کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
  1. #1
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Most Popular

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۱۸
    محل سکونت
    یه گوشه خلوت شیراز
    نوشته ها
    2,711
    امتیاز : 18,843
    سطح : 86
    Points: 18,843, Level: 86
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکر کردن : 9,547
    تشکر شده 17,700 در 2,736 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 3 در 3 پست

    پیش فرض قارچ معجزه گر کامبوجا (اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها)

    مقدمه:

    کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد. به یمن توجه رو به رشد غربی ها به روش های درمانی شرق، کامبوجا از طریق روسیه به اروپای غربی راه یافت. در این نواحی، کامبوجا نوشیدنی گوارا و شفا بخشی به شمار می آمد که رژیم غذایی را متوازن میکرد.
    این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماریهای جدید نام هایی چون (قارچ جادویی)،(قارچ معجزه گر) و (اکسیر طول عمر) به آن داده شد.

    با اینکه در سالهای 1920 در روسیه، چک و اسلواکی، آلمان و اتریش کامبوجا را به عنوان داروی شفابخش می شناختند، طی سالهای بعد از جنگ جهانی دوم به کلی از صحنه خارج شد. علت این امر کمبود شکر و چای بود که از عوارض جنگ بشمار می آمد.
    در سالهای 1960، کامبوجا از اروپای شرقی به آلمان و اتریش آورده شد و در سالهای 1970 وقتی استاندارد زندگی تا حدی ارتقا یافت دوباره بعنوان نوشیدنی معجزه گر شناخته شد.
    تحقیقات روی تاثیرات آن بطور عمده در آلمان صورت گرفت و به زبان آلمانی منتشر شد و مقالات مختلفی درباره آن در نشریات متعدد به چاپ رسید. در جوامع امروزی که غذاهای استرلیزه و همونژنیزه و نگهداری شده فراوان شده است خوراکی حاوی موجودات ذره بینی فعال، چون کامبوجا که گوارش غذا کمک میکند، میتواند بسیار مفید باشد.
    اکثر پزشکان و حکیمان (دکترهای علفی) نوشیدن کامبوجا را برای تمام بیماری ها توصیه می کنند.
    اما باید توجه داشت که نه کامبوجا و نه هیچ یک از محصولات دارویی طبیعی، داروی همه ی دردها نیستند. تندرستی یعنی ایجاد تعادل در جسم و روح و عواطف انسان. دلیل اینکه یک بیماری معالجه می شود این است که علت آن کشف و آثارش، یکی یکی از بین برده می شود.
    شربتی مانند کامبوجا در صورتی می تواند مفید واقع شود که بین رژیم غذایی و نحوه زندگی و رفتار شما تعادل برقرار باشد. یکی از مواردی که درباره کامبوجا ادعا می شود تقویت سیستم ایمنی برای کمک به درمان بیماریهاست. کامبوجا از طریق پاک سازی خون و تقویت کلیه ها سموم بدن ما را از بین میبرد و نقش عمده ای در فعال کردن روده ها و کل دستگاه گوارش دارد.
    و گفته می شود اثر آن در پیشگیری و درمان بیماریهای سرطانی و قلبی و عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر در دنیا شناخته شده است.
    اینکه کامبوجا روز به روز هوادان بیشتری پیدا کرده و بعنوان منبع حیات شناخته شده است، آدمی را به هیجان می آورد. این موجود زنده ی عجیب، شربت حیات بخش و گوارایی تولید می کند که در خانه و توسط تمام افراد خانواده به آسانی قابل تهیه است.
    ==--==--==--==--==--==

    ==--==--==--==--==--==

  2. 2 کاربر از پست مفید عرض از مبدا تشکر کرده اند .


  3. #2
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Most Popular

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۱۸
    محل سکونت
    یه گوشه خلوت شیراز
    نوشته ها
    2,711
    امتیاز : 18,843
    سطح : 86
    Points: 18,843, Level: 86
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکر کردن : 9,547
    تشکر شده 17,700 در 2,736 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 3 در 3 پست

    پیش فرض

    خواص و فواید مطلوب استفاده از این نوشیدنی:
    1. به وضوح عمر را طولانی می کند
    2. هضم مواد غذایی مانند پروتئین ها، چربی ها و قندها را آسان می نماید
    3. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
    4. میزان چربی خون (کلسترول) را پایین می آورد
    5. جلوگیری از سرطان معده و روده
    6. از پیدایش نشانه های نامطلوب یائسگی جلوگیری میکند
    7. آب مروارید را درمان می کند
    8. ناهنجاری های قلبی را درمان می کند
    9. اختلالات بی خوابی را از بین میبرد
    10. باز کننده عروق است
    11. دیابت را درمان میکند
    12. موها را سیاه کرده و از ریزش آنها جلوگیری میکند
    13. از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد پیشگیری می کند
    14. بواسیر را را درمان می کند
    15. چین و چروک ها را تقلیل می دهد
    16. ماهیچه های پا را تقویت و ورم مفاصل (آرتریت) را درمان می کند
    17. درمانی برای آبله و زونا
    18. ترشح غدد عروقی پا را درمان می کند
    19. انواع آبسه را درمان و توانایی تفکیک جزئیات را آماده می کند
    20. چین و چروک های پوست را کاهش داده و لکه های قهوه ای روی دستها و صورت را برطرف می سازد و موجب افزایش خاصیت رطوبت پذیری روی پوست است جوش ها و کورک ها را برطرف میکند.
    21. کبد چرب را کمتر از 3 ماه درمان می کند.
    22. از ناراحتی های قلبی می کاهد، تصلب شرائین و فشار خون را درمان می کند.
    23. میزان قند خون را تنظیم کرده سبب افت ناگهانی قند خون در افراد دیابتی می شود و اگر به طور روزانه و با توصيه مقدار دوز ارائه شده مصرف شود در مدت ۱۰۰ روز اوره را کاهش می دهد.
    24. فعالیت کبد را افزایش داده و نارسایی های کبد وکلیه را درمان می کند.
    25. میزان کلسترول خون و اوره را کاهش می دهد.
    26. فشار خون را تنظيم مي كند.
    27. در ناراحتی های کلیوی توصیه می شود ،مثانه را پاک می کند و کولیت و سایر دردهای دستگاه گوارش را التیام می بخشد.
    28. باعث لاغر شدن و کنترل وزن بدن می گردد.
    29. از پیشرفت برخی سرطان ها و ایدز جلوگیری می کند.
    30. رافع یبوست است.
    31. قارچ کومبوجا (کامبوجا)عاملى مؤثر در پيشگيري از سکته*هاى قلبى شناخته شده.
    32. رگها را نرم می سازد و جریان خون را افزایش مي دهد.
    33. از بیخوابی می کاهد.
    34. برطرف کننده ناراحتی های عضلانی در شانه و گردن و در ناحيه كمر نرمش افزونتري ملاحظه مي نمائيد.
    35. در رفع برونشیت و سرفه های آسمی کمک می کند.
    36. به دفع مزاج بلغمی کودکان نیز یاری می رساند.
    37. حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می بخشد.
    38. برای درمان آب مروارید و سایر تغییرات قرنیه موثر است و دید چشم را افزایش می دهد.
    39. اثر شگفت انگیزی بر پوست سر دارد،از تاسی سر جلوگیری می کند و موها را ضخیم و سیاه می کند(حتی موهای سفید).
    40. رشد سلول هایى سرطانى و ايدز را متوقف مى کند.
    41. بیماری نقرس را درمان می کند.
    42. فلجی ام.اس ms را درمان می کند.
    43. روماتيسم و درد مفاصل را درمان مي*كند.
    44. در زمان یائسگی خانمها از گر گرفتگی جلوگیری می کند.
    45. مور مور كردن انگشتان دست و بي حسي آن را برطرف مي كند.
    46. صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژي بيشتري را احساس مي*نمائيد.
    47. داراي گروه ويتامينهايb1 تا b12 مي باشد كه هريك از اين ويتامينها كاربرد خاصي براي انسان دارد.
    48. قوای میل جنسی را افزون می کند.
    49. قارچ کومبوجا به دلیل داشتن اسید گلوکونیک و گلوکورونیک کسانی که در مناطق پرخطر و آلوده با سموم شیمیایی زندگی می کنند اثر نکرده و تاثیر سموم بر آنها بی اثر است.
    50. نوعى ”آنتى بیوتیک قوی“ در ترکیب قارچ کومبوجا (كامبوجا) وجود دارد که وجود آن باعث مى شود مواد زائد و سموم بدن دفع ميشود.، طول دوران جواني افزايش و علایم اولیهٔ پیری ديرتر ظاهر *گردد.
    ==--==--==--==--==--==

    ==--==--==--==--==--==

  4. کاربر روبرو از پست مفید عرض از مبدا تشکر کرده است .


  5. #3
    دیگه صاحب خونه هستن مدال ها:
    Most Popular

    تاریخ عضویت
    ۱۳۹۱-فروردین-۱۸
    محل سکونت
    یه گوشه خلوت شیراز
    نوشته ها
    2,711
    امتیاز : 18,843
    سطح : 86
    Points: 18,843, Level: 86
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    افتخارات:
    Social50000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکر کردن : 9,547
    تشکر شده 17,700 در 2,736 پست
    مخالفت
    0
    مخالفت شده 3 در 3 پست

    پیش فرض

    علاوه بر این، قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکته هاى قلبى شناخته شده و به اعتقاد پزشکان که اثرات این قارچ را بر روى افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده اند ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است. زیرا مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ ها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرى است جلوگیرى مى*کند.

    در واقع با مصرف ”کومبوجا“ طول دوران جوانى افزایش مى یابد و زمان پیرى دیرتر فرا مى رسد. پژوهشگران و پزشکان براى اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقى که در آنجا به طور سنتی، قارچ کومبوجا به صورت محلول در نوعى نوشیدنى استفاده مى شود اشاره مى کنند. آنها مى گویند: بسیارى از کسانى که در مناطق کوهستانى قفقاز یا مناطق روستائى سیبرى مانند ”یاکوتایا“ در اوکراین، تبت یا اسپانیا زندگى مى کنند بیشتر از یکصد سال سن دارند و یکى از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ ”کومبوجا“ است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمى گیرند که شرایط اقلیمى و ژنتیکى نیز در این مورد نقش عمده اى دارد.

    اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مى گیرد، یک نوشیدنى ساده که ترکیبى است از چاى معمولى و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائى آن تغییر کرده است. گزارش هاى علمى بسیارى که تاکنون دربارهٔ قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مى دهد که به عقیدهٔ پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مى*کنند آنها معتقد هستند چاى کمبوجا یک مادهٔ غذائى مکمل به حساب مى آید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارى ها مى شود.

    حتی fda(وزارت غذا و دارو)برروی تحقیق کرده است ودر موردخواص آن علاقه مند بوده است.

    طریقه مصرف:

    به منظور سالم زندگی کردنبهتر است که به مدت 3هفته در هر ماه (21 روز) روزانه یک فنجان قبل از غذا بنوشید و یک هفته مصرف را قطع نمایید.
    به منظور رفع ناراحتی های خاص مانند مشکلات دفع، ضعف کبد، رماتیسم، نقرس و تصفیه خون توصیه میکنیم که روزانه حدود دو فنجان (400 سی سی) طی سه تا شش ماه بنوشید و بعد به مدت یک ماه قطع و مجددا شروع کنید.
    ضمنا این قارچ در عرض 1 هفته پرورش یافته و قابل تکثیر است.

    طرز تهیه چای کامبوجا

    با 10 لیوان آب جوش 2 پیمانه چای (سیاه یا سبز) دم می کنیم، سپس 10 لیوان چای را از صافی رد می کنیم و در یک کاسه بلوری یزرگ میریزیم و یک لیوان شکر و 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب به آن اضافه می کنیم. وقتی مایع ولرم شد، قارچ کامبوجا را در آن قرار می دهیم و با دست کاملا آن را در سطح مایع پهن می کنیم و ظرف حاوی نوشیدنی را به مدت یک هفته در یک جای تاریک (مانند کابینت آشپزخانه) و گرم (دمای اتاق) قرار می دهیم و روی آنرا با یک پارچه توری (اکسیژن باید به قارچ برسد) می پوشانیم تا گرد و خاک یا چیز دیگری در آن نریزد. بعد از یک هفته قارچ جدیدی بوجود می آید که بعضا روی سطح کاسه را می پوشاند. در این زمان نوشیدنی آماده شده و باید قارچها را از داخل آن در آوریم و نوشیدنی را از صافی پارچه ای عبور دهیم و در یخچال بگذاریو میل کنیم.


    پرسش و پاسخ درباره كامبوجا


    آیا اندازه و شکل قارچ اهمیت دارد؟
    خیر؛ مادام که قارچ از یک مادر سالم به وجود بیاید، هیچ مشکلی وجود ندارد. یک تکه قارچ به اندازه 5 تا 10 سانتیمتر مربع به خوبی عمل خواهد کرد. گاهی قارچ بچه ای که از مادر جدا می شود، دارای سوراخی است که توسط حباب هوا و یا پارگی ایجاد شده است. این قارچ نیز بدرستی عمل خواهد کرد.

    چنانچه برای مدتی به سفر برویم چه اتفاقی می افتد؟
    قارچ کومبوچا، چنانچه در مایع کومبوچا و در ظرف در بسته در یخچال باشد به مدت 3 تا 6 ماه در حال استراحت بسر خواهد برد. لازم است فضای خالی بین قارچ و در ظرف وجود داشته باشد.

    چند بار می شود از یک قارچ استفاده کرد؟
    حدود 5 تا 6 نوبت؛ زیرا بیش از این تعداد دفعات نمی تواند بدرستی عمل کند. همیشه یک قارچ بچه سالم در یخچال داشته باشید تا در موقع لزوم از آن استفاده کنید.

    شنیده ام که طرف صاف قارچ باید رو به بالا باشد. آیا فرق می کند که کدام طرف رو به بالا باشد؟
    در هر دو حالت قارچ جدید بر روی قارچ قبلی تشکیل می شود. در هر حال پرده های نازک و لزجی در سط زیرین قارچ پدید می آید. بهتر است طرف صاف قارچ رو به بالا باشد.

    آیا قارچ نیاز به هوا دارد؟
    بله، چنانچه کومبوچا را در قفسه گرم نگهداری می کنید در آن را کمی باز بگذارید تا هوا جریان داشته باشد. شیشه را نبندید ولی با پارچه ای روی آن را بپوشانید و با کش محکم کنید. بدون وجود اکسیژن، در جریان تخمیر، قارچ فعالیتی نخواهد داشت و شرایط نامساعد منجر به تشکیل کپک خواهد شد.

    وقتی می خواهم به قارچ دست بزنم، آیا باید انگشترهایم را در بیاورم؟
    این کار ضروری نیست. حتی می توانید قارچ را با قیچی تمیز ببرید و یا آب را در قوری برقی با المنت فلزی بجوشانید. فقط در جریان تخمیر است که نباید از ظروف استیل و یا آلومینیومی استفاده کنید (ظرف آلومینیومی تحت هیچ شرایطی برای استفاده در تخمیر توصیه نمی شود).

    آیا زنان حامله و بچه شیرده می توانند کومبوچا بنوشند؟
    بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. طی این دوره از مصرف کافئین بپرهیزید. بنابراین، می توانید از انواع چای گیاهی مانند مقدار کمی برگ تمشک، گل قاصدک، اقطی و گورگیاه استفاده کنید. از بکار بردن انبه بپرهیزید، زیرا ممکن است منجر به سقط جنین شود.

    اگر کومبوچا ترش شد چه می شود؟
    این امر نشان می دهد که بیش از زمان لازم نگهداری شده است. در این حالت قابل خوردن است و ضرری ندارد و می توانید برای مطبوع کردن طعمش مقداری آب و یا آب میوه به آن بیفزایید. دفعه بعد زودتر به سراغ آن بروید. بهترین موقع وقتی است که نه ترش باشد و نه شیرین.

    آیا در خلال تخمیر باید در جای تاریک باشد؟
    برای جریان تخمیر احتیاجی به نور نیست. حتی نور می تواند موجب تأخیر در تخمیر شود. ثابت شده است که انواع قارچهای تک سلولی و ذرات موجود در کومبوچا، نسبت به نور خورشید و پرتو فرابنفش حساس اند؛ بنا براین حتماً آن را در سایه نگه دارید.
    ویرایش توسط عرض از مبدا : جمعه ۲۹ شهریور ۹۲ در ساعت ۲۰:۳۶
    ==--==--==--==--==--==

    ==--==--==--==--==--==

  6. کاربر روبرو از پست مفید عرض از مبدا تشکر کرده است .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

جامعه مجازی رهپویان به عنوان شبکه اجتماعی اعضاء کانون فرهنگی رهپویان وصال از سال 1381 و به عنوان یکی از قدیمی ترین تالارهای گفتمان فضای وب فارسی مشغول به فعالیت می باشد. تمامی تلاش دست اندرکاران مجموعه، فراهم آوردن محیطی سالم، مفید و آموزنده برای کاربران گرامی می باشد بدیهی است مطالب درج شده نظرات کانون رهپویان وصال نبوده و نظرات رسمی در سایت رهپویان وصال درج می گردد.

ارسال پیام به مدیر سایت
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید:
شادی روح 14 شهید کانون فرهنگی رهپویان وصال صلوات

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.1