تقدیم کنید ...امیدوارم شما بپسندید .



    مواد لازم :
    آب : دو ونیم لیوان
    شکر :یک و یک پنجم لیوان
    آبلیمو :چهار قاشق غذا خوری
    سیب قرمز :سه عدد
    سیب سبز :یک عدد
    ژله اناناس یا پرتقال : دو تا سه بسته
    توت فرنگی :7-8 عدد (دل به خواه هست )




    طرز تهیه :
    ابتدا هسته وسط سیب را با وسیله ای شبیه به تصویر زیر خارج می کنیم ..اگه این وسیله هم موجود نبود می شه با چاقو هم همین کار را انجام داد .



    سپس سیب را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم به طوریکه ضخامت ورقه ها حدود یک تا دو میلیمتر باشه .من برای اینکار از رنده هایی که سبزیجات را به شکل حلقه ای برش می دهند استفاده کردم ..البته این کار توسط یک چاقو ی تیز و با کمی حوصله امکان پذیر هست .



    آب وشکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .و بعد آبلیمو را اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم چند تا قل که زد آنرا از روی حرارت بر می داریم .



    حلقه های سیب را در آن می ریزیم و با کمک یک قاشق ورقه های سیب را در ان غوطه ور می کنیم .و در ان را می گذاریم و نیم ساعت صبر می کنیم تا شربت خنک بشه .



    حالا ورقه های سیب را به دونیم می کنیم و به ارامی آنرا به شکل گل رز در کنار همدیگر قرار می دهیم .(به شیوه گلسازی با خمیر چینی ) ..بهتره مرکز گل ها برجسته تر باشه تا زیبا تر به نظر برسه .
    ورقه های سیب نرم و قابل انعطاف شده و کمی چسبنده هم هست و خیلی راحت در کنار هم قرار می گیره .



    از سیب سبز هم چند تا برگ وساقه درست می کنیم .



    اگه دوست داشتید ژله ها را در ظرف های تک نفره سرو بفرمایید (من این شکل را برای مهمونی ترجیح می دهم ) در هر ظرف یک تا دو گل قرار می دهیم ودر کنار آن از ساقه وبرگ سبز استفاده می کنیم و سپس کمی ژله اناناس ویا پرتقال آماده شده (فقط به ارتفاع یک سانتیمتر ) در هر ظرف می ریزیم .و بعد آنرا در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا ببنده و گل های رز ثابت بشه و بعد مجددا آنقدر ژله در هر ظرف می ریزیم تا فقط کمی از لبهای گل بیرون بمونه (می تونید آنقدر بریزید تا گل رز را کاملا بپو شونه )



    می شه به این صورت هم درست کرد وحتی از میوه های دیگه برای تزیین استفاه کرد .به این صورت که اول یک لایه نازک ژله در ته قالب می ریزیم ومی گذاریم نیم بند بشه . من توت فرنگی فریز شده داشتم .آنها را به صورت ورقه ورقه برش دادم و اطراف قالب چیدم .گل رز را به صورت برعکس در وسط قرار دادم و سپس مثل روش قبل یک لایه نازک ژله روی ان ریختم .و گذاشتم تا ببنده و دوباره ظرف را از ژله پر کردم .



    حتی می شه از شربتی که سیب ها را در آن انداختید هم استفاده کنید به ازای هر لیوان شربت یک قاشق پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و به جای ژله روی آن بریزیم ...خیلی خوشمزه و خوش طعم هست .
    سپس بعد از بستن ژله در یخچال (بعد از دو ساعت ) آنرا بر می گردونیم .نحوه برگردوندن آن هم به اینصورته که ابتدا با چاقو لبه های ژله را آزاد می کنیم وسپس حدود سی ثانیه در آب جوش می گذاریم و راحت بر می گردونیم .نوش جان ..
    ویرایش توسط saba : سه شنبه ۱۴ دی ۸۹ در ساعت ۲۱:۴۵


  2. #2
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله آکواریوم

    ژله آکواریوم +


    این هم یک ژله بسیار ساده و در عین حال جذاب برای مهمانی ها به خصوص اگه کوچولو ها جزو مهمانها باشند .



    مواد لازم :
    ذکر این نکته لازم هست این مقادیر مناسب ظرفی هستند که در تصویر مشاهده می فرمایید شما می تونید به تناسب ظرف دسرتون مقدار آنرا کم وزیاد بفرمایید

    مواد لازم برای کرم وانیلی (لایه اول )
    شیر :یک و نیم لیوان
    شکر :یک سوم لیوان
    خامه صبحانه :50گرم
    وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری
    پودر ژلاتین :12 گرم (یک ونیم قاشق غذا خوری سر خالی )

    موادلازم برای ژله آبی (لایه دوم )
    ژله بلو بری (تمشک آبی ):یک ونیم بسته
    شکلات سنگی :به میزان لازم
    پاستیل به شکل ماهی و سبزه و ستاره و غیره :به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    ابتدا لایه اول را درست می کنیم که همان کرم وانیلی هست ..در واقع این لایه باعث می شه که محتویات آکواریوم مشخص تر جلوه کنه وهم مزه ژله را بهتر می کنه ..البته اجباری نیست .طرز تهیه آن هم به این صورت هست که کمی آب سرد روی پودر ژلاتین می ریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .تصاویر انرا می تونید اینجاببینید .شیر وشکر را هم روی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه وبعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم ،ژلاتین شفاف شده را به آن می افزاییم و وانیل و خامه را هم با آن مخلوط می کنیم و بعد آن را در ظرف ژله می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا ببنده .



    اول ژله آبی را درست می کنیم به این صورت که پودر ژله آبی را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .



    سپس سه چهارم لیوان آب سرد به ژله آبی اضافه می کنیم ودر یخچال می گذاریم تا ژله حالت سفیده تخم مرغ پیدا کنه .
    روی قسمتی از لایه اول ،شکلات های سنگی را می چینیم



    و بعد کمی از ژله آبی(که حالت سفیده تخم مرغ پیدا کرده ) را روی آن می ریزیم .و آنرا در یخچالبه صورت کج می گذاریم تا ببنده .علت اینکار اینه که این شکلات ها، رنگ پس می دهند و با اینکار تیرگی ناشی از رنگ پس دادن شکلات ها به همین لایه نازک مجدود می شه .



    حالا نوبت سبزه می رسه ،پاستیل هایی به شکل نوار های سبز که در تصویر زیر دیده می شوندمناسب این کار هست که می تونید با قیچی آنها را از طول برش بدهید و به شکل سبزه در بیاورید .ستاره های دریایی در اشکال پاستیل وجود دارند .



    پاستیل ماهی هم در اشکال متنوع زیر وجود داره که هر کدومش را که دوست دارید می تونید انتخاب بفرمایید .



    سبزه و ماهی ها و همین طور ستاره های دریایی را روی لایه اول می چنیم



    بعد خیلی آرام ژله آبی را روی آن می ریزیم ..خیلی آرام که ماهی ها تکان نخوره .می تونیم در آخر، چند تا ماهی در ژله قرار بدهیم .
    این هم یک مدل دیگه از ژله آکواریوم .



    اگه دوست دارید روی آکواریوم کمی موج داشته باشه می تونید سه الی چهار قاشق ژله آبی را کمی بیشتر در یخچال نگه داریم تا حالت نیم بند پیدا کنه وبعد در قسمتی از ژله قرار بدهیم .



    نوش جان .


  3. #3
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله رنگین کمان

    ژله رنگین کمان +



    دوستان گلم بلاخره تب درست کردن ژله رنگین کمان من را هم گرفت .امروز حدود سه ساعت وقت گذاشتم تا درست کردم .زمان را به طور دقیق حساب کردم چون به نظرم دسر وقت گیری بود .البته من وسط مراحل از فریزر استفاده کردم .با وجود زمان زیادی که صرف ان می شه ولی به نتیجه آن می ارزه آخه خیلی میزهای مهمونی را زیبا می کنه . راستی این راهم بگم که ایده این ژله را اولین بار نجما خانوم مدیر آشپزی مامی سایت مطرح کردند که در اینجا کمال تشکر را از ایشون دارم .



    مواد لازم :
    ژله انگور(بنفش):یک بسته
    ژله لیمو(سبز):یک بسته
    ژله تمشک ابی(آبی):یک بسته
    ژله پرتقال (نارنجی ):یک بسته
    ژله آناناس(زرد ):یک بسته
    ژله شاه توت (قرمز ):یک بسته
    بستنی :یک ونیم لیوان

    طرز تهیه :
    دوستان خوب، من از مارک دراژه استفاده کردم



    من یک مرحله را توضیح می دهم وبقیه مراحل هم به همین ترتیب با رنگ های مختلف تکرار میشه .
    هر بسته ژله را به دو بخش ۳/۲ و۳/۱ تقسیم می کنیم.معمولا بسته های دراژه ۱۰۰ گرمی ویا ۳۰ گرمی هستند .پس اگه ۱۰۰ گرمی بود یک سوم آن حدود سه قاشق غذاخوری واگه ۳۰ گرمی بود یک سوم آن ،یک قاشق غذا خوری می شه .در این تصویر کاسه محتوی ۳/۲ ولیوان شامل ۳/۱ هست .



    به محتوی کاسه ،نصف لیوان آب جوش و به محتوی لیوان ،یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم .خیلی خوبه در این مرحله مخلوط آب جوش وژله را روی بخار کتری بگذاریم تا شفاف بشه .



    ابتدا به بخش دو سوم (کاسه )،نصف لیوان آب سرد (یخ خرد شده ) اضافه می کنیم .وبعد در قالب ژله می ریزیم .بهتره آن در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته بشه .(حدود بیست دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشه .در همین حین بخش یک سوم را با یک چهارم لیوان بستنی مخلوط می کنیم (البته بستنی باید در حرارت بیرون کمی آب شده باشد ومخلوط ژله وآب جوش هم کمی خنک شده باشد ) وبعد از بستن ژله روشن ،ژله بستنی از همون رنگ را به آن اضافه می کنیم .



    چند نکته مهم :
    برای اینکه کارتون زودتر راه بیفته در موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست لطفا رنگ بعدی را آماده کنید .
    می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید.
    اگه می خواهید لایه ها یک اندازه بشه باید رنگ های اول را کمی کمتر بریزید ولی من اینکار را نکردم.واز نظر اندازه لایه ها هم زیاد تفاوت نمی کرد.
    لطفا لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه .
    وقتی می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند.
    راستی قالب من دیگه برای ژله بستنی شاه توت (لایه آخری )جا نداشت ولی تاثیری در ظاهرش نداشت .
    برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ۳۰ ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم .


  4. #4
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض کرم ژله انار

    کرم ژله انار +






    مواد لازم :
    ژله انار :یک بسته
    انار دون کرده :دو لیوان
    آب انار :یک لیوان ونیم
    شیر :دو لیوان
    شکر :یک لیوان ویک چهارم لیوان
    زرده تخم مرغ :دو عدد
    نشاسته ذرت :دو قاشق غذا خوری سر پر ویا دو قاشق غذاخوری سر صاف پودر کاسترد
    خامه شیرین شده :250 گرم (یا 200گرم خامه صبحانه و 50 گرم پودر قند را باهم بزنید )
    پودر ژلاتین :25 گرم یا دو ونیم قاشق غذا خوری




    طرز تهیه :
    ابتدا ژله انار را آماده می کنیم .به این صورت که پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی حرارت کتری می گذاریم تا شفاف بشه وبعد با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .آنرا در قالب ژله می ریزیم (بهتره قالب ژله را نیم ساعت قبل خیس کنیم ودر یخچال بگذاریم ) ودر جای سرد یخچال می گذاریم تا ببنده .





    آب انار را با سه چهار لیوان شکر ونشاسته ذرت وپودر کاسترد مخلوط می کنیم وروی حرارت ملایم می گذاریم وبه هم می زنیم تا کمی غلیظ بشه و حالت سس مانند پیدا بکنه وسس انار حاضر بشه.






    پودر ژلاتین را با نصف استکان اب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .
    شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .زرده های تخم مرغ را با مابقی شکر خوب می زنیم ودر حالیکه حرارت زیر شیر را کم می کنیم به آن اضافه کرده وبه سرعت روی حرارت به هم می زنیم واین به هم زدن روی حرارت را حدود پنج دقیقه ادامه می دهیم تا زرده تخم مرغ حرارت لازم را ببینه .





    وقتی شیر را از روی حرارت برداشتیم واز داغی ان کم شد ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم وسپس سس انار را هم به آن می افزاییم ودر آخر با خامه فرم گرفته مخلوط می کنیم .





    دانه های انار را به صورت یکنواخت روی ژله بسته شده قرار می دهیم.





    ودر پایان کرم انار را به آرامی روی دانه های انار می ریزیم ودر حدود 7-8 ساعت در یخچال می گذاریم .





    برای برگرداندن کرم ژله ابتدا با چاقو اطراف آنرارا آزاد می کنیم وبعد حدود ده الی بیست ثانیه قالب را در آب گرم فرو می بریم وسپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .(برای اینکه بتونیم بعدا کرم را به راحتی در ظرف دسر حرکت دهیم بهتره ظرفمون را کمی مرطوب کنیم .)


  5. #5
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض دسر خورده شیشه

    دسر خورده شیشه +




    مواد لازم :
    شیر :۴ لیوان
    شکر :یک پیمانه
    خامه:۱۰۰ گرم
    پودر ژلاتین :۲۵ گرم
    وانیل کیک قاشق چای خوری
    ژله میوهای به رنگ دلخواه :یک بسته


    طرز تهیه :
    ابتدا ژله میوه ای را طبق دستور روی پاکتش درست می کنیم (معمولآ پودر ژله را در نصف لیوان آب جوش حل می کنیم وبعد با یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالبی که قبلآ در فریزر گذاشتیم می ریزیم وبه مدت حدود ۴-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد.).وبعد به قطعات غیر هم اندازه مثل خورده شیشه می بریم .ودر یخچال قرار می دهیم .





    برای تهیه کرم وانیلی
    ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود وحالت شیشه ای شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل شود




    .وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم و باز صبر می کنیم تا از قبل هم خنک تر بشه و بعد خامه و وانیل را هم به ان می افزاییم ..
    مواد در قالبی که قبلآ کمی خیس کردیم ودر یخچال گذاشتیم می ریزیم وآنرا حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا نیم بند بشه






    قالب دسر را از یخچال در می آوریم وتکه های ژله میوه ای را هم جای دسر قرار می دهیم.




    مجددآ ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد ودر نهایت اونرا در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .راستش این ژله اینقدر خوشگله که نیاز به تزیین نداره .من که از این به بعد برای مهمونی ها اون را درست می کنم .


  6. #6
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله در پوست پرتقال

    ژله در پوست پرتقال +






    وقتی میشه از پوست پرتقال ژله هایی به این خوشمزگی و خوشکلی درست کرد حیفه که پوست های پرتقالمون رو آش و لاش کنیم پس چکار میکنیم میایم از وسط پرتقالمون رو نصف میکنیم مثل عکس پایینی وبعد با استفاده از یک قاشق کوچک به آرومی پرتقالمون رو از پوستش جدا میکنیم فقط مواظب باشید به پوست پرتقالمون آسیبی نرسه!





    حالا به یک بسته پودر ژله نیاز داریم که بهتره با طعم پرتقال باشه ولی اگر دوست نداشتید یا مثل من اون موقع ژله پرتقال در دسترستون نبود میتونید از هر طعم دیگه ای استفاده کنید (من از ژله آناناس استفاده کردم )یک بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم تا کاملا صاف بشه برای این مقدار به حدود 3عدد پرتقال نیاز داریم ژلمون که کمی خنک شد به آرامی با قاشق داخل پوست های پرتقال رو از ژله پر میکنیم






    توصیه میکنم شما این کار رو تو یخچال انجام بدید یعنی اینکه ابتدا پوست های پرتقال رو بزارید داخل یک سینی و بزارید تو یخچال و بعد همونطور که تو یخچال هست توش رو با ژله پر کنید چون من این کارو نکردم یه ساعت هم گذاشتم ظرفم همون طوری بمونه تا ژله تو محیط بیرون ببنده ولی فایده ای نداشت و بالاخره مجبور شدم ظرفم رو جابه جا کنم و بزارم تو یخچال و بین راه مقداری از ژله هام ریخت تو سینی پس بهتره که ظرف رو اول بزارید تو یخچال و بعد از ژله پر کنید و بزارید حدود چهار، پنج ساعت داخل یخچال بمونه و بعد برش بزنید برای میزهای مهمونی و تولد بچه ها خیلی عالیه .


    نکته: من داخل یکی از پوست های پرتقال رو با خود تکه های پرتقال پر کردم و بعد روش ژله ریختم اینطوری موقع خوردن میتونید طعم خود پرتقال رو هم حس کنید به نظرم خیلی خوشمزه تر میشه فقط در این صورت دیگه باید از مقدار کمتری آب و ژله استفاده کنید .


  7. #7
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله در طالبی

    ژله در طالبی +



    مواد لازم :
    ـ طالبی گرد و سالم ۱ عدد
    ـ ژله سفت آماده شده ۵/۱ الی ۲ لیوان
    ـ شکر ۱ قاشق

    طرز تهیه :
    برای انتخاب طالبی باید دقت کنید که کروی و قسمت زیر آن صاف باشد تا وقتی در دیس گذاشته میشود کج نشود .از قسمت بالا با احتیاط دایره کوجکی ایجاد و کارد را از آن قسمت وارد طالبی کرده و به صورت دریچه کوچکی آن را جدا کنید . وبا قاشق تخمه های درون آنرا در آورید .یک بسته آماده ژله را با ۱ قاشق پودر ژله و شکر بعد از آماده کردن در آن بریزید و در یخچال بگذارید اگر طالبی بزرگ بود مقدار بیشتری پودر ژله بزیزید بایستی ژله بعد از آماده شدن سفت باشد. بعد از بسته شدن ژله با کارد بزرگی با ایجاد شش یا هشت برش مانند تصویرآنرا باز کنید در هنگام برش دادن طالبی در قسمت انتها به هم متصل باشد و جدا نشود و بعد آنرا با خلال پسته وکنجد و یا خلال بادام و ... تزیین کنید .








  8. #8
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله با تزئين توت فرنگي و توت سفيد

    ژله با تزئين توت فرنگي و توت سفيد +


    مواد لازم :
    1_ ژله پرتقال 1 بسته
    2_ آب 2 ليوان ( يا 1 ليوان آب و1 ليوان آب پرتقال )
    3_ شكر در صورت تمايل 2 قاشق غذا خوري
    4_ توت سفيد و توت فرنگي و خيار براي تزئين

    طرز تهيه :
    ژله رابا شكر در يك ليوان آب سرد حل كنيد وبعد يك ليوان آب نيم گرم اضافه كنيد و روي حرارت غير مستقيم مثلاً روي بخار آب ويا روي حرارت كم وشعله پخش كن قرار دهيد تا ژله كاملاً شفاف و آماده شود . براي ظرف پيركس انتخابي در عكس من دو برابر اين مقدار ژله را آماده كردم بعد از آماده شدن ژله نيمي از آن را در ظرف بريزيد وبه مدت نيم الي يك ساعت در يخچال گذاشته ووقتي ژله بسته (سفت ) شد روي آنرا با توت سفيد و توت فرنگي و خيار تزئين كنيد و بقيه ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد.من در اين تزئين سعي كردم كه نيمي از تزئين خارج از ژله قرار گيرد وشكل سه بعدي به خود بگيرد .
    اگر در اين ژله از آب پرتقال استفاده كرديد كه بسيار خوشمزه تر و داراي ارزش غذايي بيشتري است و مزه طبيعي آن حفظ ميشود مراحل را عيناً همانطور كه در بالا توضيح دادم ولي با نيمي از آب انجام بدهيد و وقتي كه ژله را از روي حرارت برداشتيد و آب پرتقال را اضافه كنيد و هم زده و تزئين كنيد.
    دوستان خوبم قبلاً در گالري عكس تعدادي عكس ژله را با تزئين گذاشته بودم ولي چون پستي را به آن اختصاص نداده بودم به مرور زمان عكس ها باز نميشد و مجبور به حذف آنها شدم و چون هيچ پستي در مورد ژله ندارم و دوستداران ژله كم نيستند اگر عكسها را در بايگاني آم بتوانم پيدا كنم آنها را در پستهايي به مرور برايتان ميگذارم .
    اين دسر خوشمزه و لذيذ را با همان ظرف سر ميز غذا گذاشته و با خانواده نوش جان كنيد






  9. 6 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  10. #9
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله انار

    ژله انار +




    ژله بسیار ساده:
    مواد لازم:
    ژله انار : 1بسته
    دانه های انار : مقداری


    طرز تهیه:
    ابتدا پودر ژله را با 1 لیوان آب جوش حل میکنیم و بعد 1 لیوان آب سرد اضافه میکنیم. در ظرف و یا قالب مورد نظر دانه های انار میریزیم. بعد ژله را روی آن ریخته و بعد در یخچال به مدت 2 ساعت قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. بعد برای جدا کردن ژله از ظرف ابتدا قالب را از قبل چرب کرده و بعد از گرفتن دو سه دقیقه درون آبجوش قرار داده تا خودش را رها کند.



  11. 6 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  12. #10
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله با کرم وانیلی

    ژله با کرم وانیلی +

    مواد لازم براى ژله:
    پودر ژله : ۲ بسته

    آب : ۲ ليوان

    مواد لازم براى كرم:

    شير سرد : ۲ ليوان

    آرد : ۲ قاشق غذاخورى

    شكر : ۴/۱ ليوان

    وانيل : ۲/۱ قاشق چايخورى



    طرز تهيه كرم وانيلى:

    شير و آرد و شكر را مخلوط و خوب هم مى زنيم تا شكر حل شود. ظرف را روى شعله قرار داده و مرتب مواد را به هم زده تا مانند فرنى شود. اما كمى سفت تر از فرنى. شعله را خاموش و وانيل را با آن مخلوط مى كنيم و مى گذاريم خوب سرد شود.

    حال ژله را حاضر مى كنيم.



    طرز تهيه ژله:

    براى بهتر سفت شدن ژله من ميزان آب را نصف كردم.

    دو بسته ژله را در ظرف ريخته با يك ليوان آب جوش مخلوط كرده و خوب به هم مى زنيم تا حل شود سپس يك ليوان آب سرد را روی اين مخلوط ريخته و پس از به هم زدن در يخچال قرار داده تا كمى خنک شود.

    (اين ژله چون در ظرفهاى يك نفره سرو مى شود نيازى به خارج كردن ژله از ظرف نيست.)

    ابتدا چند قاشق از كرم را در ظرف ريخته و تعدادى حبه انگور (يا هر ميوه دلخواه ديگر) را روى كرم قرار داده سپس مقدارى از ژله را كه هنوز كاملن نبسته روى آن ريخته و در قسمت سرد يخچال قرار مى دهيم.



    نكته: چون آب را نصف كرده ايم ژله سريعتر بسته مى شود و طعم بهترى هم دارد. در اين دسر از ژله تمشك استفاده شده است.






  13. 7 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  14. #11
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۱-اسفند-۲۵
    نوشته ها
    424
    امتیاز : 18,400
    سطح : 86
    Points: 18,400, Level: 86
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 450
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکر کردن : 493
    تشکر شده 2,632 در 413 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض ژله خورده شیشه

    ژله خورده شیشه +




    مواد لازم:

    ژله توت آبی 1 بسته

    ژله پرتغال 1 بسته

    ژله آناناس 1 بسته

    ژله گیلاس 1 بسته


    طرز تهیه:


    همه ژله ها را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و بعد یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و هرکدام را در یک ظرف جدا ریخته تا خودش را بگیرد به غیر از ژله آناناس چون ژله آناناس ژله پایه می باشد که ابتدا با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده و به جای آب سرد از نصف لیوان شیر استفاده میکنیم. همه ژله های بالا وقتی خودشان را گرفتند آنها را به مکعبات کوچک میبریم ( به جزء ژله آناناس ) و در ظرف مورد نظر میریزیم. و حالا ژله پایه که ژله آناناس میباشد(ابتدا با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده و به جای آب سرد از نصف لیوان شیر استفاده میکنیم.) را روی همه ژله خوردها میریزیم. و باز میگذاریم درون یخچال تا خودش را بگیرد.



  15. 7 کاربر از پست مفید saba تشکر کرده اند .


  16. #12
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۵-بهمن-۱۳
    محل سکونت
    خونمون
    سن
    -1917
    نوشته ها
    192
    امتیاز : 8,246
    سطح : 61
    Points: 8,246, Level: 61
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 204
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 359
    تشکر شده 713 در 155 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    آدم یاد ماه رمضون میوفته . . .
    خیلی مسخره است نه؟

  17. 2 کاربر از پست مفید کفش تشکر کرده اند .


  18. #13
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,158 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    ^
    ماه رمضون ؟!!! چه ربطی به ژله داره !!! ؟



    اللّهمّ احفظ قائدنا الامام الخامنه ای ...

    جهت سلامتی امام خامنه ای (حفظه الله) صلوات

    - - - - - - - - - - - - - -
    √ بچه شیعه باید ...

    قطـره هـای آبـشــاری .. ! : طبیبِ دل

  19. کاربر روبرو از پست مفید آبشار تشکر کرده است .


  20. #14
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-فروردین-۲۹
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    1,012
    امتیاز : 23,224
    سطح : 93
    Points: 23,224, Level: 93
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures10000 Experience Points
    تشکر کردن : 2,385
    تشکر شده 5,803 در 961 پست
    مخالفت
    4
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    با تشکر از صبا.
    ماه رمضون چرا؟ به نظرم هیچ کس تو ماه رمضون ژله نمی خوره. رنگینک می خورن معمولا

  21. 8 کاربر از پست مفید ماه بانو تشکر کرده اند .


  22. #15
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۵-اردیبهشت-۱۹
    محل سکونت
    Shiraz/Yazd
    نوشته ها
    5
    امتیاز : 5,683
    سطح : 48
    Points: 5,683, Level: 48
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکر کردن : 5
    تشکر شده 13 در 5 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    Talking

    اتقاقا ماه رمضون ملت ژله می خورن

  23. 2 کاربر از پست مفید zoro تشکر کرده اند .


  24. #16
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    كويت
    نوشته ها
    4,591
    امتیاز : 84,316
    سطح : 100
    Points: 84,316, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,400
    تشکر شده 14,896 در 3,947 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    جاتون سبز ديشب مهمان داشتيم آجى جونيم زحمت اون جله بالايى كشيدن

    ولى من الان اين تايبكه رو ديدم
    چه حالا ميده

    فردا بريم تو كارش
    البته ترررر من نه ابجيم

    راستى يه سوال برام پيش اومده يكى لطف كنه دستورش بده

    اين عرقاى كه تو كانون مى دادن موقع افطار منظورم همون اعتكاف هست
    جطورى درست مى كنن؟؟

    لطفا زود تر بگيد برم واسه افطار درست كنم


    آخه دوسه روز پيش با چادورى كه واسه اعتكاف درست كرده بودم : نماز خوندم يهو ياد نماز مغرب و افطار شب اول اعتكاف دوسال پيش افتادم

    تا نماز مغرب تمام شدمممممم
    من يه يواننن بزرگ تند تند خوردم خانوم بغل دستيم گفت خانوم ارومتر بخور اينجورى دل درد ميگيريد


    هر تپش قلبم میگه : کربلا ، کربلا ...

  25. کاربر روبرو از پست مفید meshkat128_kosar تشکر کرده است .


  26. #17
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-مرداد-۲۷
    نوشته ها
    14
    امتیاز : 1,869
    سطح : 25
    Points: 1,869, Level: 25
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 6
    تشکر شده 21 در 11 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نه اتفاقا ملت میخورن مثلا شخص شخیصه خودممرسی از دسرای خوشمزت غزیزم

  27. کاربر روبرو از پست مفید maraaaal jOoOon تشکر کرده است .


  28. #18
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,158 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    به نام خدا

    ژله نیمرو




    مواد لازم
    1 بسته پودر ژله پرتقالی
    1 بسته پودر ژله آلوئه ورا
    شیر به مقدار لازم


    طرز تهیه
    ژله پرتقالی را با 4/1 لیوان آب جوش مخلوط کرده بعد 4/1 لیوان بهش شیر اضافه میکنیم وقتی خوب حل شد کف جاتخم مرغی را چرب میکنیم و مواد را داخلش میریزیم و در یخچال میگذاریم

    ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم بعد نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم کف یک سینی مستطیل را چرب میکنیم مواد را داخلش میریزیم و میگذاریم در یخچال سفت بشه بعد به روش دلخواه برش میزنیم و زرده ها را روش قرار میدهیم

  29. 7 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


  30. #19
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,158 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    به نام خدا

    ژله دو رنگ




    مواد لازم:

    ژله (طعم دلخواه) .......................... ٢ بسته

    خامه .......................................... ٢ ق غ

    میوه دلخواه .................................. به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    برای تهیه این دسر به دو قالب احتیاج داریم که اندازه هاشون متفاوت باشه.





    ٢ بسته ژله رو تو ۵/١ لیوان آبجوش حل کنید و ۵/١ لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و کم کم بریزید تو قالب بزرگتر.



    با احتیاط قالب کوچیکتر رو بذارید توی ژله و بعد با یخی چیزی سنگینش کنید. (البته چون قالب کوچیک من سرامیک بود خودش سنگینی لازم رو داشت و نیازی به یخ نبود)



    باید مواظب باشید ژله وارد قالب کوچیکتر نشه.

    به ژله باقیمونده کاری نداشته باشید و بذارید تو مدتی که ژله تو قالب داره تو یخچال می بنده باقیموندش بیرون بمونه.

    قالب ها رو بذارید تو یخچال تا ژله خودش رو بگیره. وقتی ژله کاملاً سفت شد یخها رو از تو قالب کوچیکتر در بیارید و به جاش یه مقدار آب گرم بریزید توش یه چند ثانیه صبر کنید. با احتیاط قالب کوچیکتر رو از تو قالب بزرگتر در بیارید. ژله تون یه همچین شکلی پیدا می کنه. میشه یه ژله توخالی!





    حالا* ژله باقیمونده رو با خامه به خوبی مخلوط کنید.



    توی حفره ژله ای که بسته شده هر میوه ای که دوس داشتید بریزید.



    بعد مخلوط ژله و خامه رو به آرومی بریزید توی حفره تا حدی که این حفره پر بشه ولی نباید بریزه بیرون.



    دوباره قالب رو بذارید تو یخچال تا ژله خامه ای هم ببنده. بعد که کاملاً ژله سفت شد، قالب رو یه لحظه تو آبگرم نگه دارید و بعد تو ظرف مورد نظر برگردونید. اگر اطراف دسر رو با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کنید خیلی خوشگل میشه!





    نکته: هر چی میوه های این دسر کوچیکتر خرد بشه بهتره. میوه های من (توت فرنگی و کمپوت آناناس) درشت بودن و موقع بریدن دسر یه کم اذیتم کرد.

    می تونید اصلاً به جای ژله خامه ای از همون ژله معمولی استفاده کنید. ولی استفاده از خامه باعث میشه تضاد رنگی ایجاد بشه و خوشگلتر میشه.

    اندازه ژله بستگی به اندازه قالبتون داره. من ٢ بسته ژله استفاده کردم ولی اگه قالبتون بزرگه باید مقدار ژله تون هم متناسب با اندازه قالب بیشتر بشه.


    http://tarlancafe.persianblog.ir/post/108



  31. 8 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


  32. #20
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Posting Award

    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۴-خرداد-۱۴
    محل سکونت
    زیر سایه ی حضرت احمد بن موسی، شاهِ چراغ (ع)
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,542
    امتیاز : 91,197
    سطح : 100
    Points: 91,197, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    تشکر کردن : 30,454
    تشکر شده 30,158 در 4,479 پست
    حالت من : Sepasgozar
    نوشته های وبلاگ
    11
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 4 در 4 پست

    پیش فرض

    به نام خدا

    دسر با بستنی




    گام ۱

    مواد لازم:


    پودر ژله با اسانس مورد علاقه ......... 1 بسته
    بستنی وانیلی ............................. 1 لیوان
    آب جوش ..................................... 1 لیوان



    گام ۲

    ابتدا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش خوب حل کنید تا مایع شفافی حاصل شود.


    گام ۳

    بعد یک لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه کنید


    گام ۴

    و خوب هم بزنید تا بستنی کاملا در آن حل شود.


    گام ۵

    سپس قالب مورد نظر را با کمی روغن و قلمو چرب کنید.


    گام ۶

    و دسر را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید


    گام ۷

    بعد از 1 الی 2 ساعت آن را از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در ظرف آب گرم به مدت 20 ثانیه گذاشته سپس آن را واروونه کنید.


    http://www.gourmand.ir/node/151

  33. 8 کاربر از پست مفید آبشار تشکر کرده اند .


  34. #21
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    1,713
    امتیاز : 34,567
    سطح : 100
    Points: 34,567, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialCreated Album pictures25000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکر کردن : 7,055
    تشکر شده 7,113 در 1,741 پست
    نوشته های وبلاگ
    3
    مخالفت
    23
    مخالفت شده 7 در 7 پست

    پیش فرض

    فوق العاده ان دستتون درد نكنه بابت مطالب و عكسا

  35. 2 کاربر از پست مفید رافد تشکر کرده اند .


  36. #22
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۷-اسفند-۰۳
    نوشته ها
    4,694
    امتیاز : 31,629
    سطح : 100
    Points: 31,629, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 19,571
    تشکر شده 15,751 در 3,912 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    مخالفت
    7
    مخالفت شده 17 در 13 پست

    پیش فرض

    اینم ژله ی آکواریوم که امشب درست کردم



    تصاویر پیوست شده


  37. #23
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ژله تصویری



    ژله رو در اب جوش خوب حل کنید وقتی خنک شد با شیر (بستنی) مخلوط کنید،داخل قالب مورد نظر بریزین و بزارین تا خوب بگیره،ژله رو از قالب در بیارین و بزارین تو یخچال تا سطح روش خشک شه،حالا عکس مورد نظر رو کمرنگ با مداد رو کاغذ بکشید و با رنگ خوراکی عکستون رو پررنگ کنید و کاغذ رو رو ژله برگردونید و خیلی آروم فشار بدید و آهسته بر دارید تموم شد
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  38. 13 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  39. #24
    عضو قدیمی
    تاریخ عضویت
    ۱۳۴۸-دی-۱۱
    محل سکونت
    مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک
    جنسيت
    خواهر
    سن
    -1982
    نوشته ها
    4,617
    امتیاز : 69,907
    سطح : 100
    Points: 69,907, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialVeteranCreated Album picturesCreated Blog entry50000 Experience Points
    تشکر کردن : 3,636
    تشکر شده 22,216 در 4,040 پست
    نوشته های وبلاگ
    1
    مخالفت
    98
    مخالفت شده 22 در 19 پست

    پیش فرض

    چه ژله ای باشه؟ با چه طعمی؟
    احساس سوختن به تماشا نمی شود/الهی هیچ کس اتش نگیرد تا که نداند چه می کشم.


    عطر نماز

  40. 2 کاربر از پست مفید عطر نماز تشکر کرده اند .


  41. #25
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عطر نماز نمایش پست اصلی
    چه ژله ای باشه؟ با چه طعمی؟
    هر چی باشه فرق نمی کنه. آموزش قرار دادن عکس روی ژله هست. فقط رنگ ژله تون با رنگی خوارکی که برای عکس می خواید استفاده کنید باید متفاوت باشه.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  42. کاربر روبرو از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده است .


  43. #26
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    آموزش ژله حباب دار



    مواد لازم:
    *پودر ژله در رنگ مورد نظر: ۱ عدد
    *جام یا ظرف تک نفره دلخواه
    *میوه برای تزئین

    طرز تهیه:

    مرحله ۱ – ژله را طبق دستور آن در ۱ لیوان آب جوش حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن افزوده و مخلوط نمائید.

    مرحله
    ۲ – ژله را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود یعنی به حدی برسد که وقتی ظرف را حرکت می دهید ژله هنوز تکان بخورد ولی از ظرف نریزد.

    مرحله
    ۳ – وقتی ژله به آن حالت رسید از یک قسمت ظرف با یک حرکت و سریع، یک چنگال را در آن فرو کرده و این حرکت را در چند نقطه از جام یا ظرف انجام دهید.( با حرکت سریع و تند چنگال در ژله حباب درست می شود)

    مرحله ۴ – روی ژله را با میوه هم رنگ ژله یا ترافل و شکلات تزئین کرده و تا موقع سرو در یخچال نگهداری کنید.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  44. 9 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  45. #27
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-شهریور-۰۷
    محل سکونت
    شيراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    331
    امتیاز : 4,645
    سطح : 43
    Points: 4,645, Level: 43
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 18.0%
    افتخارات:
    SocialTagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 363
    تشکر شده 770 در 223 پست
    مخالفت
    1
    مخالفت شده 3 در 2 پست

    پیش فرض

    خیلی جالب بود..
    امیدوارم واقعی اش هم به همین زیبایی از آب در بیاد.

  46. 2 کاربر از پست مفید z.saberzadeh تشکر کرده اند .


  47. #28
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    طرز تزیین ژله خورده شیشه ای :



    اول یه سری ژله رو به صورت ساده درست کنید،وقتی که کامل خودش رو گرفت به صورت مکعب خورد کنید،یا اینکه میتونید تو قالب های کوچیک یخ بریزید یه ژله دیگه درست کنید که این میشه پایه اصلی دسرتون.وقتی که یه خرده سرد شد توش خامه بریزید و وقتی که به صورت نیم بند شد.ژله های خورد شده رو توش بریزید و بذارید تا کامل خودش رو بگیره.میتونید به صورت شارلوت درست کنید و دورش رو بیسکویت بچینید.میتونید از رنگ های مختلف استفاده کنید یا تک رنگ یا رنگهایی که هارمونی داشته باشند.
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  48. 8 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  49. #29
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    ژله تخم مرغی



    مواد لازم:

    تخم مرغ به تعداد دلخواه

    پودر ژله به رنگ های دلخواه



    طرز تهیه:

    سر تخم مرغ ها را به اندازه یک سکه 10 ریالی بشکنید. سپس محتویات آن را خالی کنید و داخل آن را با آب به دقت بشویید.

    پودر ژله را فقط با یک پیمانه آب جوش حل کنید. پودر دسر را در شیر حل کنید.

    هر رنگ را جداگانه داخل پوسته تخم مرغ ها بریزید و به صورت ایستاده، داخل جا تخم مرغی یخچال بگذارید تا ببندد سپس رنگهای دیگر را به ترتیب بریزید.

    بعد از بسته شدن می توانید پوست تخم مرغ ها را کامل بشکنید و تک تک داخل جا تخم مرغی یا همه را داخل یک ظرف قرار دهید.

    نکته :

    اگه توی یک بشقاب کمی آب جوش بریزید و تخم مرغها رو یک چرخ توش بدید اون موقع پوست تخم مرغها زودتر بیرون میاد
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  50. 8 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


  51. #30
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۸-آذر-۳۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    3,237
    امتیاز : 15,884
    سطح : 81
    Points: 15,884, Level: 81
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 466
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    تشکر کردن : 12,268
    تشکر شده 10,470 در 2,503 پست
    حالت من : Ashegh
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض







    ....
    اگر خدا بهت فرمود که لیاقت شهادت را نداری؛ بگو : مگر آنچه را که تا بحال به من داده ای لیاقتش را داشته ام!
    کدام نعمت تو را من لیاقت داشته ام که این یکی را داشته باشم؟!
    مگر تو تا بحال در بذل نعمت هایت به لیاقت من نگاه می کردی؟!

  52. 8 کاربر از پست مفید اشنای غريب تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1