کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 13 , از مجموع 13
  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خواص میوه جات وسبزی جات


    خواص میوه جات بر اساس رنگ آن

    در اولین قدم این رنگ اشیا است كه شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن دور می كند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتی،تنش،صلح و دوستی و ... همه و همه در پرتو رنگ هاست.رنگ ها تمامی محیط ما و حتی خود ما را نیز تسخیر كرده اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثیر گذارند. مثلا در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی كه از رنگ آن در هنگام خوردن می بریم و در ما احساس شادابی و نشاط ایجاد می كند،در خواصش نیز تاثیر فراوانی دارد.تمامی سبزیجات و میوه هایی كه روزانه مصرف می كنید با توجه به نوع رنگشان منافع خاصی برای شما دارند.شاید تعجب كنید،اما فراموش نكنید كه رنگ ها بر همه وجود ما و در تمامی جوانب نفوذ دارند و این هم یك روش نفوذی آنهاست.





  2. 2 کاربر از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده اند .


  3. #2
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    رنگ سبز

    انگور سبز

    این میوه مناسب برای بیماری های اعصاب است.مواد غذایی موجود در انگور به هضم غذا و جذب آن در معده كمك فراوانی می كند و در درمان بیماری های سوءهاضمه،سل ریوی،مشكلات كلیوی (سنگ كلیه) و یبوست كمك فراوانی می كند.همچنین باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن می شود.آب انگور مغذی عضله قلب است.انگور اختلالات قلبی حاصله از ازدیاد فشارخون را از بین می برد و دارای اثر تقویت كننده قلب است.


    انگور موجب ازدیاد ترشح صفرا می شود و عمل هضم را تحریك و تسریع می بخشد و تخمیرهای روده ای را كاهش می دهد



    كاهو


    كاهو در درمان تپش قلب و سرفه و مشكلات ریوی موثر است.همچنین آرام كننده اعصاب است.كاهو برای دفع مواد زاید در روده ها و جلوگیری از یبوست مناسب است.از جوشانده كاهو می توان برای درمان سوختگی ها و زخم ها استفاده كرد.



    لوبیا سبز

    از لوبیا سبز برای درمان كسالت های شدید كلیوی استفاده می شود.این سبزی همچنین در درمان بیماری های قلبی نیز موثر است.وجود فسفر در لوبیا برای اعصاب مفید است.خرده شده و یا پوره شده دانه لوبیا به عنوان ضماد برای مواضع سوختگی و سایر التهابات پوستی و زخم ها موثر است.





    ویرایش توسط سیب بهشتی : یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۲ در ساعت ۲۲:۴۰


  4. 2 کاربر از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده اند .


  5. #3
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


    رنگ قرمز

    رنگی است محرك و اشتهاآور.رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده می شود.معمولا ما برای خوردن خوراكی هایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.

    این رنگ و در واقع میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این كه افزایش دهنده اشتها هستند،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارند بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونت ها و سوختگی های شدید بسیار موثر است و معمولا این گونه میوه ها و سبزیجات در درمان بیماری های ریوی،مشكلات روده (یبوست) و رحم به كار برده می شود.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت كننده روده و كبد است.


    گیلاس
    تقویت كننده و انرژی زا.تنظیم كننده كبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها آور،دفع كننده مواد زائد و سموم از بدن.



    توت فرنگی
    در درمان سل ریوی بسیار سودمند است و همچنین در درمان عفونت های روده.



    انار
    جلوگیری از تنگی نفس.مناسب برای روده و تصفیه كننده خون.



    انگور فرنگی
    موثر در درمان تب های عفونی،محرك اشتها و رفع یبوست.


    شاتوت
    تصفیه كننده خون،مناسب برای بیماری های كم خونی و مشكلات ریوی.











    ویرایش توسط سیب بهشتی : یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۲ در ساعت ۲۲:۴۵


  6. کاربر روبرو از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده است .


  7. #4
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    رنگ نارنجی

    رنگی جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس زدگی ایجاد نمی كند. سبزیجات و میوه های نارنجی رنگ و كلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش شیر مادران بسیار موثر است.مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی زا است و محرك مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشكلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم و سل ریوی هستند و در درمان سنگ كلیه و كیسه صفرا و بیماری های معده و روده موثر هستند.


    هویج


    افزایش شیر مادر،مناسب برای درمان اختلالات شدید روده ای،بهبود دهنده زخم های دستگاه گوارش،رفع كننده یبوست،ضد عفونی كننده روده،تقویت كننده اعصاب و انرژی زا و موثر در بهبود عفونت های ریوی.




    پرتقال و نارنگی

    تقویت كننده دستگاه عصبی،عضلات و غدد،مناسب برای رفع اختلالات دستگاه گوارش،كبد و روده ها.



    زالزالك

    مناسب برای درمان بیماری های روده و رفع كم خونی.





  8. کاربر روبرو از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده است .


  9. #5
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


    رنگ زرد
    رنگی شادی*آفرین،درخشان،زنده و محرك.سبزیجات و میوه*های زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا می*باشند.میوه*جات و سبزی*های زرد*رنگ تصفیه*كننده كبد و روده*ها و كلیه*هاست.این مواد غذایی در درمان بیماری*های معده (ورم معده)* كیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشكلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژی*زا می*باشند و محرك اعصاب.


    زردآلو
    سرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،كاهش*دهنده افسردگی و تقویت*كننده اعصاب.


    آناناس*
    تقویت*كننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماری*های ریه.


    به*
    تقویت*كننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماری*های ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده می*شود.


    گلابی*
    از بین برنده ضعف و بی*حالی،تقویت*كننده اعصاب،رفع تنبلی روده*ها،رفع یبوست و بیماری*های روده*ای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ كلیه



    آلو
    انرژی*زا و از بین برنده كم*خونی و ضعف و سستی،برطرف*كننده یبوست،محرك اعصاب،مناسب برای كلیه*ها.


    سیب زرد
    انرژی*ساز،ضد عفونی *كننده قوی روده و مناسب برای تقویت روده*ها و معده،محرك كلیه*ها و مناسب برای سنگ كلیه و مجاری ادرار،تقویت*كننده اعصاب،رفع*كننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.




  10. کاربر روبرو از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده است .


  11. #6
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-مهر-۰۷
    نوشته ها
    373
    امتیاز : 7,188
    سطح : 56
    Points: 7,188, Level: 56
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social5000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 124
    تشکر شده 1,064 در 325 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    با ما برای سلامتی خود مشورت کنید



    بلوار میرزای شیرازی قبل از زیرگذر صنایع ، کوچه 19 وصال ، فرعی 19/5

    تلفن تماس:
    6244396_6230304

    09337107508_09337107509



  12. 3 کاربر از پست مفید Rahpouyan.Cn تشکر کرده اند .


  13. #7
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۵
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    29
    امتیاز : 572
    سطح : 11
    Points: 572, Level: 11
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکر کردن : 76
    تشکر شده 85 در 27 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نقش میوه و سبزیجات درحافظه:اسفناج، قهوه، غلات، میوه و سبزیجات ، تخم مرغ، ماست، انبه، سیب زمینی، ماهی، شکلات و روغن زیتون از مواد غذایی هستند که به تقویت حافظه کمک می*کنند به گزارش ایرنا، اسفناج به دلیل برخورداری از بافت*های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری*ها پیشگیری می*کند.
    تحقیقات نشان می*دهد زنانی که از اسفناج و سبزی*های سبز دیگر استفاده می*کنند، پیر شدن سلول*هایشان به تاخیر می*افتد.
    اسفناج به دلیل آنزیم*های موجود در برگ*هایش موجب تقویت هوش و حافظه می*شود. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که برای تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به بیماری قلبی بسیار مفید وحاوی مواد آنتی اکسیدان فراوان است.
    قهوه از موادی مانند آنتی اکسیدان*ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است به ویژه اگر دانه*های قهوه را دم کنید و بخورید برای تقویت حافظه بسیار مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.
    غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که برای تقویت حافظه مفید و لازم است.
    میوه و سبزیجات نیز دارای آنتی اکسیدان*هایی بسیار مفید برای بدن هستند و خوردن آنها موجب تقویت حافظه می*شود. به علاوه تخم مرغ نیز برای تقویت حافظه بسیار مفید است به ویژه مصرف آن در دوران بارداری موجب افزایش هوش کودک می*شود.
    یک ظرف ماست دارای امگا 3 و دی.اچ.ای هم برای تقویت حافظه بسیار مفید است.
    انبه از میوه*هایی است که خوردن آن موجب تقویت حافظه می*شود. این میوه دارای بافت*های چربی است اما خوردن آن باعث می*شود که گردش خون تسریع شود. هنگامی که گردش خون سریع*تر شود باعث می*شود خون بیشتری به مغز برسد.
    محققان استرالیایی به تازگی دریافته*اند موادی مانند کربوهیدرات*هایی که به وفور در سیب زمینی یافت می*شود، باعث تقویت حافظه می*شود.
    ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریع*تر سلول*های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می*شود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.
    شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می*شود. البته بهتر است شکلات*هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.
    محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان*ها و روغن زیتون حافظه را تقویت می*کند.
    همچنین محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای چربی و قند فراوان نظیر چیپس و نوشابه*های گازدار بهره هوشی کودکان ˈIQˈ را کاهش می*دهد.

  14. کاربر روبرو از پست مفید *Oasis* تشکر کرده است .


  15. #8
    عضو جامعه مدال ها:
    Master Tagger

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۳-شهریور-۰۳
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    499
    امتیاز : 8,031
    سطح : 60
    Points: 8,031, Level: 60
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 29.0%
    افتخارات:
    Tagger First ClassSocial5000 Experience PointsVeteranRecommendation Second Class
    تشکر کردن : 560
    تشکر شده 633 در 286 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 4 در 3 پست

    پیش فرض خواص انبه

    انبه در ایران

    بیشترین سطح زیر کشت انبه در ایران به استان هرمزگان اختصاص دارد. انبه در ایران در سواحل دریای عمان، مناطق راسک، سرباز، قصرقند، نیک شهر، دشتیاری وچابهار در سیستان وبلوچستان وهمچنین در استان هرمزگان در شهرستانهای میناب، رودان، بندرعباس وحومه آن وجاسک کشت شده است، در شهرستان حاجی آباد هرمزگان نیز درختان انبه بارور یافت می شوند. قدمت کشت این درخت در استان هرمزگان به بیش از ۳۰۰ سال می رسد، انبه همچنین در استان کرمان در شهرستانهای جیرفت وکهنوج کشت گردیده است.
    مصرف

    مصارف خوراکی

    انبه در سراسر جهان مورد استفادهٔ خوراکی قرار می گیرد. برای مصرف میوه پوست آن جدا می گردد، چرا که حاوی موادی تحریک کننده برای معده است. انبه در انواع سالادها، نوشیدنیها، آب میوهها، شربتها و بستنیها استفاده می شود. از آن برای درست کردن مربا، انواع شیرینی، تارت، کیک و پورهٔ میوه نیز استفاده می شود.
    در برخی از کشورها از انبه برای پخت غذاهای اصلی نیز استفاده می شود. در جزایر موریس و رئونیون از انبه سسی تهیه می گردد که در کنار غذاهای گوشتی مصرف می شود. در بسیاری از غذاهای محلی و چاشنیهای هندی از انبهٔ رسیده استفاده می شود. در مکزیک نیز از انبه برای تهیهٔ بعضی از انواع سس چیلی استفاده می گردد.
    ارزش غذایی و خواص انبه

    انبه میوه ای سرشار از فیبر، ویتامین ث، ویتامین آ و آنتی اکسیدان است. این میوه موجب تقویت دستگاه گوارش و کلیه نیز می شود، و به علت آهن فراوانی که دارد از آنمی جلوگیری می کند.
    انبه
    (ارزش غذایی برای ۱۰۰ گرم)
    آب: ۸۲٪ تا ۸۳٫۵٪ فیبر: ۱ تا ۲٫۳ گرم ارزش غذایی: ۵۶ تا ۷۰ کیلوکالری
    پروتئین: ۰٫۵ تا ۰٫۶ گرم لیپید: ۰٫۱ تا ۰٫۳ گرم کربوهیدرات: ۱۳٫۴ تا ۱۷ گرم کربوهیدرات ساده (قند): ۱۴٫۸ گرم
    مواد معدنی
    پتاسیم: ۱ تا ۱۵۰ میلی گرم فسفر: ۲۲ تا ۲۵ میلی گرم کلسیم: ۲۰ تا ۲۲ میلی گرم منیزیم: ۸ تا ۹ میلی گرم
    سدیم: میلی گرم آهن: ۰٫۱۳ میلی گرم روی: ۰٫۰۴ میلی گرم منگنز: ۰٫۱۶ میلی گرم
    ویتامین
    ویتامین ث: ۲۲ تا ۱۰۰ میلی گرم ویتامین ب۱: ۰٫۱ تا ۰٫۳۲ میلی گرم ویتامین ب۲: ۰٫۱ تا ۰٫۴ میلی گرم ویتامین ب۳: ۰٫۴ تا ۰٫۶ میلی گرم
    ویتامین ب۵: ۰٫۱۳ تا ۰٫۱۶ میلی گرم ویتامین ب۶: ۰٫۰۵ تا ۰٫۱۳ میلی گرم ویتامین ب۹: ۰٫۰۴ تا ۰٫۰۵ میلی گرم ویتامین ب۱۲: میلی گرم
    ویتامین آ: ۳ تا ۴٫۱۳ میلی گرم کاروتن: ۰٫۴۴ میلی گرم ویتامین ای: ۱٫۸ میلی گرم ویتامین کا: میلی گرم

  16. کاربر روبرو از پست مفید حجت تشکر کرده است .


  17. #9
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۵-مرداد-۱۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    86
    امتیاز : 1,884
    سطح : 25
    Points: 1,884, Level: 25
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 17.0%
    افتخارات:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 141
    تشکر شده 116 در 65 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    انبه درختي است زيبا كه ارتفاع آن تا 10 متر مي رسد . منشا انبه هند و مالزي و برمه مي باشد ولي هم اكنون در تمام مناق استوايي و حاره كشت مي شود . انبه از 4000 سال پيش وجود داشته است . برگهاي اين درخت نيزه اي شكل ، گلهاي آن زرد يا قرمز رنگ و بصورت خوشه اي وجود دارد . ميوه آن كه انبه يا منگو ناميده مي شود بيضوي شكل و داراي طعمي مطبوع وشيرين بوده و داراي هسته اي نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه مي مي رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است . انبه رسيده از نظر طب قديم ايران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است . انبه نارس توليد كننده بلغم و سودا در بدن مي باشد . 1)انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است . 2)انبه تقويت كننده قواي جنسي است . 3)رنگ صورت را درخشان مي كند . 4)دهان را خوشبو مي كند . 5)ادرار آور است . 6)يبوست را برطرف مي كند . 7)انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است . بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند . 8)انبه تميز كننده خون مي باشد . 9)خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد . 10)انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود . 11)براي رفع اسهال مفيد است . 12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد . 13)براي درمان بواسير مفيد است . 14)عطش را برطرف مي كند. 15)انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند .

  18. کاربر روبرو از پست مفید کبوترحرم313 تشکر کرده است .


  19. #10
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۷-خرداد-۱۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    6
    امتیاز : 22
    سطح : 1
    Points: 22, Level: 1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    تشکر کردن : 0
    تشکر شده 0 در 0 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    هر آنچه که باید درباره خواص روغن سیاه دانه بدانید!

    بسیاری از افراد از خواص روغن سیاه دانه آگاه نمی باشند. به جرات میتوان گفت این روغن ضرری برای بدن ندارد.
    در این مقاله به شرح کامل خواص روغن سیاه دانه برای سلامت بدن ، پوست و مو می پردازیم .
    روغن سیاه دانه از دانه های گیاه زیره سیاه بدست می آید.
    ترکیبات موحود در سیاه دانه در درمان انواع بیماری های خود ایمنی و سرطان مفید میباشد.
    ترکیبات ضد سرطانی همچون تیموکینون و تیمو هیدروکینون در این روغن اعجاب انگیز وجود دارد.
    در ادامه مقاله به شرح کامل مهمترین خواص اعجاب انگیز روغن دانه سیاه می پردازیم.

    11 مورد از خواص روغن سیاه دانه :

    در این بخش به 11 مورد از خواص روغن دانه سیاه اشاره میکنیم.
    پس از ذکر این موارد ، هر خاصیت را به طور کامل شرح می دهیم.
    خواص روغن سیاه دانه عبارتند از :

    • درمان سرطان
    • کاهش وزن
    • جلوگیری از ریزش مو
    • سلامت پوست
    • سلامت کبد
    • درمان دیابت
    • درمان عفونت
    • درمان آسم و آلرژی
    • کمک به هضم غذا
    • سلامت قلب
    • کمک به ایمنی بدن

    درمان سرطان :

    دانشمندان کروات با تحقیق بر روی خواص دانه سیاه و آزمایش بر روی موش های سرطانی به نکات جالبی دست یافتند.
    این نتایج نشان داد ترکیبات تیموکینون و هیدروکینون موجود در روغن سیاه دانه ،
    موجب کاهش 53 درصدی سلول های سرطانی شده است .
    روغن سیاه دانه دارای ترکیبات شیمیایی خاص و مفیدی است که با مکانیزم های مختلف از سرطان جلوگیری میکند.
    این مکانیزم های جلوگیری از سرطان عبارتند از :

    1. ضد متاستاز
    2. مبارزه با تکثیر سلول های سرطانی
    3. جلوگیری از چرخه سلول سرطانی
    4. القاء اپوپتوزیس

    ترکیبات تیموکینون موجود در روغن سیاه دانه اثرات موثری بر سلول های سرطانی ریه ، پروستات و پانکراس برجای گذاشت.
    ترکیب کردن تیموکینون و داروهای شیمی درمانی ، اثر فوق العاده ای دارد و از سمیت دارو ها میکاهد.
    کاهش وزن :

    طی تحقیقات انجام شده بر روی گیاهان درمانی ، سیاه دانه دارای خاصیت فوق العاده برای کاهش وزن میباشد.
    نتیجه تحقیقات بدین شرح بود که بهترین گیاه موجود در این سیاره برای کاهش وزن ، سیاه دانه میباشد.
    سیاه دانه با استفاده از موارد زیر کمک شایانی به کاهش وزن میکند.

    • کاهش اشتها
    • تنظیم کردن قند خون
    • کاهش کلسترول
    • جذب گلوکز در روده

    جلوگیری از ریزش مو :

    یکی از مهمترین خواص روغن سیاه دانه جلوگیری از ریزش مو می باشد.
    این خاصیت فوق العاده مهم به علت خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی روغن سیاه دانه میباشد.
    این روغن فوق العاده با تقویت فولیکول های مو از ریزش مو جلوگیری میکند.
    سلامت پوست :

    برای پوست ملانین مانند سد محافظ و محکمی در برابر آسیب های خارجی می باشد.
    تولید ملانین در اپیدرم و کروئید های پوست صورت می گیرد.
    از دیگر خواص روغن سیاه دانه میتوان به تولید ملانین در سطح پوست اشاره کرد.
    طی تحقیقات محققان ایرانی به سرپرستی دکتر محمد رضا ابراهیمی ، نتایج جالبی پیرامون خواص سیاه دانه دست یافتند.
    طی این تحقیقات مشخص شد که سیاه دانه به درمان دیگر بیماری های پوستی به خصوص اگزما کمک شایانی میکند.

    سلامت کبد :

    کبد از مهمترین اعضای بدن انسان می باشد. تقریبا تمام سموم بدن از طریق کبد دفع میشود.
    بسیاری از افراد به علت بیماری یا مصرف الکل یا عوارض دارویی با مشکلات کبدی مواجه هستند.
    از دیگر خواص روغن سیاه دانه میتوان به جلوگیری از آسیب و درمان بیماری های کبدی اشاره کرد.
    بسیاری از افرادی که با بیماری های کبدی مواجه هستند با مصرف روغن سیاه دانه از این مشکلات در امان میمانند.
    گرد آوری توسط مجله کلید زیبایی
    منبع : روغن سیاه دانه

  20. #11
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۷-خرداد-۱۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    6
    امتیاز : 22
    سطح : 1
    Points: 22, Level: 1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    تشکر کردن : 0
    تشکر شده 0 در 0 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    روغن ارگان برای سلامت پوست و مو !

    روغن ارگان به عنوان طلای مایع شناخته میشود . این روغن از هسته میوه آرگان گرفته می شود و از گرانترین روغن های موجود در دنیا می باشد. در این مقاله به طور کامل به شرح خواص روغن آرگان اصل می پردازیم.
    روغن آرگان اصل در مراکش تهیه می شود . زنان مراکشی بیشترین استفاده از این روغن را دارند.
    این زنان همیشه مقداری از این روغن را برای سلامت پوست و مو و سایر اعضای بدن مصرف می نمایند.
    روغن ارگان خالص را میتوان به صورت موضعی بر سطح پوست مالید.

    همچنین این روغن به علت خواصی که دارد در بسیاری از لوسیون ، شامپو و کرم های پوست و مو استفاده میشود.
    روغن آرگان اصل به طور عمده برای سلامت پوست و مو و ناخن ، به صورت موضعی یا خوراکی مصرف میشود.
    ترکیبات این روغن شامل : ویتامین E ، اسید های چرب لازم و آنتی اکسیدان فراوان است.
    حال به 16 مورد از مهمترین خواص روغن آرگان اصل اشاره میکنیم.

    خواص روغن آرگان اصل چیست ؟

    در این بخش 16 مورد از مهمترین خواص روغن آرگان اصل را اشاره میکنیم.
    سپس هر خاصیت روغن ارگان را شرح کامل میدهیم.

    • رسیدن به پوست سالم و درخشان
    • تاخیر در پیری زودرس
    • آبرسان و مرطوب کننده پوست
    • پیشگیری و درمان آکنه
    • درمان کننده عفونت های پوستی
    • سرعت بخشیدن در بهبود زخم
    • مراقبت کننده لب هایتان
    • صاف و شفاف کننده ناخن
    • از بین برنده خط های زایمان
    • کرم اصلاح طبیعی
    • صاف کننده مو های فر
    • درمان کننده موخوره
    • براق کننده فوق العاده مو سر
    • ترمیم آسیب دیدگی مو
    • ضد شوره
    • کاهش کلسترول خون

    این موارد از مهمترین خواص روغن آرگان اصل به شمار می آیند.
    حال به شرح کامل هرکدام از خواص می پردازیم. سپس عوارض و شرایط نگهداری را نیز توضیح میدهیم.
    رسیدن به پوست سالم و درخشان :

    این روغن حاوی اسید های ضروری و آنتی اکسیدان فراوان است.
    برای بدست آوردن پوستی نرم و سالم کافیست مقداری از این روغن را بر روی پوست بمالید.
    هرشب قبل خواب این عمل را انجام دهید تا به مرور زمان پوستی شاداب ، سالم و درخشان داشته باشید.
    تاخیر در پیری زودرس :

    افزایش روزافزون آلودگی هوا و اشعه های خورشیدی باعث بروز صدمات جدی به سطح پوست میشود.
    این عوامل باعث آزاد شدن رادیکال آزاد در سطح پوست میشود. رادیکال های آزاد باعث سرطان و پیری زودرس میشوند.
    ویتامین E موجود در روغن ارگان مراکشی ، صدمات ناشی از رادیکال های آزاد را درمان میکند.
    همچنین ساپونین موجود در این روغن باعث حفظ رطوبت و انعطاف پوست در برابر تابش خورشید میشود.
    آبرسان و مرطوب کننده پوست :

    شاید روغن ارگان بیشتر برای آبرسانی و حفظ رطوبت پوست به کار گرفته شود.
    همین امر موجب استفاده روغن آرگان اصل در لوسیون و شامپو و کرم های بسیاری است.
    ویتامین E ، آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب محلول در چربی این روغن باعث حفظ تعادل رطوبتی پوست میشود.
    پیشگیری و درمان آکنه :

    از دیگر خواص روغن آرگان اصل خاصیت درمانی و پیشگیری کننده از بروز آکنه بر روی پوست صورت است.
    این روغن فوق العاده ، حاوی مقادیر زیاد ویتامین E و آنتی اکسیدان است.
    این ترکیبات به روغن ارگان خاصیت ضد التهابی می دهد و از بروز آکنه بر روی پوست جلوگیری میکند.
    درمان کننده عفونت های پوستی :

    از مهمترین خواص روغن آرگان اصل ، درمان عفونت های پوستی است.
    این روغن به علت ترکیبات آنتی بیوتیکی ، خاصیت ضد قارچ و ضد باکتریایی دارد.
    برای درمان عفونت های پوستی ، این روغن باید روزی 2 بار بر روی ناحیه آسیب دیده مالیده شود.
    سرعت بخشیدن به بهبود زخم :

    ترکیب آنتی اکسیدان و ویتامین E موجب افزایش سرعت زخم میشود.
    استفاده از مکمل های روغن ارگان همانند کرم و لوسیون های آرگان برای درمان زخم نیز توصیه میشود.

    مراقبت از سلامتی لب :

    برای نرم و درخشان کردن لب هایتان میتوانید از ترکیب روغن ارگان ، شکر قهوه ای و وانیل استفاده کنید.
    این ترکیب را روزی یک بار بر روی لب هایتان قرار دهید تا سلول های مرده سطح لب پاک شوند.
    پس از مدتی لب هایتان نرم و درخشان خواهند شد.
    گرد آوری توسط سایت کلید زیبایی
    منبع : روغن ارگان

  21. #12
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۷-خرداد-۱۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    6
    امتیاز : 22
    سطح : 1
    Points: 22, Level: 1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    تشکر کردن : 0
    تشکر شده 0 در 0 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    20 خاصیت شگفت انگیز میوه آووکادو برای زیبایی و سلامت بدن ( شگفت انگیز ترین خواص آووکادو ) !

    میوه آووکادو از شگفت انگیز ترین میوه های موجود در دنیا می باشد. در این مقاله تمام خواص آووکادو را برایتان شرح میدهیم.
    خواص میوه آووکادو برای سلامت بدن و زیبایی صورت و مو بیشمار است . توصیه میشود تا آخر این مقاله همراه ما باشید.
    میوه آووکادو حاوی مقادیر باور نکردنی از ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروتئین ها و آنتی اکسیدان میباشد.
    این میوه ی خوشمزه علاوه بر مصرف خوراکی در صنعت بهداشت و آرایشی زیبایی نیز استفاده میشود.
    بسیاری از محصولات آرایشی همچون کرم صورت ، روغن بدن و لوسیون های زیبایی از میوه آووکادو ساخته میشود.

    خواص آووکادو چیست ؟

    میوه آووکادو به میوه ای با هسته ای بزرگ در وسط و گلابی شکل معروف است .
    در این بخش به 20 خاصیت میوه آووکادو اشاره میکنیم و سپس هر بخش را توضیح کاملی میدهیم.
    این خواص عبارتند از :

    • ضد پیری
    • صاف کننده ی موی سر
    • براق کننده موی سر
    • سلامت پوست با نوشیدن آب میوه آووکادو
    • ضد شوره ی سر
    • ضد آفتاب طبیعی برای پوست
    • تازه سازی پوست صورت
    • کاهش التهاب پوست
    • هیدراته کردن پوست
    • درمان آکنه
    • تقویت کننده ناخن
    • نرم و صاف کننده پوست دست
    • کرم آووکادو مناسب برای پوست اصلاح شده
    • کاهش دهنده کلسترول
    • پاک کننده ی خانگی پوست صورت
    • بهبود هضم غذا
    • جلوگیری از ابتلا به سرطان
    • کمک به درمان دیابت
    • بهترین میوه در دوران بارداری
    • میوه ای سرشار از تمام مواد معدنی ضروری

    موارد بالا مهم ترین خواص آووکادو می باشد . حال به شرح کامل هر مورد می پردازیم.

    میوه آووکادو و خاصیت ضد پیری :

    میوه آووکادو از شگفت انگیز ترین مواد برای از بین بردن چین و چروک و جوانسازی پوست میباشد.
    با رنده رنده کردن گوشت اووکادو و قرار دادنشان برروی پوست میتوان چین و چروک را از بین برد.
    همچنین نوشیدن آب میوه اووکادو نیز میتواند خاصیت ضد پیری را برای تمام اعضای بدن فراهم آورد.
    میوه آووکادو این خاصیتش را مدیون آنتی اکسیدان های قوی خود میباشد.
    آنتی اکسیدان های اووکادو باعث میشود که پوست صاف و ملایم شود و چین و چروک از بین برود.
    صاف کننده ی موی سر :

    از خواص روغن آووکادو صاف کنندگی موی سر و تقویت مو های آسیب دیده میباشد.
    روغن اووکادو را به دستان خود بمالید و سپس به انتهای موهای خود بزنید.
    با اینکار مو های شکسته و آسیب دیده را ترمیم میکنید و همچنین موهای وز و فر خود را صاف میکنید.

    براق کننده ی موی سر :

    میوه آووکادو را رنده کرده و سپس با تخم مرغ و مقداری روغن نارگیل مخلوط کنید.
    مخلوط حاصل را به موهای خود بمالید و 15 الی 20 دقیقه صبر کنید.
    پس از شستشو و خشک کردن موهای سر خود ، شما شاهد نرمی و شفافیت موهای سر خود میشود.
    علاوه بر براق کردن موی سر این مخلوط باعث ترمیم موهای شکسته نیز میشود.
    سلامت پوست با نوشیدن آب میوه آووکادو :

    نوشیدن یک لیوان از آب میوه اووکادو برای بدست آوردن پوستی شاداب و سالم ضروری است.
    برای نوشیدن آب این میوه کافیست یک عدد میوه آووکادو رسیده را رنده کرده و با مقداری شیر مخلوط کنیم.
    با نوشیدن مخلوط حاصل پوستی شفاف و سالم و بدون لک و جوش بدست می آورید.

    ضد شوره ی سر :

    از خواص آووکادو میتوان به درمان شوره ی سر اشاره کرد.
    در بسیاری از کشور ها ، دانه ی اووکادو را تبدیل به پودرر میکنند و در شامپو های ضد شوره استفاده میکنند.
    ضد آفتاب طبیعی برای پوست :

    روغن اووکادو به عنوان محافظت کننده ی طبیعی برای پوست در برابر افتاب شناخته میشود.
    این روغن پوست صورت را در برابر اشعه های UVA و UVB محافظت میکند.
    همچنین با مالیدن روغن اووکادو بر روی پوست آسیب دیده و آفتاب سوخته میتوانیم آسیب های قدیمی را درمان کنیم.
    روغن اووکادو به لطف مقادیر زیاد آنتی اکسیدان ، پوست را از آسیب های محیطی محافظت میکند.
    گرد اوری توسط سایت کلید زیبایی
    منبع : میوه آووکادو

  22. #13
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۷-خرداد-۱۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    6
    امتیاز : 22
    سطح : 1
    Points: 22, Level: 1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    تشکر کردن : 0
    تشکر شده 0 در 0 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    روغن نارگیل چیست ؟

    روغن نارگیل همیشه به عنوان عنصری فوق العاده برای سلامت پوست و مو به شمار می آید . در این مقاله به 11 مورد از خواص روغن نارگیل اشاره
    میکنیم و سپس هر خاصیت را به طور کامل شرح میدهیم.
    از روغن نارگیل نه تنها در ایران بلکه در کشور هایی نظیر آمریکا ، کانادا و استرالیا نیز استفاده فراوان میشود.
    این روغن به علت خواص فوق العاده ای که دارد در سرتاسر جهان شهرت فراوان یافته است.
    11 مورد از شگفت انگیز ترین خواص روغن نارگیل :

    روغن نارگیل دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی است. مهمترین آنها مراقبت از سلامت پوست و مو میباشد.
    حال به 11 مورد از خواص روغن نارگیل اشاره میکنیم.

    • مراقبت از پوست
    • مراقبت از مو
    • کاهش وزن
    • کمک به هضم غذا
    • کمک به ایمنی بدن
    • مراقبت از دندان
    • کمک به بهبود زخم
    • کمک به درمان سرطان و ایدز
    • تقویت سلامت قلب
    • مراقبت از اعضا بدن
    • جلوگیری از رشد candida albican

    موارد بالا از مهمترین خواص روغن نارگیل به شمار می آیند .
    حال به بررسی و شرح کامل خواص بالا میپردازیم.

    مراقبت از پوست :

    روغن نارگیل برای پوست فوق العاده مفید است. این روغن به عنوان روغن ماساژ برای تمام انواع پوست کاربرد دارد.
    بیشترین اثر این روغن بر روی پوست های خشک میباشد و بر خلاف روغن های شیمیایی ، هیچ عوارضی ندارد.
    از روغن نارگیل و شیر نارگیل هزاران سال است که برای حفظ رطوبت پوست های خشک استفاده میشود.
    علاوه بر مرطوب کردن پوست از این روغن برای درمان اگزما ،درماتیت و سایر عفونت های پوستی استفاده میشود.
    بر اساس همین دلایل است که از روغن نارگیل در ساخت انواع لوسیون ، صابون و کرم مراقبت از پوست استفاده میشود.
    توصیه میشود از خواص روغن سیاه دانه نیز دیدن فرمایید.
    مراقبت از مو :

    از دیگر خواص روغن نارگیل مراقبت از سلامت مو می باشد.
    تا کنون با خود فکر کرده اید که علت درخشندگی و بلندی موی زنان در نواحی گرمسیری چیست ؟
    زنان مناطق گرمسیر به طور مکرر از روغن نارگیل استفاده میکنند.
    این روغن به مو حالت و درخشندگی مناسبی می دهد همچنین از ریشه های مو محافظت میکند.
    بر همین اساس از روغن نارگیل در تهیه شامپو های ضد شوره و ماسک های مو استفاده میشود.
    اگر مو های آسیب دیده دارید، دیگر نگران نباشید.
    با استفاده از روغن نارگیل ، پروتئین های ضروری برای مو تامین و مو های آسیب دیده درمان میشوند.
    اگر دارای ریزش و شوره ی مو هستید ، مقداری از روغن نارگیل را بر موهای خود بمالید.
    با اینکار به تقویت ریشه ی مو و مرطوب کردن پوست سر پرداخته اید.

    کاهش وزن :

    روغن نارگیل با دارا بودن اسید های چرب مفید برای بدن ، کمک شایانی به کاهش وزن میکند.
    این روغن به هضم غذا و عملکرد تیروئید و غدد درون ریز کمک میکند.
    با توجه به این خصوصیات افراد نواحی گرمسیری که از روغن نارگیل زیاد استفاده میکنند ، کمتر اضافه وزن دارند.
    بنابراین استفاده از این ماده غذایی میتواند مکمل بسیار خوبی برای ورزش و بدنسازی باشد.
    کمک به هضم غذا :

    خواص روغن نارگیل به همین مقدار محدود نمیشود. این روغن فوق العاده مانع از مشکلات معده و هضم غذا میشود.
    روغن نارگیل در جذب مواد معدنی، پروتئین و اسید های آمینه به بدن کمک میکند.
    کمک به ایمنی بدن :

    روغن نارگیل به سیستم ایمنی بدن نیز کمک فوق العاده ای میکند.
    این روغن دارای خواص ضد قارچی ، ضد ویروسی و ضد باکتریایی می باشد.
    روغن نارگیل همچنین به مبارزه با باکتری های مضر مانند جیاردیا لامبلیا و لیستریا مونوسیتوژنز کمک میکند.
    توصیه میشود از مقاله خواص روغن هسته انگور نیز دیدن فرمایید .
    مراقبت از سلامت دندان :

    کلسیم از مهمترین عناصر برای داشتن دندان هایی سالم و قوی به شمار می آید.
    روغن نارگیل با کمک به جذب کلسیم در بدن ، به مراقبت از سلامت دندان کمک شایانی میکند.
    این روغن همچنین از فساد دندان نیز جلوگیری میکند.
    کمک به بهبود زخم :

    روغن نارگیل همانند روغن سیاه دانه به سرعت بخشیدن در بهبود زخم کمک زیادی میکند.
    این روغن با ایجاد لایه ای بر روی پوست از تجمع باکتری ، ویروس و گرد و غبار جلوگیری میکند.
    همچنین با جذب روغن توسط بافت آسیب دیده ، به سرعت فرآیند بهبود کبودی آغاز میگردد.
    گردآوری توسط سایت کلید زیبایی
    منبع : روغن نارگیل

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1