کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Most Popular

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۱۸
    محل سکونت
    یه گوشه خلوت شیراز
    نوشته ها
    2,711
    امتیاز : 18,843
    سطح : 86
    Points: 18,843, Level: 86
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکر کردن : 9,547
    تشکر شده 17,700 در 2,736 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 3 در 3 پست

    پیش فرض خواص دارویی عسل

    از اونجایی که خودم علاقه زیادی دارم و دنبال این محصول بودم گفتم یه مبحث بزنیم .....


    از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماریها استفاده شده است، مهمترین خاصیت عسل ضدمیکروب بودن آن است، و منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است و نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی دارد. هم چنین عسل باعث تحریک، تقویت قلب و گشاد شدن رگها و بازشدن مویرگها شده و جریان خون رادر درون شریانها افزایش میدهد بنابراین مصرف آن برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است بنابراین سالمندان عزیز اگر هر روز شربت عسل بهمراه آب لیموی تازه میل نمایند سلامتی بیشتر و عمر طولانی تر خواهند داشت.

    *عسل برای رفع کم اشتهایی مفید است و باعث بهبود جریان خون میشود. بنابراین به رشد عضلات کمک کرده و برای بچه های کم اشتها و افراد ورزشکار بسیار مفید است.

    * مزمزه و قرقره کردن شربت عسل برای برطرف شدن زخم های دهان و ورم گلو بسیار مفید است.

    *عسل با اینکه بسیار شیرین و چسبنده است نه تنها برای دندان و لثه مضر نیست بلکه لثه را سالم و دندانها را سفید می کند.

    *عسل مسمومیتهای غذایی دستگاه گوارش را پاک سازی کرده ، حرکات و ترشحات روده را بهبود می بخشد و ضد اسهال است

    *عسل سریع الهضم است چون ملکولهای قند موجود در عسل، نیاز به هضم اولیه در معده را ندارند و لذا سریع جذب خون شده و پس از 7 دقیقه اثرات خود را نمایان می کند. به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم نماید.
    عسل بادشکن است و برای قولنج معده مفید است.

    *عسل اعمال کبد را فعال کرده و در دفع سموم از کبد موثر است بنابراین در رفع بیماریهای کبدی بسیار مفید است.

    *سکنجبین(عسل مخلوط با سرکه سیب) از بین برنده صفرا است.

    *چنانچه عسل با کندُر مصرف شود سنگهای کلیه و مثانه را از بین می برد.

    *برای مبتلایان به بیماری کم خوابی مخلوط یک قاشق عسل و آب توصیه می شود.

    *عسل ضد آسم استو در فروارده های ضد سرفه بطور مستقیم و غیر مستقیم از عسل استفاده می شود و هم چنین در درمان آلرژی فصلی مقید است.

    *سطح کالری عسل پایین است و در مقایسه با سایر مواد قندی 40% کمتر کالری دارد ، ولی انرژی آن بالاست، و باعث اضافه وزن هم نمی شود.

    *مصرف عسل سیستم دفاعی بدن را در برابر استرس افزایش می دهد.

    * عسل در درمان آب مروارید چشم مفید است.

    * عسل فاقد هرگونه چربی یا کلسترول می باشد.

    * عسل دارای اثرات ضدخون ریزی و ضد میکروبی است لکن اثر ضد میکروبی آن پس از حرارت دیدن و یا در معرض آفتاب قرارگرفتن کاهش میابد

    *در قدیم عسل به عنوان بهترین التیام دهنده انواع زخم ها و سوختگی ها بشمار می رفت و امروزه نیز محققین طی آزمایشات متعددی پی به خواص ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی و همچنین خاصیت ضد التهابی عسل برده اند مشروط بر اینکه عسل صد در صد طبیعی باشد و هیچ گونه حرارتی ندیده باشد.

    * عسل نقش بسزایی در حفظ و تجدید جوانی دارد و به سلامت پوست کمک کرده و ضد پیری است.خانم ها میتوانند با تهیه ماسکهایی با عسل خالص یا عسل مخلوط با زرده تخم مرغ و خامه ترش به نسبت مساوی بر زیبایی و شادابی پوست خود بیفزایند. میتوان با عسل انواع ماسکهایی برای تبدیل پوست خشک به چرب یا معمولی تهیه کرد که بسیار موثر است.
    ==--==--==--==--==--==

    ==--==--==--==--==--==

  2. 6 کاربر از پست مفید عرض از مبدا تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Most Popular

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۱۸
    محل سکونت
    یه گوشه خلوت شیراز
    نوشته ها
    2,711
    امتیاز : 18,843
    سطح : 86
    Points: 18,843, Level: 86
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکر کردن : 9,547
    تشکر شده 17,700 در 2,736 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 3 در 3 پست

    پیش فرض

    خواص ارایشی عسل

    عسل طبیعی در درمان پوست و زخم
    عسل به علت خاصیت مرطوب کنندگی و تقویتی در ساخت کرمها و مواد آرایشی کاربرد دارد. همچنین از آن در ساخت مواد دارویی با قرار دادن مستقیم آن بر روی زخم، درمان دردها و زخم های بالینی، زخم معده، زخم واریس و سوختگی یاد کرده اند. عسل طبیعی به مقاومت بدن در برابر عفونت و ترمیم بافت کمک می کند موجب تسریع سرعت ترمیم زخم می گردد


    عسل فعالیت مغز انسان را زیاد می کند:

    -(صبح يک ليوان شربت عسل ميل کنيد باليموترش تازه)

    2-(50گرم مغز بادام +3قاشق عسل +3ليوان آب)در مخلوط کن ريخته آرام ميل کنيد.

    3-قندهاي طبيعي (عسل ،توت،خرما،کشمش )

    4-چهار مغز(50گرم چهار مغز"بادام،فندق،پسته،گردو"+3 قاشق عسل + 3ليوان آب ) در مخلوط کن ريخته وبه ارامي ميل کنيد.

    ====================
    برطرف کردن جوش صورت بوسیله عسل
    ===================

    سه قاشق غذا خوری عسل را با یک قاشق چای خوری دارچین ترکیب کنید

    سپس هر شب مقداری از ان را روی جوش یا اگر میخواهید روی کل صورت خود قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.

    این کار را به مدت دو هفته انجام دهید سپس خواهید دید که جوشهای صورتتان از بین خواهند رفت

    ===================
    حمام عسل پوستی روشن به شما می بخشد
    ====================

    اگر میخواهید پوستی روشن و نرمی داشته باشید میتوانید از حمام عسل استفاده کنید،بدین صورت که:

    میتوانید در هنگام استحمام عسل را به پوستتان بمالید و صبر کنید تا عسل خشک شود ،در این حالت با اینکه عسل پوست شما را چسبناک کرده اما به راحتی میتوانید دستتان را برروی پوست خود به حرکت در اورید.

    نتیجه ای که از این استحمام خواهید گرفت گردش خون بسیار عالی و روشنی و زیبایی خواهد بود که پوست شما از این استحمام گرفته است
    ویرایش توسط عرض از مبدا : جمعه ۲۳ فروردین ۹۲ در ساعت ۱۵:۱۴
    ==--==--==--==--==--==

    ==--==--==--==--==--==

  4. 4 کاربر از پست مفید عرض از مبدا تشکر کرده اند .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Most Popular

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۱۸
    محل سکونت
    یه گوشه خلوت شیراز
    نوشته ها
    2,711
    امتیاز : 18,843
    سطح : 86
    Points: 18,843, Level: 86
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکر کردن : 9,547
    تشکر شده 17,700 در 2,736 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 3 در 3 پست

    پیش فرض

    عسل طبیعی

    عسل تقلبی


    عسل طبیعی ماده ی شیرینی است که : زنبور عسل (تنها) از شهد گل ها و گیاهان جمع اوری کرده و پس از تغییرات لازم، در سلول های مومی شان ذخیره کرده باشد و معمولاً ساکارز(قند معمولی) آن زیر 5% می باشد. و خواصی که برای عسل ذکر شده و بیان خواهد شد تنها مربوط به این گونه عسل می باشد مشروط بر اینکه حرارت غیر مجاز هم ندیده باشد.

    آنالیز استاندارد عسل طبیعی

    شما می توانید برای اطمینان از طبیعی بودن عسل آن را به یک ازمایشگاه کنترل کیفی محصول بدهید تا شما را از طبیعی بودن عسل مطمئن کند.
    در صورت طبیعی بودن عسل باید جواب ازمایش به صورت زیر باشد
    ساکاروز ............زیر 5 درصد
    قندهای آلی...........بالای 65 درصد
    نسبت فروکتوز به گلوکز............بالای 0.9 درصد
    دیاستاز..................مثبت
    نشاسته...............منفی
    مواد خارجی..........منفی
    عسل مصنوعی و گلوکز تجاری...........منفی
    ===========================
    عسل تغذیه ای
    عسل تغذیه ای عسلی است که زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گل ها و گیاهان،از شربت و شکر و... که در اختیار انها میگذارند استفاده کرده باشد که قطعاً از لحاظ کیفیت، خواص عسل طبیعی را ندارد و در ازمایشگاه به راحتی قابل اندازه گیری است و معمولاً ساکارز(قند معمولی) آن بالای 5% می باشد. متاسفانه اینگونه عسل ها در فروشگاه های مواد غذایی بسیار دیده می شود


    عسل تقلبی
    عسل تقلبی مایعی است شیرین شبیه به عسل که از ترکیب گلوکز تجاری، شکر، اسید سیتریک، اسانس و... که پس از پخته شدن به می اید و زنبور عسل هیچ دخالتی در تهیه آن ندارد و در آزمایشگاه به راحتی قابل تشخیص است و اینگونه عسل ها فاقد هر گونه خواص عسل طبیعی است بلکه مضر نیز می باشد. پس بهتر است در تهیه عسل دقت لازم به عمل آید

    توجه توجه
    سوال همه .....


    آیا عسل طبیعی شکرک میزند

    عسل یک ماده ی فندی فوق اشباع شده است و یکی از آنزیم های مهم عسل ، آنزیمی است به نام دیاساز که در صورت مهیا بودن شرایط (قرار گرفتن عسل در محیطی با درجه حرارت بین 7-14)ذرات خیلی ریز محلول در عسل را به خود جذب کرده و پس از تشکیل هسته شروع به رس کردن(متبلور،کریستالیزه شدن)آن می شود و این تنها یک حالت فیزیکی است مثل یخ زدن آب. بنابراین هیچ تاثیر سوئی در خواص و کیفیت عسل ندارد و برای برطرف کردن آن می توان ظرف محتوی عسل را درون طرف آب گرم قرار داده و به آرامی حرارت دهید تا به حالت طبیعی در آید.
    جالب این که در برخی از کشور های اروپایی و آمریکایی عسل به صورت رس شده در بسته بندی های مختلف مانند کره و پنیر به بازار عرضه می شود.
    برخلاف تصور غلط رایج در ایران، که عسل شکرک زده تقلبی می دانند.
    پس شکرک زدن تنها در عسل های طبیعی و سالم رخ می دهد و بلور های آن نرم و یک نواخت بوده و به دندان نمی چسبد و موقع خوردن در گلو احساس زبری نمی کنیم(مثل روغن نرم است) ولی عسل غیر طبیعی (تغذیه ای) شکرک نمی زنند یا خیلی دیر شکرک می زنند و غالباً بلورهای آن زبر و خشن است و زیر دندان احساس زبری می کنیم.

    متاسفانه شکر زدن عسل آنقدر مشکل ایجاد کرده که بعضی از تولید کنندگان عسل بجای اطلاع رسانی صحیح، عسل را پس از استخراج بمدت30 دقیقه در دمای 60 درجه حرارت نگه می دارند تا دیگر شکرک نزند ، با این عمل اگر چه دیگر شکرک نمی زند ول به طور کلی تمام آنزیمها و خواص عسل از بین می رود و تنها یک ماده شیرینی بنام عسل ولی بدون خاصیت تحویل ما می دهند.

    پس رس کردن عسل دلیل بر طبیعی و سالم بودن آن است و هیچ عسل طبیعی و سالمی در دنیا پیدا نمی کنید مگر این که دیر یا زود رس خواهد کرد البته زمان آن بستگی به نوع گل و گیاه و مقدار رطوبت موجود در عسل و درجه حرارت محیطی که عسل در آن نگهداری می شود دارد، بنابراین مصرف کنندگان گرامی هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند و می توانند بنابر سلیقه خود آن را به صورت مایع یا رس کرده مصرف نمایند.

    البته عسل نیز مانند هر ماده غذایی دیگر شرایط نگهداری خود را می طلبد بنابراین توصیه می شود عسل را در جای گرم و خشک (درای اتاق و اشپزخانه) نگهداری شود و نیاز به بخچال نمی باشد.
    ویرایش توسط عرض از مبدا : جمعه ۲۳ فروردین ۹۲ در ساعت ۱۵:۱۱
    ==--==--==--==--==--==

    ==--==--==--==--==--==

  6. 5 کاربر از پست مفید عرض از مبدا تشکر کرده اند .


  7. #4
    دیگه صاحب خونه هستن
    تاریخ عضویت
    ۱۳۸۹-مهر-۲۷
    محل سکونت
    شیراز
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    4,640
    امتیاز : 103,575
    سطح : 100
    Points: 103,575, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    تشکر کردن : 29,106
    تشکر شده 19,828 در 3,888 پست
    حالت من : Shad
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض

    نوشته اصلی توسط عرض از مبدا نمایش پست اصلی

    عسل تقلبی[/B]

    عسل طبیعی ماده ی شیرینی است که : زنبور عسل (تنها) از شهد گل ها و گیاهان جمع اوری کرده و پس از تغییرات لازم، در سلول های مومی شان ذخیره کرده باشد و معمولاً ساکارز(قند معمولی) آن زیر 5% می باشد. و خواصی که برای عسل ذکر شده و بیان خواهد شد تنها مربوط به این گونه عسل می باشد مشروط بر اینکه حرارت غیر مجاز هم ندیده باشد.


    عسل تقلبی
    عسل تقلبی مایعی است شیرین شبیه به عسل که از ترکیب گلوکز تجاری، شکر، اسید سیتریک، اسانس و... که پس از پخته شدن به می اید و زنبور عسل هیچ دخالتی در تهیه آن ندارد و در آزمایشگاه به راحتی قابل تشخیص است و اینگونه عسل ها فاقد هر گونه خواص عسل طبیعی است بلکه مضر نیز می باشد. پس بهتر است در تهیه عسل دقت لازم به عمل آید
    .

    حس من که میگه بیشتر عسل هایی که تو بازار هس از نوع تقلبی هس چون طعم و مزه اش با عسل هایی که از اشخاصی میگیری که خودشون کندو دارن و عسل میفروشن خیلی فرق میکنه
    ما مدت ها عسل از مغازه میخریدیم اما یه 1 سالی میشه اقا جونم از یکی از دوستانشون که خودشون کندو دارن میخرن و واقعا طعم اش با عسل های قبلی زمین تا اسمون هس(این زمین تا اسمون رو اغراق نمیکنم و میتونید امتحان کنید)
    یااباعبدالله در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم
    اصلا به تو افتاده مسیرم که بمیرم
    یا چشم بپوش از من و از خویش برانم
    یا سخت در اغوش بگیرم که بمیرم

    ......................


  8. کاربر روبرو از پست مفید ترنم رضوي تشکر کرده است .


  9. #5
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-آذر-۰۶
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    850
    امتیاز : 19,239
    سطح : 87
    Points: 19,239, Level: 87
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    SocialRecommendation Second Class1 year registered10000 Experience PointsCreated Album pictures
    تشکر کردن : 5,066
    تشکر شده 3,517 در 720 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 2 در 1 پست

    پیش فرض

    نکاتی در مورد شناخت عسل کندو :
    1-رنگ عسل بستگی به فصل دارد مثلا رنگ عسل گل بوته ی زرد , زردرنگ است یا درخت کنار و گون متمایل به زرد یا گل مرکبات سفیدرنگ
    « بهترین عسل عسل بوته ی گون می باشد.»
    2- عسلی که به مدت 24 ساعت در یخچال نبندد عسل خوبی است اگر زود ببنددعسل تقلبی میباشد
    3- یک تجربه ی خیلی جالب که پدرم همیشه از این طریق متوجه میشوند که عسل خوبی است یانه این است که
    « وقتی یک قطره از عسل را رو ی خاک نرم میریزیم اگر روی خاک بماند و با تکان دادن خاک روی آن بغلتد(مانند دانه های روغن در ماهیتابه های نسوز) و مانند اب جذب خاک نشود عسل خوبی است.»
    4 - هنگامی که عسل را میخورید اگر ته گلوی شما مزه ی تندی نه ترشی احساس کند آن عسل , عسل خوبی است .
    5 - هنگامی که یک قاشق از عسل را با کمی فاصله از ظرف درون ان میریزید اگر عسل کش بیاید مانند نخ باشد و تکه تکه نشود آن عسل عسل خوبی است.
    6 - اگر مزه ی سوخته دهد آن عسل با شکر ساخته شده (توضیح اینکه عسل با شکر ساخته شده یعنی چه انشالله در پستهای بعدی)
    ویرایش توسط لهوف : شنبه ۲۹ تیر ۹۲ در ساعت ۲۲:۰۷
    زمانه عجیبی است!
    برخی مردمان امام گذشته را عاشقند،
    نه امام حاضر را.
    میدانی چرا؟
    امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند،
    اما امام حاضر را باید فرمان برند!!!!
    «شهید آوینی»





  10. 5 کاربر از پست مفید لهوف تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. [روانشناسی]آرشیو نوشتاری سمینار های دکتر هلاکویی
    توسط عرض از مبدا در انجمن روانشناسی
    پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: دوشنبه ۰۱ آذر ۹۵, ۲۲:۱۲
  2. پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۲, ۱۹:۴۵
  3. لالایی
    توسط عطر نماز در انجمن انجمن ویژه کودکان و نوجوانان
    پاسخ ها: 25
    آخرين نوشته: سه شنبه ۱۹ دی ۹۱, ۱۶:۰۶
  4. ¤ چکامه هایی در عزاداری
    توسط دلتنگ خدا در انجمن هیات ها و تشکلات مذهبی
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: یکشنبه ۲۳ مهر ۹۱, ۱۲:۱۸
  5. نوا و نمای کربلایی / مرتبط با سفر معنوی کربلا
    توسط رهپوی وصال در انجمن محرم و صفر
    پاسخ ها: 17
    آخرين نوشته: یکشنبه ۰۵ شهریور ۹۱, ۱۲:۵۸

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1