کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    630
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,596
    تشکر شده 1,590 در 442 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خواص ادویه جات

    خواص ادویه جات
    ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء می باشد و به گیاهان و طعم دهنده هایی اطلاق می گردد که برای مقاصد خوراکی یا دارویی به کار می روند. از ادویه ها برای تقویت مزه غذا و یا حتی داروها استفاده می شود.

    در فرهنگ های مختلف گیاهان متعددی جهت طعم دادن به غذاهای مختلف به کار می رود و شاید راز تفاوت عمده در طعم غذاها در ملل مختلف علاوه بر نحوه پخت، به طور عمده به ادویه جات به کار رفته در آنها مربوط می شود.
    به عنوان نمونه در آشپزی هندی به علت استفاده فراوان از انواع فلفل و طعم دهنده های گرم، طعم تند طعم غالب بر غذاها می باشد. یا در آشپزی چینی به دلیل بخار پز و یا آب پز نمودن غذاها و جهت ایجاد مزه های مطبوع در آنها از سبزیجات معطر نظیر ریحان و جعفری بیشتر استفاده می شود.

    استفاده اقوام مختلف از انواع ادویه جات به شرایط اقلیمی آنها نیز بستگی فراوان دارد.
    اثرات ادویه ها در سلامتی بدن
    هر چند مقدار ادویه ای که در هر وعده با غذا مصرف می کنیم کم است، ولی ادویه جات تنوع طعم و رنگ فوق العاده ای به غذاها می دهند.
    ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین ، املاح و فیبر به غذا اضافه می کنند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی کرده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند.




  2. #2
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    630
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,596
    تشکر شده 1,590 در 442 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ادویه های زیر توسط انجمن ملی سرطان به عنوان مواد ضد سرطان معرفی شده است: پونه ، آویشن ، رُزماری یا اَکلیل کوهی ، رازیانه ، زردچوبه ، زیره سیاه ، بادیون ، گشنیز، زیره سبز و ترخون . با اندازه گیری میزان آنتی اکسیدان ها مشخص شد، مواد آنتی اکسیدانی موجود در پونه حتی از ویتامین e ( یک آنتی اکسیدان قوی ) هم برای سلامتی بدن مفیدتر است.
    بعضی ازانواع مشابه این ادویه جات مثل زیره سبز ، رازیانه ، ترخون و زیره سیاه حاوی موادی بنام تِرپن هستند که مانع از رشد تومورها شده و مقدار کلسترول خون را کاهش می دهند. به ویژه ترخون خاصیت ضد سرطانی خوبی دارد.




  3. #3
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    630
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,596
    تشکر شده 1,590 در 442 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    خواباندن گوشت در چاشنی و تاثیر آن بر سلامتی


    چاشنی های گیاهی برای جلوگیری از سرطان مفید هستند. زمانی که غذاهای گوشتی نظیر ماهی، گوشت گاو، مرغ و سایر ماکیان با حرارت بالای 350 درجه طبخ شود، آمینواسیدهای آن و کراتین تبدیل به نوعی ماده شیمیایی سرطان زا به نام هتروسیسیلیک آمینس می شود.


    به گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز،تحقیقات نشان میدهد که خواباندن گوشت یک ساعت قبل از طبخ در چاشنی هایی مثل آب لیمو و به خصوص چاشنی های گیاهی تا 88% مانع از عمل مخرب این ماده سرطان زا می شود.آنتی اکسیدان و فنل موجود در این چاشنی ها باعث بلوک شدن این ماده شیمیایی می شود. بنابر این بهتر است قبل از کباب کردن، سرخ کردن و .....گوشت را در این نوع چاشنی ها قرار دهید




  4. #4
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    630
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,596
    تشکر شده 1,590 در 442 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    ادویه های زیر توسط انجمن ملی سرطان به عنوان مواد ضد سرطان معرفی شده است: پونه ، آویشن ، رُزماری یا اَکلیل کوهی ، رازیانه ، زردچوبه ، زیره سیاه ، بادیون ، گشنیز، زیره سبز و ترخون . با اندازه گیری میزان آنتی اکسیدان ها مشخص شد، مواد آنتی اکسیدانی موجود در پونه حتی از ویتامین e ( یک آنتی اکسیدان قوی ) هم برای سلامتی بدن مفیدتر است.
    بعضی ازانواع مشابه این ادویه جات مثل زیره سبز ، رازیانه ، ترخون و زیره سیاه حاوی موادی بنام تِرپن هستند که مانع از رشد تومورها شده و مقدار کلسترول خون را کاهش می دهند. به ویژه ترخون خاصیت ضد سرطانی خوبی دارد.




  5. #5
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    630
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,596
    تشکر شده 1,590 در 442 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    آشنايي با خواص جوز هندي

    - جوز هندي ميوه درختي به همين نام است كه مصرف آن به صورت خشك شده در مناطق گرمسيري رواج بسياري دارد.
    هر دانه را از خارج، پوسته سختي به رنگ قهوه اي متمايل به خاكستري در برمي گيرد و شيارهاي عميقي دارد كه با جدا كردن اين پوسته، دانه آن ظاهر مي شود.
    دانه، سطحي چين خورده دارد و رنگ آن متمايل به خاكستري است. به طور كلي، جوز هندي در طولي حدود 5/2 سانتي متر و قطري حدود 5/1سانتي متر شكلي شبيه به تخم مرغ دارد.
    آنچه جوز هندي را به يكي از طعم دهنده ها و ادويه هاي پرمصرف در غذا- به خصوص در مناطق گرمسيري- تبديل كرده است، عطر و بوي تند و مطبوع آن است.
    صرف نظر از نقش جوز هندي به عنوان ادويه در غذا، اين دانه خواص غذايي و درماني بسياري نيز دارد؛ جوز هندي منبع خوبي از ويتامين ها، املاح معدني، اسيدهاي آمينه، روي، آهن، مس، كلسيم، ژرمانيوم، فلاونوئيدها و بسياري مواد مفيد ديگر است.
    جوز هندي براي درمان و تسكين بسياري از دردها مفيد شناخته شده است. در طب سنتي، دانه و روغن جوز هندي را براي درمان بيماري هاي مربوط به اعصاب و سيستم گوارش تجويز مي كنند.
    - از روغن جوز هندي مانند روغن دانه ميخك براي كاهش موقتي دردهاي دندان نيز مي توان استفاده كرد؛ كافي است چوب پنبه اي را به مقداري روغن جوز هندي آغشته كرده و روي دندان دردناك قرار دهيد.
    - در كشور فرانسه- علاوه بر مصرف آن به عنوان ادويه- مخلوط جوز هندي و عسل را براي درمان ناراحتي هاي گوارشي و تنفسي مورد استفاده قرار مي دهند.
    - التهابات و دردهاي مفصلي و رماتيسمي با مصرف خوراكي جوز هندي و همچنين ماساژ موضع با روغن آن تسكين مي يابد.
    - جوز هندي به حفظ سلامت سيستم ايمني بدن كمك مي كند.
    - براي كاهش علائم آلرژي نيز مي توانيد جوز هندي بخوريد.
    - به رغم خواص باارزش جوز هندي، مصرف زياد آن سبب ايجاد مشكل در بخش كنترل احساسات در مغز شده و پس از مصرف بيش از حد، احساس نشاط به همراه سستي و رخوت در انسان پديد مي آورد كه شبيه نوعي مسموميت است.




  6. #6
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    630
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,596
    تشکر شده 1,590 در 442 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هل

    هل گياهي است كه در مناطق حاره و گرم مي رويد . وطن آن هندوستان مي باشد و حدود 80% مصرف هل دنيا از هندوستان صدر مي شود
    اين گياه پايا و علفي است كه ريزوم آن ساقه هاي هوائي مانند برگ بهم پيچيده گاهي تا ارتفاع 4 متر خارج مي شود
    يك يا دو ساقه گل دهنده از قاعده ساقه هاي هوائي خارج مي شود كه داراي گل هاي كوچك برنگ سفيد يا سبز روشن مي باشد
    ميوه هل بيضي شكل ، مانند قلب و برنگ زرد يا سبز روشن بطول 1-2 سانتيمتر است . دانه هاي معطر و مطبوعي برنگ قهو هاي ماي به قرمز در آن وجود دارد كه به مصرف ادويه و خوشبو كردن مشروبات و غذاها يم رسد
    خواص :
    هل از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است
    1)چون هل بشكل قلب مي باشد بنابراين تقويت كنده قلب است
    2)بادشكن بوده و گاز معده و روده را خارج مي سازد
    3)تقويت كننده بدن است
    4)ادرار آور است
    5)برای سلامتی مفید است
    6)مقوي سيستم هضم است
    7)باعث هضم غذا مي شود
    8)زخم هاي دهان را برطرف مي كند بدين منظور دم كرده هل را در دهان مضمضه كنيد .
    9)خوشبو كننده دهان است
    10)براي تسكين گوش درد ، گرد هل را در گوش بريزيد
    11)براي برطرف كردن دل بهم خوردگي و تهوع ،*از دم كرده هل استفاده كنيد
    12)اشتها آور است
    13)تب را پائين مي آورد
    14)معالج سرماخوردگي است
    15)براي تسكين درد رماتيسم مفيد است
    16)ترشي معده را برطرف مي كند
    17)ضد مسموميت است
    18)براي رفع بيماريهاي چشم مفيد است




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1