ترفند 1 :تعويض پوسته، حذف مطلب و گروه هاي مشترک تلگرامي
اپليکيشن تلگرام بعد از فراز و نشيب هاي زياد بالاخره خود را قابل دانست تا نسخه دسکتاپ (مخصوص سيستم هاي عامل  ويندوز و مک او اس ايکس) را به نسخه 1.0 ارتقا دهد و به اين عدد برسد! رسيدن به اين نسخه شايد براي بسياري از کاربران يک جهش عادي باشد، اما براي تلگرامي ها يک اتفاق بزرگ است، چرا که پيش از اين نيز امکانات زيادي در اين اپليکيشن گنجانده شده بود و حالا با انتشار اين نسخه اتفاقات زياد ديگري نيز رخ داده است. برخي از اين اتفاقات طراحي رابط کاربري و انيميشن ها به همراه پشتيباني از امکاناتي همچون تعويض پوسته، سنجاق کردن گفت وگوها به ابتداي فهرست ، حذف مطالب و مشاهده گروه هاي مشترک با ديگر مخاطبان است. اگر دوست داريد با اين امکانات بيشتر آشنا شويد و همين حالا عملکرد آنها را تست کنيد در ادامه با ما همراه شويد.
تعويض پوسته: انجام اين کار بسيار ساده است و در حال حاضر کانال رسمي Themes مسئوليت انتشار پوسته هاي تلگرامي را به عهده دارد. ( به زودي ابزارهاي لازم براي ساخت پوسته توسط شما نيز در اختيارتان قرار خواهد گرفت)
نرم افزار تلگرام در رايانه خود را به جديدترين نسخه (1.0) به روزرساني کرده و پس از آن به لينک زير مراجعه کنيد:
https://t.me/themes

در کانال به نمايش درآمده مجموعه اي از پوسته ها به همراه تصاويري از پيش نمايش هر پوسته براي شما قابل مشاهده است. روي هريک از پوسته هاي دلخواه کليک کرده و منتظر بمانيد تا پس از دريافت فايل هاي پوسته، ضمن به نمايش درآمدن پيش نمايش پوسته، گزينه Apply this theme نيز براي شما نمايش داده شود. (خرید ممبر واقعی تلگرام را از دست ندهید)

روي گزينه Apply this theme کليک کرده و در صورتي که از پوسته انتخاب شده رضايت داريد گزينه keep changes را کليک کنيد تا تغييرات ذخيره شود.

توجه: در صورت نياز به بازگشت به حالت اوليه کافي است از منوي اصلي روي Settings کليک کرده و در بخش Chat Background گزينه Use Default Color Theme را انتخاب کنيد.

حذف مطالب ارسالي: حواس پرتي، زياد بودن کارها و بسياري از مسائل ديگر ممکن است موجب شود مطلبي را اشتباهي در يک گفت وگوي خصوصي ارسال کنيد يا آن را به گروه يا سوپر گروهي که در آن عضويت داريد بفرستيد و قصد داشته باشيد آن را سريع حذف کنيد. خوشبختانه اين قابليت نيز همچون قابليت ويرايش مطالب به تلگرام اضافه شده و در نسخه جديد شما مي توانيد مطالب ارسال شده خود را حتي در گفت وگوهاي خصوصي براحتي حذف کنيد.

روي مطلب ارسالي کليک راست ماوس را فشار داده و گزينه Delete Message را انتخاب کنيد.

در صورتي که مطلب انتخابي در يک گفت وگوي خصوصي باشد براي حذف مطلب و عدم نمايش به مخاطب بايد علامت چک مارک کنار گزينه Delete For User را نيز فعال کرده و روي گزينه Delete کليک کنيد. در صورتي که پيام موردنظر در يک گروه يا سوپر گروه است نيز کافي است با کليک مجدد روي گزينه Delete عمليات حذف را تائيد کنيد.(هزینه تبلیغ در تلگرام را از دست ندهید)

گروه هاي مشترک با ديگر مخاطبان: شايد به صورت کاملا اتفاقي در برخي گروه ها عضو باشيد و پس از مدتي آيدي يکي از دوستان يا آشنايان تان را نيز در آن گروه مشاهده کنيد! بسياري از کاربران ممکن است در گروه هايي به صورت مشترک با يکديگر عضو شده باشند و در نسخه جديد تلگرام قابليت مشاهده سريع و آسان اين گروه هاي مشترک در اختيار شما قرار گرفته است. با استفاده از اين روش به راحتي مي توانيد ببينيد با هريک از مخاطبان خود در چه گروه هايي به صورت مشترک حضور داريد.

از منوي اصلي روي Contacts کليک کرده و در ادامه روي نام مخاطب موردنظر کليک کنيد.
در بالاي پنجره گفت وگو، روي نام مخاطب کليک کنيد تا صفحه پروفايل او براي شما نمايش داده شود.
چنانچه در گروه هايي به صورت مشترک حضور داشته باشيد در بخش Shared Media گزينه اي با عنوان Group In Common را مشاهده خواهيد کرد.
با کليک روي گزينه Group In Common نام گروه هايي را که به صورت مشترک در آنها عضو هستيد مشاهده خواهيد کرد.




ترفند 2 : مشاهده عکس هاي پروفايل قديمي يک شخص در تلگرام :


براي اين کار ابتدا منوي تلگرام را باز کنيد و گزينه setting را انتخاب نماييد.وارد زير منوي contact شويد شخص مورد نظر را انخاب کنيد و بر روي آن کليک کنيد در صفحه باز شده بر روي عکس شخص لمس کنيد تا پروفايل آن شخص گشوده شود در صفحه باز شده بر روي عکس شخص کليک کنيد تا عکش شخص به صورت کامل باز گردد.اکنون در گوشه سمت چپ و بالا مي توانيد تعداد عکس ها را ببينيد و به راحتي براي مشاهده آن ها مي توانيد با لمس به چپ و راست عکس ها را مشاهده نماييد.