کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
  1. #1
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض خواص میوه جات وسبزی جات


    خواص میوه جات بر اساس رنگ آن

    در اولین قدم این رنگ اشیا است كه شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن دور می كند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتی،تنش،صلح و دوستی و ... همه و همه در پرتو رنگ هاست.رنگ ها تمامی محیط ما و حتی خود ما را نیز تسخیر كرده اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثیر گذارند. مثلا در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی كه از رنگ آن در هنگام خوردن می بریم و در ما احساس شادابی و نشاط ایجاد می كند،در خواصش نیز تاثیر فراوانی دارد.تمامی سبزیجات و میوه هایی كه روزانه مصرف می كنید با توجه به نوع رنگشان منافع خاصی برای شما دارند.شاید تعجب كنید،اما فراموش نكنید كه رنگ ها بر همه وجود ما و در تمامی جوانب نفوذ دارند و این هم یك روش نفوذی آنهاست.





  2. 2 کاربر از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده اند .


  3. #2
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    رنگ سبز

    انگور سبز

    این میوه مناسب برای بیماری های اعصاب است.مواد غذایی موجود در انگور به هضم غذا و جذب آن در معده كمك فراوانی می كند و در درمان بیماری های سوءهاضمه،سل ریوی،مشكلات كلیوی (سنگ كلیه) و یبوست كمك فراوانی می كند.همچنین باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن می شود.آب انگور مغذی عضله قلب است.انگور اختلالات قلبی حاصله از ازدیاد فشارخون را از بین می برد و دارای اثر تقویت كننده قلب است.


    انگور موجب ازدیاد ترشح صفرا می شود و عمل هضم را تحریك و تسریع می بخشد و تخمیرهای روده ای را كاهش می دهد



    كاهو


    كاهو در درمان تپش قلب و سرفه و مشكلات ریوی موثر است.همچنین آرام كننده اعصاب است.كاهو برای دفع مواد زاید در روده ها و جلوگیری از یبوست مناسب است.از جوشانده كاهو می توان برای درمان سوختگی ها و زخم ها استفاده كرد.



    لوبیا سبز

    از لوبیا سبز برای درمان كسالت های شدید كلیوی استفاده می شود.این سبزی همچنین در درمان بیماری های قلبی نیز موثر است.وجود فسفر در لوبیا برای اعصاب مفید است.خرده شده و یا پوره شده دانه لوبیا به عنوان ضماد برای مواضع سوختگی و سایر التهابات پوستی و زخم ها موثر است.





    ویرایش توسط سیب بهشتی : یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۲ در ساعت ۲۲:۴۰


  4. 2 کاربر از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده اند .


  5. #3
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


    رنگ قرمز

    رنگی است محرك و اشتهاآور.رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده می شود.معمولا ما برای خوردن خوراكی هایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.

    این رنگ و در واقع میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این كه افزایش دهنده اشتها هستند،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارند بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونت ها و سوختگی های شدید بسیار موثر است و معمولا این گونه میوه ها و سبزیجات در درمان بیماری های ریوی،مشكلات روده (یبوست) و رحم به كار برده می شود.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت كننده روده و كبد است.


    گیلاس
    تقویت كننده و انرژی زا.تنظیم كننده كبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها آور،دفع كننده مواد زائد و سموم از بدن.



    توت فرنگی
    در درمان سل ریوی بسیار سودمند است و همچنین در درمان عفونت های روده.



    انار
    جلوگیری از تنگی نفس.مناسب برای روده و تصفیه كننده خون.



    انگور فرنگی
    موثر در درمان تب های عفونی،محرك اشتها و رفع یبوست.


    شاتوت
    تصفیه كننده خون،مناسب برای بیماری های كم خونی و مشكلات ریوی.











    ویرایش توسط سیب بهشتی : یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۲ در ساعت ۲۲:۴۵


  6. کاربر روبرو از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده است .


  7. #4
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    رنگ نارنجی

    رنگی جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس زدگی ایجاد نمی كند. سبزیجات و میوه های نارنجی رنگ و كلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش شیر مادران بسیار موثر است.مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی زا است و محرك مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشكلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم و سل ریوی هستند و در درمان سنگ كلیه و كیسه صفرا و بیماری های معده و روده موثر هستند.


    هویج


    افزایش شیر مادر،مناسب برای درمان اختلالات شدید روده ای،بهبود دهنده زخم های دستگاه گوارش،رفع كننده یبوست،ضد عفونی كننده روده،تقویت كننده اعصاب و انرژی زا و موثر در بهبود عفونت های ریوی.




    پرتقال و نارنگی

    تقویت كننده دستگاه عصبی،عضلات و غدد،مناسب برای رفع اختلالات دستگاه گوارش،كبد و روده ها.



    زالزالك

    مناسب برای درمان بیماری های روده و رفع كم خونی.





  8. کاربر روبرو از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده است .


  9. #5
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-شهریور-۲۴
    محل سکونت
    کانون رهپویان وصال
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    631
    امتیاز : 8,059
    سطح : 60
    Points: 8,059, Level: 60
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 1.0%
    افتخارات:
    Social3 months registered5000 Experience Points
    تشکر کردن : 1,598
    تشکر شده 1,591 در 443 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض


    رنگ زرد
    رنگی شادی*آفرین،درخشان،زنده و محرك.سبزیجات و میوه*های زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا می*باشند.میوه*جات و سبزی*های زرد*رنگ تصفیه*كننده كبد و روده*ها و كلیه*هاست.این مواد غذایی در درمان بیماری*های معده (ورم معده)* كیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشكلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژی*زا می*باشند و محرك اعصاب.


    زردآلو
    سرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،كاهش*دهنده افسردگی و تقویت*كننده اعصاب.


    آناناس*
    تقویت*كننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماری*های ریه.


    به*
    تقویت*كننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماری*های ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده می*شود.


    گلابی*
    از بین برنده ضعف و بی*حالی،تقویت*كننده اعصاب،رفع تنبلی روده*ها،رفع یبوست و بیماری*های روده*ای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ كلیه



    آلو
    انرژی*زا و از بین برنده كم*خونی و ضعف و سستی،برطرف*كننده یبوست،محرك اعصاب،مناسب برای كلیه*ها.


    سیب زرد
    انرژی*ساز،ضد عفونی *كننده قوی روده و مناسب برای تقویت روده*ها و معده،محرك كلیه*ها و مناسب برای سنگ كلیه و مجاری ادرار،تقویت*كننده اعصاب،رفع*كننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.




  10. کاربر روبرو از پست مفید سیب بهشتی تشکر کرده است .


  11. #6
    عضو جامعه
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۰-مهر-۰۷
    نوشته ها
    373
    امتیاز : 7,188
    سطح : 56
    Points: 7,188, Level: 56
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social5000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 124
    تشکر شده 1,064 در 325 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    با ما برای سلامتی خود مشورت کنید



    بلوار میرزای شیرازی قبل از زیرگذر صنایع ، کوچه 19 وصال ، فرعی 19/5

    تلفن تماس:
    6244396_6230304

    09337107508_09337107509



  12. 3 کاربر از پست مفید Rahpouyan.Cn تشکر کرده اند .


  13. #7
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۲-مهر-۱۵
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    29
    امتیاز : 572
    سطح : 11
    Points: 572, Level: 11
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکر کردن : 76
    تشکر شده 85 در 27 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    نقش میوه و سبزیجات درحافظه:اسفناج، قهوه، غلات، میوه و سبزیجات ، تخم مرغ، ماست، انبه، سیب زمینی، ماهی، شکلات و روغن زیتون از مواد غذایی هستند که به تقویت حافظه کمک می*کنند به گزارش ایرنا، اسفناج به دلیل برخورداری از بافت*های گیاهی از بروز بسیاری از بیماری*ها پیشگیری می*کند.
    تحقیقات نشان می*دهد زنانی که از اسفناج و سبزی*های سبز دیگر استفاده می*کنند، پیر شدن سلول*هایشان به تاخیر می*افتد.
    اسفناج به دلیل آنزیم*های موجود در برگ*هایش موجب تقویت هوش و حافظه می*شود. اسفناج از ماده دارویی به نام فولیک اسید برخوردار است که برای تقویت حافظه موثر است. اسفناج همچنین برای مبتلایان به بیماری قلبی بسیار مفید وحاوی مواد آنتی اکسیدان فراوان است.
    قهوه از موادی مانند آنتی اکسیدان*ها، آمینواسید، ویتامین و مینرال برخوردار است به ویژه اگر دانه*های قهوه را دم کنید و بخورید برای تقویت حافظه بسیار مفید است. قهوه همچنین ضد آلزایمر است و با مصرف مداوم آن دچار آلزایمر نخواهید شد.
    غلاتی مانند سویا، لوبیا، نخود فرنگی و عدس از روغن بسیار مفیدی برخوردارند که برای تقویت حافظه مفید و لازم است.
    میوه و سبزیجات نیز دارای آنتی اکسیدان*هایی بسیار مفید برای بدن هستند و خوردن آنها موجب تقویت حافظه می*شود. به علاوه تخم مرغ نیز برای تقویت حافظه بسیار مفید است به ویژه مصرف آن در دوران بارداری موجب افزایش هوش کودک می*شود.
    یک ظرف ماست دارای امگا 3 و دی.اچ.ای هم برای تقویت حافظه بسیار مفید است.
    انبه از میوه*هایی است که خوردن آن موجب تقویت حافظه می*شود. این میوه دارای بافت*های چربی است اما خوردن آن باعث می*شود که گردش خون تسریع شود. هنگامی که گردش خون سریع*تر شود باعث می*شود خون بیشتری به مغز برسد.
    محققان استرالیایی به تازگی دریافته*اند موادی مانند کربوهیدرات*هایی که به وفور در سیب زمینی یافت می*شود، باعث تقویت حافظه می*شود.
    ماهی نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که باعث تقویت و رشد سریع*تر سلول*های مغز و در نتیجه باعث تقویت حافظه می*شود. ماهی برای عارضه قلبی نیز مفید است.
    شکلات نیز یکی دیگر از موادی است که باعث تقویت حافظه می*شود. البته بهتر است شکلات*هایی را مصرف کنید که یا تلخ هستند و یا حاوی شیر باشند.
    محققان معتقدند، غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان*ها و روغن زیتون حافظه را تقویت می*کند.
    همچنین محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای چربی و قند فراوان نظیر چیپس و نوشابه*های گازدار بهره هوشی کودکان ˈIQˈ را کاهش می*دهد.

  14. کاربر روبرو از پست مفید *Oasis* تشکر کرده است .


  15. #8
    عضو جامعه مدال ها:
    Master Tagger

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۳-شهریور-۰۳
    جنسيت
    برادر
    نوشته ها
    495
    امتیاز : 7,591
    سطح : 58
    Points: 7,591, Level: 58
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 29.0%
    افتخارات:
    Tagger First ClassSocial5000 Experience PointsVeteran
    تشکر کردن : 554
    تشکر شده 624 در 282 پست
    مخالفت
    3
    مخالفت شده 4 در 3 پست

    پیش فرض خواص انبه

    انبه در ایران

    بیشترین سطح زیر کشت انبه در ایران به استان هرمزگان اختصاص دارد. انبه در ایران در سواحل دریای عمان، مناطق راسک، سرباز، قصرقند، نیک شهر، دشتیاری وچابهار در سیستان وبلوچستان وهمچنین در استان هرمزگان در شهرستانهای میناب، رودان، بندرعباس وحومه آن وجاسک کشت شده است، در شهرستان حاجی آباد هرمزگان نیز درختان انبه بارور یافت می شوند. قدمت کشت این درخت در استان هرمزگان به بیش از ۳۰۰ سال می رسد، انبه همچنین در استان کرمان در شهرستانهای جیرفت وکهنوج کشت گردیده است.
    مصرف

    مصارف خوراکی

    انبه در سراسر جهان مورد استفادهٔ خوراکی قرار می گیرد. برای مصرف میوه پوست آن جدا می گردد، چرا که حاوی موادی تحریک کننده برای معده است. انبه در انواع سالادها، نوشیدنیها، آب میوهها، شربتها و بستنیها استفاده می شود. از آن برای درست کردن مربا، انواع شیرینی، تارت، کیک و پورهٔ میوه نیز استفاده می شود.
    در برخی از کشورها از انبه برای پخت غذاهای اصلی نیز استفاده می شود. در جزایر موریس و رئونیون از انبه سسی تهیه می گردد که در کنار غذاهای گوشتی مصرف می شود. در بسیاری از غذاهای محلی و چاشنیهای هندی از انبهٔ رسیده استفاده می شود. در مکزیک نیز از انبه برای تهیهٔ بعضی از انواع سس چیلی استفاده می گردد.
    ارزش غذایی و خواص انبه

    انبه میوه ای سرشار از فیبر، ویتامین ث، ویتامین آ و آنتی اکسیدان است. این میوه موجب تقویت دستگاه گوارش و کلیه نیز می شود، و به علت آهن فراوانی که دارد از آنمی جلوگیری می کند.
    انبه
    (ارزش غذایی برای ۱۰۰ گرم)
    آب: ۸۲٪ تا ۸۳٫۵٪ فیبر: ۱ تا ۲٫۳ گرم ارزش غذایی: ۵۶ تا ۷۰ کیلوکالری
    پروتئین: ۰٫۵ تا ۰٫۶ گرم لیپید: ۰٫۱ تا ۰٫۳ گرم کربوهیدرات: ۱۳٫۴ تا ۱۷ گرم کربوهیدرات ساده (قند): ۱۴٫۸ گرم
    مواد معدنی
    پتاسیم: ۱ تا ۱۵۰ میلی گرم فسفر: ۲۲ تا ۲۵ میلی گرم کلسیم: ۲۰ تا ۲۲ میلی گرم منیزیم: ۸ تا ۹ میلی گرم
    سدیم: میلی گرم آهن: ۰٫۱۳ میلی گرم روی: ۰٫۰۴ میلی گرم منگنز: ۰٫۱۶ میلی گرم
    ویتامین
    ویتامین ث: ۲۲ تا ۱۰۰ میلی گرم ویتامین ب۱: ۰٫۱ تا ۰٫۳۲ میلی گرم ویتامین ب۲: ۰٫۱ تا ۰٫۴ میلی گرم ویتامین ب۳: ۰٫۴ تا ۰٫۶ میلی گرم
    ویتامین ب۵: ۰٫۱۳ تا ۰٫۱۶ میلی گرم ویتامین ب۶: ۰٫۰۵ تا ۰٫۱۳ میلی گرم ویتامین ب۹: ۰٫۰۴ تا ۰٫۰۵ میلی گرم ویتامین ب۱۲: میلی گرم
    ویتامین آ: ۳ تا ۴٫۱۳ میلی گرم کاروتن: ۰٫۴۴ میلی گرم ویتامین ای: ۱٫۸ میلی گرم ویتامین کا: میلی گرم

  16. کاربر روبرو از پست مفید حجت تشکر کرده است .


  17. #9
    عضو جديد
    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۵-مرداد-۱۰
    جنسيت
    خواهر
    نوشته ها
    77
    امتیاز : 1,548
    سطح : 22
    Points: 1,548, Level: 22
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکر کردن : 130
    تشکر شده 103 در 56 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 0 در 0 پست

    پیش فرض

    انبه درختي است زيبا كه ارتفاع آن تا 10 متر مي رسد . منشا انبه هند و مالزي و برمه مي باشد ولي هم اكنون در تمام مناق استوايي و حاره كشت مي شود . انبه از 4000 سال پيش وجود داشته است . برگهاي اين درخت نيزه اي شكل ، گلهاي آن زرد يا قرمز رنگ و بصورت خوشه اي وجود دارد . ميوه آن كه انبه يا منگو ناميده مي شود بيضوي شكل و داراي طعمي مطبوع وشيرين بوده و داراي هسته اي نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه مي مي رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است . انبه رسيده از نظر طب قديم ايران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است . انبه نارس توليد كننده بلغم و سودا در بدن مي باشد . 1)انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است . 2)انبه تقويت كننده قواي جنسي است . 3)رنگ صورت را درخشان مي كند . 4)دهان را خوشبو مي كند . 5)ادرار آور است . 6)يبوست را برطرف مي كند . 7)انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است . بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند . 8)انبه تميز كننده خون مي باشد . 9)خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد . 10)انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود . 11)براي رفع اسهال مفيد است . 12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد . 13)براي درمان بواسير مفيد است . 14)عطش را برطرف مي كند. 15)انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند .

  18. کاربر روبرو از پست مفید کبوترحرم313 تشکر کرده است .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1