رئیس سازمان سینمایی در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی:
دغدغه های مراجع تقلید درباره فیلم رستاخیز در نظر گرفته خواهد شد
رئیس سازمان سینمایی کشور در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی گفت: نظرات، اشکالات و دغدغه های مراجع عظام تقلید در خصوص فیلم رستاخیز در نظر گرفته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، حجت الله ایوبی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی ضمن ارائه گزارشی از جشنواره فیلم فجر گفت: در این جشنواره فیلم های ارزشی، دینی و دفاع مقدس خوبی اکران شد به گونه ای که در مراسم اختتامیه این جشنواره چندین بار حاضران در مراسم به احترام شهدای گرانقدرمان ایستاده و یادشان را گرامی داشتند.
وی در ادامه با اشاره به فیلم رستاخیز، کارگردان این فیلم را شخصی متدین عنوان کرد و اظهار داشت: جناب آقای درویش با قصد قربت و برای خدمت به ساحت مقدس اباعبدالله الحسین(ع) با همکاری دیگر متدینان ایران و شیعیان جهان حدود 10 سال از عمر خود را برای تولید این فیلم صرف کردند و قبل از این دولت کار ساخت این فیلم را به پایان رساندند.
رئیس سازمان سینمایی کشور اشکالات وارد شده به این فیلم را برای اکران عمومی قابل رفع دانست و ابراز داشت: نظرات، اشکالات و دغدغه های حضرتعالی و دیگر مراجع عظام تقلید در نظر گرفته خواهد شد.
وی اظهار داشت: نباید انتقادات وارده به گونه ای باشد که از حضور و تلاش سینماگران در عرصه تولید آثار فاخر سینمای دینی فاصله بگیرند و ناامید شوند.
ایوبی ایران را یکی از هفت کشور سینمایی دنیا دانست و بیان کرد: در جهان اسلام تنها کشوری هستیم که صنعت سینمای ایران قابل رقابت با دنیا است و این عنایت خداوند است که چنین قدرتی را به شیعیان اهل بیت(ع) داده است به همین منظور باید از این ظرفیت عظیم استفاده کرد.
...............
پی نوشت
تو خود حديث مفصل بخوان...
تو جشنواره این دولت اکران میشه ،وقتی نقد برش وارد میشه میگن تو اون دولت ساخته شده،ایا تو اون دولت هم اکران شد
پزش رو شما میدید ،هزینش رو یکی دیگه بده...
علاقه مندی ها (Bookmarks)